Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 875
- Πόντοι
- 361
Υπάρχει ένας χρήστης με όνομα “katrrinatony”, (έχει προφίλ στο kanesex.com) και ισχυρίζεται ότι είναι ζευγάρι και ψάχνει άντρα για τρίο με τη γυναίκα. Απ' ότι είδα τώρα έχει κατεβάσει την αγγελία, επειδή έχω κοινοποιήσει στο συγκεκριμένο website την απάτη του. Απαντάει ο άντρας του ζευγαριού, δίνει το skype του που είναι crazycouple06 [@] Hotmail τελεια com κι όνομα "Nancy Tony NT". Υπόσχεται ο τύπος ότι η «Κατερίνα» θα πάρει τηλέφωνο, το βράδυ, αύριο κι ποτέ δεν παίρνει. Η Κατερίνα είναι υποτίθεται νοσοκόμα στο Τζάνειο νοσοκομείο κι δουλεύει νυχτερινές βάρδιες. Εκείνος είναι διοικητικός υπάλληλος στο Jumbo.
Τους έχω τσεκάρει κι είναι απάτη ο τύπος! Δεν υπάρχει γυναίκα κι ο τύπος φτιάχνεται με το να του λες πως θα κάνεις σεξ με τη γυναίκα του ή πως να την εκδίδεις με χρήματα.
Προσέξτε που θα πέσετε κι κυρίως μη στέλνετε προσωπικά σας στοιχεία, φώτο κλπ στον τύπο!
Αυτή υποτίθεται ότι είναι η "Κατερίνα" η σύζυγός του και μου τις έστειλε όταν μιλάγαμε στο Skype. Αν κάποιος την γνωρίζει, ας μας διαφωτίσει τι είναι αυτή κι πως μπορούμε να τη βρούμε! ΑΝ είναι υπαρκτό πρόσωπο, ή κάποιο μοντέλο ή επαγγελματίας του χώρου.
Μεγάλη απάτη!!!!!
Τους έχω τσεκάρει κι είναι απάτη ο τύπος! Δεν υπάρχει γυναίκα κι ο τύπος φτιάχνεται με το να του λες πως θα κάνεις σεξ με τη γυναίκα του ή πως να την εκδίδεις με χρήματα.
Προσέξτε που θα πέσετε κι κυρίως μη στέλνετε προσωπικά σας στοιχεία, φώτο κλπ στον τύπο!
Αυτή υποτίθεται ότι είναι η "Κατερίνα" η σύζυγός του και μου τις έστειλε όταν μιλάγαμε στο Skype. Αν κάποιος την γνωρίζει, ας μας διαφωτίσει τι είναι αυτή κι πως μπορούμε να τη βρούμε! ΑΝ είναι υπαρκτό πρόσωπο, ή κάποιο μοντέλο ή επαγγελματίας του χώρου.
Μεγάλη απάτη!!!!!
Συνημμένα
-
Katerina.png421,6 KB · Εμφανίσεις: 55
-
Katerina1.png298,5 KB · Εμφανίσεις: 44
-
Katerina2.png392,8 KB · Εμφανίσεις: 66
-
Katerina3.png227 KB · Εμφανίσεις: 59
-
Katerina5.png393,9 KB · Εμφανίσεις: 48