Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.513
Πόντοι
216
γιατι το θεμα με τις γυναικες εχει κορεστει. σκυλοβαρεθηκαμε τα ιδια και τα ιδια. εδω ειναι σαν το καφενειο. πηδας απο το ενα θεμα στο αλλο

Εσυ δεν ειχες κανει μια σχεση....περυσι;

t0nic

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
51
Πόντοι
0
αν δεν την ξεγλιστρησεις εκει στα 35 (σαν εμενα) τοτε ραψε κουστουμι.
στα 34-35 τις πιανει κριση για παιδια ,γαμους κτλ και η πρεπει να κανεις το επομενο βημα η να παρεις τα μπογαλακια σου και ΛΕ-ΠΟΥΛ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
αν δεν την ξεγλιστρησεις εκει στα 35 (σαν εμενα) τοτε ραψε κουστουμι.
στα 34-35 τις πιανει κριση για παιδια ,γαμους κτλ και η πρεπει να κανεις το επομενο βημα η να παρεις τα μπογαλακια σου και ΛΕ-ΠΟΥΛ.

Στα 29-30 τις πιάνει η κρίση,ειδικά αν οι φίλες τους έχουν κάνει όλες παιδί

Πάντως όσες μέχρι τα 35 δεν έχουν κάνει παιδί,μάλλον δεν καίγονται.

t0nic

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
51
Πόντοι
0

η δικια μου (πλεον πρωην) στα 30 δεν ηθελε τπτ.. στα 34 αρχισε εβλεπε ολο βιντεο με μωρακια κτλ κτλ και τελικα το διαλυσαμε γιατι εγω δεν κανω για γαμους παιδια κτλ...
ειναι να μην τις πιασει η κριση ηλικιας.. επισης δεν ειχε φιλες με παιδια να ζηλεψει κτλ.
αβυσσος το μυαλο της γυναικας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
η δικια μου (πλεον πρωην) στα 30 δεν ηθελε τπτ.. στα 34 αρχισε εβλεπε ολο βιντεο με μωρακια κτλ κτλ και τελικα το διαλυσαμε γιατι εγω δεν κανω για γαμους παιδια κτλ...
ειναι να μην τις πιασει η κριση ηλικιας.. επισης δεν ειχε φιλες με παιδια να ζηλεψει κτλ.
αβυσσος το μυαλο της γυναικας.

Σπάνιο για ελλεεινίδα να μην ήθελε στα 30

Γιατί αυτές έχουν και το πρήξιμο της μάνας τους 'κάνε παιδιά' κλπ

• Like
Αντιδράσεις: t0nic

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ακομα με ελλεινιδεςασχολειστε,αμα θελετε οικογενεια και γυναικα νας σας εχει πλυμενους,μονο βαλκανιες και απο πρωην εσσδ,οι ελλεινιδες ειναι για κανα κοροιδο..

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.694
Πόντοι
5.595

Εντάξει όταν έχεις και μια αντικειμενική διορία να κάνεις παιδιά είναι αλλιώς. Και σε εμάς τους άντρες αν μας λέγανε ότι μέχρι τα 40 μπορούμε να κάνουμε παιδιά θα το βλέπαμε αλλιώς το θέμα και από τα 35 μας θα ψάχναμε για γυναίκα ώστε να δουμε τι καπνό φουμάρει πριν αποφασίσουμε να τα ρίξουμε μέσα ακάποτα μετά απο 2-3 χρόνια.

Η γυναίκα που θελει να κανει παιδια ξέρει ότι στα 32 της το αργότερο πρεπει να βρει γαμπρο. Απο τη στιγμή που θα τον γνωρίσει μέχρι να συζήσουν να παντρευτούν και μετά να ξεκινήσουν για παιδια θα φτάσουν 34-35.

Αν μπλεξουν με κανενα που της κοροϊδεύει πχ και φανε 2 χρονακια και φτάσουν 35 και πρέπει να ψάξουν απ'την αρχή για γαμπρό τότε η πίεση ανεβαίνει πολυ ,τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι επιλογές στους άντρες πέφτουν ταυτόχρονα.

Ο άντρας μπορει να του γυρίσει το μάτι και στα 45 πχ και να πει "Θέλω να κανω οικογενεια"
Αν έχει μια καλη οικονομική κατασταση βρισκει για πλάκα ωραία μουνάρα στα 30 της για να παντρευτεί.

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.753
Πόντοι
12.056
Εντάξει όταν έχεις και μια αντικειμενική διορία να κάνεις παιδιά είναι αλλιώς. Και σε εμάς τους άντρες αν μας λέγανε ότι μέχρι τα 40 μπορούμε να κάνουμε παιδιά θα το βλέπαμε αλλιώς το θέμα και από τα 35 μας θα ψάχναμε για γυναίκα ώστε να δουμε τι καπνό φουμάρει πριν αποφασίσουμε να τα ρίξουμε μέσα ακάποτα μετά απο 2-3 χρόνια.

Η γυναίκα που θελει να κανει παιδια ξέρει ότι στα 32 της το αργότερο πρεπει να βρει γαμπρο. Απο τη στιγμή που θα τον γνωρίσει μέχρι να συζήσουν να παντρευτούν και μετά να ξεκινήσουν για παιδια θα φτάσουν 34-35.

Αν μπλεξουν με κανενα που της κοροϊδεύει πχ και φανε 2 χρονακια και φτάσουν 35 και πρέπει να ψάξουν απ'την αρχή για γαμπρό τότε η πίεση ανεβαίνει πολυ ,τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι επιλογές στους άντρες πέφτουν ταυτόχρονα.

Ο άντρας μπορει να του γυρίσει το μάτι και στα 45 πχ και να πει "Θέλω να κανω οικογενεια"
Αν έχει μια καλη οικονομική κατασταση βρισκει για πλάκα ωραία μουνάρα στα 30 της για να παντρευτεί.
Μύστη μου δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει ξανα, έχω 3 προσωπικές ιστορίες με ηλικίες 31,33,34 που πραγματικά ήταν κουκουρούκου. Λέγανε πως θέλουν παιδια και οικογένεια στα λόγια, οι πράξεις ήταν ότι νάναι.
Όχι πουτανάκια. Ώρες ώρες σαν 15χρονα ψιλοκακομαθημένα και πεισματάρικα.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Για παντρεια είναι πολλά τα 15 χρόνια..για γαμησι δεν υπάρχει ηλικιακό όριο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.111
Πόντοι
2.356
Μύστη μου δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει ξανα, έχω 3 προσωπικές ιστορίες με ηλικίες 31,33,34 που πραγματικά ήταν κουκουρούκου. Λέγανε πως θέλουν παιδια και οικογένεια στα λόγια, οι πράξεις ήταν ότι νάναι.
Όχι πουτανάκια. Ώρες ώρες σαν 15χρονα ψιλοκακομαθημένα και πεισματάρικα.
πουτανακια ηταν απλα κρυβοταν πισω απο το μανδυα "θελω να κανω οικογενεια αφου ομως πρωτα καταπιω χιλιες ψωλες"

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.753
Πόντοι
12.056
πουτανακια ηταν απλα κρυβοταν πισω απο το μανδυα "θελω να κανω οικογενεια αφου ομως πρωτα καταπιω χιλιες ψωλες"
Χαχαχαχ όχι ρε ούτε καν.
Δεν το εννοούσα έτσι. Δεν ήταν για σπίτι με την έννοια να συμμαζέψουν λιγο να ετοιμάσουν κάτι να μην πετάνε μαλακίες όλη την ώρα.
Μια κατάσταση υποφερτή εάν είσαι στα 20
Οριακά υποφερτή εάν είσαι μεσα στα 30 όπως εγώ.
Αλλα ανυπόφορη για μια ζωη με τον ίδιο άνθρωπο.
(Δεν ήταν πχ σαν τις γυναικες ,όχι πολυ πισω ας πούμε του '80 που σκεφτόντουσαν να συμμαζεψουν να μαγειρέψουν να σε ρωτήσουν τι έχεις κλπ)

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.608
Πόντοι
506
Χαχαχαχ όχι ρε ούτε καν.
Δεν το εννοούσα έτσι. Δεν ήταν για σπίτι με την έννοια να συμμαζέψουν λιγο να ετοιμάσουν κάτι να μην πετάνε μαλακίες όλη την ώρα.
(Δεν ήταν πχ σαν τις γυναικες ,όχι πολυ πισω ας πούμε του '80 που σκεφτόντουσαν να συμμαζεψουν να μαγειρέψουν να σε ρωτήσουν τι έχεις κλπ)
οι γυναικες αλλαζουν προσωπικοτητα και χαρακτηρα. Ετσι εαν εχουν π.χ χαρακτηρα Α, μετα τον γαμο θα εχουν χαρακτηρα Β, ενω μετα το παιδι θα εχουν αλλον, π.χ χαρακτηρα Γ.
Αρκετες μπορει να ειναι κουκουρουκου μεχρι να κανουν παιδι. Μετα οχι!

Τα συμβαντα που ταρακουναν τα θυλικα, ειναι ο θανατος του πατερα και η μητροτητα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.111
Πόντοι
2.356
Χαχαχαχ όχι ρε ούτε καν.
μη πεις οτι θες γυναικα για μαγειρεμα εισαι μισογυνης

μη πεις οτι θες γυναικα για καθαρισμα εισαι μισογυνης

μη πεις οτι θες γυναικα μονο για σεξ εισαι μισογυνης

γενικως μην λες ΠΟΤΕ την αληθεια για ποιο λογο τις θες (πλην οσων αιτιων δικαιολογει το φεμινιστικο ευαγγελιο)... θα εισαι μισογυνης

αληθεια αυτες γιατι ειναι ελευθερες να μας θελουν για οτι θελουν (ασφαλεια? χρημα? λουσα? πουτσα?) χωρις να στιγματιζονται?

ναι δεν ηξερα οτι πρεπει να θελω γυναικα και να τη νταντευω σαν 5χρονο απο πανω και να κανω εγω λαντζα...
στα @@ μου. αν δε θελει να καθαρισει ας μεινει το σπιτι μπουρδελο. 4 στις 5 θα το κανουν γιατι εχουν αυτο το κομπλεξ με την καθαριοτητα γιατι αν ερθει κανενα φιλικο προσωπο θα τις κακοχαρακτηρισει στην κοινωνια...

δε μπορω να καταλαβω σε ποιον πεφτει λογος αν εγω θελω να επιλεξω γυναικα-καθαριστρια και οχι γυναικα τεμπελα η γυναικα βδελλα η γυναικα που να δουλευει! και αυτη για καποιον αντιθετο βασικο λογο θα με επιλεξει. αν αυτη θελει να αναλαβει το σπιτι και εγω τα εισοδηματα τοτε ειναι βασικος λογος επιλογης ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ . εκτος αν τα παει καλυτερα απο εμενα στα εισοδηματα οποτε μπορω να εχω οικιακη βοηθο για να πηδαω κιολας τις δυσκολες ημερες του μηνα μιας και η γυναικα εφοσον εργαζεται θα λειπει κιολας.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Παρτε Φιλιππινεζα γυναικα να εχετε το κεφαλι σας ησυχο ρε παιδες.
Νοικυρες, εργατικες, με σεβασμο και αρχες
Και ειναι και 110.000.000
Και δεν τους νοιαζει η διαφορα ηλικιας
Ουτε θελουν να βγαζεις τ αντερα σου για να εξυπηρετεις τα λουσα τους

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656

Ναι αλλά δε θέλουμε να κάνουμε φιλιππινεζάκια παιδιά τύπε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656

Στα 45,η 30αρα ξέρεις ότι θα'ρθει μαζί σου μόνο για τα λεφτά.Και αν πέσεις σε καμια καριόλα,θα κοιτάξει να σε χωρίσει και να σου παίρνει διατροφή.Άσε,μακριά τέτοιο ρίσκο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

Black Driller

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2019
Κριτικές
8
Like
467
Πόντοι
280
Ναι αλλά δε θέλουμε να κάνουμε φιλιππινεζάκια παιδιά τύπε

Τυπε ειναι πολυ σπασαρχιδικες οι συγκεκριμενες και σκοπευουν να σου φορτωσουν τα μπασταρδα που εχουν παρατησει στην χωρα τους, ασε που οτι κυκλοφορει εδω το εχει παρει η μιση Αθηνα, γνωρισα ενα πορνιδιο που μολις ειχε χωρισει με Ελληνα επειδη την εχει κανει δουλα και την ειχε βαλει και στην δουλεια του και απο τοτε γαμιοτανε με οποιον της εστελνε στο ινστα μεσα σε δυο μηνες πηγε με την μιση Αθηνα, το ιδιο εκανε και η κολλητη της χωρισε με Ελληνα που της εκανε και παιδι και τον εβαλε να πληρωνει για παντα και αυτη γαμιοτανε ασυστολα με ολους που της στελνανε ινστα, ασε που κανουν κατι συναντησεις με ομοεθνεις τους και σε πεθαινουν στην παπαροζαλαδα, μακρια λεμε !!!!! εκτος και εαν εισαι 69 χρονων, 250 κιλα και δεν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.707
Πόντοι
1.446
Τελικά καταλήγουμε συναγωνιστές...

Τον άνδρα τον συμφέρει οικονομικά και σεξουαλικα να μείνει ελεύθερος

Την γυναίκα την συμφέρει να βρει μαλακα-σπόνσορα

Τώρα αν είσαι συναισθηματικος η αν θέλεις οικογένεια ...
παίζεις κορώνα-γράμματα την ζωή και την τσέπη σου...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.868
Πόντοι
6.946
εκτος και εαν εισαι 69 χρονων, 250 κιλα και δεν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο.
Μην στοιχηματιζεις και πολύ ότι δεν έχουμε τέτοιους τύπους εδώ μέσα.... ++ αφραγκοι και κουασιμοδοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom