Νέα

Πρώτη φορά και άσφαιρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καλημερα συναγωνιστες.το προβλημα μου ειναι πως πριν λιγες μερες ενω ημουν με την κοπελα μου και ενω για αυτη νιωθω πραγματικα αισθηματα ενω πηγε να γινει για πρωτη φορα(για μενα)δεν μπορεσα..και ειμαι και 18 χρονων.μηπως φταει η ελλειψη σεχουαλικων εμπειριων?μηπως θα ηταν καλυτερο να πηγαινα σε 1 μπουρδελο πρωτα? :jerking:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΝΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ.ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΧΟΥΑΛΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ?ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ 1 ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΡΩΤΑ? :jerking:

Φίλε κατ'αρχήν ξέχνα το μπουρδέλο.
Την όλη κατάσταση μην την βλέπεις σαν πρόβλημα αλλά σαν ένα τυχαίο συμβάν
που έγινε και τελείωσε,σε όλους μας έχει συμβεί.
Όταν ξαναβρεθείς με την κοπέλα σου χαλάρωσε πάρ'την αγκαλιά κι άστο
να έρθει από μόνο του κι όσο κι αν νιώθεις πραγματικά αισθήματα γι'αυτήν
στο κρεββάτι δες την και λίγο πρόστυχα,καλό θα σας κάνει και πάνω απ'όλα
μην σκέφτεσαι τίποτα,μόνο βλέπε,άκου και άγγιζε και κοίτα να το απολαύσεις.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχεις τίποτα. Όλα μέσα στο μυαλό είναι!!!!!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τι πάει να πει ότι νιώθεις πραγματικά αισθήματα; Θα την παντρευτείς;

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εσυ Todok πια ειναι η αποψη σου περι γαμου και για τις γυναικες?Τι λες?Μονο γαμησι και μετα φτυσιμο στην μαπα?

To θεμα δεν ειναι αυτο .Εσυ να την πεις στον Todok και αυτος σε σενα

ΞΕρετε ποσο σοβαρο ειναι αυτο που επαθε ο φιλος μας????

Ο ανθρωπος σιγουρα θα εχει παθει ζημια στην αυτοπεποιθηση και την ψυχολογια του

Επισκέπτης
To θεμα δεν ειναι αυτο .Εσυ να την πεις στον Todok και αυτος σε σενα

ΞΕρετε ποσο σοβαρο ειναι αυτο που επαθε ο φιλος μας????

Ο ανθρωπος σιγουρα θα εχει παθει ζημια στην αυτοπεποιθηση και την ψυχολογια του

Στον todok δεν θελω να την πω...ισα ισα συμφωνω με οσα λεει απλα θελω να τον δω να κανει διαλεξη παλι:cheesy:

Τωρα για τον φιλο πιστευω οτι σε ολους εχει συμβει πανω κατω  να κομπλαρουν.Δεν ειναι τπτ την επομενη φορα θα τα παει καλυτερα.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τα γουστάρω αυτά τα θέματα, ξυπνάει μέσα μας ο Ασκιτής. :rockon:
αυτό το "πραγματικά αισθήματα" το μεταφράζω "θέλω και να την ικανοποιήσω"
σωστό μεν αλλά αν έχεις ΚΑΙ αυτό στον νού σου ίσως να ξανα αγχωθείς και ξανα αποτύχεις
γιατί μάλλον έχεις και στο βάθος του μυαλού "ωχ τι θα πει τώρα"

άρα όπως είπε και ο G.G.XXX πάρτο χαλαρά και όλα θα έρθουν μόνα τους
μην αρχίσεις τίποτα ακροβατικά, άσε τις αισθήσεις σου και πράξε όπως σου βγει.
τα υπόλοιπα θα τα βρείτε και μέσα απο κουβεντούλα

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Στον todok δεν θελω να την πω...ισα ισα συμφωνω με οσα λεει απλα θελω να τον δω να κανει διαλεξη παλι:cheesy:

Τωρα για τον φιλο πιστευω οτι σε ολους εχει συμβει πανω κατω  να κομπλαρουν.Δεν ειναι τπτ την επομενη φορα θα τα παει καλυτερα.

Το ξερεις οτι αυτο που του ετυχε μπορει ανετα να προκαλεσει στυτικη δυσλειτουργια για μερικα χρονακια>?  (λογω ψυχολογικων παραγοντων)

Ηταν η πρωτη του φορα με την κοπελα του.. :'(

Επισκέπτης
Το ξερεις οτι αυτο που του ετυχε μπορει ανετα να προκαλεσει στυτικη δυσλειτουργια για μερικα χρονακια>?  (λογω ψυχολογικων παραγοντων)

Ηταν η πρωτη του φορα με την κοπελα του.. :'(

Μου φαινεται λιγο τραβηγμενο αυτο.Αλλα ακομα και να παθει κανεναν ψυχολογικο κολημα μπορει να το ξεπερασει χωρις πολες δυσκολιες...δηλαδη οχι και χρονακια...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
O άνθρωπος καλό θα ήταν να μεγαλώσει λίγο. Να βγει να πει "θέλω μιά γκόμενα να γαμάω" και όχι να το επενδύει με παραμύθια για πραγματικά αισθήματα.

Η ζημιά στην ψυχολογία του έγινε από τη δική του προσέγγιση και όχι από το ότι δε του σηκώθηκε.

Και τι πάει να πει "η πρωτη του φορα με την κοπελα του"; Δηλαδή αν ήταν μία τανα στη θέση της ποιά θα ήταν η διαφορά;

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
O άνθρωπος καλό θα ήταν να μεγαλώσει λίγο. Να βγει να πει "θέλω μιά γκόμενα να γαμάω" και όχι να το επενδύει με παραμύθια για πραγματικά αισθήματα.

Η ζημιά στην ψυχολογία του έγινε από τη δική του προσέγγιση και όχι από το ότι δε του σηκώθηκε.

Και τι πάει να πει "η πρωτη του φορα με την κοπελα του"; Δηλαδή αν ήταν μία τανα στη θέση της ποιά θα ήταν η διαφορά;

ΜΕΓΑΛΗ διαφορα φιλε ..

Γιατι με την πουτανα θα υπηρχε ανωνυμια και κανενα συναισθηματικο δεσιμο αν αποτυγχανε

Τωρα το προβλημα μπορει να γινει ψυχολογικο :-

Επισκέπτης

Μονο στο θεμα χρονου κυριως και στην ανεση χωρου αλλα σιγουρα χαμηλοτερες υπηρεσιες.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ΜΕΓΑΛΗ διαφορα φιλε ..

Γιατι με την πουτανα θα υπηρχε ανωνυμια και κανενα συναισθηματικο δεσιμο αν αποτυγχανε

Τωρα το προβλημα μπορει να γινει ψυχολογικο :-

Κι αφού υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο τότε γιατί υποφέρει;

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
οκ ρε todok μπορεί να είναι και η πρώτη του σχέση.
το αν πραγματικά την αγαπάει ή απλά έχει καύλες και έτσι νομίζει, θα το διαπιστώσει στην πορεία.
αν εσύ βλέπεις όλα τα θηλυκά σαν μουνί για ξέσκισμα πρέπει να το βλέπουμε και οι υπόλοιποι?
τι λογική είναι αυτή.

Επισκέπτης
οκ ρε todok μπορεί να είναι και η πρώτη του σχέση.
το αν πραγματικά την αγαπάει ή απλά έχει καύλες και έτσι νομίζει, θα το διαπιστώσει στην πορεία.
αν εσύ βλέπεις όλα τα θηλυκά σαν μουνί για ξέσκισμα πρέπει να το βλέπουμε και οι υπόλοιποι?
τι λογική είναι αυτή.

Η λογικη του εξυπνου αντρα που στην ζωη του δεν θα την πατησει απο γυναικα τουλαχιστον και ξερει να περναει καλα.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αν δεν την πατήσεις δεν θα μάθεις. κανείς δεν γεννήθηκε με "οδηγίες χρήσεις" παραμάσχαλα.
εκτός αν διαβάζει κανείς κωστόπουλο που θα βρει μέσα όλες τις απαντήσεις  :jerking:

Επισκέπτης
Ποιος το λεει αυτο? Ο εμπειρος αντρας?  :P

Ειναι γενικος κανονας.Τα συναισθηματα τα εφευραν οι γκομενες και κυριως οι ελεειηνιδες για να προκαλεσουν το φαινομενο του μουνοδουλισμου που εχει σαν αποτελεσμα την χειραγωγηση του αντικρου πληθυσμου.

Επισκέπτης
αν δεν την πατήσεις δεν θα μάθεις. κανείς δεν γεννήθηκε με "οδηγίες χρήσεις" παραμάσχαλα.
εκτός αν διαβάζει κανείς κωστόπουλο που θα βρει μέσα όλες τις απαντήσεις  :jerking:

Καλο ωστοσο ειναι να βλεπεις και τι συμβαινει γυρω σου και πως την πατανε πολοι και πως καταντανε με τα αισθηματα που ειχαν ωστε να αποφευφεις τα ιδια λαθη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom