Νέα

Πρόβλημα με ψησταριά γείτονα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LoneRider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
σε κοβω να κοβεις το ψωλακι σου....Ουτε bbq εχω,και εχω στεγνωτηριο πλεον γιατι ο καπνος ειναι το λιγοτερο,η μολυνση,η σκονη,το καυσαεριο ειναι πολλυ χειροτερα,οποτε ρουφα το αυγο σου κομπλεξικε και ασχολησου με την μπριζολα που ψηνει ο καθε 70χρονος καρδιακος,και καντου και κανα τσαμπουκαλικι να δειξεις το ποσο αντρας εισια....
τι να σε σεβονται ρε φιλε????και εμενα εψηνε ο γειτονας μου στη πολυκατοικια,απλα την ωρα που εψηνε εβαζα μεσα τη γαμημενη απλωστρα για να κανει ο ανθρωπος το κεφι του,,,,Αλληλοσεβασμος...Απλο ειναι....Γι αυτο ειμαστε για τον πουτσο οι Ελληνες και σε λιγα χρονια παλι καλα θα σβησουμε επειδη δεν εχουμε ενσυναισθηση.....Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του,,,Να μαθετε να κανετε ενα βημα πισω σε απλα ζητηματα....
Ακριβώς!!!!!! να μάθει να κάνει ένα βήμα πίσω ο 70χρονος ψήστης και να ψήσει στο σπίτι του,να τσικνίσει το δικό του και όχι οι υπόλοιποι.Για την καταπάτηση δημoσίου χώρου,δεν μας είπες κάτι όμως...... . Τα υπόλοιπα, περί κομπλεξικών, ρουφά το αυγό σου κλπ...... εντάξει, όλοι έχουμε το επίπεδο μας και φαίνεται.

Το πολύ, γράφεται με ένα λ όχι με δυο, μην το μπερδεύεις με το πολλή.
Παράδειγμα.... είσαι πολύ μαλάκας (πολύ ένα λ)...... σε έχει φάει η πολλή μαλακία (πολλή με δυο λ).

οταν θα βάλεις τα ρούχα στο στεγνωτήριο,ρίξε μια ματιά εδώ....

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
LoneRider

LoneRider

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
79
Πόντοι
0
Τυπε, τραβα αστυνομία να του κάνουν συστάσεις αρχικα για μη ομαλή γειτνίαση κτλ και να του πουν ότι αν δε λυθεί το πρόβλημα θα του κανεις μετα καταγγελία στην πολεοδομία για τα αυθαίρετα. Είναι η πιο άμεση πιθανή λύση και είναι και τζαμπα. Τα ασφαλιστικά θα κάνουν κανένα 600 πανω κάτω. Οι φωτιές είναι ορισμένη περίοδο που επιτρέπονται, παίρνεις και πυροσβεστική αν είναι καλοκαιρι. Μπορείς να βάλεις και δυο Αλβανούς να του σπάσουν τα ποδια πάντα
φιλε μου σε δυο γραμμές τα είπες όλα, ορισμένα άτομα δη φαίνεται να παίρνουν με το καλο και θέλουν απειλές και χαφιεδιλίκι για να μαζευτούν

OP
OP
LoneRider

LoneRider

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
79
Πόντοι
0
τι να σε σεβονται ρε φιλε????και εμενα εψηνε ο γειτονας μου στη πολυκατοικια,απλα την ωρα που εψηνε εβαζα μεσα τη γαμημενη απλωστρα για να κανει ο ανθρωπος το κεφι του,,,,Αλληλοσεβασμος...Απλο ειναι....Γι αυτο ειμαστε για τον πουτσο οι Ελληνες και σε λιγα χρονια παλι καλα θα σβησουμε επειδη δεν εχουμε ενσυναισθηση.....Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του,,,Να μαθετε να κανετε ενα βημα πισω σε απλα ζητηματα....
κάθε άποψη σεβαστή αλλα ok να κάνω πίσω και στα κοινόχρηστα που κλέβει και τα απαιτεί τότε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οι φωτιές είναι ορισμένη περίοδο που επιτρέπονται, παίρνεις και πυροσβεστική αν είναι καλοκαιρι.
H αντιπυρική είναι Μάιο έως Οκτώβριο και αφορά την ύπαιθρο. Σε αστικό κέντρο μέσα δεν έχει ισχύ.
Που ακόμα και μέσα στην περίοδο ισχύος της επιτρέπονται οι φωτιές με συγκεκριμένες διαδικασίες.
Δε μπορεί να την επικαλεστεί.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Φίλε μου αν θες να τα ανατινάξεις όλα υπάρχει και άλλη λύση.Ωραίος χώρος είναι απότι είδα.Μάζεψε γύφτους να μείνουν εκεί να δεις για πότε θα σταματήσει να ψήνει.Και μετά κάνεις καταγγελία να φύγουν οι γύφτοι γιατί αν μείνουν εκεί θα σας ξεσκίσουν όλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom