Επισκέπτης
δε σωνεσαι εσυ ρε...θα σου παρει πολυυυυυυ καιρο
Θα κάνω ταχύρρυθμα στο capital.gr
δε σωνεσαι εσυ ρε...θα σου παρει πολυυυυυυ καιρο
4-5 υπάλληλοι στο ΙΚΑ...500 ταξιτζήδες....200-300 γιατροί κτλ δεν είναι: ''μαζί τα φάγαμε'' σε καμία περίπτωση....αλλά ο Πάγκαλος την είδε θεός.πλακα - πλακα αμα σκεφτεις τους τυφλους της ζακυνθου κτλ ο Παγκαλος δικαιωνεται. Οι πολιτικοι δεν τα εφαγαν μονοι τους
πλακα - πλακα αμα σκεφτεις τους τυφλους της ζακυνθου κτλ ο Παγκαλος δικαιωνεται. Οι πολιτικοι δεν τα εφαγαν μονοι τους
πλακα - πλακα αμα σκεφτεις τους τυφλους της ζακυνθου κτλ ο Παγκαλος δικαιωνεται. Οι πολιτικοι δεν τα εφαγαν μονοι τους
ΕΥΡΩ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ ρε!!!!!Θα κάνω ταχύρρυθμα στο capital.gr
Οι ομαδες ειναι δυο.Ακόμα και να γίνουν θα έχεις βγάλει έξω απ το γήπεδο τους χουλιγκανγκ της μιας ομάδας.
Ενώ σήμερα απλά τους κράτησαν χώρια για λίγη ώρα. Παραμένουν όμως και οι δυο στο γήπεδο...
οταν το παρεις αποφαση ρε μαλακα θα σου κανουμε ρεφενε απο κανα 50αρι,να παρεις ctΕΥΡΩ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ ρε!!!!!
Οι ομαδες ειναιδυοτρεις.
Oσοι κανουν κουμαντο, οσοι δεν κανουν και τα περιπλανωμενα φαντασματα .
Οποτε διαλεγουμε πλευρα χωρις ναι μεν αλλα,γιατι τα τσατσονια οσων κανουν κουμαντο ειναι γατες στo να παιζουν το divide et impera.
Δώστε κ σώστε...μέσα είμαι.οταν το παρεις αποφαση ρε μαλακα θα σου κανουμε ρεφενε απο κανα 50αρι,να παρεις ct
Define"περιπλανωμενα φαντασματα".Αυτό:
"Οποτε διαλεγουμε πλευρα"
πάει σ αυτό;
"Oσοι κανουν κουμαντο και οσοι δεν κανουν"
δε μου 'χουνε κανει μειωση ακομα και το παιζω largeΔώστε κ σώστε...μέσα είμαι.
Ολα τα πουλας για μια φρουδα ελπιδα γαμησιου.Δώστε κ σώστε...μέσα είμαι.
Μην μείνουμε στα λόγια όμως γιατί μετά θα γαμήσω εσένα...θα ψάξω να σε βρω κανόνισε.δε μου 'χουνε κανει μειωση ακομα και το παιζω large
Θα μου πει τα κολπα ο υ/π κ ο νάτσος που τα έχουν μάθει από την KGB.
Δεν αντεχω τις ιδιες και τις ιδιες ταινιες.Κοφτε τις μαλακιες, εχει τον παπαφλεσα στην tv ορε παλουκαρια!
Θα με πάρετε για μαθητή σας;;;Θες πολλά καρβέλια ακόμα
Έχεις ζήσει κινέζικο βασανιστήριο δηλαδή θες να μας πεις;;;;Μα το θεο ειναι σαν κινεζικο βασανιστηριο.
Άμα αρχίσω να διαβάζω βήμα, καθημερινή & να βλέπω μέγκα σκάι, θα καταφέρω επιτέλους να γίνω βλάκας??
σιγα μη σε παιξουμε και στα γονατα μας ρε μαλακαΘα με πάρετε για μαθητή σας;;;
Θέλω κ γω να μάθω να στέλνω απειλητικά pm κ να νιώθουν οι οχθροί μου ότι απειλείται η ζωή τους.