_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Άκου πλάκα:
Έμεινε το αυτοκίνητο και μου'ρχεται ένας τύπος της οδικής, όλο γιατρέ και γιατρέ και δώστου μπουρου-μπουρουμπούρου, φυσιογνωμία λέμε.
Έχεις κόλλημα με το Αλέφαντο; Του λέω
Μράαααβο μου λέει!
Μάθε μας μπαλίτσα του λέω μπας και ξεκολλήσουμε! Μιλάμε τρελό γέλιο ο τύπος!
Αλλά γατόνι, το έφτιαξε ο τύπος!
γιατι κατέβηκε η φίλη μας η Ιζαμπελα και θα πεσουν αγρια γαμησια...οχι γιατι?
ακόμα και η οδική αρνείται να τα παραλάβει...
ηταν οπαδος του μπου ο γιατρος?
ειμαι σε εντελως διαφορετικο κλαδο εργασιας γιατρε καμια σχεση συν οτι εχω να κατεβω στην αθηνα μεσα στην πολη πανω απο 10ετια
και κατι ασχετο παρε χιουνται να σωθεις γιατρε
δεν θα δεις ποτε χιουνται να μενει στο δρομο η να ειναι φορτωμενο σε οδικη
ειναι μονο για να ομορφενει το πεζοδρομειοτι λες ρε τρελε
ειδες ποτε χιουνται σταματημενο στο δρομο
εγω ποτε
ελα πες για ραφαελα θελουμε τα φωτα σου γιατι εγω απο το μυαλο που βλεπω πως εχει(πραγματικα ειναι ξυραφι)μου φαινεται για μεγαλη ξεπετα η κανω λαθος?
Δηλαδη τωρα αυτο ειναι τυχαιο;ανοίγωντας το βιντεάκι που πόσταρε ο κόσνικ στο θέμα της claire forlani ([URL unfurl="true"]http://youtu.be/el7nCNyPGUo[/url])
μου έβγαλε προτεινώμενο το παρακάτω βίντεο. Δεν την ξέρω την κοπέλα,δεν είμαι λάτρης του τρίτου φύλου,αλλά έπαθα σοκ από αυτά που λέει..
Αυτο σιγουρα δεν ειναι τυχαιο.ειναι μονο για να ομορφενει το πεζοδρομειο
επειδη δεν εχω ακούσει καλά λόγια σχεδόν από κανέναν, δεν την εχω επισκεφθει, οπότε δεν εχω δική μου άποψη... αλλά ναι μοιάζει πολύ με τη Ραφαέλα...φοβερο το βιντεο γιατρε αν και δεν ξεφευγει απο την κλασσικη θεωρια σε ορισμενα σημεια και σε καποια αλλα λεει μισες αληθειες εχει καταπληκτικο ειρμο σκεψης
οταν την ειχα δει στο μαστορακη τοτε ειχα παθει σοκ παιδι γαρ δεν ειχα ξανα δει τρανς εμεινα και χαζευα
Υ.Γ γλυκομουσουδε τουτη δω ειναι η γνωστη ραφαελα με τις μετριες επιδοσεις?
δεν ξερω τι ειναι η κυρια βεβαια απ τι βλεπω μου φαινεται πολυεπικινδυνη σεξουαλικοςεπειδη δεν εχω ακούσει καλά λόγια σχεδόν από κανέναν, δεν την εχω επισκεφθει, οπότε δεν εχω δική μου άποψη... αλλά ναι μοιάζει πολύ με τη Ραφαέλα...