γιατι το θεμα με τις γυναικες εχει κορεστει. σκυλοβαρεθηκαμε τα ιδια και τα ιδια. εδω ειναι σαν το καφενειο. πηδας απο το ενα θεμα στο αλλο
Εσυ δεν ειχες κανει μια σχεση....περυσι;
γιατι το θεμα με τις γυναικες εχει κορεστει. σκυλοβαρεθηκαμε τα ιδια και τα ιδια. εδω ειναι σαν το καφενειο. πηδας απο το ενα θεμα στο αλλο
αν δεν την ξεγλιστρησεις εκει στα 35 (σαν εμενα) τοτε ραψε κουστουμι.
στα 34-35 τις πιανει κριση για παιδια ,γαμους κτλ και η πρεπει να κανεις το επομενο βημα η να παρεις τα μπογαλακια σου και ΛΕ-ΠΟΥΛ.
η δικια μου (πλεον πρωην) στα 30 δεν ηθελε τπτ.. στα 34 αρχισε εβλεπε ολο βιντεο με μωρακια κτλ κτλ και τελικα το διαλυσαμε γιατι εγω δεν κανω για γαμους παιδια κτλ...Στα 29-30 τις πιάνει η κρίση,ειδικά αν οι φίλες τους έχουν κάνει όλες παιδί
Πάντως όσες μέχρι τα 35 δεν έχουν κάνει παιδί,μάλλον δεν καίγονται.
η δικια μου (πλεον πρωην) στα 30 δεν ηθελε τπτ.. στα 34 αρχισε εβλεπε ολο βιντεο με μωρακια κτλ κτλ και τελικα το διαλυσαμε γιατι εγω δεν κανω για γαμους παιδια κτλ...
ειναι να μην τις πιασει η κριση ηλικιας.. επισης δεν ειχε φιλες με παιδια να ζηλεψει κτλ.
αβυσσος το μυαλο της γυναικας.
Στα 29-30 τις πιάνει η κρίση,ειδικά αν οι φίλες τους έχουν κάνει όλες παιδί
Πάντως όσες μέχρι τα 35 δεν έχουν κάνει παιδί,μάλλον δεν καίγονται.
Μύστη μου δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει ξανα, έχω 3 προσωπικές ιστορίες με ηλικίες 31,33,34 που πραγματικά ήταν κουκουρούκου. Λέγανε πως θέλουν παιδια και οικογένεια στα λόγια, οι πράξεις ήταν ότι νάναι.Εντάξει όταν έχεις και μια αντικειμενική διορία να κάνεις παιδιά είναι αλλιώς. Και σε εμάς τους άντρες αν μας λέγανε ότι μέχρι τα 40 μπορούμε να κάνουμε παιδιά θα το βλέπαμε αλλιώς το θέμα και από τα 35 μας θα ψάχναμε για γυναίκα ώστε να δουμε τι καπνό φουμάρει πριν αποφασίσουμε να τα ρίξουμε μέσα ακάποτα μετά απο 2-3 χρόνια.
Η γυναίκα που θελει να κανει παιδια ξέρει ότι στα 32 της το αργότερο πρεπει να βρει γαμπρο. Απο τη στιγμή που θα τον γνωρίσει μέχρι να συζήσουν να παντρευτούν και μετά να ξεκινήσουν για παιδια θα φτάσουν 34-35.
Αν μπλεξουν με κανενα που της κοροϊδεύει πχ και φανε 2 χρονακια και φτάσουν 35 και πρέπει να ψάξουν απ'την αρχή για γαμπρό τότε η πίεση ανεβαίνει πολυ ,τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι επιλογές στους άντρες πέφτουν ταυτόχρονα.
Ο άντρας μπορει να του γυρίσει το μάτι και στα 45 πχ και να πει "Θέλω να κανω οικογενεια"
Αν έχει μια καλη οικονομική κατασταση βρισκει για πλάκα ωραία μουνάρα στα 30 της για να παντρευτεί.
Για παντρεια είναι πολλά τα 15 χρόνια..για γαμησι δεν υπάρχει ηλικιακό όριοΟ άντρας μπορει να του γυρίσει το μάτι και στα 45 πχ και να πει "Θέλω να κανω οικογενεια"
Αν έχει μια καλη οικονομική κατασταση βρισκει για πλάκα ωραία μουνάρα στα 30 της για να παντρευτεί.
πουτανακια ηταν απλα κρυβοταν πισω απο το μανδυα "θελω να κανω οικογενεια αφου ομως πρωτα καταπιω χιλιες ψωλες"Μύστη μου δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει ξανα, έχω 3 προσωπικές ιστορίες με ηλικίες 31,33,34 που πραγματικά ήταν κουκουρούκου. Λέγανε πως θέλουν παιδια και οικογένεια στα λόγια, οι πράξεις ήταν ότι νάναι.
Όχι πουτανάκια. Ώρες ώρες σαν 15χρονα ψιλοκακομαθημένα και πεισματάρικα.
Χαχαχαχ όχι ρε ούτε καν.πουτανακια ηταν απλα κρυβοταν πισω απο το μανδυα "θελω να κανω οικογενεια αφου ομως πρωτα καταπιω χιλιες ψωλες"
οι γυναικες αλλαζουν προσωπικοτητα και χαρακτηρα. Ετσι εαν εχουν π.χ χαρακτηρα Α, μετα τον γαμο θα εχουν χαρακτηρα Β, ενω μετα το παιδι θα εχουν αλλον, π.χ χαρακτηρα Γ.Χαχαχαχ όχι ρε ούτε καν.
Δεν το εννοούσα έτσι. Δεν ήταν για σπίτι με την έννοια να συμμαζέψουν λιγο να ετοιμάσουν κάτι να μην πετάνε μαλακίες όλη την ώρα.
Μια κατάσταση υποφερτή εάν είσαι στα 20
Οριακά υποφερτή εάν είσαι μεσα στα 30 όπως εγώ.
Αλλα ανυπόφορη για μια ζωη με τον ίδιο άνθρωπο.
(Δεν ήταν πχ σαν τις γυναικες ,όχι πολυ πισω ας πούμε του '80 που σκεφτόντουσαν να συμμαζεψουν να μαγειρέψουν να σε ρωτήσουν τι έχεις κλπ)
μη πεις οτι θες γυναικα για μαγειρεμα εισαι μισογυνηςΧαχαχαχ όχι ρε ούτε καν.
Δεν το εννοούσα έτσι. Δεν ήταν για σπίτι με την έννοια να συμμαζέψουν λιγο να ετοιμάσουν κάτι να μην πετάνε μαλακίες όλη την ώρα.
Μια κατάσταση υποφερτή εάν είσαι στα 20
Οριακά υποφερτή εάν είσαι μεσα στα 30 όπως εγώ.
Αλλα ανυπόφορη για μια ζωη με τον ίδιο άνθρωπο.
(Δεν ήταν πχ σαν τις γυναικες ,όχι πολυ πισω ας πούμε του '80 που σκεφτόντουσαν να συμμαζεψουν να μαγειρέψουν να σε ρωτήσουν τι έχεις κλπ)
Παρτε Φιλιππινεζα γυναικα να εχετε το κεφαλι σας ησυχο ρε παιδες.
Νοικυρες, εργατικες, με σεβασμο και αρχες
Και ειναι και 110.000.000
Και δεν τους νοιαζει η διαφορα ηλικιας
Ουτε θελουν να βγαζεις τ αντερα σου για να εξυπηρετεις τα λουσα τους
Ο άντρας μπορει να του γυρίσει το μάτι και στα 45 πχ και να πει "Θέλω να κανω οικογενεια"
Τυπε να βλεπεις την ταινια με τον Βεγγο και το μαυρο εγγονακι για να παιρνεις τα πανω σουΝαι αλλά δε θέλουμε να κάνουμε φιλιππινεζάκια παιδιά τύπε
Ναι αλλά δε θέλουμε να κάνουμε φιλιππινεζάκια παιδιά τύπε
Παρτε Φιλιππινεζα γυναικα να εχετε το κεφαλι σας ησυχο ρε παιδες.
Τυπε ειναι πολυ σπασαρχιδικες οι συγκεκριμενες και σκοπευουν να σου φορτωσουν τα μπασταρδα που εχουν παρατησει στην χωρα τους, ασε που οτι κυκλοφορει εδω το εχει παρει η μιση Αθηνα, γνωρισα ενα πορνιδιο που μολις ειχε χωρισει με Ελληνα επειδη την εχει κανει δουλα και την ειχε βαλει και στην δουλεια του και απο τοτε γαμιοτανε με οποιον της εστελνε στο ινστα μεσα σε δυο μηνες πηγε με την μιση Αθηνα, το ιδιο εκανε και η κολλητη της χωρισε με Ελληνα που της εκανε και παιδι και τον εβαλε να πληρωνει για παντα και αυτη γαμιοτανε ασυστολα με ολους που της στελνανε ινστα, ασε που κανουν κατι συναντησεις με ομοεθνεις τους και σε πεθαινουν στην παπαροζαλαδα, μακρια λεμε !!!!! εκτος και εαν εισαι 69 χρονων, 250 κιλα και δεν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο.Παρτε Φιλιππινεζα γυναικα να εχετε το κεφαλι σας ησυχο ρε παιδες.
Μην στοιχηματιζεις και πολύ ότι δεν έχουμε τέτοιους τύπους εδώ μέσα.... ++ αφραγκοι και κουασιμοδοι...εκτος και εαν εισαι 69 χρονων, 250 κιλα και δεν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο.