Οι περισσοτερο απελπισμενοι τυποι απο την Ν. Ευρωπη ειναι σε πρωτη θεση οι Ιταλοι, δευτερη θεση οι Ελληνες και τριτη οι Ισπανοι. Οι μακραν χειροτεροι γενικως που εχω δει ειναι κατι Τουρκοι,Πακιστανοινδοι,Αραβες και μαυροι απο οπου κι αν προερχονται. Αυτοι κυριολεκτικα οτι ειναι θηλαστικο, και το εννοω σοβαρα, υπαρχουν τυποι που οντως γαμαν κατσικες στη Ιορδανια πχ, το θεωρουν γκομενα. Καποιοι θα γελασουν , κι εγω επισης αλλα ετσι παιζει εκει !
Στην Ιταλια αν στην Ελλαδα θελει μαστερ και 35 χρονια προυπηρεσιας για να γαμησει καποιος και δεν μιλαμε για σχεση ,μιλαμε για γνωριμια, εκει θελει διδακτορικο, τεραστιο ξενερωμα οι Ιταλιδες. Αν ρωτησει κανεις γιατι γκομενες της Ελλαδας κανουν κοννε με Ιταλους, κατα 99% ειναι γιατι ειναι οι αμεσως πιο ευκολες απο τις Ιταλιδες στη χωρα του, οταν αυτες σπουδαζουν εκει πχ...
Για τους Ισπανους τι να πω , θα δανειστω τα λογια μιας Ρουμανας φιλης μου. Οσο ειναι εκτος χωρας θεωρουνται λατινοι εραστες,εντος χωρας κανουν ταματα στην παναγια της Μαδριτης μπας και πιασουν κανα μπουτι (αυτα σε γενικες γραμμες).
Δεν ειναι τυχαιο οτι γκομενες Ελληνιδες πανε και την πεφτουν σε τετοιους τυπους, γιατι οι περισσοτεροι ειναι τελειωμενοι, εχουν να γαμησουν απο τον καιρο που ο Αβρααμ εσφαζε το γιο του για προβατο. Θα βγουν ισως καποιες και θα πουν για τα 'μαναρια' και ιστοριες. Επειδη τους εζησα εντος της χωρας απο κοντα, οι ανθρωποι ειναι τελειως αντε γεια, οπως ο μεσος Ελληναρας. Βλεπει μια μετρια γκομενα και υπνωτιζεται, αμα δε δει καμμια αξιοπρεπη γκομενα φοβαται , γιατι στη χωρα του, παιζει αυτες τις τυπισσες να τις παιρνει μονο παρτουζες ο Κοκκαλης. Απο την αλλη μερια δεν ειναι τυχαιο οτι στο 99% των γαμων που θα δειτε σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη παιζει Ελληνας αντρας και αλλοδαπη νυφη. Σκεφτειτε γιατι. Σχεδον παντα ο πατερας ειναι Ελληνας και η μητερα αλλοδαπη και οχι το αντιστροφο.
Θυμηθηκα τα λογια μιας τυπισσας τραγουδιστριας εδω, οταν ακουσε ενα ελληνικο τραγουδι.. Ειπε το εξης .. Πηγα για πρωτη φορα Ελλαδα και οι τυποι εκει περα ειναι απλα απιστευτοι..Τι εννοει η γκομενα, προφανως οχι οτι ολοι ειναι απιστευοι, απλα το νουμερο 7 σε βαθμολογια στην Ελλαδα απεχει ετη φωτος απο το νουμερο 7 στη χωρα της......Κι αυτο το εχω ακουσει απο πολλες , αλλα και το εχω δει να γραφεται και απο ξενους.
Για να γυρισουμε πισω και να βαλουμε καποια πραγματα στη θεση του ,ειδικα οι Ιταλοι ειναι ο περιγελως της Α. Ευρωπης. Το τι λεφτα μπορει να τους μασησει μια γκομενα ξεπερνα τα ορια της ανθρωπινης φαντασιας. Κανουν λες και δεν εχουν ξαναδει γυναικα στη ζωη τους. Συνεχως σκαω στα γελια με τα σκηνικα που βλεπω...
Απο τους πλεον αξιοπρεπεις αν και χλωμα και κοκκινα προσωπακια ειναι οι τυποι της Αγγλιας κ Σκανδιναβιας, γιατι αυτοι δεν συγκινουνται με μπαζα σε γενικες γραμμες, δεν την πεφτουν οπου να ναι.