Αγαπητέ liomas δε σε ξέρω,αλλά αν σε ήξερα είμαι σίγουρος κατά 95%,ότι έχεις ευνοηθεί έστω και μία φορά από το ΠΑΣΟΚ.Και δεν εννοώ ότι πήγες σε κάποιο "πράσινο" γραφείο και ζήτησες ρουσφέτι,αλλά και με κάποιο νόμο με κάποια ρύθμιση που έκανε το ΠΑΣΟΚ και δε θα έκανε η ΝΔ λόγω φιλοσοφίας ("βοηθάω τους έχοντες,αδικώ τους μη έχοντες").Θα μου πεις λογικό να έκανε κάτι που να σε βοήθησε,αφού είχε δύο συνεχόμενες οχταετίες,με διάλειμμα 3 ετών Μητσοτάκη,και είναι στατιστικά εφικτό να φέρει κάτι που είναι ευνοϊκό.Μα για να βγει δύο τετραετίες συνεχόμενες σημαίνει ότι έκανε κάτι καλό.Τέλος πάντων,αν εσύ πιστεύεις ότι το ΠΑΣΟΚ σου έκανε κακό,είναι δικαίωμά σου,και οι υπόλοιποι που δεν σε ξέρουν δεν μπορούν να κρίνουν την αιτία.
Ο αγαπητός φίλος Raven M (άκουγα παλιά ένα συγκρότημα Raven στο οποίο ο τυμπανιστής-το drummer δεν μου αρέσει-χτυπούσε τα τύμπανα και με το κεφάλι,φορώντας κράνος!!!),αναφέρει ότι δεν έχει πάρει "ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ" από το Δημόσιο και αμέσως μετά μας λέει ότι η εταιρεία του (δική σου εταιρεία,ή απλώς είσαι εργαζόμενος;) εμπορεύεται-παράγει προϊόντα που συμμετέχουν και σε προμήθειες του Δημοσίου.Είναι αντιφατικό φίλε μου αυτό.Δεν είναι ανάγκη να παίρνεις "μαύρα" λεφτά από το δημόσιο.Ακόμα και η ύπαρξη δημοσίων υπηρεσιών,που κάνουν προμήθειες και κατά συνέπεια σου δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχεις και να πάρεις κάποια δουλειά-νόμιμα-είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα.Αν ιδιωτικοποιηθούν όλα,ο ιδιώτης που θέλει να μειώσει από παντού το κόστος,θα σε αποκλείσει ή μάλλον εσύ θα αυτοαποκλειστείς,αφού δε θα μπορείς να ανταγωνιστείς το κόστος του βούλγαρου,Κινέζου κλπ.Οπότε κι εσύ είσαι ευνοημένος.Όσον αφορά το θέμα του Στρατού,ήξερα παιδί γέννημα θρέμμα δεξιού περιβάλλοντος,να βολεύεται από αξιωματικό φαντικό ΠΑΣΟΚτζή!Απλώς έτυχε να είναι φίλος του πατέρα του.Αυτό δε λέει τίποτα.
Ο Καραμανλής,όπως σωστά διάβασα,αποφεύγει μεγάλες κινήσεις ώστε να μη φθαρεί.Και όσες φορές πήγε να κάνει κάτι "προχωρημένο" δια μέσω των υπουργών του,έφαγε μεγάλη σφαλιάρα.Όπως στο θέμα του Βασικού Μετόχου.Κι ελπίζω,ο κουμπάρος του ο Ερντογάν (μανία με τους κουμπάρους έχει αυτός ο άνθρωπος!!!!) να μην του κάνει θερμό επεισόδιο λόγω των πετρελαίων της Κύπρου.Δε θα τη βγάλει καθαρή.Και δε θα μου φανεί περίεργο,αν βγει στη βουλή και δεν ευχαριστήσει τους Αμερικανούς,αλλά τους Τούρκους....