Επισκέπτης
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ΝΑΙ αλλαξα
εχω δικαιωμα η οχι?
ΕΑΝ θελεις να μαθεις τι ακριβως ισχυει στο αρθρο 44 με μεγαλη χαρα να σου δωσω τα φωτα μου,απλα θα παρει πολυ χρονο και
τωρα οσων αφορα τον τσαρτα ειναι το μεγαλυτερο λαμογιο που εχει περασει απο την ΑΕΚ και ο μοναδικος που εχει "πουλησει" μειωμενη αποδοση σε τουλαχιστον 5 παιχνιδια που ξερω εγω.
αυτα και καλο απογευμα σε ολους και αν ειπα και καμια κουβεντα παραπανω ειναι επειδη εχω δικιο απο τοτε που γεννηθηκα
η αεκ σιγουρα αξιζε το πρωταθλημα. Απο ολες τις αποψεις.. Το θεμα ειναι οτι δεν ανεχομαι να μιλαει η χαμουρα ο ριβαλντο για εντοιμοτητα, και να λεει "εγω αγαπαω το ποδοσφαιρο" Ενα αρχιδι ειναι ιδιου τυπου λαμογιο με τον κοκκαλη, επο κλπ.. Να θυμησω:
[youtube=425,350]BVTw1ysCgBY[/youtube]
Σωστα , αλλα αυτο διαβαζεται και απο την αναποδη...τα λόγια τα μεγάλα...
Αν αναφερεσαι σε εμενα , ξαναδιαβασε το ποστ και προσπαθησε να καταλαβεις τι εννοωΤο ματς ο Ολυμπιακός ΤΟ ΕΧΑΣΕ στο γήπεδο.
Η μήπως όχι;
Γιατι τοτε οι οπαδοι του Παο και της Αεκ ηθελαν να χασει το ματς ο Ολυμπιακος στα χαρτια και τωρα λενε οτι τα ματς κερδιζονται στα γηπεδα ;
μονο μεσω κανονων βρισκει καποιο δικιο ο μικροτερος και εχει καποιο φοβο ο ισχυρος.
ποιο ηθος και αλλα τετοια κουλα? μπιζνες ειναι και εκατομμυρια και ο καθενας διασφαλιζει τις δουλειες του.Οταν ο καπεταν Γιωργης τα ειχε διασφαλισμενα ηταν καλα? ολα ροδινα?στις επιχειρησεις ισχυει το εμπορικο δικαιο και ειδικα στο ποδοσφαιρο οι νομοι της φιφα και ουεφα και οχι η ρομαντικη ηθικη που θελουν οσοι δεν μπορουν να δικαιολογησουν τα χαλια των ομαδων τους με αλλο τροπο. 6 ηττες για την ομαδαρα που μια βδομαδα πριν το παιχνιδι με τον οσφπ εβγαινε ο προεδρος της και επαιρνε πανω του την ευθυνη για την ατυχη επιλογη προπονητη και για τα ασχημα αποτελεσματα ποσα χαστουκια για την αλλη ομαδαρα που εφτασε στο σημειο να διχαστει και οι μισοι να βριζουν τους αλλους μισους για τα χαλια που εχουν ως ομαδα. Και τελος οι ποντιοι που ως πρωταγωνιστες ανεκδοτου εβαλαν να παιξει παικτης που δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης!! δεν εχουν διοικηση να δουν αν η μεταγραφη τους εχει δικαιωμα συμμετοχης? η Λιβαδεια και η Βεροια που απερριψαν τον εν λογω παικτη ηταν χαζες ομαδες? μηπως ρωτησαν και εμαθαν κατι?
ας φτιαξουν τις ομαδες τους ολοι ας ριξουν κανα φραγκο ας κανουν εγκαταστασεις (οσοι δεν εχουν)και τοτε θα θελουν να διασφαλισουν αυτες τις επενδυσεις και θα θελουν πραγματι ισονομια και καθαρους κανονες ολοι.θα αναγκαστουν να ειναι πιο σοβαροι και προσεκτικοι και να μην ρισκαρουν χρηματα και επενδυσεις με αστοχες επιλογες.
τελος σιγουρα οι κανονες ειναι υποχρεωτικοι παντου και οχι μονο στα σπορ και οφειλουν ολοι να τους γνωριζουν. Αγνοια νομου δεν επιτρεπεται γιατι αλλιως ο κινδυνος να επιβαλλεται παντα ο πιο ισχυρος ειναι ορατος και βεβαιος. μονο μεσω κανονων βρισκει καποιο δικιο ο μικροτερος και εχει καποιο φοβο ο ισχυρος.
εσενα τσουζει , κουραδομηχανη, διοτι γελαει ολη ελλαδα μαζι σου, ψευτοπρωταθλητηHθικε Πρωταθλητη... σε sight για μπουρδελα τι θες???
Τσουζει ο ποπουδακος σου φαινετε!!!!!
Κλαψε και κανε Συλλαλητήριο....Η χαρτινη αυτοκρατορια της ομαδας του κοκκαλο-γκαγκατση τεινει προς το τελος της.
Συγχαρητηρια στη πραγματικους και αξιους πρωταθλητες (βλ. Αεκ)