Νέα

Προβληματισμός...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chaos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chaos

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπερα σε ολους.Αν και παρακολουθω πολυ καιρο το site ειναι η πρωτη φορα που αποφασισα να γραψω κατι που με απασχολει και θα ηθελα να μοιραστω τον προβληματισμο μου μαζι σας.Την Τεταρτη ειχα παει σε ενα strip club οπου και γνωρισα μια ρωσιδα χορευτρια.Καθομασταν μαζι ολη την ωρα και μιλουσαμε για διαφορα θεματα,καμια σχεση δηλαδη με αυτα που θα κουβεντιαζες με μια στριπτιτζου.Τελικα της ειπα αν θελει να ανταλαξουμε τηλεφωνα οπως και εγινε.Μου ειχε πει να την παρω σημερα τηλεφωνο που δε θα δουλευε να παμε βολτα.Της τηλεφωνησα,και για να μαι ειλικρινης φοβουμενος απο αυτα που διαβαζω εδω οτι ισως ηταν ψευτικο το νουμερο,μιλησαμε και οντως κανονισαμε να παμε κινηματογραφο.Μαλιστα αυτη το προτεινε.Μου εκανε εντυπωση κιολας οτι με θυμοταν και θυμοταν ακομα και το ονομα μου.Ουτε τη Τεταρτη αλλα ουτε και στο τηλεφωνο που μιλησαμε μου ανεφερε κατι σχετικο με το να ξαναπαω στο μαγαζι και τετοια.Θα ηθελα λοιπον τη γνωμη σας..υπαρχει περιπτωση να επεσα σε εξαιρεση και να ναι νορμαλ κοπελα που απλα ετυχε να κανει αυτη τη δουλεια ή απλα θελει να μου τα μασησει???Απ την αλλη σκεφτομαι οτι αν ηθελε να μου τα μασησει σινεμα θα μου ελεγε να παμε?δε θα προτιμουσε κατι πιο "μεγαλο"?

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
6
Φιλε μου ισως να σε γουσταρε , υπαρχει και αυτη η περιπτωση η οποια σπανιζει λιγο αλλα παντα υπαρχει.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
1. Πόσων χρονών είναι και πόσο είσαι εσύ;

Επισκέπτης
Γιατι δεν βγαινεις εξω μαζι της....να δεις κινησεις...αντιδρασεις...συμπεριφορα κλπ....κ να μας πεις μετα τη γνωμη σου...?

Υ/Γ:
Πες της οτι αλλαξες γνωμη...κ την ταινια αντι στο сιnema...θες να τη δειτε σπιτι σου σε dvd.... :dancing:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
....εκει θα καταλαβεις σιγουρα τι θελει απο σενα... ;) ;) ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
2. Πόσο καιρό είναι στην Ελλάδα ή πόσο καιρό δουλεύει

Detective

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Μπορει να ψαχνει γκομενο για να μεινει εδω στην Ελλαδα και να αφησει αυτη τη δουλεια. Ποτε δεν ξερεις. Εγω θα σου λεγα να βγειτε οπως θα βγαινες με μια οποιαδηποτε αλλη κοπελα που μπορει να γνωριζες, αλλα να εχεις στο νου σου (τουλαχιστον στην αρχη) οτι δεν παυει να ειναι μια χορευτρια σε στριπτιζαδικο. Φυσικα λαβε υποψη σου και καποιες αλλες παραμετρους οπως την ηλικια σου και την δικια της, ποσο καιρο ειναι εδω και κανει αυτη τη δουλεια, που και πως μενει κ.λ.π.

Το σινεμα πληρωσε το εσυ, δεν ειναι κατι τρομερο be gentle but also wise.   

OP
OP
C

chaos

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι δεν βγαινεις εξω μαζι της....να δεις κινησεις...αντιδρασεις...συμπεριφορα κλπ....κ να μας πεις μετα τη γνωμη σου...?
Ναι αυτο θα κανω,εχουμε ραντεβου το βραδακι αλλωστε απλα επειδη προβληματιζομαι εντονα ηθελα μια γνωμη ακομα.

Ελλαδα πρεπει να ειναι καιρο γιατι ξερει αρκετα καλα ελληνικα,τωρα για το ποσο καιρο δουλευει δε το γνωριζω.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Υ/Γ:
Πες της οτι αλλαξες γνωμη...κ την ταινια αντι στο сιnema...θες να τη δειτε σπιτι σου σε dvd.... :dancing:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
....εκει θα καταλαβεις σιγουρα τι θελει απο σενα... ;) ;) ;)

:2funny: :2funny: :2funny: όντως εκεί θα είναι απόλυτα κατανοητό τι θέλει ο καθένας

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι αυτο θα κανω,εχουμε ραντεβου το βραδακι αλλωστε απλα επειδη προβληματιζομαι εντονα ηθελα μια γνωμη ακομα.

Ελλαδα πρεπει να ειναι καιρο γιατι ξερει αρκετα καλα ελληνικα,τωρα για το ποσο καιρο δουλευει δε το γνωριζω.

3.Που τοποθετείς τον εαυτό σου οικονομικά και σε πιο μαγαζί ήταν(club mentality)

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: όντως εκεί θα είναι απόλυτα κατανοητό τι θέλει ο καθένας
Του φιλου οι προθεσεις ειναι γνωστες σε ολους μας...;)....το θεμα ειναι αν το θελει κ η κοπελα...:)  :think: :think:

3.Που τοποθετείς τον εαυτό σου οικονομικά και σε πιο μαγαζί ήταν(club mentality)
το μαγαζι ειναι πολυ βασικο....αν θελει να μας πει ισως βοηθησει σε μια σωστοτερη εκτιμηση.

OP
OP
C

chaos

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει να ψαχνει γκομενο για να μεινει εδω στην Ελλαδα και να αφησει αυτη τη δουλεια. Ποτε δεν ξερεις. Εγω θα σου λεγα να βγειτε οπως θα βγαινες με μια οποιαδηποτε αλλη κοπελα που μπορει να γνωριζες, αλλα να εχεις στο νου σου (τουλαχιστον στην αρχη) οτι δεν παυει να ειναι μια χορευτρια σε στριπτιζαδικο. Φυσικα λαβε υποψη σου και καποιες αλλες παραμετρους οπως την ηλικια σου και την δικια της, ποσο καιρο ειναι εδω και κανει αυτη τη δουλεια, που και πως μενει κ.λ.π.

Το σινεμα πληρωσε το εσυ, δεν ειναι κατι τρομερο be gentle but also wise.     

Αυτα που εμαθα ειναι οτι εχει παντρευτει 2 φορες στη Ρωσια.Ο πρωτος της ανδρας δυστυχως πεθανε σε τροχαιο και με τον 2ο χωρισε.Μενει μονη της απ οτι μου ειπε.
Ενοειτε πως η συμπεριφορα μου θα ειναι απολυτως νορμαλ και ουτε θα της αναφερω κατι για τη δουλεια της.Οσο για το σινεμα ενοειτε πως θα το πληρωσω εγω.Εδω πληρωνουμε αλλα κι αλλα για τις δικες μας τις χαμηλοκολες τις ελληνιδες(συγνωμη κιολας για τη φραση μου),δε θα πληρωσω γι αυτην που στο κατω κατω και βλεποντας με μαζι της θα ανεβουν και οι μετοχες μου?

OP
OP
C

chaos

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οικονομικα με κατατασω σε νορμαλ επιπεδο,δηλαδη ουτε στερουμαι κατι αλλα ουτε εχω και φεραρι.Στο sierra ητανε το μαγαζι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν έχω πάει εκεί. Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω ότι είσαι νορμάλ (δις ανάφερες τη λέξη :2funny: ) τύπος, χαμηλών, οπότε αισθάνεται άνετα για αρχή at least, για κάτι νορμάλ out. May the force be with you  :2funny:

Επισκέπτης
Δεν έχω πάει εκεί.
χάνεις.....;) ;) ;)

Ε το ιδιο ειναι να κυκλοφορεις διπλα σου με μια κοπελιτσα της σειρας και το ιδιο με μια πολυ ομορφη γυναικα?Μπορει και να κανω λαθος βεβαια.
το ιδιο ειναι να τριβεται μονο μαζι σου με το να τριβεται με πολλους ?  :think:

egw25

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκα μου εγώ απλά σου βγάζω το καπέλο και σε ζηλεύω (με την καλή έννοια). Προχώρα και χώστα αμα γουστάρεις μέχρι εκεί που σε παίρνει. Σκέψου σαν να βγαίνεις με μια γκόμενα που γνώρισες μέσα από μια παρέα. Πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να βγεί.
Ασε που λένε ότι οι καλύτερες σύζυγοι είναι οι πρώην πουτάνες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom