αν ειναι του τυπου τον ματσουκωνω,δινω και δωρακι...
Nαι δικος μου lagoudaki.....ενδιαφέρεσαι;;; περιμένω προσωπικο μήνυμα!
αν ειναι του τυπου τον ματσουκωνω,δινω και δωρακι...
Η λυση ειναι μιαNαι δικος μου lagoudaki.....ενδιαφέρεσαι;;; περιμένω προσωπικο μήνυμα!
εχω σειρα εγω...έχεις πμ
λιγο υπομονη δροσερο αγορι γιατι εχει σειρα το λιλακι μας,ειναι και πιο παλιος,καταλαβαινεις...στο μεταξυ θα σε βρεξει καποιος συναγωνιστης απο εδω μεσαNαι δικος μου lagoudaki.....ενδιαφέρεσαι;;; περιμένω προσωπικο μήνυμα!
Στο ξέσκισαν το πατούρι τύπε μου;
τυπε τον λιλα τον ξερεις?τον τελευταίο καιρό έχω κάποιες φαντασιώσεις για γκει σεξ. Παρ'όλα αυτά φοβάμαι να το δοκιμάσω μη τυχόν και μου αρέσει και μετά έχω πρόβλημα στις σχέσεις μου με τις γυναίκες. Δε ξέρω τι να κάνω. Είμαι 23 χρονών και δεν περίμενα ποτέ οτι θα σκέφτομαι πράγματα που πάντα κορόιδευα. Πως θα μου περάσει??
με ποιους πηγες ρε τυπε?Λοιπόν πέρασα άψογα με κάποιους που βέρθηκα απο εδώ......όσοι θέλετε, φυσικα και το επαναλαμβάνουμε, αλλά και όσοι άλλοι θέλετε............περιμένω μήνυμα.....
Μην φοβασαι.Κανε αυτο που γουστάρεις. Εισαι μικρος και θα κάψεις καρδιες.τον τελευταίο καιρό έχω κάποιες φαντασιώσεις για γκει σεξ. Παρ'όλα αυτά φοβάμαι να το δοκιμάσω μη τυχόν και μου αρέσει και μετά έχω πρόβλημα στις σχέσεις μου με τις γυναίκες. Δε ξέρω τι να κάνω. Είμαι 23 χρονών και δεν περίμενα ποτέ οτι θα σκέφτομαι πράγματα που πάντα κορόιδευα. Πως θα μου περάσει??
Ετσι και δωσει ονοματα θα γίνεις χαμος. Τι εκλογες και μαλακίες!!!!!με ποιους πηγες ρε τυπε?
πες ονοματα δικε μου
ολα στην φορα
τον τελευταίο καιρό έχω κάποιες φαντασιώσεις για γκει σεξ. Παρ'όλα αυτά φοβάμαι να το δοκιμάσω μη τυχόν και μου αρέσει και μετά έχω πρόβλημα στις σχέσεις μου με τις γυναίκες. Δε ξέρω τι να κάνω. Είμαι 23 χρονών και δεν περίμενα ποτέ οτι θα σκέφτομαι πράγματα που πάντα κορόιδευα. Πως θα μου περάσει??
τυπε αυτο εγινε περυσι,σε 3 μερες ειναι τα γενεθλιαμε ποιους πηγες ρε τυπε?
πες ονοματα δικε μου
ολα στην φορα
Αυτα ήταν πριν την κρίση. Τωρα, το πολυ πολυ, κανα πιτογυρο και αυτο στο χερι.Μην φοβασαι.Κανε αυτο που γουστάρεις. Εισαι μικρος και θα κάψεις καρδιες.
Μην πέσεις μόνο στα νύχια κατι μπαχαλάκηδων εδω μέσα που τάζουν αστακομακαρονάδες κάτω απο το φεγγάρι σε παραλίες! ;)
Καλα να περνας!
Εδώ μέσα θα βρεις πολλά πουστρίδια.Μη σου πω οτι είναι περισσότεροι κι απο τους στρειτ.Εγώ λέω να δοκιμάσεις πάντως,μη σου τη βαρέσει αργότερα όταν θα μπλέξεις με καμιά κακομοίρα και κάνεις οικογένεια.τον τελευταίο καιρό έχω κάποιες φαντασιώσεις για γκει σεξ. Παρ'όλα αυτά φοβάμαι να το δοκιμάσω μη τυχόν και μου αρέσει και μετά έχω πρόβλημα στις σχέσεις μου με τις γυναίκες. Δε ξέρω τι να κάνω. Είμαι 23 χρονών και δεν περίμενα ποτέ οτι θα σκέφτομαι πράγματα που πάντα κορόιδευα. Πως θα μου περάσει??
Αυτα ήταν πριν την κρίση. Τωρα, το πολυ πολυ, κανα πιτογυρο και αυτο στο χερι.
1 χρονο και δεν εχει πει ακομα τυπε? :Sτυπε αυτο εγινε περυσι,σε 3 μερες ειναι τα γενεθλια