pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Το απόλαυσα μονος μου κοιτώντας τουρίστριες!η γκομενα , αντεξε? περασε το τεστ οσφρησης?
Το απόλαυσα μονος μου κοιτώντας τουρίστριες!η γκομενα , αντεξε? περασε το τεστ οσφρησης?
Εισαι το ηχος και φως της πολης μαςΤο απόλαυσα μονος μου κοιτώντας τουρίστριες!
σαν το ματι τιποτα δεν ειναιΤο απόλαυσα μονος μου κοιτώντας τουρίστριες!
Διαφωνω . Η αφη υπερτερει της ορασης στο συγκεκριμενο τομεα.σαν το ματι τιποτα δεν ειναι
διαφωνω. το σωστο ειναι και τα δυο μαζι ταυτοχροναΔιαφωνω . Η αφη υπερτερει της ορασης στο συγκεκριμενο τομεα.
Μου αρεσεις γιατι δεν συμβιβαζεσαι. Η ολα ή τιποτα.διαφωνω. το σωστο ειναι και τα δυο μαζι ταυτοχρονα
Μου αρεσεις γιατι δεν συμβιβαζεσαι. Η ολα ή τιποτα.
Μας βλεπω ναμενουμε με το ..τιποτα
Κανονικα εσενα , δεν θα επρεπε να σου μιλαω. Πιτογυρα με θέα και ουτε ενα τηλεφωνο στο φιλαρακι σου να τα μοιραστεις? θα εβαζα τις μπυρεςΤο ματι είναι δωρεαν και παίρνεις και δουλεια στο σπίτι!
Ενω το χέρι κοστίζει κατι παραπάνω απο ενα σουβλάκι!
παιδια και τα 2 μαζι!!!ματι και πουλοφωνο
ετσιΤο ματι είναι δωρεαν και παίρνεις και δουλεια στο σπίτι!
Ενω το χέρι κοστίζει κατι παραπάνω απο ενα σουβλάκι!
να ερθω και εγω με 2 ταινιες να παρουμε ματι και αν γουσταρουμε να παιξουμε τις καυλαρες μας;Κανονικα εσενα , δεν θα επρεπε να σου μιλαω. Πιτογυρα με θέα και ουτε ενα τηλεφωνο στο φιλαρακι σου να τα μοιραστεις? θα εβαζα τις μπυρες
Ουστ.Κανονικα εσενα , δεν θα επρεπε να σου μιλαω. Πιτογυρα με θέα και ουτε ενα τηλεφωνο στο φιλαρακι σου να τα μοιραστεις? θα εβαζα τις μπυρες
Με σενα θα παμε για μοιρασμα φυλαδιων του δικου μας.να ερθω και εγω με 2 ταινιες να παρουμε ματι και αν γουσταρουμε να παιξουμε τις καυλαρες μας;
Δεν πρόλαβα. Ειχες γινει καπνος. Ουτε ο σουπερμαν δεν ειχε τετοια επιταχυνση.Ουστ.
Εγω είπα καλο μεσημέρι και δεν μου μίλησες αλητη.
Χαζευες το μαυρακι που σου ειπα!
σωστος!!!ειδες φατσα ο τυπος;μιλαμε για ανωμαλαρα 100%Με σενα θα παμε για μοιρασμα φυλαδιων του δικου μας.
Ξερεις τι μάτι θα παρουμε οταν θα μας ανοιγουν τις πορτες?
Γουσταρω προεδρο!!!!!!!!!!σωστος!!!ειδες φατσα ο τυπος;μιλαμε για ανωμαλαρα 100%
Δεν πρόλαβα. Ειχες γινει καπνος. Ουτε ο σουπερμαν δεν ειχε τετοια επιταχυνση.