Επισκέπτης
Ότι μου αρέσει η καθαριότητα..
Εσύ έχεις σημαία σπίτι σου??
φιλαρακιιιι...ρεφορμιζειςΌτι μου αρέσει η καθαριότητα..
Ότι μου αρέσει η καθαριότητα..
Εσύ έχεις σημαία σπίτι σου??
φιλαρακιιιι...ρεφορμιζεις
Ζούμε σε μια ψευδαίσθηση της Δημοκρατίας.
Αυτό που έγινε σήμερα ήταν απίστευτο και πρωτοφανές.
Πότε ρε άμπαλε το ΠΑΜΕ πήγε να καπελώσει.... εδώ κάνει πορείες σε άλλα μέρη από τους υπόλοιπους για να μην έχει την παρακμή ταύτιση.Sarouman , Σωστά τα λες, εκτός του ότι ο λαός είναι μαλθακός. Ο λαός είναι απλά ανοργάνωτος ! Στην όποια αντίδρασή του παρεμβαίνουν Συριζαίοι, Παμιτες με τα κονταράκια κι άλλοι άθλιοι που κινούνται με μαύρα λεφτά, απο υπόπτους χρηματοδότες και πάντα με σκοπούς προβοκατόρικους, για να τον καπελώνει.
τους απειλουν και μεσω πμ εμαθα...σε λιγακι θα ακουνε και φωνεςαααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εδώ λένε οι δεκσοί πως έχουν δικαιολογία, να μην πω κι εγώ ο αναρχοΑΠΛΥΤΟΣ πως μου αρέσει η καθαριότητα??
οτι ειναι ανετοι, υπερανω πατριδος και συμβολων και οτι εχει τοσο μεγαλα αρχιδια που μπορει να καιει τη σημαια φορωντας κουκουλα και ενω ειναι περιτριγυρισμενος απο ομοιδεατες. Κατα τα αλλα... ορκιζομαι να φυλαττω πιστην εις την πατριδα και μαλιστα κυριε λοχιαΕγω αλλο ρωτησα.
Τι θες να δειξεις με αυτο που κανεις ?
οτι ειναι ανετοι, υπερανω πατριδος και συμβολων και οτι εχει τοσο μεγαλα αρχιδια που μπορει να καιει τη σημαια φορωντας κουκουλα και ενω ειναι περιτριγυρισμενος απο ομοιδεατες. Κατα τα αλλα... ορκιζομαι να φυλαττω πιστην εις την πατριδα και μαλιστα κυριε λοχια
ρωτα και αν θα κατευει σε πορεια αν του χρονου 25 Μαρτιου δουλευειΑστον και το πηρε το μηνυμα
p.s Ανετος δεν ειναι. Γιατι αν ηταν θα απαντουσε σε ερωτησεις.
ρωτα και αν θα κατευει σε πορεια αν του χρονου 25 Μαρτιου δουλευει
ποιες αποψεις ρε μορτηΔεν χρειαζεται να τον ρωτησεις τιποτα.
Ο ανθρωπος οπως βλεπεις ειναι τελειως απολυτος στις αποψεις του.
Αν καταλαβες μαλλον... οχι αν βλεπεις ;)
εγω τις αποψεις μου τις στηριζω επωνυμα και αναλαμβανω το οποιο κοστος
Ναι βρε, το σωστό να λέγεται.
Τη λες την άποψή επώνυμα σου σαν cthulhu666..
Είναι τουλάχιστον γελοίο να διαμαρτύρονται για τα αστυνομικά μέτρα αυτοί που οργάνωναν ανοιχτά 'φιέστες αγανάκτισης' με γιαουρτάκια και νεράντζια και που οποιαδήποτε άλλη χρονιά απλά δεν θα πάταγαν σε παρελάσεις (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ, αριστερές οργανώσεις, λαικές συνελεύσεις 10 ατόμων κλπ κλπ).
Επειδή τους χάλασε το πανηγυράκι και δεν κατάφεραν να εκδηλώσουν τον τραμπουκισμό τους φωνάζουν τώρα για χούντα και για έλλειψη δημοκρατίας. Οι ίδιοι που τελείως δημοκρατικά (εδώ γελάμε) μαζεύονται 20-30 άτομα σε κάθε γειτονιά, βαφτίζονται λαική συνέλευση ή επιτροπή κατοίκων και αποφασίζουν ποιοι είναι ευπρόσδεκτοι στις γειτονιές τους τραμπουκίζοντας όλους τους υπόλοιπους με πράξεις 'λαικής δικαιοσύνης' κοινώς πράξεις αυτοδικίας φασίζουσας λογικής. Οι ίδιοι που σε κάθε εκλογική διαδικασία πέρνουν τα αρχίδια τους αποδεικνύοντας το πόσο μαζικά είναι τα κινήματά τους...
Όσο για τους ακροδεξιούς που καταγγέλουν την 'χούντα του μνημονίου' πρόκειται επίσης για ένα τουλάχιστον γελοίο σκηνικό. Φασίστες, υπερπατριώτες, εθνικιστές, υπεραγανακτισμένοι καταγγέλουν την δημοκρατία και την δήθεν χούντα, προφανώς γιατί θα γούσταραν μια πραγματική χούντα στη θέση της.
Προσωπικά καθόλου δεν με χάλασε που όλες αυτές οι μειοψηφίες αποκλείστηκαν από το 'δικαίωμα' του γιαουρτώματος. Δημοκρατία δεν είναι το δικαίωμα του καθένα σε τραμπουκισμούς, γιουρτώματα και προβοκάτσιες. Κάποιοι έχουν μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα και ο φασισμός τους πλέον δεν κρύβεται.
Είσαι γελοίος.
Αποκλεισμός του κόσμου από τις παρελάσεις σημαίνει αυτοακύρωση
[size=20pt]Φαααααααααααααπ[/size] μεγαλο επεσε σε αριστερομπαχαλακηδες και ακροδεξιομπαχαλακηδες.
Ουτε φιεστα με γραφικοτητες κανατε οι μεν, ουτε περιφρουρησατε τον πατριωτισμο σας οι δε.
Οι υπολοιποι υποστηρικτες της ελευθερης εκφρασης στην παρελαση,
συνεχιστε να ζειτε στον ιδεατο κοσμο της Bibi-bo.
΄΄οντως ναι.. αποκλεισμός των ζώων όμως δεν σημαίνει τίποτε...