Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Εχω να βγω με γυναικα,εχω να φλερταρω με γυναικα 2 χρονια..(οι πουτανες δεν μετρανε)..ειμαι 38 κ γενικα δε βγαινω καθολου..ολοι ειναι παντρεμενοι κ τρισευτυχισμενοι,οι γυναικες κατω των 30 με βλεπουν σαν μπαρμπα κ οι γυναικες πανω απ τα 30 οπως προειπα ειναι παντρεμενες ή δεσμευμενες...εκεινο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι μερα με τη μερα τις σιχαινομαι περισσοτερο...μου προκαλουν αναγουλα...κ το σεξ ειναι πλεον σαν το κατουρημα...οποτε νοιωθω την αναγκη,πληρωνω,ξεσκαω κ τελος....
στο 38 βάλε και αλλά 10 χρόνια και 20 και αν δεν αλλάξεις κάτι από αυτά που κανείς διαβάζεις το μέλλον σου!αυτοβελτιωση είναι το κλειδι,το πώς δεν ξέρω είναι ένα κλικ μες το μυαλό

pactos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
172
Πόντοι
280
Ναι θα δω τα βιντεακια των αεργων,αρχιμουνοδουλων men of style

Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Όσες 30αρες και 40αρες ψάχνουν για γαμπρό, να πάνε να βρουν τα πρεζόνια, τους ανεπάγγελτους, τους παπατζήδες, τους άεργους, τα κλεφτρόνια, τους πορτιέρηδες-βαποράκια και όλους εκείνους τους ανθυγιεινούς τύπους, με τους οποίους ήταν κολλημένες και είχαν σχέσεις μαζί τους.

χαχ  :happy: έχεις κάποιο δίκιο, πολύ παρέα και με πολλούς τοξικούς τύπους

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Εχω να βγω με γυναικα,εχω να φλερταρω με γυναικα 2 χρονια..(οι πουτανες δεν μετρανε)..ειμαι 38 κ γενικα δε βγαινω καθολου..ολοι ειναι παντρεμενοι κ τρισευτυχισμενοι,οι γυναικες κατω των 30 με βλεπουν σαν μπαρμπα κ οι γυναικες πανω απ τα 30 οπως προειπα ειναι παντρεμενες ή δεσμευμενες...εκεινο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι μερα με τη μερα τις σιχαινομαι περισσοτερο...μου προκαλουν αναγουλα...κ το σεξ ειναι πλεον σαν το κατουρημα...οποτε νοιωθω την αναγκη,πληρωνω,ξεσκαω κ τελος....

φιλε μην απογοητευεσαι και μη σε παιρνει κατω .Στο χερι σου ειναι να μη σε βλεπουν σα μπαρμπα .
Βγες φλερταρε και ολο κατι θα κατσει

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.392
Πόντοι
786

αχ και να μουν 38, κάθε μέρα θα γαμούσα

Vag_peir

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
βγήκα με κοπέλα από γνωστό σαιτ γνωριμιών και δεν σταματουσε να μιλάει για την πίεση που δέχεται από την οικογένεια της και τον κύκλο της για να παντρευτεί. είναι 30 ετών 5αράκι. είναι η τελευταία της παρεας της που έχει μείνει ελεύθερη κλπ κλπ. με τρόμαξε να σας πω την αλήθεια.

Εμένα μια τέτοια μου ξεκίνησε κουβέντα στο Linkedin. Επειδή είχα όρεξη και μου αρέσει το καυλάντισμα της έπιασα κουβέντα που έμοιαζε με σοβαρή και μου λεγε ότι απέρριπτε γκόμενους επειδή δεν είχαν δουλειά που να βγάζουν 2k το μήνα. Έφαγε καλό κράξιμο και της είπα και ευθέως ότι αν δεν αλλάξει ρότα, μόνη της θα γεράσει. Δεν κατάλαβε και απλά κόψαμε. Όσο μιλούσαμε πραγματικά με είχε τρομάξει κι εμενα!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
ξέρεις πολλές 30άρες 40άρες που βρίσκουν άντρα ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ

για πήγαινε ρώτα

φίλη της γυναίκας μου 35 ετών ωραία γυναίκα βρήκε κάποιον τα χριστούγεννα και έκανε σχέση η ο τυπος έτσι το έλεγε
πήγαινε κάθε σάββατο της έριχνε κανα πούτσο κοιμόταν και νωρίς το πρωί έφευγε και μετα την ξανάβλεπε το άλλο σάββατο η άμα είχε κάβλες ερχοταν κανά δύωρο και μεσοβδόμαδα σπίτι της. Αυτή του έλεγε ότι δεν τη βλέπει σοβαρά δεν τη βλέπει για να προχωρήσει της ζωή της ότι είναι 35 ετών κλπ κλπ με αποτέλεσμα πριν ένα μήνα να της πεί αντίο. Ψάχνετε σαν τρελή για σχέση αλλά βρίσκει μόνο τύπους για να την γαμήσουν και μετά εξαφανιζόλ. Μη μπερδεύεις τη σχέση με τ γαμήσι

Χρησιμο να διαβαζουμε για τετοια αληθινα περιστατικα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ψάχνετε σαν τρελή για σχέση αλλά βρίσκει μόνο τύπους για να την γαμήσουν και μετά εξαφανιζόλ. 
τυπε για να ειναι φιλη σου θα ειναι καμμια βρωμιαρα συριζεα που νταραβεριζεται με αλλους ανεπροκοπους συριζεους που ουτε καν αυτοι δε τη παιρνουν στα σοβαρα την απλυτη,με τη καλη εννοια πάντα

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Νομίζω πρέπει να κάνουμε κονέ ο ένας στον άλλο εδώ μέσα. Αν δεν έχει ήδη γίνει. Το επόμενο στάδιο. Άμα ξέρουμε κανένα ελεύθερο στέλνουμε αγγελία...

Vag_peir

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
Σωστός. Παιδιά αν ψήνεται κανείς έχω μια Αθήνα και μια Θεσσαλονίκη που θεωρώ πως αν γαμηθούν καλά μπορεί και να ξεκολήσουν

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

Αντικειμενικά είσαι σε πολύ καλή ηλικία για άνδρα ....κάνε gym - διατροφή - ντύσου καλύτερα και αν έχεις μια οικονομική άνεση θα βαρεθείς να γαμάς ....

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Εχω να βγω με γυναικα,εχω να φλερταρω με γυναικα 2 χρονια..(οι πουτανες δεν μετρανε)..ειμαι 38 κ γενικα δε βγαινω καθολου..ολοι ειναι [size=10pt]παντρεμενοι κ τρισευτυχισμενοι[/size],οι γυναικες κατω των 30 με βλεπουν σαν μπαρμπα κ οι γυναικες πανω απ τα 30 οπως προειπα ειναι παντρεμενες ή δεσμευμενες...εκεινο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι μερα με τη μερα τις σιχαινομαι περισσοτερο...μου προκαλουν αναγουλα...κ το σεξ ειναι πλεον σαν το κατουρημα...οποτε νοιωθω την αναγκη,πληρωνω,ξεσκαω κ τελος....

εισαι  σιγουρος  για αυτο...;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
μήπως κι εσύ είσαι χεσε ψηλά κι αγνάντευε;;;;γιατί δεν ορμάς κι ας είναι 5αρι;

Τελικα ισως δεν ειναι καν 5αρι...ισως 4αρι...

Βγηκα ενα καφε μαζι της. Περασαμε καλα σε γενικες γραμμες, αλλα δεν την ειδα να ψαχνεται!!!!
41 ετων, δεν πρεπει να την κοιτα ανθρωπος, οκ - επαγγελματικα αποκατεστημενη-βασικα μονο καριερα ειναι η ζωη της,
αλλα δεν την ειδα να ψαχνεται!
Κουβεντα χαλαρη, περι ανεμων και υδατων!

Dev

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
160
Πόντοι
0
Οι πιο πολλές είναι με τα μυαλά στα σύννεφα. Ή περιμένουν όπως λένε οι πιο πολλοί να βγάζεις τρελά λεφτά ή τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Ας μην βάζουν μυαλό πότε να μείνουν μόνες. Αλλιώς ας καταδεχτουν να γνωρίσουν κάποιον άσχετος οικονομικών κ ομορφιάς ( για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ να είναι κ ο Κουασιμόδος χαχα)

Επισκέπτης
ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις Ρωσσίδες σε αυτό το νήμα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αντικειμενικά είσαι σε πολύ καλή ηλικία για άνδρα ....κάνε gym - διατροφή - ντύσου καλύτερα και αν έχεις μια οικονομική άνεση θα βαρεθείς να γαμάς ....

Ακριβως ετσι, μπραβο παιχτη.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Και μεγαλυτερες μπορω να σου πω,σε οποια ηλικια και να βρουν καλο γαμια μετα απο λιγο καιρο αρχιζουν το μαρκαρισμα,στην αρχη απ'εξω απ'εξω ξαι μετα στα ισια"αφου ωραια γαμιομαστε και περναμε καλα γιατι να μην παμε κι ενα βημα παρακατω;"Ασε προτιμω να κανω δυο βηματα παρακατω και να πεσω στο γκρεμο !

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Και μεγαλυτερες μπορω να σου πω,σε οποια ηλικια και να βρουν καλο γαμια μετα απο λιγο καιρο αρχιζουν το μαρκαρισμα,στην αρχη απ'εξω απ'εξω ξαι μετα στα ισια"αφου ωραια γαμιομαστε και περναμε καλα γιατι να μην παμε κι ενα βημα παρακατω;"Ασε προτιμω να κανω δυο βηματα παρακατω και να πεσω στο γκρεμο !

Σωστος

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
φίλε μου αν είσαι ανύπαντρος και τα σκας στις πουτανες έχεις θέμα....κοίταξε το, σοβαρά μιλάω.

Εμείς οι παντρεμένοι τα ακουμπάμε  για να μην μας τα πρήζουν οι γκόμενες...καταλαβαίνεις τί λέω?

Όπως επίσης τα σκάμε για να γαμισουμε ένα μουνί που δεν βρίσκουμε σε καθημερινή βάση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα σκάμε για να βρεθούμε με μια ωραία ύπαρξη που δεν την βρίσκουμε στον κύκλο μας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom