Νέα

Προβληματισμός...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chaos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ασε που λένε ότι οι καλύτερες σύζυγοι είναι οι πρώην πουτάνες....
ετσι ειναι....γιατι το μουνι τους ειναι σα χωνι...οποτε γεννανε πιο ευκολα... :2funny: :2funny:

:2funny: από ότι έχω μάθει μάλλον ;) :2funny:
χανεις σου λεω...τρελες καταστασεις...απ'το φαινομενο dj....μεχρι τα γκαρσονια...κ τον τσατσο-πουστη...απ'εξω... :grin: :grin:

Εγω οι νύν θα έλεγα....

θα ενημερωσουμε τη νυν ή μελλουσα γυναικα σου... :rockon: :rockon:

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ασε που λένε ότι οι καλύτερες σύζυγοι είναι οι πρώην πουτάνες....
Ε ναι, μετά το ξύλο/κέρατο του πρώτου συζύγου/νταβά γίνονται λαγωνικά στην ανίχνευση και παγίδευση του ιδανικού μαλάκα/μουνόδουλου που θα τις θεωρεί τις καλύτερες συζύγους.

egw25

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
"You are nobody, and I might have been somebody and the road to each of us is love."
Το λες από κάτω αλλά μάλλον ισχύει για όλους τους άλλους και όχι για εσένα.....

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
"You are nobody, and I might have been somebody and the road to each of us is love."
Το λες από κάτω αλλά μάλλον ισχύει για όλους τους άλλους και όχι για εσένα.....
Αν νομίζεις ότι με πρόσβαλες προσπάθησε ξανά. Η ακριβής σου διατύπωση ήταν "άσε που λένε", τρίτο πρόσωπο, οπότε και η αναφορά/απάντηση μου προφανώς δεν απευθυνόταν σε σένα, ΑΛΛΑ: 1. Είσαι νεόκοπος στο site και δεν γνωρίζεις ποιός σου απευθύνεται για να καταλάβεις και το στυλ του και τις πρακτικές του στο site 2.Ήθελες να χρησιμοποιήσεις πρώτο πρόσωπο, αλλά καλύτερα να μας πουν κάποιοι άλλοι μαλάκες, από το να το παραδεχθούμε φόρα παρτίδα εμείς οι ίδιοι, μετά θα το παίζουμε και θιγμένοι 3. Αν ήξερες η φράση από που προέρχεται, τι σημαίνει, ποιός την είπε και υπό ποιές συνθήκες θα ντρεπόσουν να τη σπαταλήσεις άσκοπα , αλλά φευ!
Αυτά και συνέχισε να ποστάρεις, σύντομα θα με ξεπεράσεις και εσύ σε ποστ και όχι μόνο θα αισθάνεσαι αυθεντία αλλά θα έχεις και οπαδούς.

egw25

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
1ον Δεν το πήρα προσωπικά ούτε είχα σκόπο να σε προσβάλω. Αν ήθελα θα μπορούσα να το κάνω πολύ εύκολα και θα ήταν άμεσα αντιληπτό.
2ον. Είμαι κατά 1 έτος και κάτι ημέρες παλαιότερος από εσένα στο site (Ημερομηνία εγγραφής μου 12/1/06, ημερομηνία εγγραφής σου 6/2/07. Άρα εσύ είσαι μάλλον ο νεόκοπος.
3ον αν έχω να πω κάτι το λέω χωρίς να "λογοκρίνομαι". Ιδιαίτερα όταν δεν με νοιάζει καθόλου η γνώμη των "άλλων".
4ον όντως δεν ξέρω από που προέρχεται η φράση (αν και μου αρέσει).
5ον Είσαι πραγμάτικα "ΑΝΩΤΕΡΟΣ" αν και νεότερος στο site και σου εύχομαι ότι καλύτερο. Πάντως όπως είπα και πριν με αφήνεις παγέρα αδιάφορο για αυτό "ΑΝΩΤΕΡΕ" συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα....

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Έχω ενα γνωστό που πήγε σε στριπ μια 5ετία πριν εγώ πατήσω το πόδι μου και από τότε μέχρι σήμερα θα έχει πάει και 15-20 φορές, οι μισές μαζεμένες. Μου τον θυμίζει αναλογικά η παρουσία σου στο site. Διασκεδαστικές περσόνες και οι δύο. Σε ότι αφορά το τι γίνεται αντιληπτό από εσένα και τι απο εμένα, τι είχες σκοπό να κάνεις και τι έκανες, την ευκολία ή τη δυσκολία του εγχειρήματος και πολλά άλλα θέματα, η απάντηση προκύπτει-αν και με μη αξιοπίστο δείγμα- από την ποιότητα των γραφόμενων. Α και σε παρακαλώ, αν και δεν εχει σημασία γιατί εδώ τελειώνει το θέμα για μένα, μην περιμένεις να αποσυνδεθώ για να ποστάρεις την "απάντηση" σου, μπορείς και τώρα, ελεύθερα.

egw25

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οι διασκεδαστικές περσόνες αναδύοντε συνήθως μέσα από γκροτέσκο καταστάσεις... τις παρακολουθώ μέσα από την αγωνία σου για αντιπαράθεση και επιβεβαίωση. Την ποιότητα των γραφόμενων στο site δεν την αξιολογώ καθώς δεν γνωρίζω την ποιότητα των δημιουργών τους και πιθανών να τους αδικήσω. Τέλος, δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να είμαι συνέχεια on line αλλά ακόμα και να την είχα υπερεκτιμάς τον εαυτό σου αν νομίζεις ότι περιμένω "να αποσυνδεθείς" για να απαντήσω. Τι αλλάζει άλλωστε? (ρητορική είναι η ερώτηση, μην απαντήσεις).
Καλημέρα και καλή εβδομάτα. Ελπίζω πίσω από την οθόνη του laptop να βλέπεις το Αιγαίο του Ελύτη...

OP
OP
C

chaos

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον να σας πω και τι εγινε εχτες.Τελικα δε πηγαμε cinema αλλα στο allou fun park.Mπορω να πω πως περασαμε πολυ ομορφα.Η ιδια εκανε σαν παιδι εκει επειδη της αρεσε αλλα δεν ειχε ξαναπαει ποτε.Γενικα κατι "περιεργο" δεν επαιξε,το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι πουθενα δεν εκανε κινηση εστω και τυπικα να βγαλει χρηματα.Ηταν πολυ ζεστη μαζι μου,με κραταγε μια απο το χερι, μια ερχοταν στην αγκαλια μου,γενικα δηλαδη μου εδωσε την εντυπωση οτι αν μη τι αλλο της αρεσε που ηταν μαζι μου.Αυτο φανηκε και απο τα λεγομενα της,οτι δηλαδη περασε πολυ ομορφα και οτι θελει να ξαναβρεθουμε.Μαλιστα μετα που την πηγα με το αυτοκινητο στο σπιτι της μου εδειξε και που μενει.Τι να πω,για ριξτε καμια γνωμη.
Την ρωτησα και ποσο καιρο ειναι Ελλαδα που με ειχε ρωτησει και ενας φιλος πιο πανω,και μου ειπε οτι ειναι πεντεμιση χρονια εδω.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Καλύπτεις κάποιες ανάγκες της, δέξου αυτό που σου προσφέρεται χωρίς προβληματισμούς (πράγμα που θα καταφέρεις ευκολότερα αν καλύψεις κι εσύ κάποιες δικές σου ανάγκες σε αντάλλαγμα).

OP
OP
C

chaos

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλύπτεις κάποιες ανάγκες της, δέξου αυτό που σου προσφέρεται χωρίς προβληματισμούς (πράγμα που θα καταφέρεις ευκολότερα αν καλύψεις κι εσύ κάποιες δικές σου ανάγκες σε αντάλλαγμα).
Απ τις σωστοτερες κουβεντες που εχω ακουσει!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Kαιρος να καλυψει και καποιες δικες σου...αναγκες...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Λοιπον να σας πω και τι εγινε εχτες.Τελικα δε πηγαμε cinema αλλα στο allou fun park.Mπορω να πω πως περασαμε πολυ ομορφα.Η ιδια εκανε σαν παιδι εκει επειδη της αρεσε αλλα δεν ειχε ξαναπαει ποτε.Γενικα κατι "περιεργο" δεν επαιξε,το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι πουθενα δεν εκανε κινηση εστω και τυπικα να βγαλει χρηματα.Ηταν πολυ ζεστη μαζι μου,με κραταγε μια απο το χερι, μια ερχοταν στην αγκαλια μου,γενικα δηλαδη μου εδωσε την εντυπωση οτι αν μη τι αλλο της αρεσε που ηταν μαζι μου.Αυτο φανηκε και απο τα λεγομενα της,οτι δηλαδη περασε πολυ ομορφα και οτι θελει να ξαναβρεθουμε.Μαλιστα μετα που την πηγα με το αυτοκινητο στο σπιτι της μου εδειξε και που μενει.Τι να πω,για ριξτε καμια γνωμη.
Την ρωτησα και ποσο καιρο ειναι Ελλαδα που με ειχε ρωτησει και ενας φιλος πιο πανω,και μου ειπε οτι ειναι πεντεμιση χρονια εδω.

Τί γνώμη να πούμε, φίλε μου; Είδες κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της, γιατί από την περιγραφή είναι σα να βγήκες με μία καθημερινή κοπέλλα...Μάλλον ο προβληματισμός και η επιφυλακτικότητά σου προέρχονται από τη φύση της δουλειάς της...Συνεχίζεις και βλέπεις πού οδεύει το πράγμα...

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Παντως καλου κακου μην εχεις και μεγαλες προσδοκιες.Καλυτερα να εχεις μια πιο απαισιοδοξη προσεγγιση ωστε αν τα πραματα πανε ασχημα να μην απογοητευτεις.Οπως ελεγε και ενας αγγλος φιλος μου an optimist can never be pleasantly surprised...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μόνο μην το δείς....αίσθημα!!!Φυσικά είναι δικό σου θέμα και αν το αποφασίσεις μην ακούσεις κανέναν.....προχώρα σε ότι εσύ νομίζεις ότι είναι ποιό καλό....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
28 χρονων να σου κραταει το χερι η αμεσως επομενη κινηση ειναι μπαλαμουτι,μετα δεν προτεινες να πατε σπιτι σου?Σου το λεω γιατι μου ειχε τυχει πριν 2 χρονια να γνωρισω μια στριπτιζου και μετα την ανταλλαγη τηλεφωνων βρεθηκαμε μετα τη δουλεια της το πρωι-φαγαμε μια σαλατα και μετα σπιτι για πηδουλο ενα 4 ωρο-Κρατησε ενα μηνα η φαση-Δεν προσπαθησε να φαει λεφτα-Δεν προσπΑθησα-ειμασταν μαζι για τα αγρια γαμησια και κανα ποτακι που και που-Αυτα

OP
OP
C

chaos

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οχι μετα δεν προτεινα κατι γιατι μου ειπε οτι θελει να παει σπιτι για υπνο γιατι το πρωι ειχε να ξυπνησει νωρις για κατι δουλειες στο ικα και κατι τετοια.Οποτε λεω τι να προτεινω τωρα.Παντως ειπαμε να ξαναβρεθουμε.Θα δειξει που θα παει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom