You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόθεση ψήφου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σαν βερος Ανδρεικος του πραγματικου ΠΑΣΟΚ μαλλον θα ψηφιζα ειτε ΛΑΟΣ ειτε ΚΚΕ καθως ειναι τα μονα που κρατανε κατι απο ιδεολογια.Με τιποτα τους λακαμαδες νεοπασοκους και νεοδημοκρατες της τσεπης.Αν και το καλυτερο ειναι η αποχη μπας και καταλαβουν τιποτα!!
Μην μου πεις οτι ειναι το ιδιο η πεπσι με την κοκα γιατι θα σαλταρω.... καμια σχεση...ποτε δεν πινουμε πεπσι δηλαδη ΝΔ...χιχιχιχιχι!
Δηλαδή να υποθέσουμε ότι επειδή δεν πίνεις πέπσι δηλαδή ΝΔ μάλλων θα πίνεις κοκα δηλαδή ΠΑΣΟΚ?
Αμερικάνικο προιών η κοκα. Και ο Παπανδρέου παιδί των Αμερικάνων κι αυτός. Και ετσι όπως χορτένουμε με την κοκα θυμόμαστε και το 1981. Εξω οι βάσεις του θανάτου κλπ κλπ...χιχιχιχιχι
Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Δηλαδή να υποθέσουμε ότι επειδή δεν πίνεις πέπσι δηλαδή ΝΔ μάλλων θα πίνεις κοκα δηλαδή ΠΑΣΟΚ?
Αμερικάνικο προιών η κοκα. Και ο Παπανδρέου παιδί των Αμερικάνων κι αυτός. Και ετσι όπως χορτένουμε με την κοκα θυμόμαστε και το 1981. Εξω οι βάσεις του θανάτου κλπ κλπ...χιχιχιχιχι
ΛΑΟΣ για το μοναδικο λογο πως κανει τις περισσοτερες ερωτησεις και τα χωνει στο ευρωπαικο κοινοβουλιο απο οτι και τα 3 κομματα μαζι..φυσικα ψηφιζω χωρις να πολυασχολουμαι αφου αν δεν δουλευαμε δεν θα τρωγαμε συνεπως οτι και να γινει στην δικη μας καθημερινη ζωη δεν προκειται να αλλαξουν τιποτα οι αλλοι..μονο εμεις ο καθενας για τον εαυτο του και ολοι μαζι για το κοινο καλο
Μάθε πρώτα ορθογραφία και κατοπιν εκφράσου πολιτικά ...
Μα τι θες λοιπόν ? η ανθρωπογεωγραφία του πολιτικού χωρου καταγράφεται δυναμικά και ο πολίτης καλείται να την επικυρώσει τη δεδομένη στιγμή.
Κάποια άτομα σαν εσένα δεν έχουν τη δυνατότητα αυτης της έκφρασης και καταλήγουν σε συμπεράσματα παρόμοια με τις ανοησίες και απλοικότητες που καταγραφονται στο παιδικής λογικής σου κείμενο ...
Μα τι θες λοιπόν ? η ανθρωπογεωγραφία του πολιτικού χωρου καταγράφεται δυναμικά και ο πολίτης καλείται να την επικυρώσει τη δεδομένη στιγμή.
Κάποια άτομα σαν εσένα δεν έχουν τη δυνατότητα αυτης της έκφρασης και καταλήγουν σε συμπεράσματα παρόμοια με τις ανοησίες και απλοικότητες που καταγραφονται στο παιδικής λογικής σου κείμενο ...
διστυχως παλι αναγκαζομε να παρω θεση ...τι σημασια ρε παιδια εχει ποιο κομμα προηγειτε...ποια ειναι η διαφορα τουσ??κοκα κολα πεπσι κολα ειναι δεν το εχετε καταλαβει.??..ελεος ποια ...τι εκανε το πασοκ 20 χρονια???τορα θα ελθει να φερει τον παραδεισο. ειδαμε και τα αλλα κομματα απο τους δημαρχους που εχουν στους διαφορους δημουσ πχ νικεα παλια λογοθετης..αν και αυτος ο σωτηρας του συνασπισμου στην θεσσαλονικη..τετοιο μαργαριταρι ??πουλησε το κομμα του για να παει στο πασοκ ξαφνικα ανακαλυψε οτι υπαρχει καλυτερο κομμα με περισσοτερο φαι βουγιας λεγετε ετσι δεν ειναι??αν και αυτος ο κατατζαφερης βασιλικος στην εποχη μας??πολυ σοβαρος..η παπαρηγα μας ελεγε οτι ειναι εξαιρετικοι δημαρχοι και να τουσ ψηφησουμε ετσι δεν ειναι και βγηκαν παλιοσαβουρες και πουλημενοι σε κατι καισαριανες κλπ αρε παπαρηγα ακομα δεν βγηκες στην εξουσια και κανεις τετοια λαθη??σου αρεσε παπαρηγα ο λογοθετης καποτε με τετοια λαθη ??ενα μπουρδελο ειναι ολοι οι πολιτικοι τι ασχολειστε?? για να σοβαρευτω και λιγο πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει εξουσια αλλα τα τελευταια χρονια μου φαινοντε ολοι ιδιοι βλεπω παρακμη του πολιτικου συστηματος το λιγοτερο μπουρδελο ειναι το μπουδελα κομ αυτο ψηφιζω
Επισκέπτης
Μάθε πρώτα ορθογραφία και κατοπιν εκφράσου πολιτικά ...
προς τον ανθρωπο του κατεστημενου αθενς και πολιτικο μηχανικο της δεκαρας.
αντι να κριτικαρεις της αποψεις μου κοιταξε τα χαλια των ανθρωπων [που εχουν τις αποψεις σου πως εχουν καταντησει την ελλαδα και ειμαστε 50 χρονια πισω...και αυτα που γραφεις περι της καθαροτητας της ελληνικης φυλης θα ηθελα να μαθω εαν τα εμαθες στο πανεπιστημιο των σκοπιων που τελειωσες..κοιταξε να διαβασεις λιγη ιστορια ελληνικη μπας και βαλεις λιγο μυαλο εσυ και οι ιδιοι με σενα μπας και δουμε και καμμια ασπρη μερα
χαιρομαι που εχεις καταλαβει οτι μονο ο γιωργακης ειναι παιδι των αμερικανων κι ο καραμανλης ειναι μεγαλος μαγκας και νταης και τους κανει οτι θελει τους αμερικανους...Βεβαια...αυτο ειναι...πως δεν το χα σκεφτει οτι απο τοτε που βγηκε η ΝΔ ειμαστε ανεξαρτητοι απο την αμερικη...θα με εκανε να ξεχαστω φενεται το οτι γελανε μαζι μας στο εξωτερικο με τις εξυπνοτατες κινησεις της ΝΔ που εκαναν ακαμα και το CNN να επαινει τον Αλογοσκουφη και τις εξυπναδες του...Με τον μολυβιατη δε τρεμαν ολοι απο εξωτερικη πολιτικη και τον αλλαξαν για να μην χεστει κανενας απ τον φοβο του....η Ντορα τωρα...χεστηκε η φατμε αδερφε!Μην μου πεις οτι ειναι το ιδιο η πεπσι με την κοκα γιατι θα σαλταρω.... καμια σχεση...ποτε δεν πινουμε πεπσι δηλαδη ΝΔ...χιχιχιχιχι!
Επισκέπτης
Φίλε μου, επίσης χωρίς παρεξήγηση, κριτικη να κάνεις στο περιεχόμενο των λεγομένων. Αν ξέρω ή όχι, αυτό ειναι αλλο θέμα και είσαι ο τελευταίος που θα κρίνεις.Φιλε μου χωρις παρεξηγηση δεν ξερεις πολλα απο πολιτικη...το αν προηγειται ο κωστακης του γιωργακη δεν λεει τιποτα...απολυτως...να σου θυμησω οτι ο Σιμητης προηγειτω του Καραμανλη απο 13 εως 18 μοναδες στην καταλληλοτητα πρωθυπουργου,ενω η ΝΔ ηταν μπροστα απ το ΠΑΣΟΚ σε δημοσκοπησεις.Παιζει ρολο η θεση που βρισκεσαι...κυβερνηση η αντιπολιτευση..Αν κυβερνουσε το ΠΑΣΟΚ ο γιωργακης θα ηταν μπροστα...Οσο για τις κοκα κολες και πεπσι που λεει αλλος φιλος...Μην μου πεις οτι ειναι το ιδιο η πεπσι με την κοκα γιατι θα σαλταρω....καμια σχεση...ποτε δεν πινουμε πεπσι δηλαδη ΝΔ...χιχιχιχιχι!
Αν τώρα το επιχείρημά σου είναι ότι τα leadership qualities των αρχηγών είναι άσχετα με την πρόθεση ψήφου, οκ, το σημειώνουμε εκεί που του αρμώζει. Όσο για την κυβέρνηση της ΔΝ η νίκη και η συνεχιζόμενη διαφορά οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Κ. Καραμανλή σε συνδιασμό με την αδυναμία του ΓΑΠ σε όλα τα μετωπα. Γιαυτό και ΄΄δεν κάνει τίποτα''. Παλιό Καραμανλικό ρητό. Αυτος που δεν κανει τιποτα δεν φθείρεται.
Μάλλον αντί για Daffy θα έπρεπε να είχες το όνομα Fethry.Το γιατί αυτονόητο...
Χαχαχα...
Μπορεί να μην συμφωνώ με τα λεγόμενα σου, αλλά αυτό ήταν καλό...
Επισκέπτης
ΕΙλικρινά δεν ξέρω... το μόνο που ξέρω είναι ότι ΔΕΝ θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Καλύτερα να μου κοπεί το χέρι από τον ώμο, η πούτσα από τα αρχίδια, τα πόδια μου από τους μηρούς και το κεφάλι μου από τον λαιμό! Και μετά το υπόλοιπο σώμα σε χαρτοσακούλα και μέσα στον κλίβανο!
Επισκέπτης
Ρε lioma πολύ μακάβριος είσαι...
Μπράβο !! διαπιστώνω σημαντική βελτίωση στο γραπτο λόγο σου αλλά και στην σύνταξη ιδεών ....
Όσον αφορά τα ... επαγγελματικά και μορφωτικά μου ... κάποιο λαθος έχεις αλλά το ξεπερνώ αγαπητέ ...
Όσον αφορά τα ... επαγγελματικά και μορφωτικά μου ... κάποιο λαθος έχεις αλλά το ξεπερνώ αγαπητέ ...
προς τον ανθρωπο του κατεστημενου αθενς και πολιτικο μηχανικο της δεκαρας.
αντι να κριτικαρεις της αποψεις μου κοιταξε τα χαλια των ανθρωπων [που εχουν τις αποψεις σου πως εχουν καταντησει την ελλαδα και ειμαστε 50 χρονια πισω...και αυτα που γραφεις περι της καθαροτητας της ελληνικης φυλης θα ηθελα να μαθω εαν τα εμαθες στο πανεπιστημιο των σκοπιων που τελειωσες..κοιταξε να διαβασεις λιγη ιστορια ελληνικη μπας και βαλεις λιγο μυαλο εσυ και οι ιδιοι με σενα μπας και δουμε και καμμια ασπρη μερα
Επειδη προσωπικα δεν εχω κανενα οφελος απο ρουσφετια,θεσεις στο δημοσιο κτλ,θεωρω οτι ειμαι αντικειμενικος...Μονος σου ειπες οτι ''η συνεχιζόμενη διαφορά οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Κ. Καραμανλή'' αφου ως γνωστον το επιτελειο των υπουργων ειναι επι το πλειστον ΑΧΡΗΣΤΟΙ...Σαν πολιτη με ενδιαφερει περισσοτερο τα μελη μιας κυβερνησης να ειναι γνωστες για το τι πρεπει να κανουν στα υπουργεια τους παρα να εχουν δημοφιλη αρχηγο...και για να γινω πιο συγκεκριμενος,προτιμω να κυβερνα το σημερινο ΠΑΣΟΚ με τον Γιωργακη αρχηγο και στελεχη οπως Λοβερδος,Βενιζελος,Πρωτοπαπας,Διαμαντοπουλου και αλλους τεχνοκρατες που εχει ο Γιωργακης στο επιτελειο του παρα οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ υπουργοι της ΝΔ που παντα θα τους ξελασπωνει το κυρος του Καραμανλη στα ματια του κοσμου για την καθε μαλακια τους....Φίλε μου, επίσης χωρίς παρεξήγηση, κριτικη να κάνεις στο περιεχόμενο των λεγομένων. Αν ξέρω ή όχι, αυτό ειναι αλλο θέμα και είσαι ο τελευταίος που θα κρίνεις.
Αν τώρα το επιχείρημά σου είναι ότι τα leadership qualities των αρχηγών είναι άσχετα με την πρόθεση ψήφου, οκ, το σημειώνουμε εκεί που του αρμώζει. Όσο για την κυβέρνηση της ΔΝ η νίκη και η συνεχιζόμενη διαφορά οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Κ. Καραμανλή σε συνδιασμό με την αδυναμία του ΓΑΠ σε όλα τα μετωπα. Γιαυτό και ΄΄δεν κάνει τίποτα''. Παλιό Καραμανλικό ρητό. Αυτος που δεν κανει τιποτα δεν φθείρεται.
Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!!λολ
α και κατι τελευταιο...επισης μονος σου ειπες οτι δεν κανει κανει τιποτα γι αυτο δεν φθειρεται....αν σε ικανοποιει ενας πρωθυπουργος που δεν κανει τιποτα,αρα δεν φθειρεται,και θες να μενει στην εξουσια απλα για να ειναι εκει τοτε δεν εχω λογο να συζηταω μιας και θα εισαι καπου βολεμενος απο αυτην την κυβερνηση κι αν αλλαξει θα ξεβολευτεις...ισως λεω...
Υ.Γ Επαναλαμβανω πως ποτε δεν εχω παρει φραγκο απ το δημοσιο,απο κομμα,δεν ειμαι σε καμια παραταξη,κανενας συγγενεις μου μεχρι και 3ου βαθμου δεν ειναι στο δημοσιο,δεν εχω κανεναν πολιτικο γνωστο και δεν περιμενω κανενα ρουσφετι!
Ενημερωνω οτι απο το 1981, εχω ψηφισει σε ολες τις εκλογες-βουλευτικες και δημοτικες- και απο το 1990, ψηφιζω λευκο η ριχνω ψηφοδελτια περιθωριακων, πχ Βεργης, Κομμα Κυνηγων, κλπ.
Ειναι συνθεση Κοινοβουλιου αυτη ? Ουτε το 20% δεν στεκεται στον ιδιωτικο τομεα. Και 300 ? Για μια χωρα 10,5 εκατ. κατοικων ?
Ειναι συνθεση Κοινοβουλιου αυτη ? Ουτε το 20% δεν στεκεται στον ιδιωτικο τομεα. Και 300 ? Για μια χωρα 10,5 εκατ. κατοικων ?
Επισκέπτης
Ρε lioma πολύ μακάβριος είσαι...
Ναι, αλλά σε αυτό δεν φταίω εγώ όμως ;) Απλά το συγκεκριμένο κόμμα το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ, σιχαίνομαι Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ εκπροσωπεί, σιχαίνομαι ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ανήκει εκεί και πιστεύω ακράδαντα ότι η χώρα έχει έρθει στα σκατά που είναι σήμερα και σε αυτό φταίει κατά 99.9% το συγκεκριμένο κόμμα, η πολιτική του και οι μέθοδοί του.
Sorry αν στεναχωρώ τους φίλτατους ΠΑΣΟΚτζήδες αλλά η γνώμη μου είναι αυτή και δεν πρόκειται να αλλάξει που να γυρίσει το σύμπαν ανάποδα!
Επισκέπτης
Επειδη προσωπικα δεν εχω κανενα οφελος απο ρουσφετια,θεσεις στο δημοσιο κτλ,θεωρω οτι ειμαι αντικειμενικος...Μονος σου ειπες οτι ''η συνεχιζόμενη διαφορά οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Κ. Καραμανλή'' αφου ως γνωστον το επιτελειο των υπουργων ειναι επι το πλειστον ΑΧΡΗΣΤΟΙ...Σαν πολιτη με ενδιαφερει περισσοτερο τα μελη μιας κυβερνησης να ειναι γνωστες για το τι πρεπει να κανουν στα υπουργεια τους παρα να εχουν δημοφιλη αρχηγο...και για να γινω πιο συγκεκριμενος,προτιμω να κυβερνα το σημερινο ΠΑΣΟΚ με τον Γιωργακη αρχηγο και στελεχη οπως Λοβερδος,Βενιζελος,Πρωτοπαπας,Διαμαντοπουλου και αλλους τεχνοκρατες που εχει ο Γιωργακης στο επιτελειο του παρα οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ υπουργοι της ΝΔ που παντα θα τους ξελασπωνει το κυρος του Καραμανλη στα ματια του κοσμου για την καθε μαλακια τους....
Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!!λολ
α και κατι τελευταιο...επισης μονος σου ειπες οτι δεν κανει κανει τιποτα γι αυτο δεν φθειρεται....αν σε ικανοποιει ενας πρωθυπουργος που δεν κανει τιποτα,αρα δεν φθειρεται,και θες να μενει στην εξουσια απλα για να ειναι εκει τοτε δεν εχω λογο να συζηταω μιας και θα εισαι καπου βολεμενος απο αυτην την κυβερνηση κι αν αλλαξει θα ξεβολευτεις...ισως λεω...
Υ.Γ Επαναλαμβανω πως ποτε δεν εχω παρει φραγκο απ το δημοσιο,απο κομμα,δεν ειμαι σε καμια παραταξη,κανενας συγγενεις μου μεχρι και 3ου βαθμου δεν ειναι στο δημοσιο,δεν εχω κανεναν πολιτικο γνωστο και δεν περιμενω κανενα ρουσφετι!
Εγώ αντίθετα ΤΡΕΜΩ και ΜΟΝΟ με την ΙΔΕΑ ότι ο ΓΑΠ θα πάρει κάποτε το τιμόνι αυτής της έρμης χώρας. ΚΥΡΙΛΟΚΤΩ ότι ΤΡΕΜΩ.
Και για να συμπληρώσω, περί ρουσφετιών, ούτε εγώ έχω πάρει ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ από το Δημόσιο (παρόλο που η Εταιρία μου έχει προιόντα που απευθύνονται σε διαγωνισμούς). Η μή συμμετοχή μου δε σε αυτους ειναι συνειδητη επιλογή. Μέσο έχω, και μάλιστα ΜΕΓΑΛΟ. Το μονο που επεδίωξα από αυτό (και το παραδέχομαι) ήταν μια εξαιρετικά άνετη στρατιωτική θητεία. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Με ολο τον σεβασμο και την ειλικρηνια μου επετρεψε μου να μην δεχομαι οτι εχεις μεσο,ΜΕΓΑΛΟ οπως λες,να εχεις εταιρια κτλ κτλ και το μονο σου ρουσφετι να ηταν στο στρατο...Σιγουρα θα εχεις ευνοια,καλυτερη μεταχειρηση και αλλου αρα ειναι λογικο και σε πιστευω οτι τρεμεις μην αλλαξει χερια η χωρα μιας και θα χασεις ολα σου τα δοντια που εχεις σημερα..Τεσπα δεν εχει σημασια να λογομαχουμε εμεις εδω...αλλα ας ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι δεν ειναι κακο...Εξ αλλου το σεμνα και ταπεινα και η διαφανεια παντου δικες σας κορονες ειναι...καντε το επιτελους πραξη αν εχετε θεληση και κοτσια...Υγεια φιλε μου σου ευχομαι και καλες επιτυχιες στη δουλεια σου!!!Εγώ αντίθετα ΤΡΕΜΩ και ΜΟΝΟ με την ΙΔΕΑ ότι ο ΓΑΠ θα πάρει κάποτε το τιμόνι αυτής της έρμης χώρας. ΚΥΡΙΛΟΚΤΩ ότι ΤΡΕΜΩ.
Και για να συμπληρώσω, περί ρουσφετιών, ούτε εγώ έχω πάρει ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ από το Δημόσιο (παρόλο που η Εταιρία μου έχει προιόντα που απευθύνονται σε διαγωνισμούς). Η μή συμμετοχή μου δε σε αυτους ειναι συνειδητη επιλογή. Μέσο έχω, και μάλιστα ΜΕΓΑΛΟ. Το μονο που επεδίωξα από αυτό (και το παραδέχομαι) ήταν μια εξαιρετικά άνετη στρατιωτική θητεία. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Αν γυρισει το συμπαν αναποδα φιλε λιωμα θα βγει το πασοκ γι αυτο μην το μελετας αφου τοσο πολυ δεν το θες...μουχαχααχαα!Ναι, αλλά σε αυτό δεν φταίω εγώ όμως ;) Απλά το συγκεκριμένο κόμμα το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ, σιχαίνομαι Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ εκπροσωπεί, σιχαίνομαι ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ανήκει εκεί και πιστεύω ακράδαντα ότι η χώρα έχει έρθει στα σκατά που είναι σήμερα και σε αυτό φταίει κατά 99.9% το συγκεκριμένο κόμμα, η πολιτική του και οι μέθοδοί του.
Sorry αν στεναχωρώ τους φίλτατους ΠΑΣΟΚτζήδες αλλά η γνώμη μου είναι αυτή και δεν πρόκειται να αλλάξει που να γυρίσει το σύμπαν ανάποδα!