Νέα

Πρόβλημα υγείας ή κάτι άλλο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jake855
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jake855

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεία σας παιδιά.. θα θελα να ρωτήσω κάτι..
έχω ένα πρόβλημα...
την πρώτη φορά που το κάνω με την κοπέλα μου είτε με άλλες κοπέλες όλα καλά είναι και το εργαλειο σκληρό. τελειώνω σαν άνθρωπος και γω κάποια στιγμή.
αν και η επιθυμία μου είναι μεγάλη να το ξανακάνω για δευτερη φορά δεν ορθώνει ανάστημα το εργαλείο όσο ήταν την πρώτη φορά και επίσης είναι πολύ μαλακό ώστε όσο και να προσπαθώ γλυστράει και βγαίνει έξω και λίγο μετά χάνεται η στύση. τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι?
Καμιά ιδέα?

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Απλά μέχρι εκεί σε παίρνει...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
στα μπάζα συνήθως την 2η δεν μπαίνει.
στις άλλες και 3η και 4η

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
την πρώτη φορά που το κάνω με την κοπέλα μου είτε με άλλες κοπέλες όλα καλά είναι και το εργαλειο σκληρό. τελειώνω σαν άνθρωπος και γω κάποια στιγμή.
αν και η επιθυμία μου είναι μεγάλη να το ξανακάνω για δευτερη φορά δεν ορθώνει ανάστημα το εργαλείο Καμιά ιδέα?
Δεν μας της δανειζης και θα σου πουμε αν αξιζουν η οχι για 2 και 3 φορες  :grin: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
έχω ένα πρόβλημα...
αν και η επιθυμία μου είναι μεγάλη να το ξανακάνω για δευτερη φορά δεν ορθώνει ανάστημα το εργαλείο όσο ήταν την πρώτη φορά και επίσης είναι πολύ μαλακό ώστε όσο και να προσπαθώ γλυστράει και βγαίνει έξω και λίγο μετά χάνεται η στύση. τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι?
Καμιά ιδέα?
πιες οζον τυπε και θα σου ειναι καγκελο ολη την ωρα :2funny:

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Καλά το πάς στην αρχή....εδώ σε άλλους δεν σηκώνεται ούτε μια!!  :cheesy:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πιστευω οτι ειναι θεμα ψυχολογικο οτι ισως περασες την ιδεα στο μιαλο σου και λειτουργη αρνητικα εξαρτατε και την ηλικια και αλλους παραγωντες γιατι αν την πρωτη εισαι οκ δεν ειναι οργανικο!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
έχω ένα πρόβλημα...
Καμιά ιδέα?
Ποσο καιρο σου συμβαινει αυτο?....δηλαδη θελω να πω.. σου συμβαινει απο την αρχικη σου.... πρωτη σεξουαλικη επαφη?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
έχω ένα πρόβλημα...
Καμιά ιδέα?

Φίλε πολύ απλά βαριέσαι εύκολα την κάθε γκόμενα. Μια φορά μαζί της αρκεί...μετά πάμε στην επόμενη :grin: :grin:

OP
OP
J

jake855

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ποια είναι η ηλικία σου φιλαρακι;

25 είμαι.

Παλιά μέχρι 2 φορές. αλλά δεν είχα τεστάρει και για τρίτη φορά λόγω έλλεψεις χρόνου, οπότε δεν μπορώ να το λάβω σαν μέτρο σύγκρισης.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
έχω ένα πρόβλημα...
Καμιά ιδέα?

κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα είναι ψυχολογικό .... εγώ είμαι 5 χρόνια μεγαλύτερός σου και μια χαρά λειτουργώ και δεύτερη φορά με την μόνη διαφορά (αλλά πολύ σημαντική) ότι εμένα δεν μου περνάει από το μυαλό μήπως και δεν λειτουργήσω... τώρα να μην λειτουργήσεις μια στις τόσες σιγά σε όλους έχει συμβεί... εξαρτάται από τόσα πράγματα

OP
OP
J

jake855

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
με φοβίζει λίγο αυτό.. γιατί και να θέλω δεύτερη φορά,τον τελευταίο καιρό δεν μου πιάνει και αν μου πιάσει δεν θα είναι όσο σκληρό χρειάζεται για να μπει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom