Νέα

Προτού να Δύσει Συζήτηση με μία Τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα _hayabusas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Τα ιδια και τα ιδια,ο ρατσισμος,η χλεύη,που δεν εχουν λεφτα γιατι τα πεταγανε σαν πετσετακια.Φαγαμε 25 λεπτα απ' τη ζωη μας παλι.Εσενα τι σε σοκαρε δηλ. αγαπητε νηματοθετη,οτι της αρπανε το καβλι,ενω παλιά ντρεπόντουσαν  :jerking: :jerking:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Η κοκκινομάλλα είναι η ίδια με το πιο πάνω βίντεο...
Πρέπει να είναι καμιά 15 χρόνια πριν.
Με τίποτα δεν την έκανα για τραβεστί την συγκεκριμένη. Έχει πολύ ευγενική φυσιογνωμία.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
φοβερο το βιντεο γιατρε αν και δεν ξεφευγει απο την κλασσικη θεωρια σε ορισμενα σημεια και σε καποια αλλα λεει μισες αληθειες εχει καταπληκτικο ειρμο σκεψης
οταν την ειχα δει στο μαστορακη τοτε ειχα παθει σοκ παιδι γαρ δεν ειχα ξανα δει τρανς εμεινα και χαζευα :grin: :grin:

Υ.Γ γλυκομουσουδε τουτη δω ειναι η γνωστη ραφαελα με τις μετριες επιδοσεις? :think:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κόουτς, μπας και έχεις κατέβει Αθηνα αυτές τις μέρες;  :huh:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Άκου πλάκα:
Έμεινε το αυτοκίνητο και μου'ρχεται ένας τύπος της οδικής, όλο γιατρέ και γιατρέ και δώστου μπουρου-μπουρουμπούρου, φυσιογνωμία λέμε.
Έχεις κόλλημα με το Αλέφαντο; Του λέω
Μράαααβο μου λέει!
Μάθε μας μπαλίτσα του λέω μπας και ξεκολλήσουμε! Μιλάμε τρελό γέλιο ο τύπος!
Αλλά γατόνι, το έφτιαξε ο τύπος!  :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Άκου πλάκα:
Έμεινε το αυτοκίνητο και μου'ρχεται ένας τύπος της οδικής, όλο γιατρέ και γιατρέ και δώστου μπουρου-μπουρουμπούρου, φυσιογνωμία λέμε.
Έχεις κόλλημα με το Αλέφαντο; Του λέω
Μράαααβο μου λέει!
Μάθε μας μπαλίτσα του λέω μπας και ξεκολλήσουμε! Μιλάμε τρελό γέλιο ο τύπος!
Αλλά γατόνι, το έφτιαξε ο τύπος!  :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ηταν οπαδος του μπου ο γιατρος? :grin: :grin:
ειμαι σε εντελως διαφορετικο κλαδο εργασιας γιατρε καμια σχεση συν οτι εχω να κατεβω στην αθηνα μεσα στην πολη πανω απο 10ετια
και κατι ασχετο παρε χιουνται να σωθεις γιατρε :grin: :grin:
δεν θα δεις ποτε χιουνται να μενει στο δρομο η να ειναι φορτωμενο σε οδικη :2funny: :2funny: :2funny:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ηταν οπαδος του μπου ο γιατρος? :grin: :grin:
ειμαι σε εντελως διαφορετικο κλαδο εργασιας γιατρε καμια σχεση συν οτι εχω να κατεβω στην αθηνα μεσα στην πολη πανω απο 10ετια
και κατι ασχετο παρε χιουνται να σωθεις γιατρε :grin: :grin:
δεν θα δεις ποτε χιουνται να μενει στο δρομο η να ειναι φορτωμενο σε οδικη :2funny: :2funny: :2funny:
ακόμα και η οδική αρνείται να τα παραλάβει...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
τι λες ρε τρελε :grin:
ειδες ποτε χιουνται σταματημενο στο δρομο :think: :think:
εγω ποτε
ελα πες για ραφαελα θελουμε τα φωτα σου γιατι εγω απο το μυαλο που βλεπω πως εχει(πραγματικα ειναι ξυραφι)μου φαινεται για μεγαλη ξεπετα η κανω λαθος?

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
τι λες ρε τρελε :grin:
ειδες ποτε χιουνται σταματημενο στο δρομο :think: :think:
εγω ποτε
ελα πες για ραφαελα θελουμε τα φωτα σου γιατι εγω απο το μυαλο που βλεπω πως εχει(πραγματικα ειναι ξυραφι)μου φαινεται για μεγαλη ξεπετα η κανω λαθος?
ειναι μονο για να ομορφενει το πεζοδρομειο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ανοίγωντας το βιντεάκι που πόσταρε ο κόσνικ στο θέμα της claire forlani ([URL unfurl="true"]http://youtu.be/el7nCNyPGUo[/url])
μου έβγαλε προτεινώμενο το παρακάτω βίντεο. Δεν την ξέρω την κοπέλα,δεν είμαι λάτρης του τρίτου φύλου,αλλά έπαθα σοκ από αυτά που λέει..
Δηλαδη τωρα αυτο ειναι τυχαιο;

ειναι μονο για να ομορφενει το πεζοδρομειο
Αυτο σιγουρα δεν ειναι τυχαιο.  :grin:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
φοβερο το βιντεο γιατρε αν και δεν ξεφευγει απο την κλασσικη θεωρια σε ορισμενα σημεια και σε καποια αλλα λεει μισες αληθειες εχει καταπληκτικο ειρμο σκεψης
οταν την ειχα δει στο μαστορακη τοτε ειχα παθει σοκ παιδι γαρ δεν ειχα ξανα δει τρανς εμεινα και χαζευα :grin: :grin:

Υ.Γ γλυκομουσουδε τουτη δω ειναι η γνωστη ραφαελα με τις μετριες επιδοσεις? :think:
επειδη δεν εχω ακούσει καλά λόγια σχεδόν από κανέναν, δεν την εχω επισκεφθει, οπότε δεν εχω δική μου άποψη... αλλά ναι μοιάζει πολύ με τη Ραφαέλα...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
επειδη δεν εχω ακούσει καλά λόγια σχεδόν από κανέναν, δεν την εχω επισκεφθει, οπότε δεν εχω δική μου άποψη... αλλά ναι μοιάζει πολύ με τη Ραφαέλα...
δεν ξερω τι ειναι η κυρια βεβαια απ τι βλεπω μου φαινεται πολυεπικινδυνη σεξουαλικος :grin:
ενα πραγμα εχω να πω για το κρεββατι μετα απο τοσα χρονια,μακρια απο τις πολυ χαζες και απ αυτες που εχουν πολυ μυαλο και απ τι φαινεται η κυρια εχει ακρετες σταγονες μυαλο :grin:
παρεπιπτοντως μιλαμε για τουτη εδω  :think: :think:
κατι τετοιες φιρμες της τηλεορασης ειναι το φαει του μαρικου σιγουρα θα την εχει επισκεφτει θα μας τα πει οταν μπει :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom