Νέα

Πρόβλημα υγείας ή κάτι άλλο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jake855
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Το σημαντικοτερο ειναι να μας πεις ποσο διαστημα μεσολαβει απο την πρωτη φορα η δευτερη.
Αμα πας να ξαναγαμησεις 5 λεπτα αφοτου εχυσες την πρωτη φορα,λογικο να μη σου σηκωνεται,θελει καποιο χρονο να επανελθει.
Επισης βασικοτατο λογο παιζει και η κουραση και πως ητανε η πρωτη φορα ,αμα αλλαξατε 10 στασεις και εσταζες ιδρωτα πχ μη περιμενεις να γαμησεις το ιδιο τη δευτερη φορα αμεσως

OP
OP
J

jake855

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα που το σκέφτομαι λέω να μην πάω σε κανέναν!!!  :P

Αλλά γενικά καταντάει εκνευριστικό να μην μπορείς δεύτερη φορά μετά από μισή ώρα έως και 2 ώρες..
αυτή τη φορά ήμουν εγώ από πάνω και μετά ανέβηκε η κοπέλα μέχρι να τελειώσω..

Το θέμα είναι αν ήταν πρόβλημα στύσης θα υπήρχε πρόβλημα και την πρώτη φορα ή κάνω λάθος?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ρε φιλε να σου πω εγω τι κανεις λαθος και μιλαω σοβαρα....αγχωνεσαι....αγχωνεσαι να αποδειξεις κατι....;το σεξ και εδω ειναι που εχουμε λαθος το 90 τα εκατο των ανθρωπων αντρων και γυναικων οταν ειναι μια πραξη μεταξυ δυο ανθρωπων που εχουν σχεση και δεν αφορα ξεπετα ή ξεκαυλωμα αφορα το να κανουμε κατι και να περασουμε καλα ...

αμα ειναι να νιωθεις λες και δινεις εξετασεις γαμησε τα....το χασες  το παιχνιδι...

τι εννοω;πρωτα απο ολα γιατι να ειναι αυτοσκοπος η δευτερη φορα τοσο συντομα;θελει η γκομενα σου εξτρα ικανοποιηση βρειτε αλλα παιχνιδακια....απελευθερωθειτε....σεξ μεταξυ ενηλικων μπορει να ειναι και το στοματικο και ο αμοιβαιος αυνανισμος ή ο αυνανισμος μπροστα στον συντροφο και παιχνιδια με το κορμι...ενα χαλαρωτικο μασαζ κλπ...

στην τελικη με την κοπελα το συζητησες;αυτη τι θελει;και τι κανει στην τελικη για να σε καυλωσει και δευτερη φορα;ο αντρας δεν ειναι το ρομποτ απο το διπλα θρεντ που του σηκωνεται με το κουμπι ον/οφ....
αυτο πρεπει και η ιδια να το κατανοησει...αμα ειναι πιεστικη και μαλακισμενη και σε αγχωνει σουταρε την ....

OP
OP
J

jake855

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
για να με καυλώσει τα πάντα, από στοματικό μέχρι να ανεβαίνει πάνω πάλι για να με ερεθίσει και πάλι.

όπως είχα πει και πιο παλιά απλά βλέπω άλλους που λένε και 2 + 3 φορές..

και απλά εμένα στη δεύτερη φορά ακόμα και μετά από δύο ώρες δεν μπορεί..

Επισκέπτης
για να με καυλώσει τα πάντα, από στοματικό μέχρι να ανεβαίνει πάνω πάλι για να με ερεθίσει και πάλι.

όπως είχα πει και πιο παλιά απλά βλέπω άλλους που λένε και 2 + 3 φορές..

και απλά εμένα στη δεύτερη φορά ακόμα και μετά από δύο ώρες δεν μπορεί..
τυπε αν οταν πας να το κανεις εχεις ανχος αν θα σου συκωθει η οχι πολυ απλα δεν θα σου συκωθει, αυτο που σου λεει και ο γλ το σεξ ειναι ενα παιχνιδι για να περναμε καλα και οι δυο βγαλε τη σκεψη απο το μιαλο σου κανε ενα καλο γλυψιμο οχι με σκοπο να καυλωσεις αλλα για το παιχνιδι ακου τα βογκητα και κοιτα τι θα γινει με το διαμαντη :cheesy:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Αν δεν έχεις κάποιο οργανικό πρόβλημα κοίτα να τσέκαρε τα πάρακάτω:

1. απώλεια περιττών κιλών
2. διακοπή καπνίσματος
3. γυμναστική
4. σωστή διατροφή

Είχα περάσει κ εγώ από την ίδια φάση με σένα. Καμιά φορά δεν κατάφερνα ούτε μία φορά με την πιο καυλιάρα γκόμενα. Μόλις ασχολήθηκα περισσότερο με τον εαυτό μου, έχω σπάσει όλα τα ρεκορ. Πριν πάς σε οποιοδήποτε γιατρό τσέκαρε αυτά που σου έγραψα.

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
5. Ισχυρές (όσο γίνεται) δόσεις “Σταρχιδιαμόλ”. Σημαντικό  :birdman:

Συνημμένα

• small_starxidiamol_jpg.jpg
    small_starxidiamol_jpg.jpg
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 15
OP
OP
J

jake855

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν έχεις κάποιο οργανικό πρόβλημα κοίτα να τσέκαρε τα πάρακάτω:

1. απώλεια περιττών κιλών
2. διακοπή καπνίσματος
3. γυμναστική
4. σωστή διατροφή

Είχα περάσει κ εγώ από την ίδια φάση με σένα. Καμιά φορά δεν κατάφερνα ούτε μία φορά με την πιο καυλιάρα γκόμενα. Μόλις ασχολήθηκα περισσότερο με τον εαυτό μου, έχω σπάσει όλα τα ρεκορ. Πριν πάς σε οποιοδήποτε γιατρό τσέκαρε αυτά που σου έγραψα.

1. μέτριος προς αδύνατος είμαι
2. δεν καπνίζω
3. κάνω γυμναστική και αθλούμαι γενικά
4. διατροφή οκ σχετικά

οκ θα προσέχω ακόμα παραπάνω και θα ενημερώσω..
ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom