Νέα

Πρόβλημα με ψησταριά γείτονα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LoneRider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι να σου πω ρε φιλε, ολα αυτα τα συνθετα που λες δεν τα ξερω.
ξες κανεναν οικογενειαρχη , βασιλοφρωνα, χρυασυγιτη ή εστω ακυρο-λευκο να πηγαινει για ποδηλατο?

αντε να πηγαινει με τα μικρα παιδια του.

παρε παραδειγμα τον προθυπουργο μας, σου κανει να εχει δεξιες αρχες?

γι αυτο παει ποδηλαταδα στα βουνα και διατηρει την συμφωνια των πρεσπων, τις γκεη συμβιωσεις κλπ

ενας δεξιος της δεκαετιας του 1950, 1960 θα τα ειχε καταργησει αυτα την πρωτη μερα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.870
Πόντοι
9.931
και μετά τι απλά έρχεται ο δήμος και ρίχνει τους φράχτες?
Εννοείτε ρε τυπε! ο Δημος μπορει κάλλιστα να θεωρήσει οτιδήποτε ειναι μεσα στο οικόπεδο του σκουπιδια απο τον παράνομο φράκτη μεχρι την ψηστιέρα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
νηματοθετη, να σου πω τι θεμα ειχα, παρομοιο καταληψης δημοσιου χωρου...
στην πολυκατοικία μας έχουμε πρόβλημα με γείτονα ο οποιος ανάβει φωτιά στο ισόγειο και ψήνει , με αποτέλεσμα ο καπνός να μπαίνει στο σπίτι η και στα ρούχα που έχουμε απλώσει.
ο ίδιος δεν θέλει να καταλάβει το πρόβλημα και αστυνομία και πυροσβεστική μιλάνε για το καταστατικό τις πολυκατοικίας αλλα δεν υπάρχει, γιατί ο καθένας κάνει το μακρύ του και το κοντό του.
η ερώτηση είναι αν υπάρχει νομος που να απαγορεύει το ψήσιμο σε κατοικημένη περιοχή, ώστε όταν κληθεί η αστυνομία να τον εφαρμόσει και να τελειώνει έτσι το θέμα.
κάθε άποψη δεκτη ευχάριστο εκ τον προτερων
νηματοθετη να σου πω τι θεμα ειχα παρομοιο καταληψης δημοσιου χωρου.

ενας μαγκας παρκαρε πανω στην νησιδα του δρομου , οπως κανανε και οι αλλοι , αλλα ο μαγκας ειχε βαλει πασαλακια και αλυσιδες με λουκετα μετατρεποντας τον δημοσιο χωρο σε ιδιωτικο του παρκινγκ!!!

εκανα 2-3 καταγγελιες στην αστυνομια, δεν ξερω αν του εκοψαν τελικα προστιμο που ετσι κι αλλιως ειναι μικρο αν θυμαμαι καλα 30-60 ευρω και παρκινγκ πανω σε πεζοδρομιο, αλλα αυτος συνεχιζε. γιατι η αστυνομια δεν πηγαινε να τα ξηλωσει ως οφειλε ισως της φαινοταν βαρια δουλεια.

προσπαθησα εγω να κοψω αλυσιδες ή να σπασω τα λουκετα και δυσκολευτηκα,

τελικα μου ηρθε η πιο απλη ιδεα, τοποθετησα στις αλυσιδες του επιπλεον λουκετα και τον αφησα να παιδευεται αυτος.

τωρα βλεπω ειναι ριγμενα κατω και παρκαρει οποιος θελει, η μαγκια του τελειωσε, αμα ξαναβαλει φτηνα ειναι τα λουκετα θα του ξαναβαλω.

παμε στην περιπτωση σου, αν εχει κανει γερο φρακτη με αλυσιδες και λουκετα περνα και εσυ ενα βραδυ και βαλε κανα 2 λουκετα ακομη να ζοριστει να τα σπασει.

αν συνεχισει την παρανομη καταληψη, σταματα να χεζεις στην λεκανη, χεζε σε ναυλο σακουλες και αργα το βραδυ πετα τα μεσα,
την μια θα τα καθαρισει, την δευτερη θα τα καθαρισει, την 3η θα σιχαθει και θα παει αλλου να ψησει.

OP
OP
LoneRider

LoneRider

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
79
Πόντοι
0
Αν το βάψιμο δεν είναι σε όλο το κτίριο σας δουλεύει κανονικά. Σε λίγο θα φέρνει καθαρίστρια στο διαμέρισμα και θα σας την χρεώνει.
τους δουλεύει γιατί εγώ μόλις είδα όλα αυτά τα ωραία δεν ξαναπλήρωσα, απορώ γιατί πληρώνουν οι υπόλοιποι ακόμα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.870
Πόντοι
9.931

ενας μαγκας παρκαρε πανω στην νησιδα του δρομου , οπως κανανε και οι αλλοι , αλλα ο μαγκας ειχε βαλει πασαλακια και αλυσιδες με λουκετα μετατρεποντας τον δημοσιο χωρο σε ιδιωτικο του παρκινγκ!!!

εκανα 2-3 καταγγελιες στην αστυνομια, δεν ξερω αν του εκοψαν τελικα προστιμο που ετσι κι αλλιως ειναι μικρο αν θυμαμαι καλα 30-60 ευρω και παρκινγκ πανω σε πεζοδρομιο, αλλα αυτος συνεχιζε. γιατι η αστυνομια δεν πηγαινε να τα ξηλωσει ως οφειλε ισως της φαινοταν βαρια δουλεια.

τελικα μου ηρθε η πιο απλη ιδεα, τοποθετησα στις αλυσιδες του επιπλεον λουκετα και τον αφησα να παιδευεται αυτος.

τωρα βλεπω ειναι ριγμενα κατω και παρκαρει οποιος θελει, η μαγκια του τελειωσε, αμα ξαναβαλει φτηνα ειναι τα λουκετα θα του ξαναβαλω.

παμε στην περιπτωση σου, αν εχει κανει γερο φρακτη με αλυσιδες και λουκετα περνα και εσυ ενα βραδυ και βαλε κανα 2 λουκετα ακομη να ζοριστει να τα σπασει.

αν συνεχισει την παρανομη καταληψη, σταματα να χεζεις στην λεκανη, χεζε σε ναυλο σακουλες και αργα το βραδυ πετα τα μεσα,
την μια θα τα καθαρισει, την δευτερη θα τα καθαρισει, την 3η θα σιχαθει και θα παει αλλου να ψησει.
Δεν χρειαζεται καθόλου να χεσει σε σακουλες, φτανει μονο να πεταει τα κωλοχαρτα και να γεμίσει παντου ο χωρος αν εχεις και πανες μωρου ακομα καλυτερα και με τα λουκετα ισχυει βαλε ενα λουκετα και αστον να το σπασει, εε την επομενη βαλε αλλο, φαντασου καθε φορα που θελει να ψήσει να πρεπει να σπαει και ενα λουκετο :cheesy: :grin:

OP
OP
LoneRider

LoneRider

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
79
Πόντοι
0

από ότι φαίνεται είναι από τις καλύτερες λύσεις καταγγελία για καταπάτηση χορού και ας τα βρει με το δήμο μήπως και τελειώσει το θέμα
δεν ξέρω αν θα σιχαθεί όμως γιατί τα κλαδιά που μαζεύει από κάτω για να ψήνει είναι ήδη κατουρημένα από σκύλους και gates

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.870
Πόντοι
9.931
τους δουλεύει γιατί εγώ μόλις είδα όλα αυτά τα ωραία δεν ξαναπλήρωσα, απορώ γιατί πληρώνουν οι υπόλοιποι ακόμα
Οταν βαφης, βαφης ολο το χωρο απο πανω μεχρι κατω οχι μονο το ισόγειο η μονο τον δεύτερο όροφο, το ιδιο και για τον εξωτερικο χώρο.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Οντως είναι και αυτό μια λύση.Κάντε το σκουπιδαριό όλοι το χώρο.Εξάλλου δικός του δεν είναι.
Αλλά η πιο σωστή λύση καταγγελία στο Δήμο.Όχι απλά αναφορά καταγγελία.Πήγαινε και σε έναν δικηγόρο να σου εμπλουτίσει το κείμενο,ξέρουν αυτοί είναι μανούλες.
Τρέχοντας μετά από 2 μέρες από την αίτηση εκεί θα είναι.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.692
Πόντοι
456
αδερφε ,με τις καλυτερες των προθεσεων σου λεω οτι εαν κρινω απο το φορουμ που απευθυνθηκες για νομικη λυση στο προβλημα σου , υποθετω οτι δεν το εχεις παρει τοσο σοβαρα οσο λες οτι σε ενοχλει. τραβα ρωτα στην πολεοδομια , τη δημοτικη αστυνομια ,κανα δικηγορο ή την πυροσβεστικη . και μην μου πεις οτι αυτοι δεν ξερουν και λενε γενικοτητες γιατι εδω μεσα πηρες απαντηση ακομη και τον κουλη που κανει ποδηλατο....
το μονο που συνδεει το παρον φορουμ με την περιπτωση σου ειναι οτι εκτελεις τα συζυγικα σου καθηκοντα σε σεντονια που μυριζουν τσικνα απο μπριζολες στα καρβουνα. και το ερωτημα τροποπειται ως εξής : ποσο εκπληκτικο ειναι το 4d σεξ ? και πεφτει μπριζολιασμα και μυριζει μπριζολα .
χωρις παρεξηγηση , τραβα ρωτα εκει που σου ειπα αν θες να παρεις υπευθυνες απαντησεις.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Συναδελφος. 100%. Οι δικηγοροι γνωριζομαστε απο την πρωτη κουβεντα.
hqdefault.jpg

υγ
δεν πάει προς τον κ. ivispet :hi:

OP
OP
LoneRider

LoneRider

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
79
Πόντοι
0
αδερφε ,με τις καλυτερες των προθεσεων σου λεω οτι εαν κρινω απο το φορουμ που απευθυνθηκες για νομικη λυση στο προβλημα σου , υποθετω οτι δεν το εχεις παρει τοσο σοβαρα οσο λες οτι σε ενοχλει. τραβα ρωτα στην πολεοδομια , τη δημοτικη αστυνομια ,κανα δικηγορο ή την πυροσβεστικη . και μην μου πεις οτι αυτοι δεν ξερουν και λενε γενικοτητες γιατι εδω μεσα πηρες απαντηση ακομη και τον κουλη που κανει ποδηλατο....
το μονο που συνδεει το παρον φορουμ με την περιπτωση σου ειναι οτι εκτελεις τα συζυγικα σου καθηκοντα σε σεντονια που μυριζουν τσικνα απο μπριζολες στα καρβουνα. και το ερωτημα τροποπειται ως εξής : ποσο εκπληκτικο ειναι το 4d σεξ ? και πεφτει μπριζολιασμα και μυριζει μπριζολα .
χωρις παρεξηγηση , τραβα ρωτα εκει που σου ειπα αν θες να παρεις υπευθυνες απαντησεις.
φιλε μου δεν παρεξηγώ εξάλλου δεν θέλω να παίρνω το θέμα πολύ σοβαρά είναι κωμικοτραγικό από μονο του , η αλήθεια είναι πως εδώ μέσα άσχετα από την θεματολογία του site γράφονται και οι μεγαλύτερες αλήθειες κατά καιρούς και σε αλλα θέματα άσχετα από το δικό μου. είχα επικοινωνήσει με αστυνομία και πυροσβεστική για το θέμα του ψησίματος χωρίς λύση πέρα από την επιλογή τις μήνυσης.Την δημοτική αστυνομία που αναφέρεις δεν την είχα σκεφτεί καν θα επικοινωνήσω και με αυτούς

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.071
Πόντοι
6.256
του έχω μιλήσει αλλα λέει είναι δικαίωμα του, του είπα να πάει 10 μετρα παρακάτω να μην είναι κοντά στα παράθυρα μου και αυτός πήγε 5 εκατοστά πιο πέρα, σημειώματα άπειρα και απλά τα βγάζουν. γενικά δεν "πολυστεκουν" στα καλά τους ούτε αυτός ούτε η γυναικα του είναι πολύ χειριστικοί άνθρωποι
Αλβανοί ειναι;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.870
Πόντοι
9.931
Εν κατακλείδι καταγγελία σε δημο-πολεοδομια για της καταπατησης, μπορει να χρειαστεί να πας 2-3 φορες αλλα θα ερθουν και σε περίπτωση που βαλει φωτιά κατευθείαν τηλέφωνο στην πυροσβεστική.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Φίλε πάρε ένα γκαζάκι, κατέβα κάτω την ώρα που ψήνει και βράσε δίπλα του κουνουπίδι...

δυστυχώς, βάσει αυτού

δεν κάνει χρήση υγραερίου αλλα κάρβουνα η ξυλα που μαζεύει από τον κήπο

πολύ φοβούμαι ότι θα κοπιάσουν με πιρούνια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγω καταλαβα οτι ειναι δικηγορος απο την μειωμενη επαφη του με την πραγματικοτητα (no hard feelings φιλε).
"η όχληση από τις αναθυμιάσεις παραβλάπτει σημαντικά την χρήση του ακινήτου σου"
Τρεχα γυρευε δηλαδη και ο ορισμος τι ειναι οχληση και τι βλαπτει σημαντικα την χρηση του ακινητου ειναι πραγματα σχεδον αδυνατον να ποσοτικοποιηθουν.
Για οσους δεν εχουν καμια σχεση με νομικα, φυσικα δεν μπορουν να ποσοτικοποιηθουν. Γι αυτο υπαρχουν οι καταλληλοι ανθρωποι για τις σωστες δουλειες. Επειδη εσεις δεν ξερετε τι σημαινει οχληση, παει να πει οτι δεν γνωριζουν κι αυτοι που πρεπει?

Εγγρ.
2 Φεβ 2021
Κριτικές
1
Like
557
Πόντοι
21

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.810
Πόντοι
216
Εσύ είσαι ο μαλάκας που φώναζε Κυριακή μεσημέρι "Κύριε Κωωωστααα ξεχάσατε τα λουκάνικααα" και σήκωσε όλη τη γειτονιά στο πόδι;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
α) Ξεκίνα με κουβέντα-συνεννόηση
αν σε γράψει.....
β) Πάρε δήμο,δημοτική αστυνομία (μην πάρεις το 100 θα σε γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους άλλωστε δεν είναι και αρμοδιότητα τους) όρεξη όμως να έχεις να τους ταράξεις στα τηλ.
γ)Αν δεν θες να κάνεις τίποτα απο τα παραπάνω μίλα με δικηγόρο για το τι εναλλακτικές έχεις.
Αν το σπίτι είναι δικό του και εσύ ενοικιαστής ξεκίνα σιγά σιγά να μετακομίζεις.

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.495
Πόντοι
7.636
α) Ξεκίνα με κουβέντα-συνεννόηση
αν σε γράψει.....
β) Πάρε δήμο,δημοτική αστυνομία (μην πάρεις το 100 θα σε γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους άλλωστε δεν είναι και αρμοδιότητα τους) όρεξη όμως να έχεις να τους ταράξεις στα τηλ.
γ)Αν δεν θες να κάνεις τίποτα απο τα παραπάνω μίλα με δικηγόρο για το τι εναλλακτικές έχεις.
Αν το σπίτι είναι δικό του και εσύ ενοικιαστής ξεκίνα σιγά σιγά να μετακομίζεις.
Το τελευταίο έγραψε...
Αν ο άλλος είναι ιδιοκτήτης όντως πακέτο.

OP
OP
LoneRider

LoneRider

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
79
Πόντοι
0
Εσύ είσαι ο μαλάκας που φώναζε Κυριακή μεσημέρι "Κύριε Κωωωστααα ξεχάσατε τα λουκάνικααα" και σήκωσε όλη τη γειτονιά στο πόδι;
Χαχαχα οχι ενα τεταρτο σαρδελιτσα ηταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom