Τυποι και μπουρδελιάρηδες πριν λίγο καιρό πέρασα μια γαστρεντερίτιδα βαριάς μορφης διότη έχασα 4 κιλα μέσα σε 3 μέρες και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.... Είχε πέσει ιωση εκεινη την εποχη, μιλαω για μαιο-ιουνιο ειχε πιάσει τους γειτονες μου ομαδικος και υστερα πολλα ατομα απο την περιοχή που μένω! Δεν θα την γλύτωνα εγω φυσικα διοτη μικρος είχα κανει γαστεροσκόπηση επειδη ειχα τετοιο ανάλογο πρόβλημα και τώρα το ξαναπέρασα πριν δυο τρεις μηνες, εμετούς ,διαρια,κλπ κλπ. Μου ταλαιπώρησε τρελα ,και στην εξεταστικη ,και στο γυμναστηριο διοτη αθλουμαι ,και στην καθημερινη μου ρουτίνα! Πέρασα 3 μερες νομιζα οτι μου πέρασε κοπάναω παλι τα γαλακτοκομικά με πιανει χειρότερα οπου αναγκάστηκα να παω νοσοκομείο για να μου κάνουν ορο διοτη ενοιωθα να καταρέω! Τα γράφω τώρα ομως διότη αυτο το πρόβλημα υπάρχει ακόμα, ναι μεν εχει σταθεροποιηθει η κατάσταση τρωω κανονικα, κυριως στεγνα φαγητά ,χωρης πολλα υγρα,μακρια απο τηγανιτα,προιοντα που εχουν πολλες γαλακτικες ουσίες μέσα ,φυστικια κλπ κλπ! Το θεμα ειναι ομως οτι και ενα μικρο κουλουράκι να φάω νοιώθω λες και εχω φάει 2 πιατα στην σειρα μιλαμε για φουσκωμα μονο με ενα κουλουρι η οτιδηποτε αλλο, εαν καταναλώσω αρκετα γαλακτοκομικά προιντα μαζι με πιανει καούρα και παλι φούσκωμα,λογο του οτι δεν εχω και τρελη οικονομικη άνεση να παω να κανω απευθειας εξετάσεις θα περιμένω να κάνω στο ικα σε ενα μηνα
..... Θα ηθελα μια αποψη για αυτο και μερικες συμβουλες ,ευχαριστώ....