troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
ο Ξανθόπουλος ΒΑΖΕΛΑΣ ειναι ασχετε!!!!!!!!
Αεκτζης ειναι και δεν το ξερει και συγνωμη που δεν ηξερα αυτην την τεραστια πληροφορία!!!!!!!!!
ο Ξανθόπουλος ΒΑΖΕΛΑΣ ειναι ασχετε!!!!!!!!
Eισαι που εισαι στεναχωρημενος οχι και ανενημερωτος,αλλα ως ηθικa στοιχεiα πρεπει να αποβληθειτε απο το sightΑεκτζης ειναι και δεν το ξερει και συγνωμη που δεν ηξερα αυτην την τεραστια πληροφορία!!!!!!!!!
θρυνε γερα,χαρτινο ξανα
θρυνε τελειωσες αρχιζουνε τα πετρινα σου χρονια, ετοιμαζε κορνεδες για του χρονου....Περαστικα.
παο θρησκεια θυρα 13
Καλα που μας ενημερωνεις να κλεισω το Βοθρατζιδικο να ανοιξω ζαχαροπλαστειο να κονομησω!!!!!!θρυνε γερα,χαρτινο ξανα
θρυνε τελειωσες αρχιζουνε τα πετρινα σου χρονια, ετοιμαζε κορνεδες για του χρονου....
παο θρησκεια θυρα 13
Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθρυνε γερα,χαρτινο ξανα
θρυνε τελειωσες αρχιζουνε τα πετρινα σου χρονια, ετοιμαζε κορνεδες για του χρονου....
παο θρησκεια θυρα 13
Ο Μακαρος ειναι βορειο ομιλοΣτην Γ' Εθνική στον Α' όμιλο, ποιες ομάδες πιστεύεται θα ανέβουν;;;
Ριβάλντο: "Αισθάνομαι πολύ άσχημα, είμαι αηδιασμένος. Θεωρώ ότι είμαστε πρωταθλητές, γιατί εμείς πήραμε τους περισσότερους βαθμούς μέσα στο γήπεδο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Εχω κατακτήσει 3 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό.
Οταν δούλευα εκεί άκουγα τι συνέβαινε αλλά δεν ήξερα. Τώρα που είμαι σε άλλη ομάδα βλέπω όλα όσα γίνονται εκτός αγωνιστικών χώρων. Άκουγα ότι πολλοί υπάλληλοι της ομοσπονδίας δούλευαν για τον Ολυμπιακό. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο αλλά πλέον αμφιβάλω και για τα τρία πρωταθλήματα που πήρα στον Πειραιά.
Αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς πολεμήσαμε έντιμα και με αξιοπρέπεια και είμαστε οι αληθινοί πρωταθλητές, δεν είναι αυτοί. Είπα κι εγώ να παίξουμε με τη δεύτερη ομάδα, όμως είναι η τελευταία μου χρονιά στην ΑΕΚ και θα παίξω στα πλέι οφ για να τιμήσω τη φανέλα και εσάς τους συμπαίκτες μου"....
Εγώ βλέπω την Ηλιούπολη...Στην Γ' Εθνική στον Α' όμιλο, ποιες ομάδες πιστεύεται θα ανέβουν;;;
αυτους λες που σου εκαναν τι σουφρα να?και ολο κλαινε τα χανουμακια στου οα στου οακα τα σκαλακια!!!!!!
και ολο κλαινε τα χανουμακια στου οα στου οακα τα σκαλακια!!!!!!
περαστικα χανουμια με ατιτλο προεδρο και επιθετικουσ τον εναν ατιτλο(λυμπεροπουλοσ) και τον αλλον δνικο(μπλανκο οχι το διορτηοτικο) τι περιμενετε!!!!
7 εκατομμυρια ο μπελουτσι μπουαχαχαχαχαχαχαχ 7 εκατομμυρια σας κοροιδευει ο σωκρατης ρε υπαλληλοιπουτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :S.....χαχα αντε και του χρονου ....................κλαψομουνιδες............ολοι.........
αντι να βλεπετε τον εναν προεδρο σας αρχικαβουρια και τον αλλον αφραγκο .....που οσο κανει ο ενας αργεντινος του ΘΡΥΛΟΥ .......7 εκατ ευρο......... κανουν οι παιχτες καθε ομαδας μαζι........