Νέα

Προβληματισμός...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chaos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Νομίζω οτι σε τέτοιες περιπτώσεις η δεύτερη φορά είναι αυτή που δείχνει και το μέλλον (αν δηλαδή θα πετύχεις κάτι ή θα μείνει εκεί).  Απο σήμερα κιολας τηλεφωνικά να της δείξεις με τον τρόπο σου οτι σε ενδιαφέρει ερωτικά, αλλά με κόσμιο και έξυπνο τρόπο.  Έτσι θα αποκλείσεις το να μην σε γουστάρει καθόλου (δηλαδή αν δεν σε γουστάρει καθόλου θα την κανει και δεν θα βγει ξανά μαζί σου, οπότε γλιτώνεις και τον κόπο).  Αν πάλι δεχτει να ξαναβγείτε, τότε να είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο αλλά όταν της την πέσεις ακόμη και 50-50 να είναι η γκόμενα, σε αυτήν την περίπτωση θα κάτσει.  Αν από την άλλη φας χυλόπιτα, ικανοποίησε τον εγωισμό σου με θάρρος, ρωτώντας την γιατί βγήκε μαζί σου αφού της έδειξες οτι την θέλεις ερωτικά... Ποιάνει σχεδόν πάντα...  Αντε καλή επιτυχία

OP
OP
C

chaos

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φυσιολογικα μαλλον δειχνει οτι με θελει.Επιπλεον θα ελεγα πως κι εγω της το εχω δειξει αυτο.Αλλωστε δε βλεπω το λογο αν με εβλεπε απλα και μονο "φιλικα" να με πιανει απο το χερι ή να ερχεται στην αγκαλια μου απο μονη της και να μου λεει οτι θελει να ξαναβγουμε.Βεβαια ποτε δε ξερεις με τις γυναικες αλλα οπως ειπες και εσυ απο τη 2η φορα που θα βγουμε θα δειξει.Το θεμα ειναι οτι δουλευει καθε βραδυ και τη μερα κοιμαται.Μονο μια κυριακη της μενει στην ουσια.

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι οτι δουλευει καθε βραδυ και τη μερα κοιμαται.Μονο μια κυριακη της μενει στην ουσια.

Στο σιερα...οι κοπελες εχουν 2 ή 3 ρεπο αν δεν κανω λαθος..αν θες το ελεγχεις κ μονος σου πηγαινοντας στο μαγαζι...

Επισης,θα ελεγα να περιμενεις λιγακι,ισως καμια βδομαδα μεχρι το πεσιμο για ερωτικη συνευρεση...εκτος αν ειναι η παγια τακτικη σου κ με κοπελες μη στριπερ...βασικα μη βγεις απ'τα νερα σου επειδη ειναι στριπερ...φερσου φυσιολογικα...δλδ να εισαι ο εαυτος σου...κ ολα θα πανε καλα ή σκατα...το θεμα ειναι να σε γουσταρει γι'αυτο που εισαι οχι μονο γι'αυτο που δειχνεις...ετσι,εχεις πιθανοτητες να εισαι μαζι της ειτε σεξουαλικα ειτε "φουλ" σχεση για περισσοτερο καιρο..αφου απ'την αρχη θα εχεις δειξει αληθινο προσωπο.... ;) ;) ;) ;)

Υ/Γ-->μπορει να λεω μαλακιες....οτι γουσταρεις κανεις....

OP
OP
C

chaos

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον,μιλησα μαζι της και κανονιστηκε να παμε αυριο μια εκδρομουλα μονοημερη.Αρα πιστευω πως αυριο θα φανουν πολλα.Αν και μονο το οτι το προτεινε μονη της το θεωρω καλο σημαδι.
Mclein εννοειται πως ειμαι ο εαυτος μου και δε κανω κατι διαφορετικο απ οτι θα εκανα σε οποιαδηποτε αλλη αντιστοιχη φαση.
Παρεπιπτοντως,κατι που ξεχασα να αναφερω.Προχτες στο allou επιανα κατι αντρικα βλεματα που την κοιτουσαν και κολαγαν και παραλληλα τις κοπελες που ηταν μαζι τους να τους κοιτουν με βλεμα φονικο!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Λοιπον,μιλησα μαζι της και κανονιστηκε να παμε αυριο μια εκδρομουλα μονοημερη.Αρα πιστευω πως αυριο θα φανουν πολλα.Αν και μονο το οτι το προτεινε μονη της το θεωρω καλο σημαδι.
Mclein εννοειται πως ειμαι ο εαυτος μου και δε κανω κατι διαφορετικο απ οτι θα εκανα σε οποιαδηποτε αλλη αντιστοιχη φαση.
Παρεπιπτοντως,κατι που ξεχασα να αναφερω.Προχτες στο allou επιανα κατι αντρικα βλεματα που την κοιτουσαν και κολαγαν και παραλληλα τις κοπελες που ηταν μαζι τους να τους κοιτουν με βλεμα φονικο!!!

Kalo βολι!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ρε μεγάλε σε γουστάρει για σχεσούλα ηρέμησε. Άντε να δεις τι εστί βερύκοκο :cheesy:

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Πεδίον δόξης ευρώ (€). Οι κινήσεις της είναι βγαλμένες από το εγχειρίδιο «Strippers: The Fundamentals of Microeconomics», αλλά θεωρώ ότι έχεις κοστολογήσει τις εντυπώσεις και δη στα μάτια των άλλων,  μερικές εκατοντάδες ευρουλάκια και δε σε χαλάει καθόλου, απλά μην ξεχαστείς και αρχίσεις τις πιστώσεις

Απ τις σωστοτερες κουβεντες που εχω ακουσει!!!
Ο Todok σου έδωσε την καλύτερη συμβουλή απ’όλους μας, ελπίζω να μην την ξεχάσεις.

Όσο για τις πρακτικές του σιναφιού της, χρόνια τώρα είναι οι ίδιες

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αγάλι,αγάλι μεγάλε και πολύ προσεκτικά....ζύγιζε κάθε κίνηση και κουβέντα....κάνε και τις ερωτήσεις που νομίζεις εσύ ότι πρέπει για να καταλάβεις τις προθέσεις της και άμα βγάλεις συμπέρασμα πράξε ανάλογα..όπως είπαν και άλλοι συναγωνιστές  μπορεί σε καλό, μπορεί σε κακό...ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΒΗΜΑ--ΒΗΜΑ....

vaskef

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε παιρνω το θαρρος να σου πω και εγω την γνωμη μου:
καθε σχεση που θα κανεις στην ζωη σου ειναι δικοπο μαχαιρι μπορει να περιμενεις τον παραδεισο και να εισπραξεις την κολαση ή το αντιθετο.Το ατου της γνωριμιας αυτης ειναι οτι εισαι εξαρχης υποψιασμενος λογω της δουλειας της ενω θα ησουν εντελως χαλαρος σε μια συνηθισμενη γνωριμια.Τις μεγαλες αποφασεις ασ,τες για αργοτερα εαν χρειαστει.Ανθρωποι ειναι και αυτες και έχουν τις βασικες αναγκες που εχουμε και οι υπολοιποι και μέρικες φορες τους λείπουν πραγματα που εμείς θεωρούμε αυτονοητα.Να εισαι κυριος και αυθεντικος και δεν πιστευω να το μετανιωσεις.Ασε που δεν νομιζω οτι εισαι και η ιδανικη περίπτωση "λαγού΄".Για αυτο υπάρχουν αλλες ηλικίες αρκετά μεγαλύτερες απο εσένα.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

Συνημμένα

• Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    119,6 KB · Εμφανίσεις: 86

Snakebite_1

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλή τύχη φίλε και απόλαυσε το όσο κρατήσει.

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
τελικα τι εγινε δεν μας ειπες? :headbang:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Γιατί  δεν  αφήνετε  το  παιδί  να  εκφρασθεί μουστόγριες ?
Άκου  τον κο McLein μικρέ  και  δεν  θα  χάσεις !
Σου  εύχομαι  να καλή φορτωτική  , χωρίς  να  σου  γίνει φορτική

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Νομίζω οτι σε τέτοιες περιπτώσεις η δεύτερη φορά είναι αυτή που δείχνει και το μέλλον (αν δηλαδή θα πετύχεις κάτι ή θα μείνει εκεί).  Απο σήμερα κιολας τηλεφωνικά να της δείξεις με τον τρόπο σου οτι σε ενδιαφέρει ερωτικά, αλλά με κόσμιο και έξυπνο τρόπο.  Έτσι θα αποκλείσεις το να μην σε γουστάρει καθόλου (δηλαδή αν δεν σε γουστάρει καθόλου θα την κανει και δεν θα βγει ξανά μαζί σου, οπότε γλιτώνεις και τον κόπο).  Αν πάλι δεχτει να ξαναβγείτε, τότε να είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο αλλά όταν της την πέσεις ακόμη και 50-50 να είναι η γκόμενα, σε αυτήν την περίπτωση θα κάτσει.  Αν από την άλλη φας χυλόπιτα, ικανοποίησε τον εγωισμό σου με θάρρος, ρωτώντας την γιατί βγήκε μαζί σου αφού της έδειξες οτι την θέλεις ερωτικά... Ποιάνει σχεδόν πάντα...  Αντε καλή επιτυχία

ορθό... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom