House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κάτι δικά μου άστογιατί ρωτάς;
Κάτι δικά μου άστογιατί ρωτάς;
το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι είναι ωραία κοπέλα και από αυτα που μου έλεγε θα κάναμε μοναδικό σεξ. Κρίμα δεν θα πέσω σε μια κοπέλα που θέλω εγώ ρε παιδιά. Τώρα θα μου πεις η καλές δεν είναι ελεύθερες. Δεν θα ασχοληθώ ξανά με κοπέλα κουράστηκα παιδιά.την ανοιξη θα τ'ανοιξει?
καλα κρασα..
Δηλαδή?Δεν θα ασχοληθώ ξανά με κοπέλα κουράστηκα παιδιά.
το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι είναι ωραία κοπέλα και από αυτα που μου έλεγε θα κάναμε μοναδικό σεξ. Κρίμα δεν θα πέσω σε μια κοπέλα που θέλω εγώ ρε παιδιά. Τώρα θα μου πεις η καλές δεν είναι ελεύθερες. Δεν θα ασχοληθώ ξανά με κοπέλα κουράστηκα παιδιά.
ποσο γκει εισαι ρε;ωπα..ωπα..εδω εχει ψωμι..
ρε φιλε..εξωτερικα πως εισαι?
σ'αρεσουν οι αντρες?
τι δεν καταλαβαίνεις δεν θα ασχοληθώ με γυναίκα ούτε από τσατ ουτε απε ξω. Κουράστηκα όλα στραβά πάνε. Θα παω σε ένα μπουρδελο στην αθηνα τα χριστουγενα να τελειωνει.Δηλαδή?
ποσο γκει εισαι ρε;
καλα χριστουγεννα.....τι δεν καταλαβαίνεις δεν θα ασχοληθώ με γυναίκα ούτε από τσατ ουτε απε ξω. Κουράστηκα όλα στραβά πάνε. Θα παω σε ένα μπουρδελο στην αθηνα τα χριστουγενα να τελειωνει.
ουστ πουστλιγοτερο απο σενα καβλα μου :-*
ουστ πουστ
Να κατέβεις αθηνα τα χριστουγεννα να παμε για τριο με σιτυτουρκαλα χριστουγεννα.....
Πόσο είσαι τελικά τύπε?18-20?Παραπάνω?Τι γκευ και μαλακιες. Ληγμενα πινεται;
Τι γκευ και μαλακιες. Ληγμενα πινεται;
27 είμαιΠόσο είσαι τελικά τύπε?18-20?Παραπάνω?
Μάλιστα27 είμαι
θα ρθω ρε γαβρε.....κερναω τριο αλλα να ειναι και ο γουλφακης να παιρνει ματι.....Να κατέβεις αθηνα τα χριστουγεννα να παμε για τριο με σιτυτουρ
:o :o :o27 είμαι
θα ρθω ρε γαβρε.....κερναω τριο αλλα να ειναι και ο γουλφακης να παιρνει ματι.....
Ψωνιο :-* :-* :-*εκλεισε Glακο....ομως, ξερεις τι φοβαμαι? μην σας δει η κοπελα, φλωρια οπως ειστε, και ερθει και μου κωλοτριβεται...