You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόθεση ψήφου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
κ εγω αυτον θα ψηφιζα.. αν ψηφιζα εδω περα
Επισκέπτης
με προλαβες.ειχα σκοπο να το ανοιξω εγω το θεμα.λοιπον θα ψηφιζα καρατζαφερη γιατι ειναι πατριωτης και χριστιανος.ολοι οι αλλοι ειναι αντιχριστοι και αμερικανοφιλοι.επιτελους στοπ στον δικομματισμο!
Χωρίς να σε ξέρω ρε φίλε,πόσο χριστιανός είσαι όταν πηγαίνεις να γαμάς πόρνες;Απλώς απορία το έχω...Για τα υπόλοιπα δε διαφωνώ.Κι εγώ συμφωνώ σε μερικά με τον Καρατζαφέρη διαφωνώ σε άλλα.Και ιδίως στο θέμα του "Βασιλιά"...
Επισκέπτης
Μεταξυ μας.......στις εκλογες ειχα ψηφισει Βεργη........χεχεχεχε.....τον ειχα πετυχει και σε προεκλογικο λογο οπου εταζε σε ολους τους ψηφοφορους τους ρωσιδες και διακοπες στη μυκονο για ολον τον κοσμο........χαχαχαχα
Επειδή υποσχέθηκε τις ρωσίδες τον ψήφισες;
Φανταστείτε... Σαν να το βλέπω μπροστά μου.
"Είναι τα γεγονότα των 20:30 , στο μικρόφωνο ο Νίκος Ταπιάνης
ʼνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ Ν.Δ.- ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταγράφει νέα μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση . Η έρευνα έγινε σε σάιτ με οίκους ανοχής και με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής ψήφου. ʼμεση ήταν η αντίδραση των κομμάτων
Καραμανλής,"To μήνυμα για Η Νέα Διακυβέρνηση προχωράει στις μεταρρυθμίσεις κ στις προεκλογικές της δεσμεύσεις"
Παπανδρέου,"Δε θα παίξουμε το παιχνίδι των σικέ δημοσκοπήσεων. Αποδεικνύεται περίτρανα οτι η Δεξιά ευθύνεται και για την πορνεία. Παραδώσαμε μια χώρα χωρίς πόρνες και μέσα σε 3 χρόνια τα διαλύσατε όλα "
Παπαρρήγα," Δε σχολιάζουμε δημοσκοπήσεις που διοργανώνει το μεγάλο κεφάλαιο και ο δικομματισμός, που εκμεταλλεύεται τα όνειρα χιλιάδων αθώων κοριτσιών και τα ωθεί στην πορνεία "
Αλαβάνος,"Η δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό μέλους σάιτ για οίκους ανοχής, το οποίο μέλος έχει στενές σχέσεις με την Ακροδεξιά και τη Χρυσοπηγή(άσχετο...) . Για μια ακόμα φορά καθίσταται αναγκαίος ο διαχωρισμός κράτους - Εκκλησίας(κι αυτό άσχετο , αλλά κολλάει παντού) "
Καρατζαφέρης, "Εγώ στο σάιτ δεν είδα καμιά δημοσκόπηση. Το μόνο που διάβασα ήταν, "Κατάθεση στη Σόνια. Ήταν υπέροχη . Μου έγλειφε τις αρχιδόμπαλες και έχυσα στις βυζάρες της" "
"Είναι τα γεγονότα των 20:30 , στο μικρόφωνο ο Νίκος Ταπιάνης
ʼνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ Ν.Δ.- ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταγράφει νέα μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση . Η έρευνα έγινε σε σάιτ με οίκους ανοχής και με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής ψήφου. ʼμεση ήταν η αντίδραση των κομμάτων
Καραμανλής,"To μήνυμα για Η Νέα Διακυβέρνηση προχωράει στις μεταρρυθμίσεις κ στις προεκλογικές της δεσμεύσεις"
Παπανδρέου,"Δε θα παίξουμε το παιχνίδι των σικέ δημοσκοπήσεων. Αποδεικνύεται περίτρανα οτι η Δεξιά ευθύνεται και για την πορνεία. Παραδώσαμε μια χώρα χωρίς πόρνες και μέσα σε 3 χρόνια τα διαλύσατε όλα "
Παπαρρήγα," Δε σχολιάζουμε δημοσκοπήσεις που διοργανώνει το μεγάλο κεφάλαιο και ο δικομματισμός, που εκμεταλλεύεται τα όνειρα χιλιάδων αθώων κοριτσιών και τα ωθεί στην πορνεία "
Αλαβάνος,"Η δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό μέλους σάιτ για οίκους ανοχής, το οποίο μέλος έχει στενές σχέσεις με την Ακροδεξιά και τη Χρυσοπηγή(άσχετο...) . Για μια ακόμα φορά καθίσταται αναγκαίος ο διαχωρισμός κράτους - Εκκλησίας(κι αυτό άσχετο , αλλά κολλάει παντού) "
Καρατζαφέρης, "Εγώ στο σάιτ δεν είδα καμιά δημοσκόπηση. Το μόνο που διάβασα ήταν, "Κατάθεση στη Σόνια. Ήταν υπέροχη . Μου έγλειφε τις αρχιδόμπαλες και έχυσα στις βυζάρες της" "
Επισκέπτης
Βεργη με τρελλα
moynitsokinigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δεν θα ψηφιζα φιλε μου...Δεν θα τους εκανα αυτην την χαρη. Να παω και να στεκομαι για ωρες και να περιμενω να ψηφισω, τι? Κάποιους οι οποίοι δεν θα με βοηθήσουν ποτέ απρα μόνο αν είμαι παιδί υπουργού ή πατέρα με πλούσια αρχίδια???
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Ακριβώς ίδια ψηφοφορία υπήρχε ήδη. Το θέμα συγχωνεύτηκε.
Το γνωριζω οτι υπηρχε φιλε αντισθενη αλλα επειδη τετοιου ειδους ψηφοφοριες αποτιπονουν τασεις περιοδων θεωρησα οτι μπορω να φτιαξω μια τωρα γι αυτο και εβαλα διορια μια εβδομαδα...anyway you know better!!!Ακριβώς ίδια ψηφοφορία υπήρχε ήδη. Το θέμα συγχωνεύτηκε.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Δεν έχεις και άδικο. Ξαναφτιάχτην αν θες.
διστυχως παλι αναγκαζομε να παρω θεση ...τι σημασια ρε παιδια εχει ποιο κομμα προηγειτε...ποια ειναι η διαφορα τουσ??κοκα κολα πεπσι κολα ειναι δεν το εχετε καταλαβει.??..ελεος ποια ...τι εκανε το πασοκ 20 χρονια???τορα θα ελθει να φερει τον παραδεισο. ειδαμε και τα αλλα κομματα απο τους δημαρχους που εχουν στους διαφορους δημουσ πχ νικεα παλια λογοθετης..αν και αυτος ο σωτηρας του συνασπισμου στην θεσσαλονικη..τετοιο μαργαριταρι ??πουλησε το κομμα του για να παει στο πασοκ ξαφνικα ανακαλυψε οτι υπαρχει καλυτερο κομμα με περισσοτερο φαι βουγιας λεγετε ετσι δεν ειναι??αν και αυτος ο κατατζαφερης βασιλικος στην εποχη μας??πολυ σοβαρος..η παπαρηγα μας ελεγε οτι ειναι εξαιρετικοι δημαρχοι και να τουσ ψηφησουμε ετσι δεν ειναι και βγηκαν παλιοσαβουρες και πουλημενοι σε κατι καισαριανες κλπ αρε παπαρηγα ακομα δεν βγηκες στην εξουσια και κανεις τετοια λαθη??σου αρεσε παπαρηγα ο λογοθετης καποτε με τετοια λαθη ??ενα μπουρδελο ειναι ολοι οι πολιτικοι τι ασχολειστε?? για να σοβαρευτω και λιγο πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει εξουσια αλλα τα τελευταια χρονια μου φαινοντε ολοι ιδιοι βλεπω παρακμη του πολιτικου συστηματος το λιγοτερο μπουρδελο ειναι το μπουδελα κομ αυτο ψηφιζω
Επισκέπτης
Εγω ένα δεν καταλαβαίνω. 15-20 μονάδες διαφορά έχει ο Κωστάκης απο το Γιωργάκη στην πρωθυπουργική καταλληλότητα (φαντάσου που φτάσαμ..ο ορισμός του μή χείρων... ). Δεν το καταλαβαινουν αυτο στο ΠΑΣΟΚ? Leader χρειάζονται.
Φιλε μου χωρις παρεξηγηση δεν ξερεις πολλα απο πολιτικη...το αν προηγειται ο κωστακης του γιωργακη δεν λεει τιποτα...απολυτως...να σου θυμησω οτι ο Σιμητης προηγειτω του Καραμανλη απο 13 εως 18 μοναδες στην καταλληλοτητα πρωθυπουργου,ενω η ΝΔ ηταν μπροστα απ το ΠΑΣΟΚ σε δημοσκοπησεις.Παιζει ρολο η θεση που βρισκεσαι...κυβερνηση η αντιπολιτευση..Αν κυβερνουσε το ΠΑΣΟΚ ο γιωργακης θα ηταν μπροστα...Οσο για τις κοκα κολες και πεπσι που λεει αλλος φιλος...Μην μου πεις οτι ειναι το ιδιο η πεπσι με την κοκα γιατι θα σαλταρω....καμια σχεση...ποτε δεν πινουμε πεπσι δηλαδη ΝΔ...χιχιχιχιχι!Εγω ένα δεν καταλαβαίνω. 15-20 μονάδες διαφορά έχει ο Κωστάκης απο το Γιωργάκη στην πρωθυπουργική καταλληλότητα (φαντάσου που φτάσαμ..ο ορισμός του μή χείρων... ). Δεν το καταλαβαινουν αυτο στο ΠΑΣΟΚ? Leader χρειάζονται.
τωρα αστην μαν αφου παλι θα χασουμε..χεχεχεχεχε!!!Δεν έχεις και άδικο. Ξαναφτιάχτην αν θες.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
παντως αλλο κοκα κολα αλλο πεπσι κολα εγω προτιμαω πεπσι