Νέα

Πρόβλημα με τον σύντροφό μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marygirl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
μπαινει ενας αγαμητος καταθλιπτικος παπαρας με κλωνοπροφιλ , γραφει μια μαλακια που ξεφουρνισε απο το κεφαλι του κι ασχολειται το μισο φορουμ - οι περισσοτεροι στα σοβαρα - να του λυσει τα υπαρξιακα του προβληματα , την ωρα που ο ιδιος πινει τη φραπεδια του στην υγεια των κοροιδων που μασησαν . εεεεε , μετα μη σας φταιει ο σειρηνακης που κανει τρισαθλιες τσοντες , γιατι με τετοιο target group παντα θα πουλαει

τις καλησπερες μου

Σωστός!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειμαστε μαζι 15 χρονια....... απο την αρχη καταλαβα οτι εγω ειχα περισσοτερη εμπειρια κτλ αλλα τοτε δεν με πειραζε...  γενικα το σεξ ηταν καλο (οχι super wow αλλα... καλο, μου αρεσε). το θεμα ειναι το εξης - ενω εγω παντα του κανω στοματικο ερωτα, εκεινος ποτε δεν μου εχει κανει. δεν ξερω αν δεν εχει κανει ποτε σε γυναικα στοματικο ερωτα, απλα δεν του αρεσει να το κανει... ????
τα τελευταια χρονια δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιει γενικα. απο καλο σεξ εχει γινει... βαρετο σεξ. παντα εχω οργασμο αλλα αυτο δεν συμαινει οτι ολα ειναι ΟΚ... νιωθω οτι μονο εγω δινω, εγω προσπαθω, εγω το ξεκιναω, εγω αλλαζω στασης κτλ.... ομολογω οτι τις τελευταιες μηνες... δεν. δεν παει αλλο!
αξιζει να συμειωσω οτι ουτε ειμαι χοντρη, ασχημη κτλ - αντιθετως... επισης ειμαι σιγουρη οτι δεν εχει αλλη σχεση ουτε πηγαινει σε πορνες...
συμβουλες??? σχολια?

καλα κρασα... κοσμοπολιταν το καναμε εδω μεσα!

Ποιος καταραμενος παει εκει και τις φερνει ολες εδω μεσα  :think: :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειμαστε μαζι 15 χρονια....... απο την αρχη καταλαβα οτι εγω ειχα περισσοτερη εμπειρια κτλ αλλα τοτε δεν με πειραζε...  γενικα το σεξ ηταν καλο (οχι super wow αλλα... καλο, μου αρεσε). το θεμα ειναι το εξης - ενω εγω παντα του κανω στοματικο ερωτα, εκεινος ποτε δεν μου εχει κανει. δεν ξερω αν δεν εχει κανει ποτε σε γυναικα στοματικο ερωτα, απλα δεν του αρεσει να το κανει... ????
τα τελευταια χρονια δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιει γενικα. απο καλο σεξ εχει γινει... βαρετο σεξ. παντα εχω οργασμο αλλα αυτο δεν συμαινει οτι ολα ειναι ΟΚ... νιωθω οτι μονο εγω δινω, εγω προσπαθω, εγω το ξεκιναω, εγω αλλαζω στασης κτλ.... ομολογω οτι τις τελευταιες μηνες... δεν. δεν παει αλλο!
αξιζει να συμειωσω οτι ουτε ειμαι χοντρη, ασχημη κτλ - αντιθετως... επισης ειμαι σιγουρη οτι δεν εχει αλλη σχεση ουτε πηγαινει σε πορνες...
συμβουλες??? σχολια?

15 χρονια και δεν εμαθες ακομη πως το στασης γραφεται στασεις???  :headbang: :headbang: :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ισως εχει τραγικη εμπειρια σε στοματικο ερωτα ο τυπος ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε νωντα εσυ εχεις φερει ολο το κοσμο εδω?  :zfuck:

Επισκέπτης
να παρεις τηλ. τον πατερα του να μιλησουν για πουλακια και μελισσες, και να ξεκαθαρισουν μια και καλη οτι τα παιδια δεν τα φερνει ουτε ο πελαργος ουτε τα λαχανα.

concavles

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
συμβουλες??? σχολια?

Σενάριο για πορνο-θρίλερ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom