Καπως ετσι ειναι οπως λεει ο τίτλος τους αρθρου
Παραδειγματάκια που είδα οσο ήμουν Ελλάδα πριν λίγους μήνες πχ 1 οταν ήμουν Ελλαδα ειχα παει δημαρχείο για κατι δουλείες,Πολιτικός γάμος νύφη 35 με 37 ψηλή πολύ εμφανίσιμη με την κοιλιά μέχρι πέρα γκαστρωμένη να παντρεύετε Ελληνα 50φευγα.Τους βλέπω σε μερικά χρόνια όπως τον έκοψα για διαζύγιο
πΜαλακια το ξερω.Ίσως επειδή είμαι ευθύς σαν χαρακτήρας δυσκολεύομαι να τα λεω αυτα ...ποτέ δεν το ειχα .Και με την κοπελα μου την αλλοδαπη ειμαι παντρεμενος οπότε... Τωρα να φανταστεις εχει παει στους γονείς της χτες και γυρνάει Κυριακη και ενώ θα μπορούσα να μπουρδελεψω δεν το κάνω...τουλάχιστον μέχρι τώρα.Θα παω για μπύρες με κατι συναδέρφους αμερικανους ρεμάλια χαχαδεν επρεπε να τις τα πεις αυτά,
πρωτα πρεπει να βγαινατε να την πηδούσες τουλάχιστον 1 φορα
και υστερα να της ξεφούρνιζες ότι μενεις εξω.
οποτε θα ειχες μια καλη καβαντζα όταν ερχεσαι ελλαδα ή εστω μια καλη εμπειρια.
εμενα γκομενα αφου την πηδουσα 1 μηνα μετα μου ειπε ότι ειχε παιδι. τι στο διαολο αυτές πως δεν τα λενε όλα. πικερ ειμαστε να τα λεμε όλα μονοι μας και μονοι μας να βγαζουμε τα ματια μας?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 281K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
καποια στιγμη να βγαλω και εγω φωτο με στολη μεσα στο πιλοτηριο να κανω λιγο ρεντα χεχεΤυπε με περιμένουν 3 ραντεβού από fb με τύπισσες 30φευγα.Ουτε καν τις ξέρω αλλά έχω δυνατό προφίλ και μου την πέφτουν εκεινες
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Τυπε με περιμένουν 3 ραντεβού από fb με τύπισσες 30φευγα.Ουτε καν τις ξέρω αλλά έχω δυνατό προφίλ και μου την πέφτουν εκεινες
Τέτοιο προφίλ έχεις;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
κατι παρομοιο και αληθινο
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Βοηθάνε και οι φώτο που έχω από διακοπές με μοντέλογκομενεςκαποια στιγμη να βγαλω και εγω φωτο με στολη μεσα στο πιλοτηριο να κανω λιγο ρεντα χεχε
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Τυπε με περιμένουν 3 ραντεβού από fb με τύπισσες 30φευγα.Ουτε καν τις ξέρω αλλά έχω δυνατό προφίλ και μου την πέφτουν εκεινες
Τύπε μήπως ειναι και αυτές εθνικοσοσιαλιστριες συντριφισσες της χα και φτιανονται με τους ναζουλες στα αβαταρ;
Επισκέπτης
Τυπε τι δουλεια έχει ο εθνικοσοσιαλισμός με τη Χ.Α. και τα μελη της?Μηπως εχεις μπερδεψει τον Ε/Σ με τη διπολικη διαταραχή?Τύπε μήπως ειναι και αυτές εθνικοσοσιαλιστριες συντριφισσες της χα και φτιανονται με τους ναζουλες στα αβαταρ;
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 36
Δηλαδη οι ανω των 40 γυναικες, ειναι επισης απεγνωσμενες;
Μπααααααα....μην το ξαναπειςΔηλαδη οι ανω των 40 γυναικες, ειναι επισης απεγνωσμενες;
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
type exeis kanei test iq?
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Χθες βραδυ περιμενα στην εισοδο ενος γνωστου εμπορικου καταστηματος στο κεντρο, μια γκομενα μου.
Ενω ηδη ειχε αργησει περαν του 15λεπτου ειχα αρχισει να περιφερομαι εκει γυρω για να περασει η ωρα.
Ξαφνικα τα βλεμματα διασταυρωθηκαν με μια κοπελα ψηλη αθλητικη με ενα γκρι κολαν και σκουφο ελληνιδα. Καστανοξανθη
χωρις μεικ απ, γυρω στα 35. Καλη σε εμφανιση. Ξαφνικα πλησιαζει και με ρωταει: περιμενετε καποιον; Της απαντησα:
ναι μια κοπελα. Η κοπελα αυτη ειμαι εγω, μου ειπε. Ξαφνιαστηκα λιγο αλλα παρεμεινα κουλ. Τοτε της λεω: δεν νομιζω,
γιατι την κοπελα που περιμενω τυγχανει να την γνωριζω καλα.
Εκεινη αναφωνησε: ωχ τι ντροπη, και απογοητευμενη ζητησε συγνωμη. Καθησυχαστικα της απαντησα: δεν πειραζει συμβαινουν αυτα.Toτε εφυγε να περιμενει λιγο πιο κατω, ωσπου εμφανιστηκε ενας πιτσιρικας αχρωμος αοσμος, και εφυγαν μαζι.
Εντος ολιγων λεπτων εμφανιστηκε και η γκομενα μου.
Και λεω, κοιτα να δεις ευκαιρια που εμφανιστηκε απο το πουθενα, αλλα εξαφανιστηκε εντος λιγων δευτερολεπτων αδοξα. :S
Ενω ηδη ειχε αργησει περαν του 15λεπτου ειχα αρχισει να περιφερομαι εκει γυρω για να περασει η ωρα.
Ξαφνικα τα βλεμματα διασταυρωθηκαν με μια κοπελα ψηλη αθλητικη με ενα γκρι κολαν και σκουφο ελληνιδα. Καστανοξανθη
χωρις μεικ απ, γυρω στα 35. Καλη σε εμφανιση. Ξαφνικα πλησιαζει και με ρωταει: περιμενετε καποιον; Της απαντησα:
ναι μια κοπελα. Η κοπελα αυτη ειμαι εγω, μου ειπε. Ξαφνιαστηκα λιγο αλλα παρεμεινα κουλ. Τοτε της λεω: δεν νομιζω,
Εκεινη αναφωνησε: ωχ τι ντροπη, και απογοητευμενη ζητησε συγνωμη. Καθησυχαστικα της απαντησα: δεν πειραζει συμβαινουν αυτα.Toτε εφυγε να περιμενει λιγο πιο κατω, ωσπου εμφανιστηκε ενας πιτσιρικας αχρωμος αοσμος, και εφυγαν μαζι.
Και λεω, κοιτα να δεις ευκαιρια που εμφανιστηκε απο το πουθενα, αλλα εξαφανιστηκε εντος λιγων δευτερολεπτων αδοξα. :S
Χθες βραδυ περιμενα στην εισοδο ενος γνωστου εμπορικου καταστηματος στο κεντρο, μια γκομενα μου.
Δηλαδή έχασες γκολ σε καινή εστία ?
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Επαιρνε δηλαδη σβαρνα τους αντρες δηθεν ταχαμου και καλα δηθεν οτι ταχαμου ειναι αυτη που περιμενουν σε blind date? Οχι βεβαια. Φτηνα τη γλυτωσες, προκειται μαλλον για μελος σπειρας εμποριας οργανωνΧθες βραδυ περιμενα στην εισοδο ενος γνωστου εμπορικου καταστηματος στο κεντρο, μια γκομενα μου.
Σε καποια μπανιερα με παγο θα ξυπνησε σημερα ο πιτσιρικας χωρις νεφρο, πνευμονια ή/και παχυ εντερο
..κλασικη περιπτωση ραντεβου μεσω internet.. η γκομενα ειχε κλεισει ραντεβου μεσω νετ.. κ δεν γνωριζε ποιον θα συναντησει...
Και καλα ρε φιλε, πως γινεται αυτο τη σημερον ημερα;
Να ημασταν πριν 20 χρονια εποχες text-chat με irc, αντε να το καταλαβω.
Αλλα blind date το 2018, να βγαινεις με καποιον/καποια κι ας μην ξερεις αν ειναι το τερας της φυσης κι ο κουασιμοδος;
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
ναι, γιατι σφυριχτηκε οφσάιντΔηλαδή έχασες γκολ σε καινή εστία ?
ολα ειναι πιθανα σημερα,ποιος ξερει. Αν εμφανιστει η φωτο του στο αμπερ αλερτ θα καταλαβω..Επαιρνε δηλαδη σβαρνα τους αντρες δηθεν ταχαμου και καλα δηθεν οτι ταχαμου ειναι αυτη που περιμενουν σε blind date? Οχι βεβαια. Φτηνα τη γλυτωσες, προκειται μαλλον για μελος σπειρας εμποριας οργανων
Σε καποια μπανιερα με παγο θα ξυπνησε σημερα ο πιτσιρικας χωρις νεφρο, πνευμονια ή/και παχυ εντερο
πολυ πιθανο.. αυτο ειχα σκεφτει οτι μπορει να συμβαινει..κλασικη περιπτωση ραντεβου μεσω internet.. η γκομενα ειχε κλεισει ραντεβου μεσω νετ.. κ δεν γνωριζε ποιον θα συναντησει...
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
..κλασικη περιπτωση ραντεβου μεσω internet.. η γκομενα ειχε κλεισει ραντεβου μεσω νετ.. κ δεν γνωριζε ποιον θα συναντησει...
Είναι δυνατόν 35αρα κι εμφανίσιμη να βγαίνει ραντεβού στα τυφλά απ'το ίντερνετ;Αυτό δεν συνέβαινε ούτε στις παλιές αθώες εποχές,θα συμβεί τώρα;
Αμ το άλλο;Να περίμενε κιόλας αυτή αντί να την περιμένουν;Τί να πεις,αν ο πιτσιρικάς έπεσε σε τέτοια περιπτωσάρα,μπράβο του.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K