jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
θα παρω και σενα
Παμε δασος με ντιμ
θα παρω και σενα
Παμε δασος με ντιμ
Θα κανω οτι θακανε ενας φανταρος (δεκαετιας 80) που πηρε αδεια ορκομωσιας.
Οποιος γνωριζει καταλαβαινει.
γιατι του 80 συγκεκριμενα?Θα κανω οτι θακανε ενας φανταρος (δεκαετιας 80) που πηρε αδεια ορκομωσιας.
Γιατι τοτε ηταν 40 μερες κλειστος μεχρι την ορκομωσια.γιατι του 80 συγκεκριμενα?
διαχρονικο δεν ειναι το ντου στα δελα με την αδεια?
Σωστός σειρά!!!Θα κανω οτι θακανε ενας φανταρος (δεκαετιας 80) που πηρε αδεια ορκομωσιας.
Κάτι τέτοιο λεω να κάνω και εγω , και απο οτι βλεπω δεν υπάρχει στην ψηφοφορία ο καφές , αν θέλει ας τον προσθέσει ο νηματοθέτης.Θα βγω έξω στην λιακάδα για να πάω σε ένα cafe να πιω καφεδάκι! Απλά πράγματα!
Και μετά βλέπουμε!!!!!
Κάτι τέτοιο λεω να κάνω και εγω , και απο οτι βλεπω δεν υπάρχει στην ψηφοφορία ο καφές , αν θέλει ας τον προσθέσει ο νηματοθέτης.
Χαλαρο καφεδακι στη Γλυφαδα και να χαζευω τα κωλαρακια που θα περνανε,ελπιζω μονο να ειναι καλοκαιρι 2020,το γαμησι δεν μου λειπει καθοτι δεσμευμενος!
σωστος γειτοναΧαλαρο καφεδακι στη Γλυφαδα και να χαζευω τα κωλαρακια που θα περνανε,ελπιζω μονο να ειναι καλοκαιρι 2020,το γαμησι δεν μου λειπει καθοτι δεσμευμενος!
υπάρχουν και άλλοι που έχουν γκόμενα αλλά δεν τους φτάνει μόνο μία, θέλουν και άλλες για ποικιλίατο γαμησι δεν μου λειπει καθοτι δεσμευμενος