Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Πώς είναι στα παζάρια,που όλη η καλή πραμάτεια φεύγει το πρωί και το μεσημέρι μένει η σαπίλα,έτσι είναι και οι γυναίκες 30-40.Σαπίλα.Όποιος πρόλαβε,πήρε το φρέσκο και καλό πράμα.Μετά μόνο πολυγαμημένες,μπάζα που νομίζουν ότι είναι ακόμα πιτσιρίκες και μουνάρες,απεγνωσμένες για κρεμπιέ,ανέραστες κλπ.

Μόνο για πούτσα κάτι μπορεί να βρεις,αλλά για σοβαρά είναι σαν να περιμένεις το τζόκερ.

Συμφωνώ άλλο το γάλακτος !!!! (στην ηλικία μου το γάλακτος το αγοράζω πια....)
Αλλά πραγματικά υπάρχουν εξαιρετικά κομμάτια στην κατηγορία μιλφ....
Υπάρχουν γυναίκες 30-40+ που σου πέφτουν τα σαγόνια .... φυσικά ποιος ψάχνει για παρθένα .....εδώ υπάρχουν 20χρονα που έχουν πάρει πόλεις ολόκληρες χαχαχα
Οι Ελληνίδες μιλφ είναι τουρμπο στο κρεβάτι ειδικά χωρισμένες - κακογαμημένες που είχαν κάτι τελειωμένους συζύγους ..... τα κάνουν όλα και συμφέρουν !!! χαχαχα

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
θεμα 10ετίας αλλά ακόμα επίκαιρο.

Έχουν μπερδευτεί και τα δύο φύλα αγαπητοί...

Οι άντρες έχουν πουστρέψει, είναι κάτοικοι του πατρικού τους, τεμπέληδες...κανείς σχεδόν δεν έχει διάθεση για οικογένεια.

Οι γυναίκες βγήκαν από το σπίτι και έχουν πάθει ολική σύγχυση στη συμπεριφορά τους.
Εγώ ξέρω ότι η μάνα μου αλλά και όλες της ηλικίας της, ήταν του σπιτιού με καθορισμένο ρόλλο, συμπεριφορά που περιοριζόταν σε πλαίσια. Οι σημερινές είναι να τις κλαίς...μόνο για πούτσο είναι καλύτερες από τις μανάδες μας. Μπορώ να πω ότι είναι εξελιγμένο γαμεύσιμο είδος άπιαστο.

Όποια έχω γαμήσει , ηλικιακά στο -20 από εμένα και τη γυναίκα μου, είναι καθηγήτρια...σε τρελαίνει.
Όμως μέχρι εκεί...για οικογένεια και σχέση δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.

Ας με συγνωρέσουν οι γυναίκες που διαβάζουν και διαφωνούν αλλά εμείς που σήμερα βρισκόμαστε ηλικακά στο 50-60 νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε.

καλή σας μέρα

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
θεμα 10ετίας αλλά ακόμα επίκαιρο.

Έχουν μπερδευτεί και τα δύο φύλα αγαπητοί...

Οι άντρες έχουν πουστρέψει, είναι κάτοικοι του πατρικού τους, τεμπέληδες...κανείς σχεδόν δεν έχει διάθεση για οικογένεια.

Οι γυναίκες βγήκαν από το σπίτι και έχουν πάθει ολική σύγχυση στη συμπεριφορά τους.
Εγώ ξέρω ότι η μάνα μου αλλά και όλες της ηλικίας της, ήταν του σπιτιού με καθορισμένο ρόλλο, συμπεριφορά που περιοριζόταν σε πλαίσια. Οι σημερινές είναι να τις κλαίς...μόνο για πούτσο είναι καλύτερες από τις μανάδες μας. Μπορώ να πω ότι είναι εξελιγμένο γαμεύσιμο είδος άπιαστο.

Όποια έχω γαμήσει , ηλικιακά στο -20 από εμένα και τη γυναίκα μου, είναι καθηγήτρια...σε τρελαίνει.
Όμως μέχρι εκεί...για οικογένεια και σχέση δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.

Ας με συγνωρέσουν οι γυναίκες που διαβάζουν και διαφωνούν αλλά εμείς που σήμερα βρισκόμαστε ηλικακά στο 50-60 νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε.

καλή σας μέρα

Νομίζω πως απλά όπως μετεξελίσσεστε η κοινωνία φυσικά αλλάζουν και οι συμπεριφορές των ανθρώπων.
Και πριν από δεκαετίες τα ίδια θα λέγανε οι άνδρες την ηλικίας μας για τους νεότερους που άφησαν τις γυναίκες να ψηφίζουν να δουλεύουν κτλ
Στο μέλλον πιστεύω θα είναι κανόνας η μονογονεϊκή οικογένεια.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.720
Πόντοι
1.446
Τα πραγματα ειναι απλα...

Ολοι εχουν αρχισει να αντιλαμβανονται οτι καμια γυναικα δεν αξιζει τα λευτα που ζηταει...

Το παιχνιδι εξελισεται συνεχως σε μια ελευθερη αγορα που επανατιμολογει το μουνι προς τα κατω...

Οποιος παιζει εξυπνα θα φαει καλα...!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
απο την μια μας λες οτι ειναι ομορφη και απο την αλλη οτι την θελουν για 1-2 γαμησια την εβδομαδα μονο. δεν κολλαει η ιστορια σου, την ομορφη θες να την γαμας καθε μερα.

αυτο που μαλλον συμβαινει ειναι οτι παει και καθεται σε α κλας αντρες με ακριβο αμαξι και εμφανισιμους οποτε αυτοι εχουν αλλες 2 να πηδανε και δεν προλαβαινουν, ας βαλει νερο στο κρασι της να κοιταξει και τον μαναβη της γειτονιας της, ή τον φαλακρο περιπτερα που θα την εχουν σαν βασιλισσα.

αλλα αυτη αλλα εμαθε στα παραμυθια απο την γιαγια , οτι το βασιλοπουλο θα ειναι πιστο σε αυτην, καιρος να μαθει οτι οι βασιλιαδες εχουν 10 γκομενες, αν θελει καθε μερα αντρα ας παει με το παλικαρι που της φτιαχνει το αυτοκινητο. να πεις στην δικια σου να της τα πει αυτα.
Γιατί ρε κουφάλες και οι καράφλες εχουν ψυχή. Και περιπτεράς, ο ντελιβερας ο χοντρός. Αυτοί που θα γαμησουν ρε;;;;;εεεε;;;; γαμω το σύστημα που άλλοους τους ανεβάζει και αλλους τους κατεβάζει.... Αη σιχτιρια πια

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Με τέτοια αγαμία που πέφτει σίγουρα όλο και κάποιο κορόιδο θα βρουν

Αυτο το ειχα βιωσει κ εγω στον κυκλο μου ευτυχως που χωρισε το παλικαρι. Αλλα η 40αρα ηταν φωτια και δεν επιανε παιδι με τιποτα ο αλλος 3 χρονια ολα μεσα τα ριχνε αφοβα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτο το ειχα βιωσει κ εγω στον κυκλο μου ευτυχως που χωρισε το παλικαρι. Αλλα η 40αρα ηταν φωτια και δεν επιανε παιδι με τιποτα ο αλλος 3 χρονια ολα μεσα τα ριχνε αφοβα.

εδώ στο Αγαμιστάν αν πληρώσει κάποιος έχει ότι ώρα θέλει μουνάκι να απαφτώσει.

όμως αν κάποιος διαλέξει την δεύτερη οδό να προσπαθήσει δλδ να βγάλει γκόμενα, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τον φάει η αγαμία  :(

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.810
Πόντοι
216

Πες την ιστορία τυπε.

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Γιατί ρε κουφάλες και οι καράφλες εχουν ψυχή. Και περιπτεράς, ο ντελιβερας ο χοντρός. Αυτοί που θα γαμησουν ρε;;;;;εεεε;;;; γαμω το σύστημα που άλλοους τους ανεβάζει και αλλους τους κατεβάζει.... Αη σιχτιρια πια
Στις εμφανίσημες 40αρες και 50αρες οι καραφλοί έχουν πέραση.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Στο καταλληλο θεμα λοιπον γραφω.
Εχω διαφωνια με ενα φιλο.

Γιατρος ελληνιδα στο εξωτερικο, εχει φαει γερη ηττα...10 χρονια ηδη εξω....εχει ξεσκιστει στη δουλεια....
το μονο που εχει καταφερει, ειναι να βγαζει χρηματα.
Φυσικα, απο μια αποψη, αφου εχει κανει τοσες σπουδες, απο το να ειναι απληρωτη στην Ελλαδα, σου λεει τουλαχιστον εξω πληρωνομαι καλα.

Αλλα...ελα που υπαρχει ενα αλλα...
Εχει φτασει 41 ετων....και φαινεται πλεον να τις εχουν ξεφτισει ολα τα ονειρα...
γιατι μαλλον δεν ονειρευονταν να ειναι εξωτερικο και απλα να βγαζει λεφτα....ζωη 0....
Δεν εχει σχεση, δεν εχει σοβαρη σχεση εννοω (αν βρισκεται στη χαση και στη φεξη τιποτε ξεμπαρκο δεν μπορω να το ξερω), και φυσικα αν ηθελε οικογενεια-παιδια, που και ποτε να τα βρει...
Ειναι και καπως κλειστος χαρακτηρας....και οταν ερχεται Ελλαδα, με σχετικη ...'ντροπαλοτητα', ξεσκονιζει τα καρνε με οτι εχει απομεινει απο γνωριμιες ελευθερες απο σχολειο....ελαχιστα πραγματα δηλαδη...παιδι του διαβασματος μια ζωη...
Εμφανιση 5αρι...

Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να γυρισει Ελλαδα.
Εχει βαρεσει μπιελες, την ειδα και ενω ειναι συγκρατημενη, ειναι σχεδον στα ορια της συντριβης και της καταθλιψης.
Ειναι και μοναχοκορη, αμα γυρισει Ελλαδα ενα νοικι απο ενα διαμερισμα των γονιων θα το εχει, αμα εχει και καμια επισκεψη ασθενη, εστω λιγα λεφτα, ενα μεροκαματο κουτσα στραβα πιστευω θα το βγαζει...
καμια σχεση βεβαια με τα μεγαλεπιβολα σχεδια του εξωτερικου, που ομως φαινεται οτι δεν της εκατσε καλα...

===================

Με το φιλο μου λοιπον, εχουμε διαφωνια για την εν λογω.
Ο φιλος μου μου λεει οτι αυτη η κατηγορια γυναικων (γιατρινες ελληνιδες εξωτερικου), ψαχνουν για αμεσο γαμο και παιδια χτες... (διαβαζω για τις καργα εξωσωματικες και δεν λεω, απο τρελες αλλο τιποτε...αλλα αυτη ειναι και γιατρος....)
Εγω θεωρω, λογικα σκεπτομενος, οτι 41 ετων, διχως ΚΑΝ σχεση, οτι πρεπει να εχει ξεγραψει τετοιο ενδεχομενο, οικογενεια και παιδια.
Και οτι ο καημος της πλεον, ειναι οτι δεν εχει καν σχεση.

Εσεις τι εκτιματε οτι μπορει να ισχυει για την περιπτωση της;

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία τυπε.
Από την άλλη, αν της έχει μείνει έστω και λίγο καθαρός νους, θα πρέπει να ξέρει ότι τα βήματα γίνονται ένα ένα. Επομένως προτεραιότητα είναι να βρει σχέση και μετά βεβαίως να κάνει παιδι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο καταλληλο θεμα λοιπον γραφω.
Εχω διαφωνια με ενα φιλο.

Γιατρος ελληνιδα στο εξωτερικο, εχει φαει γερη ηττα...
το μονο που εχει καταφερει, ειναι να βγαζει χρηματα.
Φυσικα, απο μια αποψη, αφου εχει κανει τοσες σπουδες, απο το να ειναι απληρωτη στην Ελλαδα, σου λεει τουλαχιστον εξω πληρωνομαι καλα.

Αλλα...ελα που υπαρχει ενα αλλα...
Εχει φτασει 41 ετων....και φαινεται πλεον να τις εχουν ξεφτισει ολα τα ονειρα...
γιατι μαλλον δεν ονειρευονταν να ειναι εξωτερικο και απλα να βγαζει λεφτα....ζωη 0....
Δεν εχει σχεση, δεν εχει σοβαρη σχεση εννοω (αν βρισκεται στη χαση και στη φεξη τιποτε ξεμπαρκο δεν μπορω να το ξερω), και φυσικα αν ηθελε οικογενεια-παιδια, που και ποτε να τα βρει...
Ειναι και καπως κλειστος χαρακτηρας....και οταν ερχεται Ελλαδα, με σχετικη ...'ντροπαλοτητα', ξεσκονιζει τα καρνε με οτι εχει απομεινει απο γνωριμιες ελευθερες απο σχολειο....ελαχιστα πραγματα δηλαδη...παιδι του διαβασματος μια ζωη...
Εμφανιση 5αρι...

Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να γυρισει Ελλαδα.
Εχει βαρεσει μπιελες, την ειδα και ενω ειναι συγκρατημενη, ειναι σχεδον στα ορια της συντριβης και της καταθλιψης.
Ειναι και μοναχοκορη, αμα γυρισει Ελλαδα ενα νοικι απο ενα διαμερισμα των γονιων θα το εχει, αμα εχει και καμια επισκεψη ασθενη, εστω λιγα λεφτα, ενα μεροκαματο κουτσα στραβα πιστευω θα το βγαζει...
καμια σχεση βεβαια με τα μεγαλεπιβολα σχεδια του εξωτερικου, που ομως φαινεται οτι δεν της εκατσε καλα...

Με το φιλο μου λοιπον, εχουμε διαφωνια για την εν λογω.
Ο φιλος μου μου λεει οτι αυτη η κατηγορια γυναικων (γιατρινες ελληνιδες εξωτερικου), ψαχνουν για αμεσο γαμο και παιδια χτες... (διαβαζω για τις καργα εξωσωματικες και δεν λεω, απο τρελες αλλο τιποτε...αλλα αυτη ειναι και γιατρος....)
Εγω θεωρω, λογικα σκεπτομενος, οτι 41 ετων, διχως ΚΑΝ σχεση, οτι πρεπει να εχει ξεγραψει τετοιο ενδεχομενο, οικογενεια και παιδια.

Εσεις τι εκτιματε οτι μπορει να ισχυει για την περιπτωση της;

Ισχύει οτι εξωτερικό οι γκόμενες έχουν πολλά δικαιώματα σε ό,τι αφορά εργασία,ελευθερίες κτλ αλλά αυτό έχει και αντίκτυπο.
Δηλαδή μια Ελληνίδα δε φτιάχνεται πολύ επειδή η Γερμανία της δίνει επιδόματα,δυνατότητες αναρρωτικών,μισθούς κτλ διότι τη βάζει και να δουλέψει σκληρά και επίσης η Ελληνίδα χάνει στη Γερμανία την προοπτική να γειώσει αξιόλογο Ελληναρά γαμπρό αφού οι αξιόλογοι,φραγκάτοι Ελληνες εξωτερικό ούτε κοιτάνε τις Ελληνίδες και οι ξένοι είναι προσεκτικοί,τις έχουν για δευτερο,τριτοκλασάτες και δεν μπλέκουν.
Οπότε μπορεί να βγάζει περισσότερα εξωτερικό από ό,τι Ελλάδα αλλά οι γαμπρικές προοπτικές της δηλαδή το έμμεσο εισόδημα πέφτουν.
Εκεί είναι που τρελαίνονται οι Ελληνίδες εντός και εκτός και αρχίζουν τα κουμπιά.
Γιατί δεν ξέρουν πώς θα πάει η οικονομία,αν π.χ. ανέβαινε η Ελλάδα θα γύριζαν αμέσως να βρουν έναν κλαρίν,καλό παιδί και να δέσουν το γάιδαρό τους.Τώρα όμως δεν ξέρουν,δεν είναι σίγουρες και μιζεριάζουν.Ελλάδα συμβιβάζονται με λεχρίρτες,μαμάκηδες,απόβλητους,άφραγκους κτλ,εξωτερικό τις θέλουν μόνο γύφτοι,πάkια,τουρκοάραβες βιώνουν τρελή μιζέρια και έλλειψη προοπτικών.
Γενικώς η Ελεεινίς την πούτσισε με την παγκοσμιοποίηση διότι δεν είναι ανταγωνιστικό προιόν,δεν έχει μεγάλη διεθνή αξία και έπαιζε μπάλλα μόνο στο ελληνικό ολιγoπωλιακό περιβάλλον με τους περιορισμούς,ενώ ο Ελληναράς πουτσαράς με τη διεθνή ακτινοβολία και το swager ξεσκίστηκε να γαμάει με την παγκοσμιοποίηση γιατί η αξία μας ανέβηκε στα ουράνια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Συμφωνώ.Αν ήθελε οικογένεια,κάπου στα 35 βαριά 37-38 θα το πάλευε παραπάνω.Αλλά από 40 και μετά,νομίζω το παίρνουν οριστικά απόφαση ότι δεν.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία τυπε.
Από την άλλη, αν της έχει μείνει έστω και λίγο καθαρός νους, θα πρέπει να ξέρει ότι τα βήματα γίνονται ένα ένα. Επομένως προτεραιότητα είναι να βρει σχέση και μετά βεβαίως να κάνει παιδι

Νομιζω τις ιδιες σκεψεις κανουμε...αλλα οταν δεν εχει καν σχεση, μαλλον πεταξε το πουλακι, κι επειδη μυαλο εχει, χαζη δεν ειναι, θεωρω οτι πρεπει να το εχει καταλαβει...

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
η ελληνιδα παντα ψαχνει τον "φραγκατο"γιατι ετσι εμαθε απο την μαμα της!εστω εστω "να εχει την δουλεια του"και κατι απο πισω.
παντος εχω προσεξει οτι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι στρατιωτικοι,και γενικος,τους εχουν κουτουποση οι ελληνιδες απο νεαροι ηλικια!ιδιως τα παλαιοτερα χρονια με τας δραχμας.(πριν το 2000)τωρα οι ελληνιδα με την κριση δυστιχως εχει φαει γερο πακετο!αν ψαχνει γαπρο στην ελλαδα του 2019 και αν αυτη δυστιχως δεν εχει "πισινη"δουλεια,σπιτι, δεν προκιται να βρει ΓΑΜΠΡΟ!μαλακα ισως βρει οτι θα την ταιζει και θα την κανει τα γουστα!ωπος ανεκαθεν.
αλλα γαμος στην ελλαδα πως?ενονουμε της φτωχιες μας?
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αν ψαχνετε αποκατασταση στην ελλαδα μαλλον εισται βαθια νυχτωμενη.δεν προκιτε.ιδιως οποιος δεν εχει δικο του σπιτι,και καθετε σε αυτην την μπουρδελοχωρα για να παρει τα 300-400 το μηνα(επιδομα ενοικιου,κεα)καλητερα να τα μασει και να φυγει.ασε που οι ελευθεροι επαγγελματικες κρατανε ανοιχτο το μαγαζι γιατι ακομα δεν καταλαβαν τι εγινε...για να βγαλουν 10-20ευρω και να πανε φαγητο στο σπιτη.ελληνιδες και ελληνες βρειτε κανεναν-καμια αποεξω μην με ρωτατε πως τι.εσεις ξερετε.και δρομμο μην καθεστε στην μυζερια

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Ισχύει οτι εξωτερικό οι γκόμενες έχουν πολλά δικαιώματα σε ό,τι αφορά εργασία,ελευθερίες κτλ αλλά αυτό έχει και αντίκτυπο.
Δηλαδή μια Ελληνίδα δε φτιάχνεται πολύ επειδή η Γερμανία της δίνει επιδόματα,δυνατότητες αναρρωτικών,μισθούς κτλ διότι τη βάζει και να δουλέψει σκληρά και επίσης η Ελληνίδα χάνει στη Γερμανία την προοπτική να γειώσει αξιόλογο Ελληναρά γαμπρό αφού οι αξιόλογοι,φραγκάτοι Ελληνες εξωτερικό ούτε κοιτάνε τις Ελληνίδες και οι ξένοι είναι προσεκτικοί,τις έχουν για δευτερο,τριτοκλασάτες και δεν μπλέκουν.
Οπότε μπορεί να βγάζει περισσότερα εξωτερικό από ό,τι Ελλάδα αλλά οι γαμπρικές προοπτικές της δηλαδή το έμμεσο εισόδημα πέφτουν.
Εκεί είναι που τρελαίνονται οι Ελληνίδες εντός και εκτός και αρχίζουν τα κουμπιά.
Γιατί δεν ξέρουν πώς θα πάει η οικονομία,αν π.χ. ανέβαινε η Ελλάδα θα γύριζαν αμέσως να βρουν έναν κλαρίν,καλό παιδί και να δέσουν το γάιδαρό τους.Τώρα όμως δεν ξέρουν,δεν είναι σίγουρες και μιζεριάζουν.Ελλάδα συμβιβάζονται με λεχρίρτες,μαμάκηδες,απόβλητους,άφραγκους κτλ,εξωτερικό τις θέλουν μόνο γύφτοι,πάkια,τουρκοάραβες βιώνουν τρελή μιζέρια και έλλειψη προοπτικών.
Γενικώς η Ελεεινίς την πούτσισε με την παγκοσμιοποίηση διότι δεν είναι ανταγωνιστικό προιόν,δεν έχει μεγάλη διεθνή αξία και έπαιζε μπάλλα μόνο στο ελληνικό ολιγoπωλιακό περιβάλλον με τους περιορισμούς,ενώ ο Ελληναράς πουτσαράς με τη διεθνή ακτινοβολία και το swager ξεσκίστηκε να γαμάει με την παγκοσμιοποίηση γιατί η αξία μας ανέβηκε στα ουράνια.

Δεν μπορω να πω οτι δεν λες (αρκετες) αληθειες.

Σκεψουν την εν λογω γιατρο τωρα που ειπα την περιπτωση.
5αρι στην Ελλαδα. Και σε αυτη την ηλικια.
Στο εξωτερικο (με σαφως ανωτερα στανταρντας γυναικων, πχ και σλαβες μεταναστριες, οχι μονο πακια οπως ελλαδα και μονο ελλεεινιδες), ξεσκισμενη και απο τη δουλεια, και σε αυτη την κατασταση,
δεν πρεπει να την κοιτα ουτε κουνουπι!
Μιλαμε πρεπει να τραβαει χοντρη πικρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom