Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ετσι ε;τις πηδαγατε ολοι μαζι; :think:
ε άμα δεν είχες όρεξη εσύ, ή έφευγες ας πούμε, την ..... άφηνες σε καλά χέρια!!! :2funny: :2funny:

όπως όταν πας σε ταβέρνα και παραγγέλνεις ποικιλία! δεν έχει δικό μου και δικό σου! όλοι τρώμε απ όλα! και χωρίς παρεξηγήσεις!  :dancing: :dancing: :dancing:

φαντάσου λοιπόν την πιατέλα με τα κρέατα γεμάτο με ζουμερά Ταϊλανδάκια! :rockon: :rockon: :rockon:

αλλά οι μερίδες για 24 άτομα ενώ στο τραπέζι είμαστε μόνο 2-3. Ε! Υπάρχει περίπτωση να μαλώσουμε για ένα κεφτεδάκι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κοίτα ρε πούτη τι χάνω για να παγαίνω για καφέ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
κόψε τους καφέδες ρε μπουμπού!  αυξάνουν και την κυτταρίτιδα!

έλεγε και ξανάλεγε ο ινδιάνος σου αλλά εσύ πού? φραπεδάκι!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κόψε τους καφέδες ρε μπουμπού!  αυξάνουν και την κυτταρίτιδα!

έλεγε και ξανάλεγε ο ινδιάνος σου αλλά εσύ πού? φραπεδάκι!

Δεν έλεγε, δεν χρειάζεται να πει, ινδιάνος φορέβα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :smitten: :smitten: :smitten:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ώπα!!! Διαδιχτυακό καμάκι???? :boobies: :boobies: :boobies:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εφυγα,ξαναγυρισα κι ακομα γι αυτο λετε? :o :o

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μανάρι να'ρθω αλλά αυτός θα είναι πάντα ο ΕΝΑΣ, αυτός ο άνθρωπος αυτός είναι ο άλλος μου εαυτός  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μωρό μου, δώσε σε μένα το κορμί και σ' αυτόν τη ψυχή (και τον πρηξαρχιδισμό).
Θα θυσιαστώ για σένα μουνάρα μου.

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οι γυναίκες πραγματικά ψάχνουν. Το κακό είναι πως δε βρίσκουν. Οι εποχές που η λέξη Έλληνας ήταν συνώνυμη του άνδρα πέρασε ανεπιστρεπτί. Gay, ανασφαλείς και κομπλεξικοί είναι πλέον οι μόνοι ελεύθεροι στα 35+.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μωρό μου, δώσε σε μένα το κορμί και σ' αυτόν τη ψυχή (και τον πρηξαρχιδισμό).
Θα θυσιαστώ για σένα μουνάρα μου.

Ο ινδιάνος είναι ο ΕΝΑΣ γιατί έχει καταλάβει ότι μόνο την ψυχή διαθέτω, το κορμί είναι από καιρό στα αζήτητα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτή είναι η διαφορά  :boobies: :boobies:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οι περισσοτερο απελπισμενοι τυποι απο την Ν. Ευρωπη ειναι σε πρωτη θεση οι Ιταλοι, δευτερη θεση οι Ελληνες και τριτη οι Ισπανοι. Οι μακραν χειροτεροι γενικως που εχω δει ειναι κατι Τουρκοι,Πακιστανοινδοι,Αραβες και μαυροι απο οπου κι αν προερχονται. Αυτοι κυριολεκτικα οτι ειναι θηλαστικο, και το εννοω σοβαρα, υπαρχουν τυποι που οντως γαμαν κατσικες στη Ιορδανια πχ, το θεωρουν γκομενα. Καποιοι θα γελασουν , κι εγω επισης αλλα ετσι παιζει εκει !  :2funny: :2funny:

Στην Ιταλια αν στην Ελλαδα θελει μαστερ και 35 χρονια προυπηρεσιας για να γαμησει καποιος και δεν μιλαμε για σχεση ,μιλαμε για γνωριμια, εκει θελει διδακτορικο, τεραστιο ξενερωμα οι Ιταλιδες. Αν ρωτησει κανεις γιατι γκομενες της Ελλαδας κανουν κοννε με Ιταλους, κατα 99% ειναι γιατι ειναι οι αμεσως πιο ευκολες απο τις Ιταλιδες στη χωρα του, οταν αυτες σπουδαζουν εκει πχ...:) Για τους Ισπανους τι να πω , θα δανειστω τα λογια μιας Ρουμανας φιλης μου. Οσο ειναι εκτος χωρας θεωρουνται λατινοι εραστες,εντος χωρας κανουν ταματα στην παναγια της Μαδριτης μπας και πιασουν κανα μπουτι (αυτα σε γενικες γραμμες).

Δεν ειναι τυχαιο οτι γκομενες Ελληνιδες πανε και την πεφτουν σε τετοιους τυπους, γιατι οι περισσοτεροι ειναι τελειωμενοι, εχουν να γαμησουν απο τον καιρο που ο Αβρααμ εσφαζε το γιο του για προβατο. Θα βγουν ισως καποιες και θα πουν για τα 'μαναρια' και ιστοριες. Επειδη τους εζησα εντος της χωρας απο κοντα, οι ανθρωποι ειναι τελειως αντε γεια, οπως ο μεσος Ελληναρας. Βλεπει μια μετρια γκομενα και υπνωτιζεται, αμα δε δει καμμια αξιοπρεπη γκομενα φοβαται , γιατι στη χωρα του, παιζει αυτες τις τυπισσες να τις παιρνει μονο παρτουζες ο Κοκκαλης. Απο την αλλη μερια δεν ειναι τυχαιο οτι στο 99% των γαμων που θα δειτε σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη παιζει Ελληνας αντρας και αλλοδαπη νυφη. Σκεφτειτε γιατι. Σχεδον παντα ο πατερας ειναι Ελληνας και η μητερα αλλοδαπη και οχι το αντιστροφο.
Θυμηθηκα τα λογια μιας τυπισσας τραγουδιστριας εδω, οταν ακουσε ενα ελληνικο τραγουδι.. Ειπε το εξης .. Πηγα για πρωτη φορα Ελλαδα και οι τυποι εκει περα ειναι απλα απιστευτοι..Τι εννοει η γκομενα, προφανως οχι οτι ολοι ειναι απιστευοι, απλα το νουμερο 7 σε βαθμολογια στην Ελλαδα απεχει ετη φωτος απο το νουμερο 7 στη χωρα της......Κι αυτο το εχω ακουσει απο πολλες , αλλα και το εχω δει να γραφεται και απο ξενους.

Για να γυρισουμε πισω και να βαλουμε καποια πραγματα στη θεση του ,ειδικα οι Ιταλοι ειναι ο περιγελως της Α. Ευρωπης. Το τι λεφτα μπορει να τους μασησει μια γκομενα ξεπερνα τα ορια της ανθρωπινης φαντασιας. Κανουν λες και δεν εχουν ξαναδει γυναικα στη ζωη τους. Συνεχως σκαω στα γελια με τα σκηνικα που βλεπω... :2funny: :2funny: :2funny: Απο τους πλεον αξιοπρεπεις αν και χλωμα και κοκκινα προσωπακια ειναι οι τυποι της Αγγλιας κ Σκανδιναβιας, γιατι αυτοι δεν συγκινουνται με μπαζα σε γενικες γραμμες, δεν την πεφτουν οπου να ναι.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Οι περισσοτερο απελπισμενοι τυποι απο την Ν. Ευρωπη ειναι σε πρωτη θεση οι Ιταλοι, δευτερη θεση οι Ελληνες και τριτη οι Ισπανοι. Οι μακραν χειροτεροι γενικως που εχω δει ειναι κατι Τουρκοι,Πακιστανοινδοι,Αραβες και μαυροι απο οπου κι αν προερχονται. Αυτοι κυριολεκτικα οτι ειναι θηλαστικο, και το εννοω σοβαρα, υπαρχουν τυποι που οντως γαμαν κατσικες στη Ιορδανια πχ, το θεωρουν γκομενα. Καποιοι θα γελασουν , κι εγω επισης αλλα ετσι παιζει εκει !  :2funny: :2funny:

Στην Ιταλια αν στην Ελλαδα θελει μαστερ και 35 χρονια προυπηρεσιας για να γαμησει καποιος και δεν μιλαμε για σχεση ,μιλαμε για γνωριμια, εκει θελει διδακτορικο, τεραστιο ξενερωμα οι Ιταλιδες. Αν ρωτησει κανεις γιατι γκομενες της Ελλαδας κανουν κοννε με Ιταλους, κατα 99% ειναι γιατι ειναι οι αμεσως πιο ευκολες απο τις Ιταλιδες στη χωρα του, οταν αυτες σπουδαζουν εκει πχ...:) Για τους Ισπανους τι να πω , θα δανειστω τα λογια μιας Ρουμανας φιλης μου. Οσο ειναι εκτος χωρας θεωρουνται λατινοι εραστες,εντος χωρας κανουν ταματα στην παναγια της Μαδριτης μπας και πιασουν κανα μπουτι (αυτα σε γενικες γραμμες).

Δεν ειναι τυχαιο οτι γκομενες Ελληνιδες πανε και την πεφτουν σε τετοιους τυπους, γιατι οι περισσοτεροι ειναι τελειωμενοι, εχουν να γαμησουν απο τον καιρο που ο Αβρααμ εσφαζε το γιο του για προβατο. Θα βγουν ισως καποιες και θα πουν για τα 'μαναρια' και ιστοριες. Επειδη τους εζησα εντος της χωρας απο κοντα, οι ανθρωποι ειναι τελειως αντε γεια, οπως ο μεσος Ελληναρας. Βλεπει μια μετρια γκομενα και υπνωτιζεται, αμα δε δει καμμια αξιοπρεπη γκομενα φοβαται , γιατι στη χωρα του, παιζει αυτες τις τυπισσες να τις παιρνει μονο παρτουζες ο Κοκκαλης. Απο την αλλη μερια δεν ειναι τυχαιο οτι στο 99% των γαμων που θα δειτε σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη παιζει Ελληνας αντρας και αλλοδαπη νυφη. Σκεφτειτε γιατι. Σχεδον παντα ο πατερας ειναι Ελληνας και η μητερα αλλοδαπη και οχι το αντιστροφο.
Θυμηθηκα τα λογια μιας τυπισσας τραγουδιστριας εδω, οταν ακουσε ενα ελληνικο τραγουδι.. Ειπε το εξης .. Πηγα για πρωτη φορα Ελλαδα και οι τυποι εκει περα ειναι απλα απιστευτοι..Τι εννοει η γκομενα, προφανως οχι οτι ολοι ειναι απιστευοι, απλα το νουμερο 7 σε βαθμολογια στην Ελλαδα απεχει ετη φωτος απο το νουμερο 7 στη χωρα της......Κι αυτο το εχω ακουσει απο πολλες , αλλα και το εχω δει να γραφεται και απο ξενους.

Για να γυρισουμε πισω και να βαλουμε καποια πραγματα στη θεση του ,ειδικα οι Ιταλοι ειναι ο περιγελως της Α. Ευρωπης. Το τι λεφτα μπορει να τους μασησει μια γκομενα ξεπερνα τα ορια της ανθρωπινης φαντασιας. Κανουν λες και δεν εχουν ξαναδει γυναικα στη ζωη τους. Συνεχως σκαω στα γελια με τα σκηνικα που βλεπω... :2funny: :2funny: :2funny: Απο τους πλεον αξιοπρεπεις αν και χλωμα και κοκκινα προσωπακια ειναι οι τυποι της Αγγλιας κ Σκανδιναβιας, γιατι αυτοι δεν συγκινουνται με μπαζα σε γενικες γραμμες, δεν την πεφτουν οπου να ναι.
φιλε δεν ξερω τι γινετε στην ιταλια.αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι ο μπερλουσκονι και η παρεα του γαμανε τα καλυτερα μουνια,και στα 70 τους περνουν και παρθενιες ακομα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
σεβαλιε εχεις ριξει ολο το βαρος σε γκομενες των βαλκανιων,ρωσσιδες,βουλγαρες,και ολα τα σκατα,τις οποιες εγω προσωπικα συχαινομαι για τον πουστικο χαρακτηρα που εχουν,και την λογικη του φαγωματια που εχουν.και οπως ξερουμε ολοι την εχουν πατησει πολλοι.και να κανω την εξης ερωτηση,στην οποια βαζω και τον ευατο μου μεσα.
γιατι δεν παει ο ελληνας να το παιξει γκομενος και γαμιας σε χωρες,οπως ειναι η αγγλια,γαλλια,γερμανια,ισπανια,ολλανδια,και γενικα στην ευρωπη,για να μην πω τωρα για αμερικη και αλλες?και παει στις φτωχογειτονιες τις ευρωπης να το παιζει γαμιας?.και μην ακουσω μαλακιες οτι εκει ειναι οι μουναρες,σε ολο τον κοσμο εχει μουναρες.

Εκεί δε σε παίρνει γιατί πρέπει να χτυπηθείς με τους ντόπιους.Πρέπει να αποδείξεις την αξία σου και οι Γερμανοί,Αγγλοι κτλ είναι επιθετικοί.
Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι βλέπω όλο και περισσότερες Ελεεινίδες να γαμιούνται με μαύρους ακόμα και τουρίστες.Τι διάολο?Πας στην παραλία και ο Αφρικανός έχει τη μουνάρα και οι Ελληνες φίλοι του τον παίζουνε.
Επίσης βλέπω μερικές με Πακιστανούς,αν είναι ποτέ δυνατό.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Πλεον ουτε στις ανατολικες χωρες δεν μπορει ο Ελληνας να το παιξει <γκομενος> καποιοι εχουν κολησει στα παλια και δεν λενε να ξεκολησουνε....
ετσι οπως εχουνε εξελιχθει και οι ανατολικοι λαοι μας βλεπω να την πεφτουμε στο τελος σε καμια Φιλιπινεζα! εκει ναι!! ακομη περναει η μπογια μας!!
θα ηθελα να αφιερωσω μια ταινια σε καποιους κολημενους! <μπιζνες στα βαλκανια> ταινια του 96 αν δεν απατωμαι!! την ειδα και εκτος την καταντια της Ρουμανιας (που δειχνει) ειδα και την δικια μας καταντια οπου ολλοι σε σκατοχωρι βλεπαν τοτε Ρουμανα και ανοιγε το ματι τους και οι ελληνιδες γυναικες ψαχναν γαμπρο Αθηναιο!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom