Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Oταν συμβαινει αυτο, παλι εκεινες φταινε.

Η μπας και εχεις την εντυπωση οτι οι γυναικες δεν ξενοπηδιουνται και ειναι δικο μας προνομιο?
Εχεις πεσει θυμα της γυναικειας παγκοσμιας προπαγανδας.

Φυσικά και ξενοπηδιούνται όπως και εμείς αλλά δεν φταίνε μόνο αυτές σε αυτά τα θέματα φταίνε και οι δύο άλλες φορές ο ένας περισσότερο άλλες φορές ο άλλος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όσο και να φαίνεται σε πολλούς παράξενο και οι γκόμενες τα ίδια λένε για εμάς ..... ότι είμαστε μαλάκες και τις θέλουμε μόνο για γαμήσει και μετά τις στέλνουμε τρέχουμε πίσω από κάθε πουτανάκι που θα μας κουνηθεί κτλ κτλ....

Αν κρίνω από εμένα δεν έχουν και πολύ άδικο ....

Όσες το λένε αυτό,είναι αυτές που ζηλεύουν τα 'πουτανάκια' επειδή οι ίδιες είναι ανέραστες.

Αν δεις πχ σε μια παρέα 4 γυναικών,τις 3 να κάθονται αμίλητες και ακούνητες και την άλλη να χορεύει και να είναι πιο θηλυκή,σε ποια θα πέσει το μάτι σου;Αυτό είναι που ζηλεύουν.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
οι καλες μερες περασαν παιδια που τρωγαμε απειρα λεφτα. οσοι δεν εφαγαν τοτε και νομιζουν οτι κανοντας οικονομια και τετοια ηρθε η σειρα τους εχουν εξαπατηθει. τωρα οι γκομενες δεν εχουν ορεξη για αγαμητους ματσο κωλογερους και χαζους κληρονομους.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
εσεις δηλαδη αν ησασταν γκομενες το.ιδιο θα γαμιοσασταν με τον παιδαρα που την βγαζει εξω και το ιδιο με τον κωλογερο η τον μπαζογιοκα του;;;;; τα λεφτα παιζουν ρολο μεχρι ενα σημειο.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
σιγα μην ψαχνουν γαμπρο. τις ιδιρς μαλακιες ελεγε κι ο τοντοκ και τον εδιωξα απο το σαιτ.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Θά βρούν γαμπρό άν έχει λεφτά, σπίτι, έξοχικό, BMW, καί είναι μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ.

Αύτες οί 30άρες και 40άρες δέν άξίζουν όχι γαμπρό άλλά ΜΟΝΟ γλειώδη, κίτρινη ροχάλα μιασμένου χαμένου ύποκείμενου.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
φιλε lee αν βρουν και του τα φανε ειναι αξιος της μοιρας του. υπαρχουν και καλες κοπελες για εμας τα αγνα παιδια του λαου.  :afro: αν ειναι να καταληξω σαν κωλογερος με κοιλιες στο σκαραβαιο μαγαζαρα  :S να το χεσω!!!!!!

:2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τύποι όσες βρεθηκαν μόνες στα 30+ δεν είναι απαραιτητα καργιόλες με ψυχολογικά,ούτε έκαναν απαραίτητα κάποιο "λάθος".

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που ο άντρας τους έχει φύγει νωρίς από τη ζωή,μιας και οι άντρες είμαστε πιο επιρρεπείς σε μαλακιες,ξεκράνωτα μηχανάκια,κάθε είδους καταχρήσεις,κ.λ.π.
Επειδή ήμουν μελος για χρόνια σε μοτοσυκλετιστικό forum σας μιλάω για πολυ νέο κόσμο που έχει φύγει αφήνοντας γυναίκα με ή χωρίς παιδί πίσω.

Επίσης το να φορτωθείς μαλάκα για πατέρα του παιδιου σου και να μην το πάρεις χαμπάρι,ναι,το χρεώνεσαι.

Για transformers μαλάκες δεν έχετε ακούσει;
Έχω ξάδερφο που έκανε επιχείρηση,έπιασε απότομα χρήμα και ξαφνικά την είδε γαμάω&δερνω και ενω τη γυναίκα του την ξέρουμε από μικρή,μια χαρά κοπελα,την ξεφτίλισε σε τέτοιο βαθμό που τον έστειλε.

Τέσπα,δεν είναι όλες καργιολες στιγματισμένες,χωρίς να σημαίνει ότι προτείνω να φορτωθεί κανένας τυχόν προβληματικες καταστάσεις.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
η γυναικα όπως και ο αντρας στα χρονια της ζωης της περναει από σταδια εναλλασομενα.
η γυναικα από τα 15 η και μικροτερη ηλικια κοιταει να πηδηθεί για να της φυγει η ρετσινια της παρθενας.απο κει και επειτα στα 18 και μετα αφου τον εχει φαει για τα καλα βαζει στανταρ και απαιτησεις για τον υποψηφιο γκομενο με λιγα λογια δεν της αρεσει κανενας ο ενας της μυριζει ο άλλος της βρωμάει και το παιζει δυσκολη γκομενα μεχρι τα 30.απο τα 30 και μετα και εφόσον δεν εχει παντρευτει ακομα εκει αρχιζει και χτυπάει το βιολογικο της ρολοι μαζι με το μητρικο της και εκει ο πηχης πεφτει και τα στανταρ για να βρει καποιον την υστατη στιγμη και παντρευτει.αν μεχρι τα 40 δεν εχει παντρευτει εκει ο πηχης δεν υπαρχει και παρακαλαει να τη γαμησουν μπας και τυλιξει κανενα η και να χαρει το σεξ γιατι μετα η μπογια της δεν θα πιανει,εξου κατι 40αρες πηδιούνται με αλβανους και γυφτους.
από τα 55 και μετα αρχιζουν τα δυσκολα γιατι σε κανενα δεν θα είναι αρεστη μονο σε κανα γκιλφακια η ανωμαλο οποτε ακολουθει συντηρητικη ζωη εκδρομουλες μοναστηρια κλπ.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Τύποι όσες βρεθηκαν μόνες στα 30+ δεν είναι απαραιτητα καργιόλες με ψυχολογικά,ούτε έκαναν απαραίτητα κάποιο "λάθος".

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που ο άντρας τους έχει φύγει νωρίς από τη ζωή,μιας και οι άντρες είμαστε πιο επιρρεπείς σε μαλακιες,ξεκράνωτα μηχανάκια,κάθε είδους καταχρήσεις,κ.λ.π.
Επειδή ήμουν μελος για χρόνια σε μοτοσυκλετιστικό forum σας μιλάω για πολυ νέο κόσμο που έχει φύγει αφήνοντας γυναίκα με ή χωρίς παιδί πίσω.

Επίσης το να φορτωθείς μαλάκα για πατέρα του παιδιου σου και να μην το πάρεις χαμπάρι,ναι,το χρεώνεσαι.

Έχω ξάδερφο που έκανε επιχείρηση,έπιασε απότομα χρήμα και ξαφνικά την είδε γαμάω&δερνω και ενω τη γυναίκα του την ξέρουμε από μικρή,μια χαρά κοπελα,την ξεφτίλισε σε τέτοιο βαθμό που τον έστειλε.

Τέσπα,δεν είναι όλες καργιολες στιγματισμένες,χωρίς να σημαίνει ότι προτείνω να φορτωθεί κανένας τυχόν προβληματικες καταστάσεις.
Δεν το διευκρίνισα ίσως. Δεν αναφέρομαι στις λίγες περιτπώσεις που η γυναίκα χήρεψε, από τα 30-35 της. Λέω για αυτές που εσκεμμένα έμειναν ανύπαντρες και έχουν φτάσει πλέον 35 +. Αυτές έχουν συχνά ψυχολογικά ή και κακό χαρακτήρα, και είναι εγωκεντρικές.  Σίγουρα όχι όλες, αλλά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τους.

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Οι γυναικες σε αυτες της ηλικιες απο εικοσιοχτω και πανο τους βαρανε οι ορμονες τους ασταθες ψυχολογικα και πολυ ανασφαλης και ζητανε την επιβαιοσει η μπογια τους περναει και υο βλεπουν αυτο και κανουν σαν τρελες καλο ειναι να μην πεφτουμε στην παγιδα τους

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν το διευκρίνισα ίσως. Δεν αναφέρομαι στις λίγες περιτπώσεις που η γυναίκα χήρεψε, από τα 30-35 της. Λέω για αυτές που εσκεμμένα έμειναν ανύπαντρες και έχουν φτάσει πλέον 35 +. Αυτές έχουν συχνά ψυχολογικά ή και κακό χαρακτήρα, και είναι εγωκεντρικές.  Σίγουρα όχι όλες, αλλά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τους.

Δε διαφωνώ,απλά αν έχουμε μπροστά μας τέτοια περίπτωση και μας ενδιαφερει,καλύτερα να το ψάχνουμε λίγο.

Μια άλλη μικρή κατηγορία που έχω συναντήσει είναι κοπέλες που π.χ.ξεκίνησαν μια σχέση στα 23-24,μείνανε σε αυτήν 6-7 χρόνια,χωρίσανε στα 30 και ενώ το αγόρι είναι μια χαρά στα 31-32, αυτή μπαίνει σε χαμηλότερο ράφι.

Αλλά γενικά ισχύει αυτό που λες και όχι μόνο για Ελλάδα.
Συνήθως ειναι καμμένες περιπτώσεις σαν χαρακτήρες.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
ρε παιδιά σας έχει διαφύγει μία σημαντική παράμετρος: ό,τι και να θέλει η γυναίκα πρέπει να συναινέσει και ο άντρας. το ότι μένουν ανύπαντρες και άτεκνες κάποιες μετά τα 30-35 δεν σημαίνει ότι το κάνουν από επιλογή ή επειδή δεν βρίσκουν τον κατάλληλο, αλλά αυτός που για αυτές είναι ο κατάλληλος δεν συναινεί.

πχ εγώ την κοπέλα μου την γνώρισα όταν ήταν 34 και σχετικά νωρίς μου ξεφούρνισε ότι σε 2 χρόνια μπορεί να θέλει οικογένεια και παιδιά. είμαστε 3 χρόνια μαζί και ούτε έχουμε παντρευτεί και της έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι στα σχέδιά μου με αυτη την κατάσταση οι οικογένειες και τα παιδιά. από την αρχή της είπα ότι αν θελει αυτό μήπως να μην προχωρήσουμε και να βρει αυτό που θέλει.

παρόλα αυτά δεν με χωρίζει ούτε με πρήζει, όλα σχετικά είναι κι ευμετάβλητα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
η γυναικα όπως και ο αντρας στα χρονια της ζωης της περναει από σταδια εναλλασομενα.
η γυναικα από τα 15 η και μικροτερη ηλικια κοιταει να πηδηθεί για να της φυγει η ρετσινια της παρθενας.απο κει και επειτα στα 18 και μετα αφου τον εχει φαει για τα καλα βαζει στανταρ και απαιτησεις για τον υποψηφιο γκομενο με λιγα λογια δεν της αρεσει κανενας ο ενας της μυριζει ο άλλος της βρωμάει και το παιζει δυσκολη γκομενα μεχρι τα 30.απο τα 30 και μετα και εφόσον δεν εχει παντρευτει ακομα εκει αρχιζει και χτυπάει το βιολογικο της ρολοι μαζι με το μητρικο της και εκει ο πηχης πεφτει και τα στανταρ για να βρει καποιον την υστατη στιγμη και παντρευτει.αν μεχρι τα 40 δεν εχει παντρευτει εκει ο πηχης δεν υπαρχει και παρακαλαει να τη γαμησουν μπας και τυλιξει κανενα η και να χαρει το σεξ γιατι μετα η μπογια της δεν θα πιανει,εξου κατι 40αρες πηδιούνται με αλβανους και γυφτους.
από τα 55 και μετα αρχιζουν τα δυσκολα γιατι σε κανενα δεν θα είναι αρεστη μονο σε κανα γκιλφακια η ανωμαλο οποτε ακολουθει συντηρητικη ζωη εκδρομουλες μοναστηρια κλπ.

Moυ αρεσε αυτη η αναλυση. Φαινεται να ειναι ρεαλιστικη!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δε διαφωνώ,απλά αν έχουμε μπροστά μας τέτοια περίπτωση και μας ενδιαφερει,καλύτερα να το ψάχνουμε λίγο.

Μια άλλη μικρή κατηγορία που έχω συναντήσει είναι κοπέλες που π.χ.ξεκίνησαν μια σχέση στα 23-24,μείνανε σε αυτήν 6-7 χρόνια,χωρίσανε στα 30 και ενώ το αγόρι είναι μια χαρά στα 31-32, αυτή μπαίνει σε χαμηλότερο ράφι.

Αλλά γενικά ισχύει αυτό που λες και όχι μόνο για Ελλάδα.
Συνήθως ειναι καμμένες περιπτώσεις σαν χαρακτήρες.
οσες θελουν δεν κανουν τις δυσκολες και βρισκουν και σχεση και γαμπρο, αρκει να ριξουν λιγο την μυτη τους απο το ταβανι.

ανηψιος μου 23 χρονων τα εφτιαξε με 30χρονη.
εγω προπερσι στα 35 μου παντρευτηκα 41χρονη γιατι με καυλωνε αφανταστα ηταν κοντοπουτανο 1,57 49 κιλα και εδειχνε 30 χρονων γιατι δεν επινε , δεν ξενυχτουσε, δεν εκανε ηλιοθεραπεια.
και αν δεν ηταν γκρινιαρα και ζηλιαρα μεσα στον γαμο μια χαρα θα ημουν και τωρα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216

Συμφωνω. Υπαρχει και μια κατηγορια γυναικων, μειοψηφια εστω, που απλα ατυχησαν στη ζωη τους, εκαναν μια οσο το δυνατον καλη επιλογη, αλλα ηρθαν τα πραγματα αναποδα.
Βεβαια πιστευω οτι ειναι μειοψηφια αυτη η κατηγορια (οι περισσοτερες ειναι για τον γαιδαρο-καμμενα μυαλα και επιλογες), αλλα απο την εμπειρια μου ξερω κι εγω οτι οντως υπαρχει.
Νομιζω δεν θα ηταν δικαιο να αποκλεισει κανεις απο αυτες τις περιπτωσεις μια δευτερη ευκαιρια. Περα απο το σεξ, οπως συζητιεται και στο διπλανο νημα, η συντροφικοτητα ειναι σημαντικη, και η μοναξια δεν παλευεται...

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
οι ανδρες δεν επιζητουν παιδια μπιανκο βερντι η τουλαχιστον οχι ευκολα. συμφωνω. απλως τα αποδεχονται ως γεγονος οταν νιωθουν οικεια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Δεν είναι μικρή κατηγορία αλλά η πλειοψηφία.Είναι αυτές που με το που τελειώνουν από σπουδές στα 23-24-25,κάνουν μια μακροχρόνια σχέση με την οποία είτε θα παντρευτούν είτε θα χωρίσουν πριν παντρευτούν.

Μετά ή θα βρουν τον επόμενο και θα παντρευτούν αμέσως ή θα ξεσκιστούν στον πούτσο με τον ένα και τον άλλο.Ξέρω πολλές τέτοιες περιπτώσεις.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
οι ανδρες δεν επιζητουν παιδια μπιανκο βερντι η τουλαχιστον οχι ευκολα. συμφωνω. απλως τα αποδεχονται ως γεγονος οταν νιωθουν οικεια.

ίσως , λέω ίσως, το θέμα παιδί να μην είναι για όλες τις γυναίκες βιολογικό, αλλά και κοινωνικό, επειδή έτσι βλέπουν τις φίλες τους, επειδή της πιέζει η μάνα τους κλπ

διότι όταν της λες να χωρίσετε γιατί δεν θες παιδί , αν όντως το παιδί ήταν βιολογική ανάγκη θα χώριζε για να βρει αυτόν που θα της την καλύψει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
εγω προπερσι στα 35 μου παντρευτηκα 41χρονη γιατι με καυλωνε αφανταστα ηταν κοντοπουτανο 1,57 49 κιλα και εδειχνε 30 χρονων γιατι δεν επινε , δεν ξενυχτουσε, δεν εκανε ηλιοθεραπεια.
και αν δεν ηταν γκρινιαρα και ζηλιαρα μεσα στον γαμο μια χαρα θα ημουν και τωρα

Για ποιον λόγο παντρεύτηκες μια τάπα 6 χρόνια μεγαλύτερη από σένα; :think:

Δεν μπορούσες απλά να την είχες γκόμενα;

Πες μου ότι κάνατε και θρησκευτικό γάμο και έσκασε η άλλη 41 χρονων με νυφικό και πεταξε την ανθοδέσμη στις ανύπαντρες 40χρονες φίλες της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom