Νέα

Προβλημα με τη κοπέλα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα studioHitman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά με λένε Σπυρο και θέλω να συζητισω ενα πρόβλημα που εχω με την κοπέλα μου. Ειμαστε μαζί κανά 6μηνο περίπου και αντιμετωπίζω το γνωστό πρόβλημα της αμφιβολίας.

Εγω για να ξεκαθαρίσω οτι κάνω συχνές επισκέψεις σε στούντιο και η κοπέλα μου δεν γνωρίζει τίποτα. Δεν με νοιάζει αν ειναι σωστό η όχι.  :fuck2:

Το πρόβλημα μου ειναι οτι εδω και 2 εβδομάδες η κοπέλα μου δεν θέλει να βρεθούμε και χρησιμοποιεί διάφορες δικαιολογίες.  Τις τελευταίες μέρες που είχαμε βγει δεν ήθελε να δείχνουμε και πολύ στον κόσμο οτι ειμαστε μαζί π.χ να φιλιομαστε έξω επειδή και καλα ντρεπόταν, επίσης έχει ενα δεύτερο κινητό στα καλα καθούμενα. Τι λέτε να κάνω να την διάολοστείλω η όχι. :fuck2:
Είναι καλό μουgνί?
Μήπως φταίει το νερό της βρύσης και πρέπει να αρχίσετε εμφιαλωμένο?
Την πίτσα πώς την προτιμάτε. με χοντρή ζύμη ή λεπτή? Αποφασίζετε σαν ζεύγος ή ο καθένας μόνος του?
Νιώθεις μια δροσιά τώρα τελευταία?
Στο αμάξι σου έχεις κάνει σέρβις το τελευταίο εξάμηνο?
Ποια η γνώμη της για τον Μίτσελ (τον Ντένις Μίτσελ τον πρώην κατοστάρη)?
Είχες ποτέ στην κατοχή σου μετοχές Πετζετάκις?
Βουνό ή θάλασσα? ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ? Παρκέ ή μάρμαρο?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Είναι καλό μουgνί?
Την πίτσα πώς την προτιμάτε. με χοντρή ζύμη ή λεπτή? Αποφασίζετε σαν ζεύγος ή ο καθένας μόνος του?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Είναι καλό μουgνί?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Καλησπέρα παιδιά με λένε Σπυρο και θέλω να συζητισω ενα πρόβλημα που εχω με την κοπέλα μου. Ειμαστε μαζί κανά 6μηνο περίπου και αντιμετωπίζω το γνωστό πρόβλημα της αμφιβολίας.

Εγω για να ξεκαθαρίσω οτι κάνω συχνές επισκέψεις σε στούντιο και η κοπέλα μου δεν γνωρίζει τίποτα. Δεν με νοιάζει αν ειναι σωστό η όχι.  :fuck2:

Το πρόβλημα μου ειναι οτι εδω και 2 εβδομάδες η κοπέλα μου δεν θέλει να βρεθούμε και χρησιμοποιεί διάφορες δικαιολογίες.  Τις τελευταίες μέρες που είχαμε βγει δεν ήθελε να δείχνουμε και πολύ στον κόσμο οτι ειμαστε μαζί π.χ να φιλιομαστε έξω επειδή και καλα ντρεπόταν, επίσης έχει ενα δεύτερο κινητό στα καλα καθούμενα. Τι λέτε να κάνω να την διάολοστείλω η όχι. :fuck2:

Όχι τύπε να μην την στείλεις. Απλά κατέθεσε πινακίδες και κράτα την για ώρα ανάγκης.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Όχι... συνέχισε να την γαμάς κι αυτή και τα στουντιοκόριτσα! Που το πρόβλημα; :)

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Φίλε ο καλύτερός χωρισμός και ο πιο οδυνηρός για τον άλλο είναι το εξαφανιζόλ. Ρίχνεις πίσω σου μαύρη πέτρα, ούτε τηλέφωνο, ούτε σημείο ζωής και εξαφανίζεσαι. Μάλλον κατάλαβε πολλά περισσότερα απ΄οσα εσύ νομίζεις.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Σε ένα 6μηνο δεν προλαβαίνει να αναπτυχθεί συναίσθημα.Εκτός αν είναι σαν αυτό που νιώθεις για τα στουντιοκόριτσα,οπότε αλλάζει το θέμα.Παράτα την.Αν βαρέθηκε δε θα έχει ενδιαφέρον η σχέση σας.Άσε να τη χαρεί κάποιος άλλος.Δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Οι περισσοτερες γυναικες οταν θελουνε να χωρισουνε αρχιζουνε να ψαχνουνε για αντικαταστατη, μολις τον βρουνε σου λενε να χωρισετε ή αλλιως αρχιζουνε να ξίδια για να βρεθει αφορμη.Κανε το ιδιο κρατα την για πηδουλο και για βολτες και αρχισε να ψαχνεις για αλλη.Οι γυναικες ειναι ζηλιαρες και αρρωστες ,νιωθουνε ωραια οταν ξερουνε οτι ο γκομενος  αφησε μια αλλη για αυτες.Πιο ευκολα θα βρεις καλη γκομενα ενω εισαι σε σχεση παρα μονος

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6

δικε μου φως φαναρι εχει αλλον φυγε τωρα πριν γινεις και κερατας που μπορει μεχρι στιγμης να μην εχεις γινει

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Ναι ρε παιδιά θα την διάολοστείλω αλλα θέλω να το κάνω με πετυχημένο τροπο, π.χ να την περάσω ενα μανίκι και να της αφισώ κανά 10ρικο έτσι και αλλιώς δεν ειναι και καμία σπουδαία στο κρεβάτι.  :jerking:

Η μαλακια ειναι οτι εχω κάποια συναισθημάτα για αυτήν αλλα δεν γαμιετε δεν ειναι η πρώτη φορά που χωρίζω. Η τελευταία το είχε μάθει αυτό που κάνω και κατέληξε άσχημα.  :think:

Τι λέτε συμφωνείτε με την ιδέα η έχετε να προτείνετε κάτι άλλο.  :think:
κανονισε να την παιρνετε παρτουζα μαζι με τον αλλον και ολα καλα........  ολοι ευχαριστημενοι... :grin:

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αυτό να κάνεις, να της αφήσεις 10άρικο. Και ο επόμενος να πληρώνει τα σπασμένα τα δικά σου. Παραπονιέσαι που δεν σου κάθεται κιόλα. Ηλίθιε. Έχεις και συναισθήματα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Είναι καλό μουgνί?

νομίζω οτι θετεις σε σωστες βασεις το θεμα επιτελους.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Οι περισσοτερες γυναικες οταν θελουνε να χωρισουνε αρχιζουνε να ψαχνουνε για αντικαταστατη, μολις τον βρουνε σου λενε να χωρισετε ή αλλιως αρχιζουνε να ξίδια για να βρεθει αφορμη.

γιατι εμεις κανουμε διαφορετικα?  :2funny:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
κατσε ρε φιλε σκας μυτη με ονομα studiohitman, και μας λες για τη σκεση σου? Αφου πηδας και αλλες απο την αρχη! Να πω οτι βαρεθηκες μετα απο καποιο καιρο και θες και το κατι αλλο, το καταλαβαινω. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να την εχεις διωξει με την συμπεριφορα σου. Οι γυναικες τα πιανουν αυτα πολυ πιο ευκολα.

Επισης, υπαρχει πιθανοτητα να εμαθε οτι πας αλλου για πηδο, και κυριως σε πουτανες, που την εχει ξενερωσει απιστευτα, αλλα δεν θελει να στο πει, γιατι ισως να μη θελει να σε ξεφτιλισει οπως και εσυ, εκεινη.

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom