Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 284K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ntiknik

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
81
Πόντοι
0
Μου έχει τύχει να είμαι καβάτζα 35αρας για πήδημα μόνο. Με τι που βρήκε γκόμενο κ πήγαινε στα σοβαρά μετά με παράτησε. Πάντως το 1ο εξάμηνο μας είχε κ τους 2. Τον άλλο επίσημο

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Τα πραγματα εχουν αλλαξει δραματικα απ τη δεκαετια του 90..τοτε ολες ηταν πιο προσγειωμενες κ διαχειρισιμες..τωρα με την ευκολια που τους προσφερει το instagram και το facebook,δεδομενης κ της ελληνικης λιμαριας,πλασσαρουν τον εαυτο τους αρκετα καλα ακομα κ στα 35 κ στα 40...παλια υπηρχε σουπερ κατερινα κ madam figaro κ τωρα οποιας της καυλωσει φωτο στο instagram κ βουρ για 40000 λιμαρια-followers..ετσι ειναι πιο κοντα στο μεγαλο τους ονειρο για να παντρευτουν ενα "νεαρο" επιχειρηματια κ να εξασφαλισουν μια καλη διατροφη στο βεβαιο διαζυγιο που θα χουν..προσωπικα δεν εχω δει ποτε γυναικα ανυπαντρη,εχω δει απειρες να βαζουν γκολ κ στο 89(δλδ κοντα στα 40)...ολο κ καποιος μαλακας θα βρεθει...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
προσωπικα δεν εχω δει ποτε γυναικα ανυπαντρη,εχω δει απειρες να βαζουν γκολ κ στο 89(δλδ κοντα στα 40)...ολο κ καποιος μαλακας θα βρεθει...

Ε αφού έχει κι ένα κάρο ανύπαντρους μπάκουρες 30-40 που παρακαλάνε να παντρευτούν ρε φίλε.Τα έλεγες κι εσύ στο νήμα που άνοιξες,απ'το να είναι μόνοι,προτιμούν γυναίκα και χαλινάρι

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Τα πραγματα εχουν αλλαξει δραματικα απ τη δεκαετια του 90..τοτε ολες ηταν πιο προσγειωμενες κ διαχειρισιμες..τωρα με την ευκολια που τους προσφερει το instagram και το facebook,δεδομενης κ της ελληνικης λιμαριας,πλασσαρουν τον εαυτο τους αρκετα καλα ακομα κ στα 35 κ στα 40...παλια υπηρχε σουπερ κατερινα κ madam figaro κ τωρα οποιας της καυλωσει φωτο στο instagram κ βουρ για 40000 λιμαρια-followers..ετσι ειναι πιο κοντα στο μεγαλο τους ονειρο για να παντρευτουν ενα "νεαρο" επιχειρηματια κ να εξασφαλισουν μια καλη διατροφη στο βεβαιο διαζυγιο που θα χουν..προσωπικα δεν εχω δει ποτε γυναικα ανυπαντρη,εχω δει απειρες να βαζουν γκολ κ στο 89(δλδ κοντα στα 40)...ολο κ καποιος μαλακας θα βρεθει...

Ετσι ακριβως ειναι. Χαλασαν πολυ τα πραγματα, και παρολη την κριση, δεν ξερω αν θα ξαναφτιαξουν....

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Βουρ για οίκο ανοχής είναι τώρα, αλλά τί να λέμε.. Το μόνο σπίτι που μπορούν να ανοίξουν πλέον είναι αυτό..

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    5,4 KB · Εμφανίσεις: 23

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.451
Πόντοι
6.955

Ασκεί κριτική στις ελλεεινίδες για τον λόγο οτι θέλουν να διεκδικούν δεσμευμένους άνδρες και αδιαφορούν παντελώς για τους ελεύθερους.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.721
Πόντοι
2.606
Χθες βραδυ περιμενα στην εισοδο ενος γνωστου εμπορικου καταστηματος στο κεντρο, μια γκομενα μου.
Ενω ηδη ειχε αργησει περαν του 15λεπτου ειχα αρχισει να περιφερομαι εκει γυρω για να περασει η ωρα.
Ξαφνικα τα βλεμματα διασταυρωθηκαν με μια κοπελα ψηλη αθλητικη με ενα γκρι κολαν και σκουφο ελληνιδα. Καστανοξανθη
χωρις μεικ απ, γυρω στα 35. Καλη σε εμφανιση. Ξαφνικα πλησιαζει και με ρωταει: περιμενετε καποιον; Της απαντησα:
ναι μια κοπελα. Η κοπελα αυτη ειμαι εγω, μου ειπε. Ξαφνιαστηκα λιγο αλλα παρεμεινα κουλ. Τοτε της λεω: δεν νομιζω,
γιατι την κοπελα που περιμενω τυγχανει να την γνωριζω καλα.    :sunglasses:
Εκεινη αναφωνησε: ωχ τι ντροπη, και απογοητευμενη ζητησε συγνωμη. Καθησυχαστικα της απαντησα: δεν πειραζει συμβαινουν αυτα.Toτε εφυγε να περιμενει λιγο πιο κατω, ωσπου εμφανιστηκε ενας πιτσιρικας αχρωμος αοσμος, και εφυγαν μαζι.
Εντος ολιγων λεπτων εμφανιστηκε και η γκομενα μου.
Και λεω, κοιτα να δεις ευκαιρια που εμφανιστηκε απο το πουθενα, αλλα εξαφανιστηκε εντος λιγων δευτερολεπτων αδοξα.  :S

Birds-Eggs-Snake-Gifs-Gif-Eating.gif

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.876
Πόντοι
216
Χθες βραδυ περιμενα στην εισοδο ενος γνωστου εμπορικου καταστηματος στο κεντρο, μια γκομενα μου.
Ενω ηδη ειχε αργησει περαν του 15λεπτου ειχα αρχισει να περιφερομαι εκει γυρω για να περασει η ωρα.
Ξαφνικα τα βλεμματα διασταυρωθηκαν με μια κοπελα ψηλη αθλητικη με ενα γκρι κολαν και σκουφο ελληνιδα. Καστανοξανθη
χωρις μεικ απ, γυρω στα 35. Καλη σε εμφανιση. Ξαφνικα πλησιαζει και με ρωταει: περιμενετε καποιον; Της απαντησα:
ναι μια κοπελα. Η κοπελα αυτη ειμαι εγω, μου ειπε. Ξαφνιαστηκα λιγο αλλα παρεμεινα κουλ. Τοτε της λεω: δεν νομιζω,
γιατι την κοπελα που περιμενω τυγχανει να την γνωριζω καλα.    :sunglasses:
Εκεινη αναφωνησε: ωχ τι ντροπη, και απογοητευμενη ζητησε συγνωμη. Καθησυχαστικα της απαντησα: δεν πειραζει συμβαινουν αυτα.Toτε εφυγε να περιμενει λιγο πιο κατω, ωσπου εμφανιστηκε ενας πιτσιρικας αχρωμος αοσμος, και εφυγαν μαζι.
Εντος ολιγων λεπτων εμφανιστηκε και η γκομενα μου.
Και λεω, κοιτα να δεις ευκαιρια που εμφανιστηκε απο το πουθενα, αλλα εξαφανιστηκε εντος λιγων δευτερολεπτων αδοξα.  :S

ελεγξες μην λειπει κατι από τσεπη ρε τυπε? :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Μην κρίνεις, εξ ιδίων, τα αλλότρια.
Μην κρίνεις, μην αξιολογείς, βάσει των δεδομένων σου, τους άλλους. (αυτή η φράση εννοεί ότι, ενίοτε, η υποκειμενική κρίση του καθενός αδικεί την κρίση και τις πράξεις του ετέρου)    <<Λαϊκή ρήση>>

ελεγξες μην λειπει κατι από τσεπη ρε τυπε? :S
Yπηρχε μια σχετικη αποσταση μισου μετρου μεταξυ μας τυπε, οποτε ολα ηταν υπο ελεγχο..

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.903
Πόντοι
216

:thumbsup:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ασκεί κριτική στις ελλεεινίδες για τον λόγο οτι θέλουν να διεκδικούν δεσμευμένους άνδρες και αδιαφορούν παντελώς για τους ελεύθερους.

Δηλαδή μας λέει τίποτα που δεν ξέραμε;

Το ότι οι γυναίκες θέλουν γιατρούς,δεσμευμένους,και ότι ζηλεύονται μεταξύ τους το ξέρουν και τα μωρά.

Λάχης

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Aδιαφορούν για τους ελευθερους για αυτο σε μερικές δεκαετίες θα φθάσουμε 6-7 εκατομμύρια αντι να έχουμε γίνει 15-20 εκατομμύρια. Η ζημια που κανουν στο ελληνικό έθνος οι ελλεηνιδες θα φανεί μεσο-μακροπρόθεσμα. Εκτος και αν εισαγουμε γυναικες αλλων χωρών για να κανουν παιδιά με Έλληνες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εκτος και αν εισαγουμε γυναικες αλλων χωρών για να κανουν παιδιά με Έλληνες.

Τώρα είναι αργά.Αυτό έπρεπε να γίνει μέχρι τα τέλη των 00's,πριν αρχίσει η δικια μας κρίση και η δικιά τους ανάπτυξη.Όσοι είχαν διορατικότητα,μπορεί να το έκαναν.Αλλά τότε οι πιο πολλοί ήταν μαλάκες και κοίταζαν μόνο να ξοδεύουν για τις αχλαδοκώλες εδώ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε παιδια ποιο είναι το πρόβλημα σας αν δεν κανουμε παιδια εδώ στην ελλαδα και μας φαν οι τουρκοι σε 40 χρονια?
ξερετε αν υπαρχει άλλη ζωη και αν στην επομενη γεννηθείτε κινεζος?
αν ο γυναικειος εγκεφαλος εχει σκοπο ζωης την αναπαραγωγη δικο του θεμα. να δραστηριοποιηθει αυτος.
εμεις μπορουμε να γαμαμε σλαβες. να γαμαμε θελουμε οχι κουφετα και νυφικα και μωρακια. τα μωρακια τους, τα αγαπανε οι μπαμπαδες μονο αφου τα γεννησουν και μετα, πιο πριν στα αρχιδια τους, μην πω κυριως χρησιμοποιουν προφυλαξεις για να τα αποφυγουν και οχι για αρρωστιες.
εγω πχ παντρευτηκα επειδη ηθελα ποιοτικο, ακαποτο, και ασφαλεστερο σεξ οποιαδηποτε ωρα της ημερας και οχι να ξυπναω 7 το πρωι κατακαυλωμενος και να περιμενω να παει 5 το απογευμα για να δω την γκομενα ή να παω στις πουτανες. η γυναικα μου σαφως και ονειρευοταν γαμους και παιδακια, αλλα αφου δεν ειχε χαρακτηρα που μπορουσα να ανεκτω παμε παρακατω. αν δεν εβγαζε τοση γκρινια μεσα στο γαμο μια χαρα θα την γαμουσα ευτυχισμενα καθημερινα μεχρι σημερα. η εμφανιση της με καυλωνε, αλλα το μυαλο μιας γυναικας να το ανεχεσαι μονιμα δυσκολο.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
ρε παιδια ποιο είναι το πρόβλημα σας αν δεν κανουμε παιδια εδώ στην ελλαδα και μας φαν οι τουρκοι σε 40 χρονια?
αν ο γυναικειος εγκεφαλος εχει σκοπο ζωης την αναπαραγωγη δικο του θεμα. να δραστηριοποιηθει αυτος.
εμεις μπορουμε να γαμαμε σλαβες. να γαμαμε θελουμε οχι κουφετα και νυφικα και μωρακια. τα μωρακια τους, τα αγαπανε οι μπαμπαδες μονο αφου τα γεννησουν και μετα, πιο πριν στα αρχιδια τους, μην πω κυριως χρησιμοποιουν προφυλαξεις για να τα αποφυγουν και οχι για αρρωστιες.
εγω πχ παντρευτηκα επειδη ηθελα ποιοτικο, ακαποτο, και ασφαλεστερο σεξ οποιαδηποτε ωρα της ημερας και οχι να ξυπναω 7 το πρωι κατακαυλωμενος και να περιμενω να παει 5 το απογευμα για να δω την γκομενα ή να παω στις πουτανες. η γυναικα μου σαφως και ονειρευοταν γαμους και παιδακια, αλλα αφου δεν ειχε χαρακτηρα που μπορουσα να ανεκτω παμε παρακατω. αν δεν εβγαζε τοση γκρινια μεσα στο γαμο μια χαρα θα την γαμουσα ευτυχισμενα καθημερινα μεχρι σημερα. η εμφανιση της με καυλωνε, αλλα το μυαλο μιας γυναικας να το ανεχεσαι μονιμα δυσκολο.
Τύπε δηλαδή χώρισες? Διαζύγιο?  :think:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.464
Πόντοι
216
Ψάχνουν, άλες απεγνωσμένα άλες όχι. Παντως δεν παραδίνονται ανευ όρων νομίζω

PsyVator

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Ψάχνουν, άλες απεγνωσμένα άλες όχι. Παντως δεν παραδίνονται ανευ όρων νομίζω
Οι γυναίκες κοιτούν το συμφέρον τους και κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Όταν είναι λοιπόν 30+και ψάχνουν προμηθευτή για αυτές και τα μελλοντικά παιδιά τους αν ο άλλος είναι σαν ανάποδο γαμώτο αλλά έχει χρήματα να τις εξασφαλίσει, τότε παντρεύονται μαζί του. Φυσικά τα standards μειώθηκαν με την κρίση τα τελευταία χρόνια και πλεόν ένας με εισόδημα 25.000+ καθαρά θεωρείται κελεπούρι. Έπειτα θα έχουν και άλους 2-3 γκόμενους να τις ξεκαβλώνουν.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Οι γυναίκες κοιτούν το συμφέρον τους και κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Όταν είναι λοιπόν 30+και ψάχνουν προμηθευτή για αυτές και τα μελλοντικά παιδιά τους αν ο άλλος είναι σαν ανάποδο γαμώτο αλλά έχει χρήματα να τις εξασφαλίσει, τότε παντρεύονται μαζί του. Φυσικά τα standards μειώθηκαν με την κρίση τα τελευταία χρόνια και πλεόν ένας με εισόδημα 25.000+ καθαρά θεωρείται κελεπούρι. Έπειτα θα έχουν και άλους 2-3 γκόμενους να τις ξεκαβλώνουν.
Πολλα δεν ειναι τα 25.000 ευρω το χρονο εισοδημα; Οχι για εδω, εδω ειναι ολοι εισοδηματιες, εχουν πολλα περισσοτερα. Αλλα και παλι πολλα μου φαινονται.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Tύπε, η γκρίνια μέσα στο γάμο είναι ο κανόνας! Όσο και να μην υπάρχει στη φάση που την έχεις γκόμενα, έρχεται μετά. Άσε που πολλές φορές έρχεται και πριν το γάμο, όταν η σχέσει αρχίσει και χαρακτηρίζεται "μόνιμη". Είναι η φύση της γυναίκας αυτή...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom