Μπα.... Εχω καλυτερη ιδεα. Λουκετακι τα δυο σας!!! (κριμα που τσακωνεστε, ΙΔΙΟΙ εισαστε!!)walkeR ,nerts , την απαντηση της καβαλας που μας κλασατε τα @@ στη γεφυρα της μεταμορφωσης δεν μας την ειπες??
στο νοσοκομειο πηγαις να δεις τους καμμενους ή θελεις ντοκουμεντα??? λεγε me p.m να σου τα στειλω , γιατι θα το κλειδωσουνε και αυτο το thread
αναρχια-βια-θυρα 13
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εσύ αφού δεν καταλαβαίνεις ούτε και έτσι (έχεις πάρει και ΡΜ) όξω από δω!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Γιατί ,μήπως είμαι ''αρρωστος'';;Προσωπικα,κ το χω ξαναγράψει,έχω σώσει γαύρο από ξύλο από αεκτζήδες σε κοντινό δρόμο στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Γιατί ,μήπως είμαι ''αρρωστος'';;Προσωπικα,κ το χω ξαναγράψει,έχω σώσει γαύρο από ξύλο από αεκτζήδες σε κοντινό δρόμο στην Νέα Φιλαδέλφεια.
εισαι αρρωστος!!!!!!!!!!
και εγω ειμαι!!!!!!!!
Ναι αυτο ειναι αληθεια!! & ισχυει γενικοτερα, θα ελεγα!! Για να δουμε, μηπως & να σας εχει επηρεασει το life style του προεδρου σας & ειστε πιο... κοσμικοι?????!!α ρε DARK!!!!!!!!!!!!ειμαστε οι ποιο ηρεμοι οπαδοι(τουλαχιστον εδω)!!!
ουτε επισοδια ουτε τιποτα!!
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.451
- Πόντοι
- 366
Εσύ αφού δεν καταλαβαίνεις ούτε και έτσι (έχεις πάρει και ΡΜ) όξω από δω!
γιατι ρε σονι; αφου δεν ειπε τιποτα το παιδι
γιατι κανεις διακρισεις; εχεις προηγουμενα μαζι του;
εχεις προηγουμενα με παναθηναικους;
Ελεύθεροι αφέθηκαν την Πέμπτη το βράδυ, τελικά, οι έξι νεαροί οπαδοί που είχαν συλληφθεί -την προηγούμενη Κυριακή μετά τη λήξη του αγώνα βόλεί του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στην Γλυφάδα- και απολογήθηκαν χθες στον 8ο ειδικό ανακριτή, αν και σε τρεις εξ αυτών επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.
Ως γνωστόν, η σύλληψη των εν λόγω οπαδών είχε γίνει τυχαία, μετά την ανακάλυψη... πολεμοφοδίων από περιπολία αστυνομικών η οποία και ανακάλυψε κοντά στο κλειστό της Γλυφάδας πέντε βόμβες μολότοφ. Μόλις το ντέρμπι των αιωνίων τελείωσε, οι έξι νεαροί κατευθύνθηκαν προς το σημείο που βρίσκονταν αυτές και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος της περιοχής τους... τσίμπησαν.
Οδηγήθηκαν στο τμήμα, εκεί τους απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου, παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών, οπλοφορία, φωτοβολίδων και συστήματος εκτόξευσης των προηγουμένων. Όλοι τους αρνήθηκαν κάθε κατηγορία στην χθεσινή τους απολογία, όπως και το ότι είχαν σχέση με το περιστατικό, με αποτέλεσμα να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, με εξαίρση τρεις εξ αυτών.
απο
Ως γνωστόν, η σύλληψη των εν λόγω οπαδών είχε γίνει τυχαία, μετά την ανακάλυψη... πολεμοφοδίων από περιπολία αστυνομικών η οποία και ανακάλυψε κοντά στο κλειστό της Γλυφάδας πέντε βόμβες μολότοφ. Μόλις το ντέρμπι των αιωνίων τελείωσε, οι έξι νεαροί κατευθύνθηκαν προς το σημείο που βρίσκονταν αυτές και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος της περιοχής τους... τσίμπησαν.
Οδηγήθηκαν στο τμήμα, εκεί τους απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου, παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών, οπλοφορία, φωτοβολίδων και συστήματος εκτόξευσης των προηγουμένων. Όλοι τους αρνήθηκαν κάθε κατηγορία στην χθεσινή τους απολογία, όπως και το ότι είχαν σχέση με το περιστατικό, με αποτέλεσμα να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, με εξαίρση τρεις εξ αυτών.
απο
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πάντα ήμουν κόσμιος.Θεωρώ ότι έχω επίπεδο.Βέβαια στο γήπεδο όταν πάω κλείνει το λαρύγγι μου από τις φωνές κ τις βρισιές,αλλά δεν έχω πετάξει στην ζωήμου ούτε κέρμα.
[size=10pt]Πάντως θεωρώ ,με ορισμένες λιγες εξαιρέσεις,ότι είμαστε οι καλύτεροι οπαδοί στην Ελλάδα οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ[/size]
[size=10pt]Πάντως θεωρώ ,με ορισμένες λιγες εξαιρέσεις,ότι είμαστε οι καλύτεροι οπαδοί στην Ελλάδα οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ[/size]
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
εισαι αρρωστος!!!!!!!!!!
και εγω ειμαι!!!!!!!!
Περαστικα σας!!!!
γιατι ρε σονι; αφου δεν ειπε τιποτα το παιδι
γιατι κανεις διακρισεις; εχεις προηγουμενα μαζι του;
εχεις προηγουμενα με παναθηναικους;
το περιμενα αυτο!!!περιμενα τετοιες αντιδρασεις!!
Περαστικα σας!!!!
thanks!!!!παντα ειμουν σιγουρος για τα αισθηματα σου πρως εμας!!
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Ανακριβειες!!!!!Ελεύθεροι αφέθηκαν την Πέμπτη το βράδυ, τελικά, οι έξι νεαροί οπαδοί που είχαν συλληφθεί -την προηγούμενη Κυριακή μετά τη λήξη του αγώνα βόλεί του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στην Γλυφάδα- και απολογήθηκαν χθες στον 8ο ειδικό ανακριτή, αν και σε τρεις εξ αυτών επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.
απο
Ο ενας πηγε μεσα. Κριθηκε προφυλακισταιος.
Οι αλλοι 5 αφεθηκαν ελευθεροι μεχρι να γινει το δικαστηριο.
Ειχα παει χθες το απογευμα στα δικαστηρια και το ξερω απο πρωτο χερι.
Επισκέπτης
νεα δεδομενα απο αυτο το σκ που περασε μεγαλο προβαδισμα για τον ολυμπιακο θα αλλαξη κατι μετα τα ντερμπυ τις επομενης αγωνιστικης?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
[size=10pt]Ο Χ Ι [/size] .
Όποιο κ αν είναι το αποτέλεσμα
Όποιο κ αν είναι το αποτέλεσμα
νεα δεδομενα απο αυτο το σκ που περασε μεγαλο προβαδισμα για τον ολυμπιακο θα αλλαξη κατι μετα τα ντερμπυ τις επομενης αγωνιστικης?
ο θρύλος πήρε το πρωτάθλημα και η αεκ και ο παο θα φαγωθούν για την δεύτερη θέση
Επισκέπτης
OK
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Ο Ολυμπιακος!Ομως εαν Λεωνιδας Καπανταης και ο Καπετανος αγωνιστουν στην επιθεση της ΑΕΚ για το υπολοιπο του πρωταθληματος και πισω ο Δελλας λιμπερο να παιζει το τεχνικο οφσαηντ μονος του,τοτε ΝΑΙ εχει τυχη η αρμαδα του Λορεντζο λαμα Φερερ να ανατρεψει το σκηνικο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 243K
?
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις