Νέα

Πρόβλημα με Nero

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Κανείς δεν το ρώτησε αυτό. Ποιά Windows έχεις; Αν έχεις τα 98 ή Millenium ή 2000, αλλά όχι τα XP, χρειάζεσαι απαραιτήτως τους ASPI Drivers για να μπορείς να κάνεις σωστά την εγγραφή σε CD. Μήπως έκανες format λίγο καιρό πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα; Αν ναι και ισχύουν και τα παραπάνω, τότε κατέβασέ τους απο κάπου και κάνε τους εγκατάσταση.
φορματ εκανα οντως πριν λιγο καιρο φιλε μου αλλα εχω τα ΧΡ...λοιπον??????

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
εγω νομιζο φιλε οτι φτει το μηχανιμα ..δοκιμασε μικρες ταχιτιτες εγς π.χ οταν ειναι να γραψο τραγουδια δεν το βαζο ποτε πανο απο 16χ αν ειναι βιντεο ποτες πανο απο 4χ επισις πολυ καλα δισκακια για αντιγραφι CD εναι αυτα :Verbatim ειναι βεβεα λυγακι πιο ακριβα απο τα αλλα αλλα αξιζουν τα λεφτα τους.και οταν γραφεις βιντεο καλο ειναι να τα περνις σε - και οχι σε + .

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τι Nero έβαλες? Το 7 όλο προβλήματα ήταν και γύρισα πάλι στο 6...

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
To 6 εχω.το προβλημα πρεπει να ειναι αυτο που λεει ο astrikos γιατι κλεινοντας καποιες διεργασιες εγραψα μεχρι και 65 % και το εκοψε μετα...αν κλεισω πολλες παντως σχεδον δεν δουλευει το μηχανημα...

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πειράζεις το Task manager αφού απ`ότι κατάλαβα δεν ξέρεις τι ακριβώς κλείνεις...
Antispyware φοράει το μηχάνημα?
Εχω μια εντύπωση ότι έχεις γεμίσει μλκιες που φορτώνουν πολύ την μνήμη σου με αποτέλεσμα να πέφτει το buffer...

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ε και τι σε νοιάζει? Κόψε όσες μπορείς ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ NORTON, -προφανώς μην σερφάρεις αδερφέ την ίδια ώρα!! Κόψε τα πάντα εκτός από το NERO -KAI TO SCREENSAVER, από τα Properties της οθόνης σου και αν κολλάει ακόμα τράβα και στο Power management στο control panel και ρύθμισέ το ώστε να ΜΗΝ κάνει οικονομία, βάλε τίγκα τη ταχύτητα και μετά reboot και είσαι έτοιμος -αν και το power management θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις και πάλι, όπως και το screen saver.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Εχω μια εντύπωση ότι έχεις γεμίσει μλκιες που φορτώνουν πολύ την μνήμη σου με αποτέλεσμα να πέφτει το buffer...
μαλλον αυτο ειναι

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εμενα για προβλημα συσκευης μου κανει παντως, αμα εχει εγγυηση πηγαινε το για εναν ελεγχο.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
σας ευχαριστω ολους μαγκες..θα το λυσω...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom