Νέα

Ψευτοπρωταθλητής ο Ολυμπιακός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα athens25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αφού παραδέχεσαι ότι λες μαλακίες, είσαι σε καλό δρόμο. Συ είπας φίλε μου.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
λιακο και εσυ να πας καμια φορα γηπεδο ωραια ειναι ....αληθεια ειχατε φιεστα την κυριακη;;;;;;;

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
φιλαρακι μηπως εισαι ο ντανκαν μακλαουντ,της φατριας μακλαουντ,γνωστος ως και χαιλαντερ!
τι θυμασαι ρε μεγαλε με δεκαρες κτλ?
αντι να θυμασαι τα χρεη που χαριστηκαν στον κοκκαλη,αντι να θυμασαι το γηπεδακι που σας χαρισε ο σημιτης?
ενταξει ειπαμε στον κοσμο σας,αλλα οχι κι ετσι.
παμε σε παθολογικες καταστασεις που χριζουν ιατρικης αναλυσης.

φιλαρακι καταρχας για την συντομια της κουβεντας θα παραδεχτω οτι μονο 2 ομαδες στην ελλαδα δεν ειχαν προβληματα με χρεη και ειναι ο ΠΑΟ και η ΞΑΝΘΗ. Απο κει και περα ομως θελω και συ με την σειρα σου να μου βρεις και να μου το postarεις αν στον Ολυμπιακο χαριστικε κεφαλαιο ή τοκοι. Για να μην ψαχνεις σου λεω οτι του χαριστηκαν τοκοι. Το μονο που του εκαναν ειναι να του ριθμισουν την οφειλη σε 120 δοσεις (10 χρονια).
Αν μετα απο αυτο συνεχισεις να μου συγκρινεις αυτο με το αρθ.44 οπου δεν δοθηκε καν κεφαλαιο παρα μονο το 10% τι αλλο να σου πω?
ΚΑι τελος θα ηθελα να ρωτησω ολους τους ΑΕΚτζηδες. Αν δουλευατε σε μια εταιρεια και ο Δ/ντης σας σας ετρωγε χρηματα απο τα δεδουλευμενα σας, πως θα τον αποκαλουσατε?
Δωστε την απαντηση μονοι σας και μετα δειτε μια φωτογραφια του Νικολαιδη. Του μεγαλου αυτου παραγοντα του Ελλ.ποδοσφαιρου.

these + cheers

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
φιλαρακο δεν στα λεει καλα ο χατζηχρηστος μαθε πρωτα την ιστορια και μετα μιλα αααααα και δεν ειναι κακο να πηγενεις και στο γηπεδο καμια φορα δεν κανει καλο η τηλεοραη η πολη χαλανε τα ματακια
ρε κοιτα κατι παληκαρια που εχει ο στρατος του βασιλια καρναβαλου,του βασιλια της κωλοτουμπας,μπραβο ρε παληκαρε.
δεν μου λες παληκαρι μου,εκτονωνεσαι και πουθενα αλλου η' μονο :bigdick:
κοιτα εχει κι αλλα ενδιαφεροντα forum εδω,θα σε βοηθησουν

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
η πιο σιχαμενη ομαδα ειναι ο ολυμπιακος

τελος

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
φιλαρακι καταρχας για την συντομια της κουβεντας θα παραδεχτω οτι μονο 2 ομαδες στην ελλαδα δεν ειχαν προβληματα με χρεη και ειναι ο ΠΑΟ και η ΞΑΝΘΗ. Απο κει και περα ομως θελω και συ με την σειρα σου να μου βρεις και να μου το postarεις αν στον Ολυμπιακο χαριστικε κεφαλαιο ή τοκοι. Για να μην ψαχνεις σου λεω οτι του χαριστηκαν τοκοι. Το μονο που του εκαναν ειναι να του ριθμισουν την οφειλη σε 120 δοσεις (10 χρονια).
Αν μετα απο αυτο συνεχισεις να μου συγκρινεις αυτο με το αρθ.44 οπου δεν δοθηκε καν κεφαλαιο παρα μονο το 10% τι αλλο να σου πω?
ΚΑι τελος θα ηθελα να ρωτησω ολους τους ΑΕΚτζηδες. Αν δουλευατε σε μια εταιρεια και ο Δ/ντης σας σας ετρωγε χρηματα απο τα δεδουλευμενα σας, πως θα τον αποκαλουσατε?
Δωστε την απαντηση μονοι σας και μετα δειτε μια φωτογραφια του Νικολαιδη. Του μεγαλου αυτου παραγοντα του Ελλ.ποδοσφαιρου.

τυγχανει τα οικονομικα να ειναι η δουλεια μου και να γνωριζω τι ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι το 44 και με σιγουρια σου λεω οτι αυτα που χαριστηκαν στον κοκκαλη ειναι μεγαλυτερη "χαρη".
τωρα αυτο που πας να πεις για τον νικολαιδη,αλλα δεν το λες,ενα εχω να σου πω
ΜΙΛΑ η' ΣΩΠΑ
these + cheers

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

τελος
Κλαψε και κανε Συλλαλητήριο
gay13.jpg

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε κοιτα κατι παληκαρια που εχει ο στρατος του βασιλια καρναβαλου,του βασιλια της κωλοτουμπας,μπραβο ρε παληκαρε.
δεν μου λες παληκαρι μου,εκτονωνεσαι και πουθενα αλλου η' μονο :bigdick:
κοιτα εχει κι αλλα ενδιαφεροντα forum εδω,θα σε βοηθησουν
καλα τα λες αλλα αλλοι πεφταν οχι εμεις ξερεις εσυ....αλλα δεν μου απαντησατε την κυριακη ειχατε φιεστα;;;;

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κλαψτε και άλλο !!!!!
Κλαψτε είναι Βαρυς ο πονος !!!!!
Βγαλτε το από μεσα σας !!!!
Κλαψτε !!!!
Κορομυλο το Δακρυ στα μαγουλακια σας !!!!!!
ΚΛΑΨΤΕ !!!!!!!
rivaldocry.jpg

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0

τελος
κοιτα για να το λες εσυ κατι θα ξερεις να σου χαλασουμε χατιρι;;αλλα μιας και ημαστε σε τετοιο σαιτ ρωτα μια κοπελα που εκδιδετε ποιον σιχενετε πιο πολυ θα σου πει τον νταβα της οτι καταλαβες καταλαβες

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε chris1976 πραγματικα εισαι για πολλες σφαλιαρες.Τοσο βλακα ανθρωπο δεν εχω ξαναδει μα το θεο.Παιρνεις μιζες κουφαλιτσα απο τον πρακτορα?Σε εχει χωσει πουθενα ρε?Πες τα ρε μεταξυ μας ειμαστε.Να ξερεις οτι ο καιρος εχει γυρισματα και οταν καποιος αλλος θα φερθει πουστ..α στο ολυμπιακακι σου θα ερθουν ολοι μαζι να το πατησουν στο λαιμο.Αλλα προς το παρον στο λαιμο ειναι τα 4 μπαλακια..του ριμπο βεβαια.

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1

φιλαρακι καταρχας αν η δουλεια σου ειναι τα οικονομικα και μου λες οτι ειναι μεγαλυτερη χαρη να κινδυνευει ενα κρατος να χασει 3.000.000.000 του 1992 απο το να τα παρει εστω και ατοκα σε 10 χρονια απο το να χασει ΤΕΛΕΙΩΣ το 90% του οφειλομενου κεφαλαιου 2 πραγματα μπορω να σκεφτω. Ειτε οτι εισαι πολυ φανατισμενος ειτε οτι δεν εχεις σχεση με τα οικονομικα....!!!!
Οσο αφορα το ΜΙΛΑ 'Η ΣΩΠΑ θα σου κανω ενα σχολιο..... ΛΑΜΟΓΙΟ....!! (Δες ΤΣΙΑΡΤΑ).

these + cheers

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε chris1976 πραγματικα εισαι για πολλες σφαλιαρες.Τοσο βλακα ανθρωπο δεν εχω ξαναδει μα το θεο.Παιρνεις μιζες κουφαλιτσα απο τον πρακτορα?Σε εχει χωσει πουθενα ρε?Πες τα ρε μεταξυ μας ειμαστε.Να ξερεις οτι ο καιρος εχει γυρισματα και οταν καποιος αλλος θα φερθει πουστ..α στο ολυμπιακακι σου θα ερθουν ολοι μαζι να το πατησουν στο λαιμο.Αλλα προς το παρον στο λαιμο ειναι τα 4 μπαλακια..του ριμπο βεβαια.
Κλαψε Λολιτα-Σιτεμενο αγορι Αριωνα!!!!
κλαψε 15 ειναι πολλα , Παρα πολλα !!!
και πονας πονας ΠΟΛΥ!!!
υπομονη αλλα 15 και μπορει να σας δωσουμε ενα "κυπελακι".....
Κλαψε Αριωνα σιτεμενο αγορι!!!!!
rivaldocry.jpg

μετρα δαχτυλακια 11 ΣΕΡΙ και ειναι μονο η αρχη .....
11fingers.jpg

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τιποτα αλλο δε μπορει να σκεφτει το μυαλο σου ετσι?Δες ποτε γραφτηκα στο σαιτ και ποσα μηνυματα εχω και θα καταλαβεις αν ειμαι ο αριωνας η οχι.Αλλα για πες μου,φτιαχτηκε θεμα με τετοιο ονομα και ο μονος υποστηρικτης της ομαδας του δημοσιου εισαι εσυ.Περιεργο δεν ειναι?Μηπως τελικα ουτε οι ολυμπιακοι δε συμφωνουν μαζι σου?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Χριστόφορε, εσύ δεν ήσουνα ΚΑΤΑ της ένστασης;
Άλλαξες γνώμη έκτοτε;

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι καταρχας αν η δουλεια σου ειναι τα οικονομικα και μου λες οτι ειναι μεγαλυτερη χαρη να κινδυνευει ενα κρατος να χασει 3.000.000.000 του 1992 απο το να τα παρει εστω και ατοκα σε 10 χρονια απο το να χασει ΤΕΛΕΙΩΣ το 90% του οφειλομενου κεφαλαιου 2 πραγματα μπορω να σκεφτω. Ειτε οτι εισαι πολυ φανατισμενος ειτε οτι δεν εχεις σχεση με τα οικονομικα....!!!!
Οσο αφορα το ΜΙΛΑ 'Η ΣΩΠΑ θα σου κανω ενα σχολιο..... ΛΑΜΟΓΙΟ....!! (Δες ΤΣΙΑΡΤΑ).

these + cheers
αδερφε μην τους ανοιγεις τα ματακια αστους να ζουν στον κοσμο τους εκει που τους εχει βαλει η original και ο ντεμης να ζουν   μην γινεσε κακος μαζι τους πρωταθλητες τους λενε οτι ειναι αυτο πιστευουν αστους μην τους το χαλας αμαρτια ειναι

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τιποτα αλλο δε μπορει να σκεφτει το μυαλο σου ετσι?Δες ποτε γραφτηκα στο σαιτ και ποσα μηνυματα εχω και θα καταλαβεις αν ειμαι ο αριωνας η οχι.Αλλα για πες μου,φτιαχτηκε θεμα με τετοιο ονομα και ο μονος υποστηρικτης της ομαδας του δημοσιου εισαι εσυ.Περιεργο δεν ειναι?Μηπως τελικα ουτε οι ολυμπιακοι δε συμφωνουν μαζι σου?
Γονατιστε Αλλοθρησκοι !!!!!
Θα σας καψει η οργη του ΜΟΝΙΜΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ σας .....

Γονατιστε !!!!!
stefetai.jpg

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6

these + cheers
ΕΑΝ θελεις να μαθεις τι ακριβως ισχυει στο αρθρο 44 με μεγαλη χαρα να σου δωσω τα φωτα μου,απλα θα παρει πολυ χρονο και θα κοστισει ακριβα γιατι η τιμη μου ανα ωρα σεμιναριου ειναι 2πλασια απο το πιο ακριβο ct που ξερεις.
τωρα οσων αφορα τον τσαρτα ειναι το μεγαλυτερο λαμογιο που εχει περασει απο την ΑΕΚ και ο μοναδικος που εχει "πουλησει" μειωμενη αποδοση σε τουλαχιστον 5 παιχνιδια που ξερω εγω.
αυτα και καλο απογευμα σε ολους και αν ειπα και καμια κουβεντα παραπανω ειναι επειδη εχω δικιο απο τοτε που γεννηθηκα :2funny:

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εδω δεν υπαρχουν ολυμπιακοι γιατι εχουμε τις πουτ..ιτσες μας και ξερετε ποιες ειναι καλα χανουμακια και βαζελια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom