Πρώτη φορά ήταν όταν πήρα call girl στο σπίτι μου εδώ στη Θεσσαλονίκη,στα μέσα της δεκαετίας του 2000,όταν ήμουν 23 ετών.Έλειπαν όλοι το Σ/Κ.Πήρα μια εφημερίδα με αγγελίες και άρχισα τα τηλεφωνήματα.Σε μια στιγμή πετυχαίνω μια τύπισσα με λίγο βαριά φωνή.Κατάλαβε ότι ήμουν πρωτάρης και με είπε ότι είναι trans.Δεν είχα καταλάβει ότι το "TR" της αγγελίας είναι ενδεικτικό,τόσο άσχετος!Τελικά κανονίζω με μια κανονική κοπέλα που έγραφε ότι είναι πάνω κάτω συνομήλική μου,για να έρθει το νύχτα.Περνούσε η ώρα και καθυστερούσε πολύ,οπότε ξανατηλεφώνησα.
Έρχεται λοιπόν με τακούνια και ωραίο αλλά διακριτικό ντύσιμο,2-3 ώρες μετά τα μεσάνυχτα.Πολύ όμορφο πρόσωπο και ωραία σιλουέτα.Το σώμα ήταν πάρα πολύ καλό σε κιλά και αναλογίες,αλλά με κυτταρίτιδα.Φαινόταν λίγα χρόνια μεγαλύτερη μου.Μελαχρινή και κατά δήλωση της Βραζιλιάνα.Λευκή Βραζιλιάνα.Μιλούσε άπταιστα ελληνικά με σπαστή προφορά.
Στον αγώνα η συμμετοχή της δεν ξεκίνησε καλά,παρόλο που όπως με είχε πει της άρεσα.Μου τον έπιασε πάνω από παντελόνι και είδε ότι ήταν πέτρα.Αφού ξεντυθήκαμε,στήθηκε για ιεραποστολικό.Ούτε να με φιλήσει ούτε να με χαϊδέψει τουλάχιστον,καθόλου προκαταρκτικά.Έσκυψα να της κάνω γλειφομούνι και αφού δέχτηκα το επιπλέον 20ευρω που με είπε,ξεκίνησα τη σπάτουλα.Μετά την πηδούσα σε ιεραποστολικό πολλή ώρα,χωρίς να αλλάξουμε στάση,αλλά να μη χύνω με τίποτα.Τον είχα παίξει ο μαλάκας 2 φορές λίγες ώρες πριν έρθει,για να μη χύσω γρήγορα.Η μία θα ήταν αρκετή.Εκεί όμως ξύπνησε το φιλότιμο της.Το πήρε προσωπικά και με έκανε φανταστική πίπα,έστω και με το προφυλακτικό.Απάντησε στο τηλεφώνημα του οδηγού της και τον είπε να περιμένει.Ο οργασμός μου ήταν έντονος και έχυσα δυνατά με φωνές.Συνολικό κόστος €100.Σύντομη κουβεντούλα και καληνύχτα.Θετικό πρόσημο.