Νέα

Πρόβλημα με το στομάχι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποιος τρολαρει μωρε? εγω του προτεινα να ψαχτει για ελικοβακτηριδιο/γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση/γαστροσκοπηση/κολονοσκοπηση για να υπαρχει πληρης απεικονιση στο πεπτικο...και ξεκινησε απο κει η κουβεντα...ασε μας ρε φιλε βραδιατικα...την ορεξη σου ειχαμε :cheesy:
Το 3 θα κάνω...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.377
Πόντοι
5.097
ποιος τρολαρει μωρε? εγω του προτεινα να ψαχτει για ελικοβακτηριδιο/γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση/γαστροσκοπηση/κολονοσκοπηση για να υπαρχει πληρης απεικονιση στο πεπτικο...και ξεκινησε απο κει η κουβεντα...ασε μας ρε φιλε βραδιατικα...την ορεξη σου ειχαμε :cheesy:
αστα αυτα πες οτι το μυαλο σου ειναι στο δαχτυλακι :2funny:
ρε μπας και εισαι η σεξουλα :think:

Επισκέπτης
Ρε mounitsa και Roxala γιατί του γαμάτε την ψυχολογία?

Είστε Ελεεινίδες?

Δες πάτε καλύτερα να συνουσιαστείτε με τον άντρα σας Σάββατιατικα ..

Ρε μπες ρε κοπέλα μου κάτω από την κουβέρτα και τρίψου να μουσκέψεις μπας και έρθεις σε οργασμό.

Τι είναι αυτά που γράφεις?

Γιατί τρολάρεις ?

ΝΤΡΟΠΗ

Τι λες ρε μαλακοηλιθιε επικινδυνε. Κανεις διαγνωση απο το ιντερνετ , του εχεις προτεινει ενα καρο φαρμακια που στανταρ θα του προκαλεσουν και ανικανοτητα και μιλας και απο πανω? Εισαι σοβαρος? Αντε τραβατε στο εμεσεν να κανετε διαγνωση  με καμερα να καυχιεσαι οτι εκανες και λαπαροσκοπηση :birdman: :birdman: :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

βασικα σε γιατρο πηγαινε και ασε τι σου λεμε εμεις εδω....εγω σου ειπα αυτα που μου ειπε ο δικος μου γιατρος να κανω....αλλα εγω εχω χρονια αυτο το προβλημα....πηγαινε σε ενα γιατρο και θα σου πει σιγα σιγα πως να ξεκινησεις...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αστα αυτα πες οτι το μυαλο σου ειναι στο δαχτυλακι :2funny:
ρε μπας και εισαι η σεξουλα :think:

βαζει η σεξουλα δαχτυλο στα μελη???????υπαρχει φωτογραφικο υλικο??? :2funny:

ροχαλα: λαπαροσκοπηση με μσν χααχαχαχχχαχαχαχ :2funny:

Επισκέπτης
Απο την αλλη θα μου πεις ο αλλος ( :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ) ζηταει τη γνωμη των μπουρδελιαρηδων για το στομαχι του. Ε κι εγω του ειπα να κοψει το πουλι του. Δλδ μια γνωμη ειναι , ελεος :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.377
Πόντοι
5.097
βαζει η σεξουλα δαχτυλο στα μελη???????υπαρχει φωτογραφικο υλικο??? :2funny:

ροχαλα: λαπαροσκοπηση με μσν χααχαχαχχχαχαχαχ :2funny:
ευτυχως δεν ειχα τη τυχη να μου αρμεξει το προστατη :2funny:

Επισκέπτης
Αφού έχεις άβαταρ I support στριπτίζ . Ε τι θα είσαι ... Συνδικαλισμός στο στριπτίζ πάντως δεν υπάρχει.

Γραφει πουθενα αϊ σαπορτ στριπτιζ? Οχι οτι ειμαι κατα δλδ , αλλα να βλεπουμε λιγο καλυτερα. Και το αβαταρ μου δεν αναφερεται στο στριπτιζ καθ'αυτο , αλλα αυτο σιγουρα δεν το ξερεις και δεν θα σου πω να το ψαξεις κιολας. Εγω λεω να πουμε δυο τρια αλλα φαρμακα στον Σταματη , ετσι ωστε αμα ερθει η ωρα να τη βγει εξυπνοτερα στο γιατρο :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Φίλε stam ψάξου σε ένα γανστρεντερολόγο, να κάνεις και μερικές εξετάσεις. Πιθανόν να είναι κάποια ΓΟΠ αλλά ψαξτο και για helicobacter pylori (η εξέταση είναι εύκολη ..φυσας σε 'ένα ειδικό μεχάνημα). Για ενδοσκόπηση θα το κρίνει ο γαστρεντερολόγος.
Απέφευγε τα γαλακτομικά, τις πολύ λιπαρές τροφές, τα τηγανιτά βέβαια, τα αναψυκτικά, τα αλκοολούχα. Να τρως μικρά γεύματα και όχι αργά το βραδύ πριν κοιμηθείς.
Μέχρι να πας σε ειδικό σου συστήνω οπωσδήποτε κάποια ομεπραζόλη (πχ Losec θα παίρνεις μια κάψουλα 2-3 ώρες πριν το μεσημεριανό φαγητό) και για το αίσθημα της πληρότητας tbs Cilroton.
Και μην αμελήσεις για γαστρεντερολόγο.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Φίλε stam ψάξου σε ένα γανστρεντερολόγο, να κάνεις και μερικές εξετάσεις. Πιθανόν να είναι κάποια ΓΟΠ αλλά ψαξτο και για helicobacter pylori (η εξέταση είναι εύκολη ..φυσας σε 'ένα ειδικό μεχάνημα). Για ενδοσκόπηση θα το κρίνει ο γαστρεντερολόγος.
Απέφευγε τα γαλακτομικά, τις πολύ λιπαρές τροφές, τα τηγανιτά βέβαια, τα αναψυκτικά, τα αλκοολούχα. Να τρως μικρά γεύματα και όχι αργά το βραδύ πριν κοιμηθείς.
Μέχρι να πας σε ειδικό σου συστήνω οπωσδήποτε κάποια ομεπραζόλη (πχ Losec θα παίρνεις μια κάψουλα 2-3 ώρες πριν το μεσημεριανό φαγητό) και για το αίσθημα της πληρότητας tbs Cilroton.
Και μην αμελήσεις για γαστρεντερολόγο.

:offtopic:  παιζει την ταινια σου στο σταρ  :grin:

kostascr

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
69
Πόντοι
0
Αλερφε σχετικα με το στομαχι σου,συνεχιζεις να παιρνεις συμπληρωματα διατροφης?Αν ναι ενημερωσε το γιατρο σου ισως ειναι αυτη η αιτια του προβλήματος.Μην τα θεωρεις αθωα.Δεν ειναι καθόλου αθωα να ξέρεις εχω ακουσει για πολλές παρενέργιες μεταξύ άλλων και για πρόβλημα στο στομάχι.θα σου πρότεινα επείσης να κάνεις τεστ για ελικοβακτηρίδιο του πηλωρού.Είναι τελέιως απλή η εξέταση.Εγω ταλεπωρούμουν πολύ με το στομάχι μου 3 χρόνια.Είχα ελικοβακτηρίδιο έκανα θεραπέια με αντιβίωση και απο τότε ειμαι οκ.μην το αφήσεις.Αν έχεις ελικοβακτηριδιο πρέπει να κάνεις θεραπεία.Ενοχοποιείται και για καρκινο του στομαχου το συγκεκριμενο μικροβιο.Εύχομαι περαστικα και προσοχη με τις πόρνες.Πανε χωρίς προφυλάξεις για μερικα ευρώ παραπάνω οι ασυνήδητες...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αλερφε σχετικα με το στομαχι σου,συνεχιζεις να παιρνεις συμπληρωματα διατροφης?Αν ναι ενημερωσε το γιατρο σου ισως ειναι αυτη η αιτια του προβλήματος.Μην τα θεωρεις αθωα.Δεν ειναι καθόλου αθωα να ξέρεις εχω ακουσει για πολλές παρενέργιες μεταξύ άλλων και για πρόβλημα στο στομάχι.θα σου πρότεινα επείσης να κάνεις τεστ για ελικοβακτηρίδιο του πηλωρού.Είναι τελέιως απλή η εξέταση.Εγω ταλεπωρούμουν πολύ με το στομάχι μου 3 χρόνια.Είχα ελικοβακτηρίδιο έκανα θεραπέια με αντιβίωση και απο τότε ειμαι οκ.μην το αφήσεις.Αν έχεις ελικοβακτηριδιο πρέπει να κάνεις θεραπεία.Ενοχοποιείται και για καρκινο του στομαχου το συγκεκριμενο μικροβιο.Εύχομαι περαστικα και προσοχη με τις πόρνες.Πανε χωρίς προφυλάξεις για μερικα ευρώ παραπάνω οι ασυνήδητες...
Φιλε προχθες του καναμε το μνημοσυνο,μας λειπει 2 χρονια ηδη!! :'(

:jerking: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom