enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.783
- Πόντοι
- 3.656
Πες μου νεα για Λιλα γιατι εξαφανιστηκε?τον μπαναραν?
τυπε θα σφηνωσε κανενα κουτσουρο στη σουφρα του την τελευταια φορα φαινεται και ακομα να το βγαλει :S :S :S
Πες μου νεα για Λιλα γιατι εξαφανιστηκε?τον μπαναραν?
τυπε θα σφηνωσε κανενα κουτσουρο στη σουφρα του την τελευταια φορα φαινεται και ακομα να το βγαλει :S :S :S
τυπε εισαι το TUV και CE του σαη
Παιδια σας δινω το λογο μου οτι στην ομαδα που εγραψα, ποσταρα Λιλα και υπηρξε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ συναγωνιστης απο εδω μεσα που μου απαντησε:Aυτος ειναι ο Λιλας!!!! Τρελλαθηκα μου εφυγε το σκατο απο τα γελια.ΜΕΓΑς ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ
Ποσο καιρο εχει να μπει?τυπε ο μαλακας ο λιλας ηθελε να με διωξει για να μην τον κοροϊδευω στο μπου και στο τελος με τις μαλακιες του θα γελαει μαζι του ολο το fb
Ποσο καιρο εχει να μπει?
πλακα κανεις?τουλαχιστον 2,5 με 3 μηνες.Απορω γιατι το πηρε τοσο βαρια ο μαλακας! εγω δλδ τι επρεπε να κανω με τοσα μπαντ?ποτε εφαγε το warn τυπε;
ειναι πανω απο μηνα
ο αλεκος2 σκαει?
τυπε μου χαρηκα πραγματικα που τα ειπαμε.αν βαρεθεις εδω περνα απο φβ στην ομαδα που σου ειπα και θα με βρεις να γελασουμε και εκει.Εχει πολλαααα νουμερα.Καληνυχτα και νασαι παντα καλατυπε ο αλεκος παρουσιαζεται που και που :S :S :S
τυπε μου χαρηκα πραγματικα που τα ειπαμε.αν βαρεθεις εδω περνα απο φβ στην ομαδα που σου ειπα και θα με βρεις να γελασουμε και εκει.Εχει πολλαααα νουμερα.Καληνυχτα και νασαι παντα καλα
πολλα γελια,δλδ καμια σχεση με το μπου του σημερα ,πολυ καλυτερα.Δοκιμασε στην ομαδα που σου ειπα και κανε μου πριν αιτημα στο προφιλ μου giorgos giotopoulos να σε προσθεσω εγω.Σου υποσχομαι πολλα γελια γινεται της πουτανας καθε βραδυ γιατι σκανε διαφορετικα νουμερακια
τους απαξιωνεις και εκει τυπε;
Τι να μας πεις ρε φιλαρακο,οταν εμεις γλεντουσαμε κανα χρονο αυτη τη χαβουζα.Αστο φιλεTonik, αυτό που ζήτησες.
Το γουστάρετε το κολοτρυπίδι της εσυ κ η παρέα σου?
Ήταν τέσσερις και τώρα έμειναν τρεις.Δεν είναι πρώτη φορά που το κάνουμε καθώς η τελευταία κοινή μας φίλη την οποία βρήκαμε σημειωτέον - από πιο περίεργη πηγή - καλοπαντρεύτηκε και μας εγκατέλειψε. Το δυσκολότερο κομμάτι το κάναμε και είναι να μπορούμε να κρατάμε τις ισορροπίες. Εάν δεν έχει αποτέλεσμα μάλλον από την στεναχώρια θα μας κοπεί η όρεξη και θα αδυνατίσουμε... και αυτό κέρδος είναι!
Επειδή με εναν φιλο κανουμε το ιδιο και θελουμε νεο αιμα , με ενδιαφέρει η περιεργη πηγη. εστω και σε πμ αν δε θες δημόσια/
Την πρώτη φορά τις καλές εποχές είχαμε φέρει ανατολική, μετά βρήκαμε από αγγελία δική μας. Η περίεργη πηγή ήταν ότι το συζητάγαμε σε παρέα με φίλες και μετά από μερικές μέρες μια φίλη μας είπε ότι μια γνωστή της ενδιαφέρεται. ( Από αγγελιες δεν έπαιξε ανταπόκριση άξια λογου). Η πιτσιρίκα δεν έχασε Φυσικά έμενε με γονείς και δούλευε σερβιτόρα και πήγε σε διαμέρισμα μικρο στο Βύρωνα με θέα (500€ ενοικιο) πήρε αμαξάκι ( 270 € το leasing ) κάνα 100 πετρέλαιο Δεη internet κοινοχρ κτλ 200 € Και τα υπολοιπα supermarket (ψώνιζε για εμένα που είμαι αλεργικος άρα τσιμπάγε και τα δικά της) Ρούχα κτλ κάτι έπαιζε σε εκπτώσεις η εξωτερικό κτλ Δηλαδή 1100 € σταθερά 350 € έκαστος και όλα τα υπόλοιπα ούτως ή άλλως τα δίναμε και για εμάς. Όποιος γούσταρε να την κυκλοφορήσει της έδινε χρήματα να ψωνίσει ή ήθελε αντίστοιχα διακοπές ή μπουζούκια το χρηματοδοτούσε...Όπως ούτως ή άλλως θα έκανε με οιαδήποτε τον συνόδευε. Κατάληξη της μικράς γάμος με γνωστό μας ελληνοαγγλο και μετακίνηση στην γηραιά αλβιωνα μαζί του. Εμείς εδώ χωρίς αντικατάσταση προσπαθώντας να κάνουμε πετσινο από τα φιδια που μας παραθέτουν!!
Τύπε κλαρινε κάντε προφιλ στο waplog. Είναι εφαρμογή dating. Εκεί θα βρείτε με καθημερινο ψαξιμο και υπομονή. Επίσης υπάρχουν και εφαρμογές dating sugar daddy. Ψάξτε στο google play. Μια άλλη είναι η Luxy αλλά δεν έχει πολλές Ελληνίδες νεαρές. Αυτές που ψάχνονται για σουγκαρ νταντιζ είναι οι φοιτήτριες νοσηλευτικής και οι κομμώτριες. Πρέπει να σκάσετε μύτη και σε κλαμπ αλλά και φοιτητικά παρτι. Επίσης Τιντερ μπαίνουν πολλές και μπαντου. Γράψτε όμως στα προφίλ τι ψάχνετε ακριβώς. Εδώ πολύ δυσκολο να βρείτε εμφανίσιμες. Καταρχήν πολύ λίγες γυναίκες διαβάζουν το φόρουμ. Κι αυτές πρέπει να ποσταρουν για να σας εκδηλώσουν ενδιαφέρον, αν δεν έχουν τη δυνατότητα να στείλουν πμ.