Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
η επομενη κατηγορια που πρεπει να αναλυθει ειναι η κατηγορια γυναικων μεταξυ 25-30.
ειναι μια μυστηρια κατηγορια αυτη σε γενικες γραμμες.ειναι μια μεταβατικη περιοδος για μια γυναικα,σε πολλα πραγματα.(καριερα,οικογενεια,κ.α).ειναι μια ηλικια στην οποια η περισσοτερες γυναικες,εχουν αποκτηση εμπειρια,ξερουν πλεον τι θελουν,και επισης το σημαντικοτερο ειναι οτι ξερουν τι θελουν να κανουν απο εδω και περα.θα μπορουσα να τις χωρισω στις εξης κατηγοριες.

1.γυναικα-καριερας.
ειναι η γκομενα που εχει τελειωση τις σπουδες τις,συνηθως εχει μια καλη μορφωση,(πανεπιστημιου)και το μονο που την ενδιαφερει ειναι να μπει στην αγορα εργασιας,και να διαπρεψει πανω σε αυτο που σπουδασε.δεν την ενδιαφερουν παντρειες και μαλακιες,αλλα εχει καποιον γκομενο,τον οποιο τον εχει για καθαρα τυπικους λογους,(εξοδους,σεξ,διακοπες).θελει να πετυχει τους στοχους που εχει,και ειναι και αδιστακτη.θα γαμηθει με καποιον οποιος θα μπορεσει να την βοηθηση σε αυτο που θελει,και την επομενη μερα δεν τρεχει τιποτα.στην σχεση που εχει το πανω χερι,ωστε να μπορει να ελεγχει την κατασταση,και συνηθως ο γκομενος τις προερχετε απο καλη οικογενεια με διασυνδεσεις,ωστε να εχει μια βοηθεια για τους στοχους τις.

2.γυναικα-πωλητρια.
ειναι η γκομενα η οποια δεν μπορεσε να συνεχισει τις σπουδες τις για πολλους λογους,και τωρα δουλευει ως πωλητρια,γραμματεας,τηλεφωνητρια,και γενικα σε δουλειες με χαμηλο μισθο.αν και ειναι οικονομικα ψιλοανεξαρτητη,καταλαβαινει οτι δεν μπορει να τα βγαζει περα οπως ακριβως θελει.ψαχνει να παντρευτει ωστε να κανει οικογενεια,αλλα και να μοιραστει τα εξοδα ενος σπιτιου.οι γκομενοι τις ειναι συνηθως,δημοσιοι υπαλληλοι,αστυνομικοι,λιμενικοι,μικρομεσαιοι επιχειρηματιες,και γενικα,αντρες με ενα μεσαιο μισθο,αλλα σιγουρο ομως.ετσι και αλλιως εψαξε παλαιοτερα για αντρες μεγαλυτερου οικονομικου επιπεδου,αλλα καταλαβε οτι δεν μπορει να παιξει εκει,και βαρεθηκε να την γαμανε ολοι και να φευγουν,θελει πλεον κατι στα κυβικα τις.με λιγα λογια ψαχνει πατερα για τα παιδια τις.

3.γυναικα-οτι κατσει.
ειναι η γκομενα που δεν δουλευει καμια φορα,αλλα παντα ψαχνει δουλεια.΄δεν δουλευει διοτι ακομα δεν εχει εφευρεθει το επαγγελμα που θα τις πηγαινει.κανει παρεα με πολυ κοσμο,απο διαφορες ηλικιες,εχει συνεχεια χορηγους,με τους οποιους βγαινει εξω,με μερικους γαμιετε,με το αζημιωτο παντα,αλλα ειναι και η καβαντζα πολλων πρωην τις,για πολλους λογους.γενικα δεν ψαχνει κατι συγκεκριμενο,απλα περιμενει να τις κατσει κατι,το οποιο κατα την κριση την δικη τις,θα ειναι το ιδανικο γιαυτην.μεχρι να γινει αυτο την ταιζει ο μπαμπας τις και η μανας τις,και καποιος γκομενος.

4.γυναικα-θελω 2η ευκαιρια.
ειναι η γκομενα που παντρευτηκε,αρραβωνιαστηκε σε μικρη ηλικια.κατα πλειοψηφια οι περισσοτερες εχουν και καποιο παιδι.αν και δειχνει οτι ειναι ανετη και ωραια,καταβαθος ψαχνει,να βρει κατι το οποιο θα ειναι οπως ακριβως αυτη το θελει,ωστε να μην την ξαναπατησει.εχει μεγαλη υπομονη και επιμονη σε αυτο που ψαχνει και δεν  βιαζετε καθολου.συγχρονος οποιος τις αρεσει,δεν εχει προβλημα να γαμηθει μαζι του.ο συμβουλος τις,ειναι η μανα τις,η οποια και τις κραταει το παιδι για να βγανει το βραδυ εξω.πλεον εχει εμπειρια απο σχεσεις,και ξερει τι θελει.σε γενικες γραμμες ειναι μια κατηγορια η οποια δεν συνιστατε για αβγαλτους αντρες.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Άψογη η πολιτικοκοινωνικο-οικονομκή σου ανάλυση μάγκα μου -ΕΥΓΕ ;)

Γράφεις υπέροχα και αναλύεις μαρξιστικά.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
οι 40αρες στο κρεβατι ισον με 2 20αρες οπως ελεγε και η σακελλαριου αλλα να παντρευτεις 40αρα σε καμια δεκαετια θα σου σαπισει και ουτε ο σκυλοσ δεν θα χει ορεξη να την γαμαει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
4.γυναικα-θελω 2η ευκαιρια.
ειναι η γκομενα που παντρευτηκε,αρραβωνιαστηκε σε μικρη ηλικια.κατα πλειοψηφια οι περισσοτερες εχουν και καποιο παιδι.αν και δειχνει οτι ειναι ανετη και ωραια,καταβαθος ψαχνει,να βρει κατι το οποιο θα ειναι οπως ακριβως αυτη το θελει,ωστε να μην την ξαναπατησει.εχει μεγαλη υπομονη και επιμονη σε αυτο που ψαχνει και δεν  βιαζετε καθολου.συγχρονος οποιος τις αρεσει,δεν εχει προβλημα να γαμηθει μαζι του.ο συμβουλος τις,ειναι η μανα τις,η οποια και τις κραταει το παιδι για να βγανει το βραδυ εξω.πλεον εχει εμπειρια απο σχεσεις,και ξερει τι θελει.σε γενικες γραμμες ειναι μια κατηγορια η οποια δεν συνιστατε για αβγαλτους αντρες.

μακράν απο τις χειρότερες κατηγορίες. Βασικα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Εχω ξαδέλφη σε τέτοια φάση και ξέρω. Ολες οι φίλες της (και η ίδια) είναι 30+ με πιτσιρίκι. Απο εκεί και ύστερα υπάρχουν δύο υποκατηγορίες:

1. Η γυναίκα βαρέθηκα πια...τριαντάρα μοναχική μάνουλα που βαρέθηκε τον κάθε μαλάκα (μαζί και ο άντρας της) και προσπαθεί να μεγαλώσει τον μπόμπιρα μόνη της. Δεν θέλει να ξαναμπλέξει με άντρα και είναι απόλυτα ευχαριστημενη με την μοναξιά και τον μπόμπιρα της. 'Εχει και λεσβιακές επαφές αλλα σε σπάνιες περιπτώσεις. Οι άντρες που γνωρίζει τους θέλει περισσότερο για συντροφιά και μετά απο αρκετό καιρό (και αφού είναι σίγουρη οτι ο ύποψηφιος εκπληρώσει το ρομαντικό της όνειρο) προχωράει σε κάτι πιο σταθερό.

2. Τα κάνω όλα για το παιδί μου η χειρότερη κατηγορία. Χειρότερη απο όλες τις υπόλοιπες. Βασικα πρόκειται για γυναίκα που έκανε μαλακία μικρή και θέλει να την φορτώσει σε άλλον (φυσικά το να κάνεις παιδί δεν είναι μαλακία αλλα έτσι το βλέπει εκείνη). Ψάχνει για το υπέρτατο κορόιδο στο οποίο, όχι μόνο θα φορτωθεί η ίδια αλλα και το μούλικο της. Μιλάμε για πραγματική γυναίκα φίδι που πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο. Ενας φίλος μου είχε δυσάρεστη εμπειρία απο τέτοια και πλέον το φυσάει και δεν κρυώνει. Συνήθως πρόκειται για μετρίου επιπέδου τριαντάρα, χαμηλόμισθη που προσφέρει φτηνό σέξ σε στερημένους άντρες για να τους τυλίξει. Στόχος τής είναι επίσης χαμηλόμισθοι αφού μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητες της. Εννίοτε όταν είναι πιο καλή εξωτερικά (και οικονομικά) μπορεί να στοχέυσει και σε πιο υψηλές κατηγορίες. Μακρια, αφού μπορείτε να βρείτε γυναίκα απο προηγούμενες κατηγορίες και χωρίς παιδάκι.

----

τώρα ας κάνει κάποια κοπελούδα του φόρουμ αντίστηχη λίστα με τους μαντράχαλους για να δούμε πού ανοίκει ο καθένας...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μακράν απο τις χειρότερες κατηγορίες. Βασικα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Εχω ξαδέλφη σε τέτοια φάση και ξέρω. Ολες οι φίλες της (και η ίδια) είναι 30+ με πιτσιρίκι. Απο εκεί και ύστερα υπάρχουν δύο υποκατηγορίες:

1. Η γυναίκα βαρέθηκα πια...τριαντάρα μοναχική μάνουλα που βαρέθηκε τον κάθε μαλάκα (μαζί και ο άντρας της) και προσπαθεί να μεγαλώσει τον μπόμπιρα μόνη της. Δεν θέλει να ξαναμπλέξει με άντρα και είναι απόλυτα ευχαριστημενη με την μοναξιά και τον μπόμπιρα της. 'Εχει και λεσβιακές επαφές αλλα σε σπάνιες περιπτώσεις. Οι άντρες που γνωρίζει τους θέλει περισσότερο για συντροφιά και μετά απο αρκετό καιρό (και αφού είναι σίγουρη οτι ο ύποψηφιος εκπληρώσει το ρομαντικό της όνειρο) προχωράει σε κάτι πιο σταθερό.

2. Τα κάνω όλα για το παιδί μου η χειρότερη κατηγορία. Χειρότερη απο όλες τις υπόλοιπες. Βασικα πρόκειται για γυναίκα που έκανε μαλακία μικρή και θέλει να την φορτώσει σε άλλον (φυσικά το να κάνεις παιδί δεν είναι μαλακία αλλα έτσι το βλέπει εκείνη). Ψάχνει για το υπέρτατο κορόιδο στο οποίο, όχι μόνο θα φορτωθεί η ίδια αλλα και το μούλικο της. Μιλάμε για πραγματική γυναίκα φίδι που πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο. Ενας φίλος μου είχε δυσάρεστη εμπειρία απο τέτοια και πλέον το φυσάει και δεν κρυώνει. Συνήθως πρόκειται για μετρίου επιπέδου τριαντάρα, χαμηλόμισθη που προσφέρει φτηνό σέξ σε στερημένους άντρες για να τους τυλίξει. Στόχος τής είναι επίσης χαμηλόμισθοι αφού μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητες της. Εννίοτε όταν είναι πιο καλή εξωτερικά (και οικονομικά) μπορεί να στοχέυσει και σε πιο υψηλές κατηγορίες. Μακρια, αφού μπορείτε να βρείτε γυναίκα απο προηγούμενες κατηγορίες και χωρίς παιδάκι.

----

τώρα ας κάνει κάποια κοπελούδα του φόρουμ αντίστηχη λίστα με τους μαντράχαλους για να δούμε πού ανοίκει ο καθένας...

Σεβαστες οι αποψεις σου αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν

Δηλαδη οποια εχει ενα παιδακι θα πρεπει να το πεταξει ?

η μηπως πρεπει να μην κοιταξει να φτιαξει την ζωη της ?

πολυ ασχημο κατα την ταπεινη κριση μου αυτο που εγραψες

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εξαλλου οι ατυχιες και τα χτυπηματα της μοιρας ειναι μεσα στο προγραμμα της ζωης
δεν μπορουμε να αποκλειουμε τιποτα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Κοίτα, λυπάμαι που το πήρες στραβά αλλα η πρόθεση μου ήταν σαρκαστική/χιουμοριστική. Τα παιδιά είναι σοβαρότατη υπόθεση και για να μιλήσουμε σοβαρά υπάρχουν πολλές ανήπαντρες μητέρες που προσπαθούν να τα μεγαλώσουν χωρίς βοήθεια απο κάποιον. Παρόλα αυτά υπάρχει η δέυτερη κατηγορία ανθρώπων και αυτό το γνωρίζω καλά αφού ένας φίλος μου είχε τέτοια ιστορία και ξέμπλεξε με δυσκολία (κυριολεκτικά ήθελε να του φορτώσει το παιδί για να ζήσει την ζωούλα της). Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν αξιοπρεπείς γυναίκες με παίδι που θέλουν να ξαναφτιάξουν της ζωή τους.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παρατηρησεις μου:
1.σπανιως γυναικα πριν τα 30 ξερει τι θελει...
2.οταν μιλαμε για γυναικες ανω των 30 εννοειται οτι μιλαμε για κοπελάρες ,μετρια σε εμφανιση και 35 δεν παιζει με  τιποτε..
3.οι χωρισμενες με παιδι ειναι η κατηγορια που συνεχως θα μεγαλωνει...εδω εχουμε και θα εχουμε το πιο μεγαλο ενδιαφερον...εδω βλεπω μουναρες που επειδη με ενα η δυο παιδια απο εναν πρωην που παντα θα υπαρχει στη ζωη τους ειναι δυσκολη φαση...τις βλεπω συχνα να κανουν σχεση με αντρες που ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΞ ΤΟΥΣ υπο κανονικες συνθηκες δεν θα γυριζαν να δουν...
4.υπενθυμιζουμε το αυτονοητο ε? η συζητηση για κοπελες ανω των 30 -35 ΔΕΝ αφορα ουσιαστικα ανδρες κατω των 33-35....ειναι θειτσες γι αυτους.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σεβαστες οι αποψεις σου αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν

Δηλαδη οποια εχει ενα παιδακι θα πρεπει να το πεταξει ?

η μηπως πρεπει να μην κοιταξει να φτιαξει την ζωη της ?

πολυ ασχημο κατα την ταπεινη κριση μου αυτο που εγραψες

Άσχετο με το θέμα, αλλά πρέπει, πρόεδρε, να σου αποδώσω τα εύσημα για τον τρόπο με τον οποίο εξέφρασες τη διαφωνία  σου...
Οι περισσότεροι φαίνεται να αγνοούν ότι η βάση του διαλόγου είναι η διαφωνία στην άποψη και η υπομονή με την οποία ακούς το συνομιλητή σου, γι' αυτό και βλέπουμε αυτά που βλέπουμε στα περισσότερα threads, με μαγκιές κλανιές, βρισίδια και ξεφτιλίκια :idiot:

4.υπενθυμιζουμε το αυτονοητο ε? η συζητηση για κοπελες ανω των 30 -35 ΔΕΝ αφορα ουσιαστικα ανδρες κατω των 33-35....ειναι θειτσες γι αυτους.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και για μας, θείτσες είναι :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
σε μερικους ομως αρεσουν οι θειτσες...και σε καποιους μονο οι θειτσες :grin:

Δε λέμε να μην τους ρίξεις 5-10-100 πούτσους να στανιάρουν...
Αλλά όχι και τις παντρευτούμε :2funny:
Τί είμαστε; Φρενοβλαβείς ή τελείως άβγαλτοι; :2funny:

Επισκέπτης
Δε λέμε να μην τους ρίξεις 5-10-100 πούτσους να στανιάρουν...
Αλλά όχι και τις παντρευτούμε :2funny:
Τί είμαστε; Φρενοβλαβείς ή τελείως άβγαλτοι; :2funny:

Ναι αλλα ξερεις τι ειναι να εχεις την θειτσα στο σπιτι να σε προσεχει να μαγειρευει να ψωνιζει και εσυ να μπορεις και να ξενογαμας και πιπινια?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
Ναι αλλα ξερεις τι ειναι να εχεις την θειτσα στο σπιτι να σε προσεχει να μαγειρευει να ψωνιζει και εσυ να μπορεις και να ξενογαμας και πιπινια?

πάρε παραδουλεύτρα! πιο φτηνά κοστίζει και δε σου ζαλίζει και τ αρχίδια

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
μαγκες καλα θα κανετε να αναφερεστε, για την αναλυση που γινετε σε καθεμια κατηγορια για τις γκομενες που αναφεραμε.
μην το σπαμαρετε με μαλακιες το θρεντ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω δασκαλε δε με βρηκα σε καμια κατηγορια...
με βαση αυτο θεωρω οτι το ποστ σου ειναι ελλειπες.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
το thread αποτελεί μέρος των σεμιναρίων της σχολης?

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
εγω δασκαλε δε με βρηκα σε καμια κατηγορια...
με βαση αυτο θεωρω οτι το ποστ σου ειναι ελλειπες.
ειπαμε και αλλη φορα,οτι γιναικα με σταρακια και φθαρμενο τζιν ειναι αναξια σχολιου.δεν μας ενδιαφερει.

το thread αποτελεί μέρος των σεμιναρίων της σχολης?
εννοειτε οτι μερος των μαθηματων τις σχολης και αυτα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειπαμε και αλλη φορα,οτι γιναικα με σταρακια και φθαρμενο τζιν ειναι αναξια σχολιου.δεν μας ενδιαφερει.
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
η σχολη εχει ευθυνη να μιλαει αντικειμενικα περα απο προσωπικα γουστα.
αυτο που κανεις ειναι αντιδεοντολογικο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom