Νέα

Πρόβλημα με το στομάχι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.377
Πόντοι
5.097
δεν το συνεχιζω αλλο....σε δικαιολογει το νεαρο της ηλικιας που μολις διαβασα :)
περαστικα στο προβλημα του στομαχιου...
εγω που δεν ειμαι νεαρος και εχω χρονιο προβλημα με το στομαχι τι να κανω :S

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλα λεει το παιδι ρε τι ειναι ο κωλος μας να γινει δαχτυλοσκοπηση βαζακι με μερεντα :2funny:

σορρυ που θα στο χαλασω....και σταματαω μετα απο αυτη τη μικρη παραθεσουλα...

Ε.Πώς γίνεται η διάγνωση της υπερτροφίας του προστάτη;

Οι κυριότερες εξετάσεις που μας συστήνει ο Ουρολόγος είναι βασικά τρείς:

Η δακτυλική εξέταση-Η  μέτρηση της ροής ούρων-και το υπερηχογράφημα του προστάτη.

Για πολλά χρόνια πριν την εμφάνιση της σύγχρονης τεχνολογίας η μοναδική εξέταση και όπλο στο οπλοστάσιο του Ουρολόγου ήταν και είναι η δακτυλική εξέταση που σκοπό έχει να εκτιμήσει τον όγκο, μέγεθος του προστάτη και να αποκαλύψει  τυχόν ανωμαλίες στο περίγραμμα του και την υφή  και πιθανές κακοήθειες.

Οι ασθενείς που έρχονται αντιμέτωποι με μέσο κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου καλούνται να έχει την πρώτη τους προγραμματισμένη κολονοσκόπηση όταν γυρίζουν 50, και με βάση τα πορίσματα της πρώτης αυτής διαδικασίας, να έχει μια συνέχεια εξετάσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ τα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια. Αυτές και σε υψηλότερα επίπεδα κινδύνου, συνιστάται η πρώτη κολονοσκόπηση πολύ πριν από την στροφή 50 και τακτική συνέχειας στη συνέχεια.

(αν και ειναι ασχετο με το θρεντ)

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν το συνεχιζω αλλο....σε δικαιολογει το νεαρο της ηλικιας που μολις διαβασα :)
περαστικα στο προβλημα του στομαχιου...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εγω μπορει να ειμαι και 16 και 28 και 30 γράφω οτι θελω  :zfuck:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.377
Πόντοι
5.097

Η δακτυλική εξέταση-Η  μέτρηση της ροής ούρων-και το υπερηχογράφημα του προστάτη.

Για πολλά χρόνια πριν την εμφάνιση της σύγχρονης τεχνολογίας η μοναδική εξέταση και όπλο στο οπλοστάσιο του Ουρολόγου ήταν και είναι η δακτυλική εξέταση που σκοπό έχει να εκτιμήσει τον όγκο, μέγεθος του προστάτη και να αποκαλύψει  τυχόν ανωμαλίες στο περίγραμμα του και την υφή  και πιθανές κακοήθειες.

ευτυχως η επιστημη ειναι με το μερος μας και γλυτωσαμε το κωλοδαχτυλο :grin: βρε ποσο λυπαμε τους μεγαλους ανθρωπους που τους δαχτυλιασανε :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Οι ασθενείς που έρχονται αντιμέτωποι με μέσο κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου καλούνται να έχει την πρώτη τους προγραμματισμένη κολονοσκόπηση όταν γυρίζουν 50, και με βάση τα πορίσματα της πρώτης αυτής διαδικασίας, να έχει μια συνέχεια εξετάσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ τα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια. Αυτές και σε υψηλότερα επίπεδα κινδύνου, συνιστάται η πρώτη κολονοσκόπηση πολύ πριν από την στροφή 50 και τακτική συνέχειας στη συνέχεια.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δηλαδη τι θες να πεις οτι χρειαζονται και τα τρια :S
ωωωωωωωωωωω συμφωρα :headbang: :headbang:

σιγα....απο την συγκεκριμενη "οπη" βγαζεις μεγαλυτερα πραγματα απο το δαχτυλο του γιατρου...δε θα σου κανει φιστινγκ :cheesy:

Επισκέπτης
Το λεπον Σταματη εγω πιστευω ακραδαντα οτι αμα κοψεις το πουλι σου ολα θα διορθωθουν :grin:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την χολή...πήγαινε κοίταξε το.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε mounitsa και Roxala γιατί του γαμάτε την ψυχολογία?

Είστε Ελεεινίδες?

Δες πάτε καλύτερα να συνουσιαστείτε με τον άντρας Σάββατιατικα ..

Ρε μπες ρε κοπέλα μου κάτω από την κουβέρτα και τρίψου να μουσκέψεις μπας και έρθεις σε οργασμό.

Τι είναι αυτά που γράφεις?

Γιατί τρολάρεις ?

ΝΤΡΟΠΗ
Δεν μασάω ρε τυπε.... Αστες .. :zfuck:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε mounitsa και Roxala γιατί του γαμάτε την ψυχολογία?

Είστε Ελεεινίδες?

Δες πάτε καλύτερα να συνουσιαστείτε με τον άντρα σας Σάββατιατικα ..

Ρε μπες ρε κοπέλα μου κάτω από την κουβέρτα και τρίψου να μουσκέψεις μπας και έρθεις σε οργασμό.

Τι είναι αυτά που γράφεις?

Γιατί τρολάρεις ?

ΝΤΡΟΠΗ

ποιος τρολαρει μωρε? εγω του προτεινα να ψαχτει για ελικοβακτηριδιο/γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση/γαστροσκοπηση/κολονοσκοπηση για να υπαρχει πληρης απεικονιση στο πεπτικο...και ξεκινησε απο κει η κουβεντα...ασε μας ρε φιλε βραδιατικα...την ορεξη σου ειχαμε :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom