Επισκέπτης
αυτο ηταν. μιλας με το δικηγορο μου απο δω και περα. πφφφ
θα αρχίσω να γίνομαι κουραστικός...
ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΛΕΣΒΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..........
αυτο ηταν. μιλας με το δικηγορο μου απο δω και περα. πφφφ
εγω γαμαω λεσβιες παντως.....αν μετραει σε κανα βιογραφικο....θα αρχίσω να γίνομαι κουραστικός...
εγω γαμαω λεσβιες παντως.....αν μετραει σε κανα βιογραφικο....
Ειδικά αν φέρουν και το έτερο ήμισυ, δεν ξέρεις τί χάνεις...
Και κάνεις και ντοκτορά στο φλυφομούνι...
τι ειναι αυτο???φλυφομούνι...
δε σου φτανουν τα γλειφομουνια που σου κανουν οι γαμιαδες σου και θες νεα κολπα?τι ειναι αυτο???
νεο κολπο???
παιζει τετοια φωτο?καλα ρε χωρις μπαν εμειναν ο αλβανος που τ[glow=red,2,300]η παιζει με φωτο εδωμεσα [/glow]και ο αλλος που του δινει χαρτζηλικι η γυναικα του γιατι ειναι ακαμάτης?
Ειδικά αν φέρουν και το έτερο ήμισυ, δεν ξέρεις τί χάνεις...
Και κάνεις και ντοκτορά στο φλυφομούνι...
πουστακο δεν σε γαμαω οσο & να μου τριβεσαι..δε σου φτανουν τα γλειφομουνια που σου κανουν οι γαμιαδες σου και θες νεα κολπα?
τι ειναι αυτο???
νεο κολπο???
Ti εγινε πειραχτηκατε που καποιος εβρισε μανα και το παιζετε δικαιοι και αυστηροι κριτες
, οταν στο chat γινεται της πουτανας το καγκελο ?
Οι μισοι απο δω που κρινεται τωρα ειμαι σιγουρος οτι μπαινεται σαν νουμερακια και λετε χειροτερα ...
Οταν τα λεγα πριν μερικες μερες οτι εχει χαθει καθε ελεγχος στα φρυδια τους μερικοι ..
Λουστητε τα τωρα , ισως ερθει και η σειρα σας
Μια κουβεντα σωστη διαβασα ενος φιλου που ειπε για πτερυγα ψυχανωμαλων ...ποσο δικιο εχεις φιλε μου ...
Υ.γ Αυτα που λεω τωρα δεν εχουν να κανουν με ektora και james που και τα δυο παιδια μου ειναι συμπαθες...
Τα λεγα πριν καμοια βδομαδα...
Για του λογου αληθες λες ριχτε μια ματια εδω
Τι μπάχαλα είναι αυτά ρε μωρά μου; :o
Ότι διάβασα σε αυτό το θρεντ ήταν πέρα από κάθε φαντασία..(αν και ΄χω χάσει τα άπειρα επεισόδια κάτι έπιασα..)
μπρατσάκια λέμε..
..πίσω στο λαγούμι μου τώρα..