Νέα

Πρόβλημα με ψησταριά γείτονα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LoneRider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
LoneRider

LoneRider

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
79
Πόντοι
0
Διάβασε πρώτα τι γράφουν οι άλλοι........ το καταστατικό να το κοιτάξει,μόνο αν ο χώρος είναι ιδιωτικός, αν δεν είναι προφανώς δεν έχει νόημα να ασχοληθεί με αυτό. Το ξεκαθάρισε, άρα μιλάμε για καταπάτηση δημοσίου χώρου. Το θέμα είναι, ότι μάλλον, έχει πέσει λαδάκι σε κάποιον τενεκέ από τον Δήμο.......κλασσική περίπτωση.Ακόμα πιο κλασσική περίπτωση,να μένει εκεί και κάποιος από τον Δήμο. Πάντως έτσι όπως τα γράφει ο φίλος...... είναι κανονικό μπουρδέλο η όλη φάση και αν δεν μαζευτούν γρήγορα οι υπόλοιποι να αντιδράσουν (νομικά εννοώ) σε λίγο θα μπαίνουν στα διαμερίσματα τους και θα τους πηδάνε.

η κατάσταση είναι πάνω κάτω ίδια με αυτή την φωτογραφία που επισυνάπτω από google maps, οπτικά και μονο νομίζω φαίνεται πως δεν πρόκειται για κήπους πολυκατοικιών

Συνημμένα

• Google Maps.png
    Google Maps.png
    9,4 MB · Εμφανίσεις: 38

Stroked

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
280
Εκείνο το κομμάτι είναι όντως του δήμου. Μάλιστα έχει και πεζοδρόμιο ώστε να ενώνει την μια μεριά του δρόμου με την άλλη μέσα από το τετράγωνο. Θεωρώ οτι πρέπει να γίνει καταγγελία ή έστω να μαζευτούν υπογραφές από τους ενοίκους ώστε να έχει κάποιο νόημα η καταγγελία.

Μα τι ζώα ζούνε σε αυτή την χώρα ποια.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.785
Πόντοι
216
Στη δικια μας πολυκατοικια η διαχειριστρια τον επαιρνε...
Ωσπου αλλαξε η διαχειρηση και τωρα ειναι ο Κυρ Θοδωρας που χτυπαει πορτες για να εισπρατει κοινοχρηστα...
:cry:
Την γάμησες τη διαχειρίστρια τύπε;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
Την γάμησες τη διαχειρίστρια τύπε;
Ναι ρε απ ολες τις τρυπες

Τωρα εχει ερθει στη πολυκατοικια ενα ζευγαρι νεονυμφων αλβανων που οταν με βλεπουν μου χαμογελανε και οι δυο...τους εχω πει να ειναι τυπικοι στην εξοφληση κοινοχρηστων...

Αργοτερα θα καταλαβουν τις εναλλακτικες εξοφλησης...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.785
Πόντοι
216

Τωρα εχει ερθει στη πολυκατοικια ενα ζευγαρι νεονυμφων αλβανων που οταν με βλεπουν μου χαμογελανε και οι δυο...τους εχω πει να ειναι τυπικοι στην εξοφληση κοινοχρηστων...

Οπότε πληρώνεις από τα κοινόχρηστα τον Αλβανό να τραμπουκίσει τον γέρο που ψήνει στο ισόγειο και ενώ αυτός λείπει κανονίζεις την Αλβανίδα αυστηρά από κώλο :confused::alivedick:

SexyBeast

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21

Μπλέξανε οι άνθρωποι.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
Τυπε νηματοθετη:Παρηγγειλε για τον ψηστη μια σκληροπυρηνικη αφεντρα
Πες στο γραφειο πως ο ψηστης καβλωνει με το στραποναρισμα και οτι οσο πιο πολυ αντιστεκεται τοσο πιο βαθεια να του τον χωνει
Παρτον βιντεακι και ανεβασε τον σε ολα τα σοσιαλ και γραψε κι εδω κριτικη για τα κοψιδια που ετρωγες απο τη σχαρα του ενω του παναραν τον κωλο

FrischgeduschT

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2020
Like
136
Πόντοι
1
Ενα θέμα με 7 σελίδες μηνύματα
Σε άλλη χώρα στην Δύση, όπου και ανήκωμεν βεβαίως,
δεν θα είχε προκύψει τετοιο ζήτημα (τήρηση νόμου, διάταξης ή καταστατικού) ή θα είχε αποφευχθεί μέσω συνεννόησης στα πλαίσια καλής γειτονίας...

Αυτή η χώρα, εννοώ την δική μας, δεν πάει μπροστά με τίποτα. Δεν πάνα-ρίξει €60δις ο Μητσο με την Φοντερλαινεν..

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.857
Πόντοι
34.478
νομοιζω οτι ο ενας απο τους 2 ειναι ο κακος γειτονας
και δεν νομιζω να ειναι ο ψηστης

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.857
Πόντοι
34.478
Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
στην πολυκατοικία μας έχουμε πρόβλημα με γείτονα ο οποιος ανάβει φωτιά στο ισόγειο και ψήνει , με αποτέλεσμα ο καπνός να μπαίνει στο σπίτι η και στα ρούχα που έχουμε απλώσει.
ο ίδιος δεν θέλει να καταλάβει το πρόβλημα και αστυνομία και πυροσβεστική μιλάνε για το καταστατικό τις πολυκατοικίας αλλα δεν υπάρχει, γιατί ο καθένας κάνει το μακρύ του και το κοντό του.
η ερώτηση είναι αν υπάρχει νομος που να απαγορεύει το ψήσιμο σε κατοικημένη περιοχή, ώστε όταν κληθεί η αστυνομία να τον εφαρμόσει και να τελειώνει έτσι το θέμα.
κάθε άποψη δεκτη ευχάριστο εκ τον προτερων
πηγαινε κ τραβα μαλακια καθε βραδυ πανω απο τη ψησταρια κ ριχνε το σπερμα μεσα

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Πoσα λυμενα προβληματα εχετε στη ζωη σας ρε τυποι που ασχολειστε γιατι εψησε ο γειτονας???τι κακομοιρια ειναι αυτη???Δηλαδη ελεος απλωσε αλλη ωρα απο αυτη που ψηνει...Πηγαινε ρε τυπε ριξε κανα τσοπου να χαλαρωσεις,βαλε ενα ποτακι,υπαρχουν πολλυ σοβατερα προβληματα στη ζωη...Με τι καθεσε και ασχολησαι και ζητας και συμβουλες μεσα απο το bou....Kατι τετοια ποστ διαβαζω και καταλαβαινω την μιζερια και την μικροτητα της Ελληνικης κοινωνιας....Εψησε να φαει ο αλλος και εχει τον τυπο να λεει οτι βρωμισαν τα ρουχα και μπηκε ο καπνος μες στο σπιτι τι σοβαρα θεματα και τι θα κανουμε.............Απολαυστε ρε τη ζωη σας και αφηστε ησηχους και τους αλλους να κανουν το ιδιο....Αρσενικες κατινες
Kοβω το πουλί μου, ότι εσύ, ή έχεις μπάρμπεκιου ή ότι σου πλένει τα ρούχα ακόμα η μάνα σου. Αγαπητέ, η λογική σου είναι μίζερη, όχι η προσπάθεια κάποιου να αναζητήσει λύση στο πρόβλημα που του δημιουργεί ένα γαιδουρι. Όσο και να πηδήξει κάποιος, η τσίκνα από τα ρούχα δεν φεύγει, παρά μόνο αν τα ξαναπλυνεις και επειδή όπως έγραψα,μάλλον σε πλένει η μάνα σου, τα ρούχα θέλουν αρκετές ώρες για να στεγνώσουν,ειδικά αν δεν τα βλέπει πολύ ο ήλιος.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.139
Πόντοι
506

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Kοβω το πουλί μου, ότι εσύ, ή έχεις μπάρμπεκιου ή ότι σου πλένει τα ρούχα ακόμα η μάνα σου. Αγαπητέ, η λογική σου είναι μίζερη, όχι η προσπάθεια κάποιου να αναζητήσει λύση στο πρόβλημα που του δημιουργεί ένα γαιδουρι. Όσο και να πηδήξει κάποιος, η τσίκνα από τα ρούχα δεν φεύγει, παρά μόνο αν τα ξαναπλυνεις και επειδή όπως έγραψα,μάλλον σε πλένει η μάνα σου, τα ρούχα θέλουν αρκετές ώρες για να στεγνώσουν,ειδικά αν δεν τα βλέπει πολύ ο ήλιος.
σε κοβω να κοβεις το ψωλακι σου....Ουτε bbq εχω,και εχω στεγνωτηριο πλεον γιατι ο καπνος ειναι το λιγοτερο,η μολυνση,η σκονη,το καυσαεριο ειναι πολλυ χειροτερα,οποτε ρουφα το αυγο σου κομπλεξικε και ασχολησου με την μπριζολα που ψηνει ο καθε 70χρονος καρδιακος,και καντου και κανα τσαμπουκαλικι να δειξεις το ποσο αντρας εισια....

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
σε κοβω να κοβεις το ψωλακι σου....Ουτε bbq εχω,και εχω στεγνωτηριο πλεον γιατι ο καπνος ειναι το λιγοτερο,η μολυνση,η σκονη,το καυσαεριο ειναι πολλυ χειροτερα,οποτε ρουφα το αυγο σου κομπλεξικε και ασχολησου με την μπριζολα που ψηνει ο καθε 70χρονος καρδιακος,και καντου και κανα τσαμπουκαλικι να δειξεις το ποσο αντρας εισια....
Είσαι τσαμπουκάς όταν ζητάς να σέβονται το χωρο σου;

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Είσαι τσαμπουκάς όταν ζητάς να σέβονται το χωρο σου;
τι να σε σεβονται ρε φιλε????και εμενα εψηνε ο γειτονας μου στη πολυκατοικια,απλα την ωρα που εψηνε εβαζα μεσα τη γαμημενη απλωστρα για να κανει ο ανθρωπος το κεφι του,,,,Αλληλοσεβασμος...Απλο ειναι....Γι αυτο ειμαστε για τον πουτσο οι Ελληνες και σε λιγα χρονια παλι καλα θα σβησουμε επειδη δεν εχουμε ενσυναισθηση.....Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του,,,Να μαθετε να κανετε ενα βημα πισω σε απλα ζητηματα....

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
τι να σε σεβονται ρε φιλε????και εμενα εψηνε ο γειτονας μου στη πολυκατοικια,απλα την ωρα που εψηνε εβαζα μεσα τη γαμημενη απλωστρα για να κανει ο ανθρωπος το κεφι του,,,,Αλληλοσεβασμος...Απλο ειναι....Γι αυτο ειμαστε για τον πουτσο οι Ελληνες και σε λιγα χρονια παλι καλα θα σβησουμε επειδη δεν εχουμε ενσυναισθηση.....Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του,,,Να μαθετε να κανετε ενα βημα πισω σε απλα ζητηματα....
Αυτό που περιγράφεις, δεν ειναι αυτό που λες. Αλληλοσεβασμός δεν είναι να κάνουμε το πρόγραμμα μας βάσει των επιθυμιών των άλλων, αλλά να πράττουμε ύστερα από αμοιβαία συνεννόηση. Με όσα έχουν γραφτεί εδώ, δε φαίνεται να υπάρχει συνεννόηση. Δεν αναφέρουμε καν την καταπάτηση δημοσίου χώρου.

Για τον πούτσο είναι οποισδήποτε βάζει ιεραρχία στην παρανομία.

Τελευταία τροποποίηση:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.066
Πόντοι
2.646
Τυπε, τραβα αστυνομία να του κάνουν συστάσεις αρχικα για μη ομαλή γειτνίαση κτλ και να του πουν ότι αν δε λυθεί το πρόβλημα θα του κανεις μετα καταγγελία στην πολεοδομία για τα αυθαίρετα. Είναι η πιο άμεση πιθανή λύση και είναι και τζαμπα. Τα ασφαλιστικά θα κάνουν κανένα 600 πανω κάτω. Οι φωτιές είναι ορισμένη περίοδο που επιτρέπονται, παίρνεις και πυροσβεστική αν είναι καλοκαιρι. Μπορείς να βάλεις και δυο Αλβανούς να του σπάσουν τα ποδια πάντα

FrischgeduschT

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2020
Like
136
Πόντοι
1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom