You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνοντας την Αλεξάνδρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Big Dady
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 8.023
- Πόντοι
- 2.646
Πότε ήταν εκεί τυπε?
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.263
- Πόντοι
- 3.786
Δεν πάει μπουρδέλα και στούντιο ο Καπετάνιος για να του την βρει. Σωστά με θαυμάζεις αλλά δεν είμαι και Θεός! Επειδή δεν υπάρχει δηλαδή....Θα την βρεις. Όπως βρήκα και εγώ τον Aristarxos.![]()
Μπορεί να έρθει σε καμιά μοτοπορεία, όμως και εκείνη. Ας μην χάνουμε την ελπίδα μας.Δεν πάει μπουρδέλα και στούντιο ο Καπετάνιος για να του την βρει.
Είστε ό,τι πιο κοντινό, πάντως.Σωστά με θαυμάζεις αλλά δεν είμαι και Θεός! Επειδή δεν υπάρχει δηλαδή....

Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.992
- Πόντοι
- 4.546
Αν είναι γραφτό 2 άνθρωποι να βρεθούν, θα βρεθούνΘα την βρεις. Όπως βρήκα και εγώ τον Aristarxos.![]()
Συμφωνώ. Πού να φανταζόμουν τώρα ότι ο Καπετάνιος θα συναντούσε στη μοτοπορεία της ΑΕΚ στον Πειραιά, τον Arist@rxos, που μένει Βόρεια Ελλάδα.Αν είναι γραφτό 2 άνθρωποι να βρεθούν, θα βρεθούν![]()
Ήταν γραφτό.
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.263
- Πόντοι
- 3.786
Είχε έρθει για την μοτοπορεία ρε μπαγλαμά. Εμείς οι ενωσίτες λατρεύουμε την ΑΕΚ την πάμε για αλητείες και την φέρνουμε μετά και τέτοια. Αλλά που να τα καταλάβει αυτά ένας μπεμπές από την Μύκονο ; Ε; Πού;Συμφωνώ. Πού να φανταζόμουν τώρα ότι ο Καπετάνιος θα συναντούσε στη μοτοπορεία της ΑΕΚ στον Πειραιά, τον Arist@rxos, που μένει Βόρεια Ελλάδα.
Ήταν γραφτό.
Big Dady
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
2018-2019 Στουρνάρη έκανε διακοπή και επανήλθε 2021 στο Νιρβάνα,έμεινε 6 μήνες και πάλι χάθηκεΠότε ήταν εκεί τυπε?
Δεν μπορώ να σας δείξω, ΚαπετάνιεΑλλά που να τα καταλάβει αυτά ένας μπεμπές από την Μύκονο ; Ε; Πού;

12Apostles
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2019
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Κοινώς Πώς έτσι; Νόμιζα ότι η Πάολα ήταν από την Κολούμπια και μόνο επισκεπτόταν.Αν πας στο Nirvana ρώτα την Πάολα. Είχαν κοινή πορεία για ένα διάστημα.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.792
- Πόντοι
- 1.196
Καλησπέρα στην παρέα,χρειάζομαι την βοήθεια σας ,έχει κανείς υπόψιν που είναι η Αλεξάνδρα που δούλευε στην Στουρνάρη 29 και μετά στο Νιρβάνα????
Νομίζω ότι στο Nirvana θα πρέπει να ρωτήσει την Πάμελα.Αν πας στο Nirvana ρώτα την Πάολα. Είχαν κοινή πορεία για ένα διάστημα.
massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 4.219
Το ΝΙΡΒΑΝΑ είναι εδω παρόν.. Η Αλεξάνδρα έχει σταματήσει τη δουλειά μπορεί και να παντρευτεί είναι σε σχέση και έχει σταματήσει τη δουλειά. Οντως είναι φίλη με τη Πάμελα και κάνουνε παρέα και αυτό τον καιρό αλλά δεν δουλεύει από ότι γνωρίζουμε .Νομίζω ότι στο Nirvana θα πρέπει να ρωτήσει την Πάμελα.
Dr House
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2021
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Κοινώς Πώς έτσι; Νόμιζα ότι η Πάολα ήταν από την Κολούμπια και μόνο επισκεπτόταν.
Εχετε ολοι δικιο. Το παλιοεμενταλ φταιει.Νομίζω ότι στο Nirvana θα πρέπει να ρωτήσει την Πάμελα.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.680
- Πόντοι
- 736
Το ΝΙΡΒΑΝΑ είναι εδω παρόν.. Η Αλεξάνδρα έχει σταματήσει τη δουλειά μπορεί και να παντρευτεί είναι σε σχέση και έχει σταματήσει τη δουλειά. Οντως είναι φίλη με τη Πάμελα και κάνουνε παρέα και αυτό τον καιρό αλλά δεν δουλεύει από ότι γνωρίζουμε .

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 40K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις