Νέα

Πρόβλημα σχέσης (σεξ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν, είμαι 1 χρόνο με την κοπέλα μου. Απο επικοινωνιακής άποψης τα πάμε άψογα. Το πρόβλημα (για εμένα γιατί γι'αυτή δεν το βλέπω) είναι στο κρεββάτι.

Την πήρα παρθένα, και από τότε που ξεκινήσαμε να πηδιόμαστε υπάρχει η εξής μονοτονία: 2 στάσεις (ιεραποστολικό και woman on top), προκαταρκτικά της κάνω μόνο εγώ.

Της έχω ζητήσει 200 άλλες στάσεις, της ζήτησα να συμμετέχει και αυτή στα προκαταρκτικά (είμαι πεντακάθαρος πάντα) και αποτέλεσμα 0.Μόνο η πάρτυ της να περνάει καλά.

Ούτε στα 4 μου στήνεται, ούτες πίπες, ούτε κώλο.

Είμαι στα πρόθυρα να τη διαλύσω τη σχέση καθώς κάθε φορά που πηδιόμαστε μετά έχω χάλια ψυχολογία, έχω να τελειώσω και καιρό.

Ακούω γνώμες..

OP
OP
T

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ξέχασα να αναφέρω ηλικία και των 2: 19

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Να ελαττωσεις τις φορες που κανετε σεξ ωστε να σκεφτει τι στον κορακα δεν παει καλα...και κατοπιν να την πας καπου ομορφα,να περασετε καλα,να εισαι ρομαντικος μαζι της,αλλα και προστυχος,ΧΩΡΙΣ σεξ ομως,μονο ΠΟΛΛΑ φιλια και ΑΓΓΙΓΜΑΤΑ σε επιμαχα μερη...Και να ΜΗ ΖΗΤΑΣ στασεις,να την καθοδηγεις μονος σου...ειναι σιγουρο οτι θα σε ακολουθησει...

Good l(f)uck!!!

OP
OP
T

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
freddie και αποχή έχω κάνει και τα άλλα που λες έχω κάνει...απελπισία η κατάσταση..

maniaths1977

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μηπως να δειτε καποια καλη ταινια παρεα?

OP
OP
T

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μου έχει πει ότι την αηδιάζει το πορνό, υπάρχει κάποια με πολύ σενάριο μέσα;

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
στο επομενο οχι που θα σου πει να πεις αντε γεια και να την παρατησεις στο κρεβατι...
οχι ομως μετα απο 5 λεπτα να γυρισεις...

η σχεση ειναι ενα παρε δωσε... και το sex ειναι ενα παρε δωσε...
αμα το παιχνιδι ειναι μονοπλευρο τοτε καντην με ελαφρα... (γνωμη μου παντα)

OP
OP
T

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
geomix, το ίδιο ακριβώς σκεφτόμαστε, τόσους μήνες νιώθω ότι μόνο δίνω...εντάξει στην αρχή ήταν πρωτάρα...και λογικό ήταν να μην ανταπέδιδε, αλλά έχουν πέσει 100αδες γ@μησια και η ίδια κατάσταση...

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Σύντροφοι αν ο τύπος είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος που ήταν παρθένος -δεν του σηκωνόταν-μετά η γκόμενα ήταν παρθενα-μετά του βγήκε πορνοστάρ-μετά γύρναγε στα μπουρδέλα και ένιωθε ηθικό κενό και άλλαξε απλά όνομα τώρα μην ασχολείστε αυτή τη δουλειά κάνει ανοίγει thread και μας λέει το παραμυθάκι.Μακάρι φιλαράκι να πέφτω έξω αλλά το ύφος που γράφεις και οι φράσεις που χρησιμοποιείς είναι πανομοιότυπες

OP
OP
T

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φίλε έξω πέφτεις, δες ημερομηνία εγγραφής μου..

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
φίλε έξω πέφτεις, δες ημερομηνία εγγραφής μου..
αυτό δε λέει τίποτα μπορεί να ξαναγράφτηκες..... και που ξέρεις στο κάτω κάτω πότε εστειλε ο άλλος μάλλον καρφώθηκες

ρε στον πουτιν πουτινιες που λέει κι ο λιακο

OP
OP
T

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλά φίλε το γ@μησες το τόπικ, να 'σαι καλά..

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σύντροφοι αν ο τύπος είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος που ήταν παρθένος -δεν του σηκωνόταν-μετά η γκόμενα ήταν παρθενα-μετά του βγήκε πορνοστάρ-μετά γύρναγε στα μπουρδέλα και ένιωθε ηθικό κενό και άλλαξε απλά όνομα τώρα μην ασχολείστε αυτή τη δουλειά κάνει ανοίγει thread και μας λέει το παραμυθάκι.Μακάρι φιλαράκι να πέφτω έξω αλλά το ύφος που γράφεις και οι φράσεις που χρησιμοποιείς είναι πανομοιότυπες
Λες τον dancing with the wolves που γαμησε τον κολλητο του στα ορθια επειδη γουσταρε την γκομενα του και ειχε το κραγιον της στο στομα του :2funny: :2funny: :2funny:
και ρωταγε αν ειναι ομοφυλοφιλος :uglystupid: :uglystupid:.Μπα το παλικαρι φαινεται ok ο αλλος ηταν περιπτωσαρα!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Λοιπόν, είμαι 1 χρόνο με την κοπέλα μου. Απο επικοινωνιακής άποψης τα πάμε άψογα. Το πρόβλημα (για εμένα γιατί γι'αυτή δεν το βλέπω) είναι στο κρεββάτι.

Την πήρα παρθένα, και από τότε που ξεκινήσαμε να πηδιόμαστε υπάρχει η εξής μονοτονία: 2 στάσεις (ιεραποστολικό και woman on top), προκαταρκτικά της κάνω μόνο εγώ.

Της έχω ζητήσει 200 άλλες στάσεις, της ζήτησα να συμμετέχει και αυτή στα προκαταρκτικά (είμαι πεντακάθαρος πάντα) και αποτέλεσμα 0.Μόνο η πάρτυ της να περνάει καλά.

Είμαι στα πρόθυρα να τη διαλύσω τη σχέση καθώς κάθε φορά που πηδιόμαστε μετά έχω χάλια ψυχολογία, έχω να τελειώσω και καιρό.

Ακούω γνώμες..
Κανεις υπομονη παιρνεις την κατασταση στα χερια σου κι αν δεις οτι δεν υπακουει και δεν το χει γεια σας!Πανω απο ολα ΜΑΚΡΙΑ απο οτιδηποτε μας γαμαει ψυχολογικα!!

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
κι ο λύκος έτσι το ξεκίνησε και μετά το ξέχεσε τελείως. αυτό με το κραγιόν είναι αλήθεια δε το πέτυχα αυτό το thread. τέλος πάντων κάντε ότι θέλετε εμένα μου φαίνεται για λυκάνθρωπος

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Της έχω ζητήσει 200 άλλες στάσεις, της ζήτησα να συμμετέχει και αυτή στα προκαταρκτικά (είμαι πεντακάθαρος πάντα) και αποτέλεσμα 0.[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Μόνο η πάρτυ της να περνάει καλά.[/size][/size][/size][/size][/size][/size]

Ακούω γνώμες..

Καλά, πλάκα κάνουμε;;; :idiot: :idiot:
Τα παπούτσια στο χέρι άμεσα.
Αυτές είναι οι ενδείξεις που λέω, ότι δηλαδή ο άλλος είναι παρτάκιας, φαίνεται από διάφορες φάσεις της "καθημερινότητάς" του.
Μετά μην πεις ότι δεν είχες σημάδια. :uglystupid:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
κι ο λύκος έτσι το ξεκίνησε και μετά το ξέχεσε τελείως. αυτό με το κραγιόν είναι αλήθεια δε το πέτυχα αυτό το thread. τέλος πάντων κάντε ότι θέλετε εμένα μου φαίνεται για λυκάνθρωπος
Δες τα ποστ του ολα απο το πρωτο.Διαταραγμενη προσωπικοτητα!!! :uglystupid:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Λες τον dancing with the wolves που γαμησε τον κολλητο του στα ορθια επειδη γουσταρε την γκομενα του και ειχε το κραγιον της στο στομα του :2funny: :2funny: :2funny:
και ρωταγε αν ειναι ομοφυλοφιλος :uglystupid: :uglystupid:.Μπα το παλικαρι φαινεται ok ο αλλος ηταν περιπτωσαρα!!
Απλά τραγικό... :headbang: :headbang: :headbang:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Δες τα ποστ του ολα απο το πρωτο.Διαταραγμενη προσωπικοτητα!!! :uglystupid:
και δεν ειναι μονος κοιταχτε ποσα μελη εχει εδω . Σιγουρα καποιοι ειναι προβληματικοι. Και ορισμενοι δηλωμενοι ανωμαλοι!

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
geomix, το ίδιο ακριβώς σκεφτόμαστε, τόσους μήνες νιώθω ότι μόνο δίνω...εντάξει στην αρχή ήταν πρωτάρα...και λογικό ήταν να μην ανταπέδιδε, αλλά έχουν πέσει 100αδες γ@μησια και η ίδια κατάσταση...
Με αλλα λογια ειναι σαν να τρως το ιδιο αναλατο φαγητο μηνες αλλα επιμενεις.Αν αυτη ευχαριστιεται τα προκαταρκτικα που της κανεις και δεν σου ανταποδιδει τιποτα,ας δοκιμασει καμμια σταση λεωφορειου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom