Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αυτό είναι γιατί οι ευγενικές είναι μπάζα  :2funny: :2funny:

Μπαζάκι κι εσύ ε? έεελα να γινόμαστε πολλεεεεες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny:

ενω οι ξινες ωραιες?
μπα... δεν νομιζω οτι ισχυει σε μεγαλο βαθμο

(ο,τι ειμαι μπαζακι ειναι αδιαμφισβητητο, αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο)
μπαζα ολου του κοσμου ενωθειτε!!!!!!!!!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αντε βρε που καμακωνα κιόλας!!!!
απλα ειμαι ολιγον ομιλητικη... και γενικα βαριεμαι να καθομαι μες στον κοσμο και να κανω οτι τους αγνοω..
το ιδιο θα εκανα (και εχω κανει στο παρελθον) και με κυριες καποιας ηλικιας και γενικα με ο,τι κοσμο κυκλοφορει.

δεν χανεις και τιποτα να αντιδρασεις σε ενα σχολιο, ουτε θα σου πεσουν τα μουτρα με μια καλημερα!
ναι βρε! το ξέρω! απλά σε πειράζω....

αλήθεια.....ωραίο το παλικάρι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
ενω καθομουν στον ηλεκτρικο στο Θησειο και περιμενα καποιον,  ενα παληκαρι καθοταν διπλα μου, προφανως περιμενοντας την παρεα του.
σχολιαζω με χαμογελο "τουλαχιστον εχει αλλη χαρη η αναμονη εδω, με θεα την ακροπολη"
απαντηση δεν πηρα, ουτε ενα χαμογελο ρε πουστη μου...

Τουλάχιστον, δεν είσαι μή μου άπτου, όπως οι περισσότερες!

elpidis78

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ενω οι ξινες ωραιες?
μπα... δεν νομιζω οτι ισχυει σε μεγαλο βαθμο

(ο,τι ειμαι μπαζακι ειναι αδιαμφισβητητο, αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο)
μπαζα ολου του κοσμου ενωθειτε!!!!!!!!!!

αλλο τι λετε αλλο τι ειστε :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
αυτο ειναι γενικο φαινομενο και το χουν και οι άντρες.
ενω καθομουν στον ηλεκτρικο στο Θησειο και περιμενα καποιον,  ενα παληκαρι καθοταν διπλα μου, προφανως περιμενοντας την παρεα του.
σχολιαζω με χαμογελο "τουλαχιστον εχει αλλη χαρη η αναμονη εδω, με θεα την ακροπολη"
απαντηση δεν πηρα, ουτε ενα χαμογελο ρε πουστη μου...

ειμαι σε μια ηλικια που ειμαι πεπεισμενη οτι κανενας δεν θα με κανει να χασω το χαμογελο μου, αν ημουν 18αρα  πιθανο μετα απο τετοια περιστατικα να γινομουν ξινη...

αλλωστε ποσοι απο δω εχουν επιλεξει ξινες γκομενες/φιλες απορριπτοντας αλλες πιο ευγενικες?
Άμα ήσουν έστω και μέτρια, ένα χαμογελάκι τουλάχιστον θα στο 'ριχνε.
Οπότε είσαι μπαζο του κιορατά. :rockon:
(Όχι ότι δικαιλογείται η στάση του...)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Άμα ήσουν έστω και μέτρια, ένα χαμογελάκι τουλάχιστον θα στο 'ριχνε.
Οπότε είσαι μπαζο του κιορατά. :rockon:
(Όχι ότι δικαιλογείται η στάση του...)

οκ, ειμαι μπαζο (δεν χωραει αμφιβολια περι τουτου)
αλλα με την ιδια λογικη ειναι μπαζα ολοι αυτοι που γκρινιαζουν για τη σταση των γυναικων.
οποτε με τετοια στεγανα δεν προχωραει η κουβεντα..
αν θεωρεις οτι χαμογελας μονο αν γουσταρεις τον αλλο τοτε κατι δεν παει καλα και η κουβεντα πρεπει να παει απο την αρχη..
εγω εκανα ωραια κουβεντουλα με μια γιαγια χτες (οχι δεν τη γουσταρα) και εχω χαμογελασει σε γεροντακο που εκανε κοπλιμαν για την εμφανιση μου.

μιλαμε γι αυτο η ποτε καθεσαι σε καποιον που στην πεφτει?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
αλλα με την ιδια λογικη ειναι μπαζα ολοι αυτοι που γκρινιαζουν για τη σταση των γυναικων.
Ακριβώς  :2funny:

Αγνόησες αυτό που έγραψα στην παρένθεση και πολύ με στεναχώρησες :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ποιά διάθεση ρε φίλαρα...
θα σου πώ μόνο κάτι. Πλέον οκτώ στις δέκα γυναίκες όταν βρίσκονται μπροστά σου και πάνε να ανοίξουν μια πόρτα (πχ ανελκυστήρας) μπαίνουν μέσα και την αφήνουν να κλείσει. Στη μούνα της αν υπάρχει και άλλος κόσμος πίσω. Σήμερα μου έτυχε αυτό για πολοστή φορά. Έπειτά η μέτρια γκόμενα, προτημούσε να κοιτάζει το μεταλλικό τοίχο του ανελκυστήρα, παρά ΄μπροστά της (επειδή βρισκόμουν εγώ). Τέλος όταν φτάσαμε στον όροφο (εντελώς τυχαία πηγαίναμε στον ίδιο όροφο και στο ίδιο γραφείο) της άνοιξα την πόρτα για να περάσει (το κάνω με όλους αυτό και όχι με τα μουνιά μόνο) πράγμα που έκανε φυσικά χωρίς να πεί ούτε ενα ευχαριστώ και προχώρησε συνάμενη κουνάμενη έως την πόρτα του συμβολαιογράφου με το χέρι της οριζόντια και περασμένη στον καρπό της την τσάντα. Φυσικά δεν έχω την απαίτηση να με τσιμπουκώσει επειδή της άνοιξα την πορτά ή να μου δώσει το τηλ της για ένα ατελείωτο γαμίσι επειδή πηγαίναμε στο ίδιο μέρος αλλα ρε πούστη μου λίγη ευγένια δεν έβλαψε κανένα...

Αργότερα στον ηλεκτρικό την ώρα που σχόλαγα, μια μαλάκω με πάτησε. Φυσικά δεν ζήτησε συγνώμη (γιατι να το κάνει άλλωστε, αυτή είναι μια πριγκίπισσα) και μερικές στάσεις αργότερα έκατσε δίπλα μου, μόλις άδιασε η θέση. Μέχρι να φτάσουμε στο τέρμα, δεν είχε βγάλει τα γυαλιά της, δεν είχε στρέψει το βλέμμα της πουθενά, απλά καθόταν στην ίδια στάση, ακίνητη, αμίλητη, αγέλαστη με το ίδιο ανέκφραστο υφάκι και το μάυρο γυαλί. Ημουνα δίπλα στο παράθυρο και δεν έριξε ούτε μια ματιά έξω. Μιλούσα σα μαλάκας στο κινητό και δεν κάθησε να μου πεί ούτε ένα "ρε φίλε μπορείς να μήν βρίζεις τόσο, δεν είσαι στο γήπεδο" ή κάτι τέτοιο. Πραγματικά ήθελα να της πιάσω το βύζο για να δώ αν θα αντιδράσει καθόλου ή να της κλείσω το κινητό με το οποίο άκουγε μουσική. Οταν φτάσαμε στο τέρμα, κατέβηκε σβέλτα, σπρώχνοντας εκμεταλευόμενη το μικρό της μέγεθος και οτι δεν θα την κράξει κανένας.

Δεν περιμένω βέβαια να μου κάτσει καμία γιατι είμαι ωραίος ή κάτι τέτοιο, αλλα σίγουρα θα ήθελα πιο ανθρώπινη συμπεριφορά. Περιμένω να μου κάνει κάνα σχόλιο για το βιβλίο που διαβάζω ή για καμιά φάση που έγινε στον ηλεκτρικό. Έτσι για το φλέρτ της υπόθεσης και ας μήν μου μιλήσει άλλο πια. Περιμένω απο τις γυναίκες να μήν φοβούνται να φλερτάρουν, να μιλήσουν, να χαμογελάσουν ή να κάνουν κάποιο αστείο. Δεν νομίζω πια οτι είμαστε τόσο τρομακτικοί ή τέτοια τέρατα που να μήν μπορούν να μας βλέπουν κάν. Θέλω απο τις γυναίκες να αρχήσουν να συμπεριφέρονται σαν γυναίκες, σαν θυληκά, και να μας εξιτάρουν ερωτικα ακόμα περισσότερο και όχι να είναι βόδια με ωραίο κώλο και ωραίο βύζο. Θέλω να αισθάνομαι σαν άντρας, να έχω το δικαίομα να φλερτάρω, να μιλήσω σε κάποια, να κάνω γνωριμίες και ας μείνουν εκεί. Δεν θέλω ξανα να είμαι κορόιδο που τον προσεγκίζουν γυναίκες μόνο και μόνο για να τους κάνει λίγη παρέα όταν έχουν πρόβλημα με την σχέση τους ή θέλουν μια εξυπηρέτιση. Δεν θέλω να με βλέπουν σαν "καλό παιδί αλλα όχι και για γκόμενος" επειδή δεν μπορούν ίσως να με κατατάξουν σε κάποια απο τις κατηγορίες που διάβασαν στο κοσμοπόλιταν. Δεν θέλω να είμαι ο μαλάκας της παρέας, γιατι δεν ξέρω αν είμαι πραγματικά αλλα ωρες, ώρες έτσι αισθανομαι.

συγνώμη για το χώσιμο αλλα παρασύρθηκα. Πάω να κάνω κρύο ντούζ...

Τι θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό:
1η παράγραφος: Πάντα λέμε "ευχαριστώ", "να 'σαι καλά" κλπ σε πόρτες, ασανσέρ κλπ αλλιώς είναι αγένεια.
2η παράγραφος: Το τρένο δεν είναι από τα μέρη που πρέπει ντε και καλά να είσαι σε ένα συγκεριμένο mood για να μη φαίνεσαι περίεργος στους άλλους. Να ήταν έτσι σε κανα club, να το καταλάβω αφού θα ήταν λίγο-πολύ σκόπιμη έξοδος. Αλλά τρένο ανήκει στα καθημερινά σκηνικά ρουτίνας οπότε ο καθένας κάνει ότι γουστάρει (άλλος αράζει και ακούει μουσική, άλλος μιλάει στο κινητό, άλλος χαζεύει τριγύρω του, άλλος σκέφτεται τα δικά του, άλλος κοιμάται κλπ). Δηλαδή εννοώ ότι δεν υπάρχει "πρότυπο συμπεριφοράς σε τρένο" όπως υπάρχει σε μέρη συνεύρεσης και κοινωνικοποίησης.
3η παράγραφος: Εδώ είπες τα αυτονόητα πιθανότατα γιατί είχες ανάγκη να τα βγάλεις από μέσα σου. Σωστός τύπος :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
φίλε mouNINJA στα @@ μου το τρένο. Δεν περιμένω να μου μιλήσει κανένας εκεί ή επειδή διαβάζω κάτι να μου πιάσει μια γκόμενα την κουβέντα. Αν ήθελα να μου πιασουν κουβέντα για το βιβλίο που διαβάζω θα διάβαζα Ουμπέρτο Εκο και όχι Lee Child. Αυτά είναι μαλακίες. Αυτό που ήθελα να πώ είναι οτι οι κοπέλες έχουν γίνει αντικοινωνικές και κλεισμένες στον μικρόκοσμο τους. Αντί να έλκουν τους άντρες τους απωθούν και απλά εμείς προσπαθούμε να τις προσεγγίσουμε επειδή έχουν βυζιά. Και, για τέλος, απλά θα πώ οτι ο καθένας εδώ, μέσω της ανωνυμίας που του δίνει το δίκτυο μπορεί να το παίζει γαμιάς και πουτσαρας, αλλα έξω όλοι έχουμε κάνει ξεφτυλίκια για να μας προσέξει μια γκόμενα.  :grin:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
θα κανω μια γενικη τοποθετηση επι του θεματος που προεκυψε.
συμφωνω με τα παραπανω που ειπατε,αλλα θελω να διευκρινησω και καποια πραγματα.
κανετε παλι ολοι σας το ιδιο λαθος,ριχνετε το φταιξιμο στις γκομενες,γιατι δεν σκεφτετε κανεις τα λαθη που κανει ο ενας αντρας.μου εχει τυχει πολλες φορες να ειμαι σε ασανσερ εγω και αλλοι 3 αγνωστοι,και μια γκομενα,και να κοιτανε(και εγω πολλες φορες)ολοι μαζι την γκομενα σαν να ειναι εξωγηινος(ειδικα αν ειναι κανενα καλο μουνι),η λυγουρια σε ολο τις το μεγαλειο.εχει τυχι να δω στο μετρο κανενα καλο γκομενακι(ειδικα αν καθετε και ορθιο)και να το χαλβαδιαζει ολο το βαγονι.ρε μαγκες τι θελετε να κανει η γκομενα? να κατσει και να τους χαιρετηση εναν-εναν ολους και να μοιραζει το τηλεφωνο τις? για συνελθετε λιγο.εχω μπει σε ταξι και ο ταξιτζης να κανει καμακι 2 μπαζα που καθοτανε πισω,και αυτες να το παιζουν γκομενες.ολα αυτα ειναι λυγουρια.σκεφτητε μια γκομενα που απο το πρωι που βγανει απο το σπιτι τις μεχρι να γυρισει το βραδι τις την πεφτει ο καθε μαλακας,πως θα αισθανετε?αρα καλο ειναι να εντοπιζουμε πρωτα τα δικα μας λαθη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Παρόλο που δε σε χωνεύω, είσαι σωστός

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
θα κανω μια γενικη τοποθετηση επι του θεματος που προεκυψε.
συμφωνω με τα παραπανω που ειπατε,αλλα θελω να διευκρινησω και καποια πραγματα.
κανετε παλι ολοι σας το ιδιο λαθος,ριχνετε το φταιξιμο στις γκομενες,γιατι δεν σκεφτετε κανεις τα λαθη που κανει ο ενας αντρας.μου εχει τυχει πολλες φορες να ειμαι σε ασανσερ εγω και αλλοι 3 αγνωστοι,και μια γκομενα,και να κοιτανε(και εγω πολλες φορες)ολοι μαζι την γκομενα σαν να ειναι εξωγηινος(ειδικα αν ειναι κανενα καλο μουνι),η λυγουρια σε ολο τις το μεγαλειο.εχει τυχι να δω στο μετρο κανενα καλο γκομενακι(ειδικα αν καθετε και ορθιο)και να το χαλβαδιαζει ολο το βαγονι.ρε μαγκες τι θελετε να κανει η γκομενα? να κατσει και να τους χαιρετηση εναν-εναν ολους και να μοιραζει το τηλεφωνο τις? για συνελθετε λιγο.εχω μπει σε ταξι και ο ταξιτζης να κανει καμακι 2 μπαζα που καθοτανε πισω,και αυτες να το παιζουν γκομενες.ολα αυτα ειναι λυγουρια.σκεφτητε μια γκομενα που απο το πρωι που βγανει απο το σπιτι τις μεχρι να γυρισει το βραδι τις την πεφτει ο καθε μαλακας,πως θα αισθανετε?αρα καλο ειναι να εντοπιζουμε πρωτα τα δικα μας λαθη.
σωστος ο παιχτης!!

Kapoios_

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
σκεφτητε μια γκομενα που απο το πρωι που βγανει απο το σπιτι τις μεχρι να γυρισει το βραδι τις την πεφτει ο καθε μαλακας,πως θα αισθανετε?αρα καλο ειναι να εντοπιζουμε πρωτα τα δικα μας λαθη.

Φαντάζεσαι να μην της την έπεφτε κανένας όμως? :)

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Κατηγοροποίηση 30-40 ελληνίδων (market segmentation)
-καλή εμφάνιση αλλά με άπειρα κόμπλεξ, μανιοκατάθλιψη, υπεροψία (όλα μαζί ή κάποια από αυτά)
-καβατζόπουστες πχ για χρόνια δεν κάθονταν σε κανέναν και τώρα που βρήκαν την αν΄γκη να γίνουν μάνες κοιτάνε να τα φτιάξουν με δημόσιο υπάλληλο (πχ ειδικός φρουρός, μπάτσος, τελωνειακός, ακόμα και καντηλανάφτης κάνει αρκεί να είναι μόνιμος)
-σαβούρες κακιασμένες (δεν σχολιάζω καν..)
-ευπροσήγορες γκόμενες που κανείς δεν τους την πέφτει (ΝΑΙ υπάρχει αυτή η κατηγορία αλλά έχει κάποια κουσούρια πχ θέλουν οποσδήποτε αρραβώνα και γάμο-παιδί-σπίτι-δέσιμο γαϊδάρου)
-και χιλιάδες άλλες κατηγορίες που τώρα δεν προλαβαίνω να σκεφτώ//// :grin:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Η κατηγοριοποίηση στις γκόμενες δεν έχει αξία.ετσι κι αλλιώς δεν έχει σημασία να καταλάβεις πώς σκέφτονται(τι να καταλάβεις δηλαδή αφού είναι εντελώς παράλογες,έχουν γυναικεία λογική) αλλά να τις γαμάς.Για να τις γαμάς,δεν έχει σημασία να τις καταλάβεις.Ασε τις φίλες τους να τις καταλάβουν και εσύ συνέχισε να τις γαμάς.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μαγκες, οι γκομενες μετα τα 33-34 δεχονται το στριμωγμα απο παντου(ακομα κι αν περνανε καλα) γιατι=...η ζωη περναει ,οι γονεις γερνανε...οι φιλες λιγοστεψανε επικινδυνα...(κυριως αυτο τις σκοτωνει οσο τιποτε αλλο !!!)  οι πιο ρομαντικες φοβούνται μηπως δεν προλαβουν να κανουν ενα υγιες παιδακι !! Ολα αυτα τις κανει φοβερα επικινδυνες...μετα τα 30 οι γυναικες ειναι ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΗΣΥΧΕΣ !!!το τελευταιο τρυπακι τους ειναι ατακες του στυλ....αφου περναμε καλα γιατι να κανουμε κατι σοβαρο ? και οπως εχω ξαναπει αυτο θα ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΑΥΤΕΣ !! :2funny: :2funny:

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οι φιλες λιγοστεψανε επικινδυνα...(κυριως αυτο τις σκοτωνει οσο τιποτε αλλο !!!) 

σε αυτο συμφωνο και εγω σε δυο περιπτωση που μου εχουν τυχη , αυτη την ατακα μου ειπαν . . .  και μετα  :knockinb:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom