τωρα ειναι της μοδας κατι 45ρες να ψαχνουν κανα μαλακα να της πληρωσει την εξωσωματικη ....
καλο....
τωρα ειναι της μοδας κατι 45ρες να ψαχνουν κανα μαλακα να της πληρωσει την εξωσωματικη ....
Πώς είναι στα παζάρια,που όλη η καλή πραμάτεια φεύγει το πρωί και το μεσημέρι μένει η σαπίλα,έτσι είναι και οι γυναίκες 30-40.Σαπίλα.Όποιος πρόλαβε,πήρε το φρέσκο και καλό πράμα.Μετά μόνο πολυγαμημένες,μπάζα που νομίζουν ότι είναι ακόμα πιτσιρίκες και μουνάρες,απεγνωσμένες για κρεμπιέ,ανέραστες κλπ.
Μόνο για πούτσα κάτι μπορεί να βρεις,αλλά για σοβαρά είναι σαν να περιμένεις το τζόκερ.
θεμα 10ετίας αλλά ακόμα επίκαιρο.
Έχουν μπερδευτεί και τα δύο φύλα αγαπητοί...
Οι άντρες έχουν πουστρέψει, είναι κάτοικοι του πατρικού τους, τεμπέληδες...κανείς σχεδόν δεν έχει διάθεση για οικογένεια.
Οι γυναίκες βγήκαν από το σπίτι και έχουν πάθει ολική σύγχυση στη συμπεριφορά τους.
Εγώ ξέρω ότι η μάνα μου αλλά και όλες της ηλικίας της, ήταν του σπιτιού με καθορισμένο ρόλλο, συμπεριφορά που περιοριζόταν σε πλαίσια. Οι σημερινές είναι να τις κλαίς...μόνο για πούτσο είναι καλύτερες από τις μανάδες μας. Μπορώ να πω ότι είναι εξελιγμένο γαμεύσιμο είδος άπιαστο.
Όποια έχω γαμήσει , ηλικιακά στο -20 από εμένα και τη γυναίκα μου, είναι καθηγήτρια...σε τρελαίνει.
Όμως μέχρι εκεί...για οικογένεια και σχέση δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.
Ας με συγνωρέσουν οι γυναίκες που διαβάζουν και διαφωνούν αλλά εμείς που σήμερα βρισκόμαστε ηλικακά στο 50-60 νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε.
καλή σας μέρα
Γιατί ρε κουφάλες και οι καράφλες εχουν ψυχή. Και περιπτεράς, ο ντελιβερας ο χοντρός. Αυτοί που θα γαμησουν ρε;;;;;εεεε;;;; γαμω το σύστημα που άλλοους τους ανεβάζει και αλλους τους κατεβάζει.... Αη σιχτιρια πιααπο την μια μας λες οτι ειναι ομορφη και απο την αλλη οτι την θελουν για 1-2 γαμησια την εβδομαδα μονο. δεν κολλαει η ιστορια σου, την ομορφη θες να την γαμας καθε μερα.
αυτο που μαλλον συμβαινει ειναι οτι παει και καθεται σε α κλας αντρες με ακριβο αμαξι και εμφανισιμους οποτε αυτοι εχουν αλλες 2 να πηδανε και δεν προλαβαινουν, ας βαλει νερο στο κρασι της να κοιταξει και τον μαναβη της γειτονιας της, ή τον φαλακρο περιπτερα που θα την εχουν σαν βασιλισσα.
αλλα αυτη αλλα εμαθε στα παραμυθια απο την γιαγια , οτι το βασιλοπουλο θα ειναι πιστο σε αυτην, καιρος να μαθει οτι οι βασιλιαδες εχουν 10 γκομενες, αν θελει καθε μερα αντρα ας παει με το παλικαρι που της φτιαχνει το αυτοκινητο. να πεις στην δικια σου να της τα πει αυτα.
Με τέτοια αγαμία που πέφτει σίγουρα όλο και κάποιο κορόιδο θα βρουν
Με τέτοια αγαμία που πέφτει σίγουρα όλο και κάποιο κορόιδο θα βρουν
Αυτο το ειχα βιωσει κ εγω στον κυκλο μου ευτυχως που χωρισε το παλικαρι. Αλλα η 40αρα ηταν φωτια και δεν επιανε παιδι με τιποτα ο αλλος 3 χρονια ολα μεσα τα ριχνε αφοβα.
Αυτο το ειχα βιωσει κ εγω στον κυκλο μου ευτυχως που χωρισε το παλικαρι. Αλλα η 40αρα ηταν φωτια και δεν επιανε παιδι με τιποτα ο αλλος 3 χρονια ολα μεσα τα ριχνε αφοβα.
Στις εμφανίσημες 40αρες και 50αρες οι καραφλοί έχουν πέραση.Γιατί ρε κουφάλες και οι καράφλες εχουν ψυχή. Και περιπτεράς, ο ντελιβερας ο χοντρός. Αυτοί που θα γαμησουν ρε;;;;;εεεε;;;; γαμω το σύστημα που άλλοους τους ανεβάζει και αλλους τους κατεβάζει.... Αη σιχτιρια πια
Στο καταλληλο θεμα λοιπον γραφω.
Εχω διαφωνια με ενα φιλο.
Γιατρος ελληνιδα στο εξωτερικο, εχει φαει γερη ηττα...
το μονο που εχει καταφερει, ειναι να βγαζει χρηματα.
Φυσικα, απο μια αποψη, αφου εχει κανει τοσες σπουδες, απο το να ειναι απληρωτη στην Ελλαδα, σου λεει τουλαχιστον εξω πληρωνομαι καλα.
Αλλα...ελα που υπαρχει ενα αλλα...
Εχει φτασει 41 ετων....και φαινεται πλεον να τις εχουν ξεφτισει ολα τα ονειρα...
γιατι μαλλον δεν ονειρευονταν να ειναι εξωτερικο και απλα να βγαζει λεφτα....ζωη 0....
Δεν εχει σχεση, δεν εχει σοβαρη σχεση εννοω (αν βρισκεται στη χαση και στη φεξη τιποτε ξεμπαρκο δεν μπορω να το ξερω), και φυσικα αν ηθελε οικογενεια-παιδια, που και ποτε να τα βρει...
Ειναι και καπως κλειστος χαρακτηρας....και οταν ερχεται Ελλαδα, με σχετικη ...'ντροπαλοτητα', ξεσκονιζει τα καρνε με οτι εχει απομεινει απο γνωριμιες ελευθερες απο σχολειο....ελαχιστα πραγματα δηλαδη...παιδι του διαβασματος μια ζωη...
Εμφανιση 5αρι...
Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να γυρισει Ελλαδα.
Εχει βαρεσει μπιελες, την ειδα και ενω ειναι συγκρατημενη, ειναι σχεδον στα ορια της συντριβης και της καταθλιψης.
Ειναι και μοναχοκορη, αμα γυρισει Ελλαδα ενα νοικι απο ενα διαμερισμα των γονιων θα το εχει, αμα εχει και καμια επισκεψη ασθενη, εστω λιγα λεφτα, ενα μεροκαματο κουτσα στραβα πιστευω θα το βγαζει...
καμια σχεση βεβαια με τα μεγαλεπιβολα σχεδια του εξωτερικου, που ομως φαινεται οτι δεν της εκατσε καλα...
Με το φιλο μου λοιπον, εχουμε διαφωνια για την εν λογω.
Ο φιλος μου μου λεει οτι αυτη η κατηγορια γυναικων (γιατρινες ελληνιδες εξωτερικου), ψαχνουν για αμεσο γαμο και παιδια χτες... (διαβαζω για τις καργα εξωσωματικες και δεν λεω, απο τρελες αλλο τιποτε...αλλα αυτη ειναι και γιατρος....)
Εγω θεωρω, λογικα σκεπτομενος, οτι 41 ετων, διχως ΚΑΝ σχεση, οτι πρεπει να εχει ξεγραψει τετοιο ενδεχομενο, οικογενεια και παιδια.
Και οτι ο καημος της πλεον, ειναι οτι δεν εχει καν σχεση.
Εσεις τι εκτιματε οτι μπορει να ισχυει για την περιπτωση της;
Εγω θεωρω, λογικα σκεπτομενος, οτι 41 ετων, διχως ΚΑΝ σχεση, οτι πρεπει να εχει ξεγραψει τετοιο ενδεχομενο, οικογενεια και παιδια.
Και οτι ο καημος της πλεον, ειναι οτι δεν εχει καν σχεση.
Συμφωνώ.Αν ήθελε οικογένεια,κάπου στα 35 βαριά 37-38 θα το πάλευε παραπάνω.Αλλά από 40 και μετά,νομίζω το παίρνουν οριστικά απόφαση ότι δεν.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία τυπε.
Από την άλλη, αν της έχει μείνει έστω και λίγο καθαρός νους, θα πρέπει να ξέρει ότι τα βήματα γίνονται ένα ένα. Επομένως προτεραιότητα είναι να βρει σχέση και μετά βεβαίως να κάνει παιδι
Ισχύει οτι εξωτερικό οι γκόμενες έχουν πολλά δικαιώματα σε ό,τι αφορά εργασία,ελευθερίες κτλ αλλά αυτό έχει και αντίκτυπο.
Δηλαδή μια Ελληνίδα δε φτιάχνεται πολύ επειδή η Γερμανία της δίνει επιδόματα,δυνατότητες αναρρωτικών,μισθούς κτλ διότι τη βάζει και να δουλέψει σκληρά και επίσης η Ελληνίδα χάνει στη Γερμανία την προοπτική να γειώσει αξιόλογο Ελληναρά γαμπρό αφού οι αξιόλογοι,φραγκάτοι Ελληνες εξωτερικό ούτε κοιτάνε τις Ελληνίδες και οι ξένοι είναι προσεκτικοί,τις έχουν για δευτερο,τριτοκλασάτες και δεν μπλέκουν.
Οπότε μπορεί να βγάζει περισσότερα εξωτερικό από ό,τι Ελλάδα αλλά οι γαμπρικές προοπτικές της δηλαδή το έμμεσο εισόδημα πέφτουν.
Εκεί είναι που τρελαίνονται οι Ελληνίδες εντός και εκτός και αρχίζουν τα κουμπιά.
Γιατί δεν ξέρουν πώς θα πάει η οικονομία,αν π.χ. ανέβαινε η Ελλάδα θα γύριζαν αμέσως να βρουν έναν κλαρίν,καλό παιδί και να δέσουν το γάιδαρό τους.Τώρα όμως δεν ξέρουν,δεν είναι σίγουρες και μιζεριάζουν.Ελλάδα συμβιβάζονται με λεχρίρτες,μαμάκηδες,απόβλητους,άφραγκους κτλ,εξωτερικό τις θέλουν μόνο γύφτοι,πάkια,τουρκοάραβες βιώνουν τρελή μιζέρια και έλλειψη προοπτικών.
Γενικώς η Ελεεινίς την πούτσισε με την παγκοσμιοποίηση διότι δεν είναι ανταγωνιστικό προιόν,δεν έχει μεγάλη διεθνή αξία και έπαιζε μπάλλα μόνο στο ελληνικό ολιγoπωλιακό περιβάλλον με τους περιορισμούς,ενώ ο Ελληναράς πουτσαράς με τη διεθνή ακτινοβολία και το swager ξεσκίστηκε να γαμάει με την παγκοσμιοποίηση γιατί η αξία μας ανέβηκε στα ουράνια.