Ασε που λένε ότι οι καλύτερες σύζυγοι είναι οι πρώην πουτάνες....
Όλε
Εγω οι νύν θα έλεγα....Και οι καλυτερες πουτανες ειναι οι πρωην παντρεμενες...
ετσι ειναι....γιατι το μουνι τους ειναι σα χωνι...οποτε γεννανε πιο ευκολα...Ασε που λένε ότι οι καλύτερες σύζυγοι είναι οι πρώην πουτάνες....
χανεις σου λεω...τρελες καταστασεις...απ'το φαινομενο dj....μεχρι τα γκαρσονια...κ τον τσατσο-πουστη...απ'εξω...από ότι έχω μάθει μάλλον ;)
Εγω οι νύν θα έλεγα....
Ε ναι, μετά το ξύλο/κέρατο του πρώτου συζύγου/νταβά γίνονται λαγωνικά στην ανίχνευση και παγίδευση του ιδανικού μαλάκα/μουνόδουλου που θα τις θεωρεί τις καλύτερες συζύγους.Ασε που λένε ότι οι καλύτερες σύζυγοι είναι οι πρώην πουτάνες....
Αν νομίζεις ότι με πρόσβαλες προσπάθησε ξανά. Η ακριβής σου διατύπωση ήταν "άσε που λένε", τρίτο πρόσωπο, οπότε και η αναφορά/απάντηση μου προφανώς δεν απευθυνόταν σε σένα, ΑΛΛΑ: 1. Είσαι νεόκοπος στο site και δεν γνωρίζεις ποιός σου απευθύνεται για να καταλάβεις και το στυλ του και τις πρακτικές του στο site 2.Ήθελες να χρησιμοποιήσεις πρώτο πρόσωπο, αλλά καλύτερα να μας πουν κάποιοι άλλοι μαλάκες, από το να το παραδεχθούμε φόρα παρτίδα εμείς οι ίδιοι, μετά θα το παίζουμε και θιγμένοι 3. Αν ήξερες η φράση από που προέρχεται, τι σημαίνει, ποιός την είπε και υπό ποιές συνθήκες θα ντρεπόσουν να τη σπαταλήσεις άσκοπα , αλλά φευ!"You are nobody, and I might have been somebody and the road to each of us is love."
Το λες από κάτω αλλά μάλλον ισχύει για όλους τους άλλους και όχι για εσένα.....
Απ τις σωστοτερες κουβεντες που εχω ακουσει!!!Καλύπτεις κάποιες ανάγκες της, δέξου αυτό που σου προσφέρεται χωρίς προβληματισμούς (πράγμα που θα καταφέρεις ευκολότερα αν καλύψεις κι εσύ κάποιες δικές σου ανάγκες σε αντάλλαγμα).
Λοιπον να σας πω και τι εγινε εχτες.Τελικα δε πηγαμε cinema αλλα στο allou fun park.Mπορω να πω πως περασαμε πολυ ομορφα.Η ιδια εκανε σαν παιδι εκει επειδη της αρεσε αλλα δεν ειχε ξαναπαει ποτε.Γενικα κατι "περιεργο" δεν επαιξε,το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι πουθενα δεν εκανε κινηση εστω και τυπικα να βγαλει χρηματα.Ηταν πολυ ζεστη μαζι μου,με κραταγε μια απο το χερι, μια ερχοταν στην αγκαλια μου,γενικα δηλαδη μου εδωσε την εντυπωση οτι αν μη τι αλλο της αρεσε που ηταν μαζι μου.Αυτο φανηκε και απο τα λεγομενα της,οτι δηλαδη περασε πολυ ομορφα και οτι θελει να ξαναβρεθουμε.Μαλιστα μετα που την πηγα με το αυτοκινητο στο σπιτι της μου εδειξε και που μενει.Τι να πω,για ριξτε καμια γνωμη.
Την ρωτησα και ποσο καιρο ειναι Ελλαδα που με ειχε ρωτησει και ενας φιλος πιο πανω,και μου ειπε οτι ειναι πεντεμιση χρονια εδω.
Απ τις σωστοτερες κουβεντες που εχω ακουσει!!!
28 χρονων να σου κραταει το χερι η αμεσως επομενη κινηση ειναι μπαλαμουτι,μετα δεν προτεινες να πατε σπιτι σου?Σου το λεω γιατι μου ειχε τυχει πριν 2 χρονια να γνωρισω μια στριπτιζου και μετα την ανταλλαγη τηλεφωνων βρεθηκαμε μετα τη δουλεια της το πρωι-φαγαμε μια σαλατα και μετα σπιτι για πηδουλο ενα 4 ωρο-Κρατησε ενα μηνα η φαση-Δεν προσπαθησε να φαει λεφτα-Δεν προσπΑθησα-ειμασταν μαζι για τα αγρια γαμησια και κανα ποτακι που και που-ΑυταΛοιπον να σας πω και τι εγινε εχτες.Τελικα δε πηγαμε cinema αλλα στο allou fun park.Mπορω να πω πως περασαμε πολυ ομορφα.Η ιδια εκανε σαν παιδι εκει επειδη της αρεσε αλλα δεν ειχε ξαναπαει ποτε.Γενικα κατι "περιεργο" δεν επαιξε,το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι πουθενα δεν εκανε κινηση εστω και τυπικα να βγαλει χρηματα.Ηταν πολυ ζεστη μαζι μου,με κραταγε μια απο το χερι, μια ερχοταν στην αγκαλια μου,γενικα δηλαδη μου εδωσε την εντυπωση οτι αν μη τι αλλο της αρεσε που ηταν μαζι μου.Αυτο φανηκε και απο τα λεγομενα της,οτι δηλαδη περασε πολυ ομορφα και οτι θελει να ξαναβρεθουμε.Μαλιστα μετα που την πηγα με το αυτοκινητο στο σπιτι της μου εδειξε και που μενει.Τι να πω,για ριξτε καμια γνωμη.
Την ρωτησα και ποσο καιρο ειναι Ελλαδα που με ειχε ρωτησει και ενας φιλος πιο πανω,και μου ειπε οτι ειναι πεντεμιση χρονια εδω.