Νέα

Ψάχνουμε κοπέλα για ... (2)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klarino1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656
Παιδια σας δινω το λογο μου οτι στην ομαδα που εγραψα, ποσταρα Λιλα και υπηρξε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ συναγωνιστης απο εδω μεσα που μου απαντησε:Aυτος ειναι ο Λιλας!!!! Τρελλαθηκα μου εφυγε το σκατο απο τα γελια.ΜΕΓΑς ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ

τυπε ο μαλακας ο λιλας ηθελε να με διωξει για να μην τον κοροϊδευω στο μπου και στο τελος με τις μαλακιες του θα γελαει μαζι του ολο το fb   :2funny: :2funny: :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656

τυποι ο λιλας πηρε προαγωγη    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
απο μαλακας του μπου εγινε μαλακας του φου μπου    :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
τυπε ο αλεκος παρουσιαζεται που και που  :S :S :S
τυπε μου χαρηκα πραγματικα που τα ειπαμε.αν βαρεθεις εδω περνα απο φβ στην ομαδα που σου ειπα και θα με βρεις να γελασουμε και εκει.Εχει πολλαααα νουμερα.Καληνυχτα και νασαι παντα καλα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656
τυπε μου χαρηκα πραγματικα που τα ειπαμε.αν βαρεθεις εδω περνα απο φβ στην ομαδα που σου ειπα και θα με βρεις να γελασουμε και εκει.Εχει πολλαααα νουμερα.Καληνυχτα και νασαι παντα καλα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τους απαξιωνεις και εκει τυπε;    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.561
Πόντοι
456
Tonik, αυτό που ζήτησες.
Το γουστάρετε το κολοτρυπίδι της εσυ κ η παρέα σου?

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τους απαξιωνεις και εκει τυπε;    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
πολλα γελια,δλδ καμια σχεση με το μπου του σημερα ,πολυ καλυτερα.Δοκιμασε στην ομαδα που σου ειπα και κανε μου πριν αιτημα στο προφιλ μου giorgos giotopoulos να σε προσθεσω εγω.Σου υποσχομαι πολλα γελια γινεται της πουτανας καθε βραδυ γιατι σκανε διαφορετικα νουμερακια

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Λιλας κουτσουρο στη σουφρα.jpg
    Λιλας κουτσουρο στη σουφρα.jpg
    867,6 KB · Εμφανίσεις: 131

teddyKGB

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2017
Like
28
Πόντοι
1
Δεν είναι πρώτη φορά που το κάνουμε καθώς η τελευταία κοινή μας φίλη την οποία βρήκαμε σημειωτέον -  από πιο περίεργη πηγή -  καλοπαντρεύτηκε και μας εγκατέλειψε. Το δυσκολότερο κομμάτι το κάναμε και είναι να μπορούμε να κρατάμε τις ισορροπίες. Εάν δεν έχει αποτέλεσμα μάλλον από την στεναχώρια θα μας κοπεί η όρεξη και θα αδυνατίσουμε... και αυτό κέρδος είναι!   
Ήταν τέσσερις και τώρα έμειναν τρεις.

OP
OP
klarino1

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.432
Πόντοι
736
Επειδή με εναν φιλο κανουμε το ιδιο και θελουμε νεο αιμα , με ενδιαφέρει η περιεργη πηγη. εστω και σε πμ αν δε θες δημόσια/

Την πρώτη φορά τις καλές εποχές είχαμε φέρει ανατολική, μετά βρήκαμε από αγγελία δική μας. Η περίεργη πηγή ήταν ότι το συζητάγαμε σε παρέα με φίλες και μετά από μερικές μέρες μια φίλη μας είπε ότι μια γνωστή της ενδιαφέρεται. ( Από αγγελιες δεν έπαιξε ανταπόκριση άξια λογου). Η πιτσιρίκα δεν έχασε Φυσικά έμενε με γονείς και δούλευε σερβιτόρα και πήγε σε διαμέρισμα μικρο στο Βύρωνα με θέα (500€ ενοικιο) πήρε αμαξάκι ( 270 € το leasing ) κάνα 100 πετρέλαιο Δεη  internet κοινοχρ κτλ 200 € Και τα υπολοιπα supermarket (ψώνιζε για εμένα που είμαι αλεργικος άρα τσιμπάγε και τα δικά της) Ρούχα κτλ κάτι έπαιζε σε εκπτώσεις η εξωτερικό κτλ  Δηλαδή 1100 € σταθερά 350 € έκαστος και όλα τα υπόλοιπα ούτως ή άλλως τα δίναμε και για εμάς. Όποιος γούσταρε να την κυκλοφορήσει της έδινε χρήματα να ψωνίσει ή ήθελε αντίστοιχα διακοπές ή μπουζούκια το χρηματοδοτούσε...Όπως ούτως ή άλλως θα έκανε με οιαδήποτε τον συνόδευε. Κατάληξη της μικράς γάμος με γνωστό μας ελληνοαγγλο και μετακίνηση στην γηραιά αλβιωνα μαζί του. Εμείς εδώ χωρίς αντικατάσταση προσπαθώντας να κάνουμε πετσινο από τα φιδια που μας παραθέτουν!!

OP
OP
klarino1

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.432
Πόντοι
736
 Το ότι μας έχουν βάλει τον Λίλα φωτο στο συγκεκριμένο  thread μας ξεπερνάει!!!!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Τύπε κλαρινε κάντε προφιλ στο waplog. Είναι εφαρμογή dating. Εκεί θα βρείτε με καθημερινο ψαξιμο και υπομονή. Επίσης υπάρχουν και εφαρμογές dating sugar daddy. Ψάξτε στο google play. Μια άλλη είναι η Luxy αλλά δεν έχει πολλές Ελληνίδες νεαρές. Αυτές που ψάχνονται για σουγκαρ νταντιζ είναι οι φοιτήτριες νοσηλευτικής και οι κομμώτριες. Πρέπει να σκάσετε μύτη και σε κλαμπ αλλά και φοιτητικά παρτι. Επίσης Τιντερ μπαίνουν πολλές φοιτήτριες. Γράψτε όμως στα προφίλ τι ψάχνετε ακριβώς. Εδώ πολύ δυσκολο να βρείτε εμφανίσιμες. Καταρχήν πολύ λίγες γυναίκες διαβάζουν το φόρουμ. Κι αυτές πρέπει να ποσταρουν για να σας εκδηλώσουν ενδιαφέρον, αν δεν έχουν τη δυνατότητα να στείλουν πμ.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τύπε κλαρινε κάντε προφιλ στο waplog. Είναι εφαρμογή dating. Εκεί θα βρείτε με καθημερινο ψαξιμο και υπομονή. Επίσης υπάρχουν και εφαρμογές dating sugar daddy. Ψάξτε στο google play. Μια άλλη είναι η Luxy αλλά δεν έχει πολλές Ελληνίδες νεαρές. Αυτές που ψάχνονται για σουγκαρ νταντιζ είναι οι φοιτήτριες νοσηλευτικής και οι κομμώτριες. Πρέπει να σκάσετε μύτη και σε κλαμπ αλλά και φοιτητικά παρτι. Επίσης Τιντερ μπαίνουν πολλές και μπαντου. Γράψτε όμως στα προφίλ τι ψάχνετε ακριβώς. Εδώ πολύ δυσκολο να βρείτε εμφανίσιμες. Καταρχήν πολύ λίγες γυναίκες διαβάζουν το φόρουμ. Κι αυτές πρέπει να ποσταρουν για να σας εκδηλώσουν ενδιαφέρον, αν δεν έχουν τη δυνατότητα να στείλουν πμ.

θες να παμε εξω βολτα για καμακι η χεζεσαι?

θα φορεσεις κοστουμακι ομως σενιο και τα αλλα θα τα βρουμε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom