Νέα

Πρόθεση ψήφου 07/03/2023 - Version 08 - Μυστική ψηφοφορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα npnp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 669
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί θα ψηφίζατε αν είχαμε σήμερα εκλογές;

• Νέα Δημοκρατία

Ψήφοι: 124 29,0%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Ψήφοι: 75 17,5%
  • ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Ψήφοι: 17 4,0%
  • Εθνική Δημιουργία

Ψήφοι: 33 7,7%
  • ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Ψήφοι: 6 1,4%
  • Εθνικό κόμμα Έλληνες

Ψήφοι: 61 14,3%
  • Ελληνική Λύση

Ψήφοι: 12 2,8%
  • ΜΕΡΑ 25

Ψήφοι: 22 5,1%
  • Κ.Κ.Ε.

Ψήφοι: 27 6,3%
  • Μ-Λ Κ.Κ.Ε.

Ψήφοι: 2 0,5%
  • ΟΑΚΚΕ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πνοή Δημοκρατίας - Κούβελας

Ψήφοι: 1 0,2%
  • Μέτωπο Νίκης - Ραχήλ Μακρή

• Πλεύση Ελευθερίας

Ψήφοι: 3 0,7%
  • ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Ψήφοι: 5 1,2%
  • Ένωση Κεντρώων

Ψήφοι: 5 1,2%
  • ΕΠΑΜ - Καζάκης

Ψήφοι: 9 2,1%
  • Ελεύθεροι Ξανά

Ψήφοι: 4 0,9%
  • ΕΝΩΝΩ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • Πατριωτικη Ενωση - Προδρομος Εμφιετζογλου

• Ελεύθεροι Άνθρωποι

Ψήφοι: 4 0,9%
  • ΔΗ.ΠΑ.Κ

• Δημοκρατική Αναγέννηση

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 11 2,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    428
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
θα μπορούσαν να μπουν ιδιωτες σεκιουριτι...

Δεν έχει ειδικός βάρος ο σεκιουριτυ, εδώ και τους αστυνομικούς τους κοπανάνε πολλες φορές, τους σεκιουριτυ θα τους γαμουσαν ζωντανούς.
Και στο mall να πας να πουλήσεις ναρκωτικά οι σεκιουριταδες την αστυνομία θα καλέσουν, ποσω μάλλον στο πανεπιστήμιο που το άσυλο βολεύει τους παράνομους.
Στη σχολή φυσικών επιστημών πριν 20 χρόνια μπαίνανε οι χρυσαυγιτες με δοκάρια και δεν μπορούσε κανείς να τους αγγίξει. Μονο η αστυνομία πρέπει να ασχολείται με τους παράνομους.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.554
Πόντοι
9.931
Δεν μπήκε αστυνομία τελικά, ούτε θα μπει.
Την ανακοίνωσαν για να χαρεί το ακροδεξιό ακροατήριο, την ακύρωσαν για να χαρεί το πασοκικό.
Μπραβο τυπε που δεν μπηκε η αστυνομια στα πανεπιστημια, μπορει που και που να πέφτει κανα ξυλο, καμια μαχαιριά, τιποτα βαποράκια να σπρώχνουν πρεζα και μια στο τοσο κανας βιασμος αλλα... πουτσα μας σημασια εχει να μην καταργηθεί το πανεπιστημιακο άσυλο και μπει η αστυνομία στα πανεπιστήμια.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μπραβο τυπε που δεν μπηκε η αστυνομια στα πανεπιστημια, μπορει που και που να πέφτει κανα ξυλο, καμια μαχαιριά, τιποτα βαποράκια να σπρώχνουν πρεζα και μια στο τοσο κανας βιασμος αλλα... πουτσα μας σημασια εχει να μην καταργηθεί το πανεπιστημιακο άσυλο και μπει η αστυνομία στα πανεπιστήμια.
Τυπε δεν κυβερνώ εγώ, ενημερωτικα.
Αυτά να τα πεις στου Μαξίμου ή στην Πειραιώς που εκλέχθηκαν με το σύνθημα Νόμος Ταξη Ασφάλεια.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.055
Πόντοι
3.656
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι, αφου υπαρχει λαϊκη οργη, δεν εχετε κανει 41 το 31. Απλα πραγματα. Οταν το ΠΑΣΟΚ ηταν αντιπολιτευση και υπηρχε λαικη δυσαρεσκεια, πηγε το 1993 απο το 38 στο 48.
Καταλαβαίνεις τύπε. Απλά δεν σου αρέσει το συμπέρασμα που προκύπτει .... αβίαστα !
Όταν ο λαός έβλεπε ως λύση το ΠΑΣΟΚ, επειδή η ΝΔ ήταν σκατένια, έφερε το ΠΑΣΟΚ.
Τώρα δεν είναι έτσι . Ο λαός βρίσκει σκατένια τη ΝΔ , αλλά δεν θέλει και το ναυάγιο ΣΥΡΙΖΑ.

Διάβασε λίγο την ιστορία του τόπου. Έχει ξαναγίνει . Αδιέξοδα στα οποία βρέθηκαν λύσεις.
Οι οποίες μέχρι να έρθουν , δεν τις περίμενε κανείς.
Ποιός θα περίμενε το καλοκαίρι του 1935 την παλινόρθωση ; ΚΑΝΕΙΣ. Έγινε τον οκτώβριο .
Ποιός θα περίμενε αρχές του 1936 , να κυβερνήσει ο Μεταξάς ; ΚΑΝΕΙΣ. Έγινε την 4η αυγούστου.

Ο Χάρβεϋ καϊτέλ στο παλπ φίκτιον .... ήταν λύτης προβλημάτων . Πάντα εμφανίζεται όταν ... υπάρχει χοντρό πρόβλημα .......

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
έχεις κάνει μέντιουμ ρε δικηγορε?
με τι δεδομενα το λες αυτό?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι....μονο με μερα25
Ζανούλλλληηηη!
Τι κάνεις πασάκα μου;
Χαίρομαι που σε βλέπω.
Εξασφαλισες ασυλία για να κάτσεις προεκλογικά να καβλαντίζουμε;
Ή θα εξαφανιστείς ξαφνικά οπότε να σε σταυροφιλήσω όσο προλαβαίνω;

Bitzios

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2023
Like
263
Πόντοι
21
Ιδιαιτερο ενδιαφερον θα παιξει κ το ποσοστο του κοσμου που δεν πιστεψε στα δάκρυα της κυβερνησης απο Κικίλια,Τσιοδρα,Χαρδαλια,Πλεύρη στο να παει να εμβολιαστεί χρεώνοντας τους την απιστευτη χειραγώγηση.

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
σύμφωνα με δυο δημοσκοπήσεις που βγήκαν την παρασκευή για την ευβοια μια από το Μαξίμου κ μια από βουλευτή της ΝΔ, το σύριζα είναι πάλι για δεύτερη φορά μπροστά με 4 μονάδες διάφορα
Εννοεις μπροστα απο την νυχτα 25 ?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εσυ σκυλοφατσα έβαλες καθόλου μυαλό η θα μας κάνεις σε κάθε μήνυμα σου να γελάμε?
Χαλάω εγώ χατήρια βρε;
Οτι θέλει ο φίλος μου.
Τι έγινε; Πως τα περνάς;
Είσαι Αθήνα;
Έκανες καμιά μπίζνα ή ροκανίζεις τα επιδόματα του Μητσοτάκη ενώ τον βρίζεις;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Αυτη ειναι η προσωπικη σου αποψη.
Δεν ξερω αν συμφωνουν ο Τσακαλωτος, ο Φιλης, η Εφη και κατι αλλα παλικαρια.
... τους οποίους δεν θα ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους αν ο Σύριζα παρέμενε στο 3%.
Ο Τσίπρας έχει το επικοινωνιακό χάρισμα να 'πουλήσει' τον Σύριζα και τις ικανότητες να ηγηθεί στο σκορπιοχώρι.
Ούτε η Εφούλα και πολύ περισσότερο οι άλλοι δύο δεν θα κατάφερναν τίποτε στη θέση του.
Αυτό όμως είναι και η κατάρα του Σύριζα. Θα πάει μέχρι το τέλος με τον Τσίπρα με το μειονέκτημα να κρίνεται για τα πεπραγμένα της διακυβέρνησής του.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
μωρή πξουλα,αν με αφηναν εδω μεσα θα σε είχα καραξευτιλισει,σε βολεύει που μπαναρομαι,αλλιώς θα γέλαγε το σαιτ.
Εγω και άλλοι 2 σε φερνουμαι τουμπα εδω μεσα
Γιατί σε μπανάρουνε ρε;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
... τους οποίους δεν θα ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους αν ο Σύριζα παρέμενε στο 3%.
Ο Τσίπρας έχει το επικοινωνιακό χάρισμα να 'πουλήσει' τον Σύριζα και τις ικανότητες να ηγηθεί στο σκορπιοχώρι.
Ούτε η Εφούλα και πολύ περισσότερο οι άλλοι δύο δεν θα κατάφερναν τίποτε στη θέση του.
Αυτό όμως είναι και η κατάρα του Σύριζα. Θα πάει μέχρι το τέλος με τον Τσίπρα με το μειονέκτημα να κρίνεται για τα πεπραγμένα της διακυβέρνησής του.
Εν τω μεταξύ ο Αλεξ, ρώτησε "προς φίλους συριζαιους, τι πιστεύετε..."

Όταν του απάντησα, μου λέει "αυτή είναι δική σου αποψη, τι λενε οι Τσακαλωτος κλπ κλπ..."

Ε ρε φίλε, εδώ μέσα έκανες την ερώτηση, την άποψή μας ζήτησες.
Εκτός αν πιστεύεις ότι αυτοί οι βουλευτές είναι μέλη στο bou. :2funny:

Χάλια τα νεύρα σου @alex71

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
δεν ξέρω ρε σκυλε,είναι απορία μου
Και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω.
Εδώ πεφτουνε γαμωμάνες και στα πλαίσια ελευθεριότητας του σάη δεν ανοίγει ρουθούνι.
Και μόλις εμφανίζεσαι εσύ σου ρίχνουν φλιτ.
Περίεργο.
Εκτός αν έχεις κανει καμια χοντρομαλακία και δεν το λες.
Κάτσε να σου ρίξω μια φιλούρα τώρα γιατί βλέπω συμπληρώνεις 7ήμερο και φοβάμαι οτι το δρεπάνι πλησιάζει.
:*
ΥΓ. Να ξες αν έρθει η αποφράδα η ώρα οι φίλοι σου θα σε τιμήσουμε στα 40. Με παξιμαδάκι και πικρό καφέ. Προσδοκώντας ανάσταση νεκρών.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
δεν ξέρω ρε σκυλε,είναι απορία μου

<Στο 2,5 % μειωθηκε η διαφορα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.>

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει επισημη απαντηση γιατι μπαναρεσαι διαρκως αν δεν παρεκτρεπεσαι και ακολουθεις τους κανονες του σαιτ
Ε, δεν καταλαβαινεις; Με την παρουσια σου εδω στο φορουμ μπορει να επελθει η απολυτη ανατροπη. Πρωτια ΣΥΡΙΖΑ.
Συμφεροντα. Τι αλλο;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Χαχαχαχαχ δεν είναι καλά ο συνήγορος,του είπα η αλαζονεία θα τον φαει
πολλές φορές πιστεύει ότι μιλάει με βουλευτές του συριζα εδω μεσα...
Δεν είναι αυτό.
Αλλά κάθε φορά που λαμβάνει μια απάντηση που δεν του αρέσει, ρίχνει τη μπάλα αλλού.

Ίσως το λένε damage control οι δικηγόροι αυτό. :2funny:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Σκυλε ο συριζα δεν είναι μόνο τσιπρας,ναι μεν ο τσιπρας είναι άξιος και εκτόξευσε το κομμα,αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξε και η πολιτική κατεύθυνση του κομματος.
κατάφερε τη περιοδο των μνημονιων να παρει ολη τη κεντροαριστερη πτέρυγα από το διεφθαρμενο πασοκ,από ένα αριστερό ριζοσπαστικό κομμα τωρα εκπροσωπεί όλο τον κεντροαριστερο χώρο,πως τα κατάφερε ?με σωστές πολιτικές απόψεις επιλογές και κυβέρνητικο πρόγραμμα εναλλακτικό και κοστολογημενο
H προοδευτική παράταξη, ανέκαθεν ήθελε να έχει έναν άνθρωπο που εμπνέει ως αρχηγος κόμματος.
Δες στα όμορρα ιδεολογικά κόμματα.
Υπάρχει άλλος σαν τον Τσίπρα; Μπα.
Ο Ανδρουλακης είναι ένας νερόβραστος πολιτικός.
Μη σου πω πολύ καλύτερη ήταν η Φώφη.

Αν δεν υπήρχε Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και κάθε προοδευτικό κόμμα έπρεπε να τον εφεύρει ώστε να κερδίσει τους άλλοτε πασοκους.
Ξέρεις τι φοβούνται στη ΝΔ, ότι έτσι και τους κερδίσει ξανά ο Τσίπρας θα αλλάξουν αναγκαστικά και τρίτο αρχηγό εξαιτίας του.
Σαμαράς Μεϊμαρακης Μητσοτάκης.
Θέλω να δω ποιον θα βάλουν τωρα.
Έτσι και βάλουν κάναν Άδωνι θα κυλιόμαστε στο πάτωμα από τα γέλια.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
και με το κουλη αστείοι ήταν,εγω πιστευω η δενδιας θα παει η κανας Αβραμόπουλος από το χρονοντουλαπο.
Ο Δενδιας είναι ο μόνος σοβαρός εκεί μέσα.
Το θέμα είναι, θέλει να γίνει αρχηγός;; Ο Μητσοτάκης από μικρός ειχε ψευδαισθήσεις μεγαλείου, στα πούπουλα μεγάλωσε.
Λογικό να πιστεύει ότι αξίζει να είναι ανώτερος από τους άλλους .

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Εμείς θελουμε παράλληλες αγάπες… αγαπάτε αλλήλους!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Εν τω μεταξύ ο Αλεξ, ρώτησε "προς φίλους συριζαιους, τι πιστεύετε..."

Όταν του απάντησα, μου λέει "αυτή είναι δική σου αποψη, τι λενε οι Τσακαλωτος κλπ κλπ..."

Ε ρε φίλε, εδώ μέσα έκανες την ερώτηση, την άποψή μας ζήτησες.
Εκτός αν πιστεύεις ότι αυτοί οι βουλευτές είναι μέλη στο bou. :2funny:

Χάλια τα νεύρα σου @alex71
Λογικό να είναι χάλια αφού η δικιά του αρπάχτηκε με τη cami διότι του έστειλε μήνυμα η cami δίχως να το ξέρει η δικιά του!!!!! ...κωλος γιναμε:confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
εχει γινει αυτοματο το συστημα μπαν...μολις δει ηλιθιο τον πεταει εξω...αρτιφισιαλ ιντελιτζενς ρε βοσκοι!!!!!
Τα λέγανε οι κομπιουτεροτύποι στο νήμα chatGPT αλλά δεν τους πιστεύαμε... :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom