DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε wizard μια απορία έχω:βαζέλι δεν είσαι;γιατί βρίζεις τον lepando;γιατί τα έχω μπερδέψει στο μυαλό μου.
Γιατι Dark, μονο γαυροι λαλακες, υπαρχουνε? Λεει οτι ειναι & Παγκρατιωτης βαζελος!! Θα τον πετυχω.... Ελπιζω!!!! pc: Ριξε μια ματια στα post του, να καταλαβΕΙΣ!!! ;)Ρε wizard μια απορία έχω:βαζέλι δεν είσαι;γιατί βρίζεις τον lepando;γιατί τα έχω μπερδέψει στο μυαλό μου.
Ρε στερημενε ετσι τη βγαζεις??Δεν σε πλησιαζει γυναικα και τη βγαζεις κυνηγωντας γαυρους???ΧΑΧΑ φουκαρα!Ρε πηγαινε χωσε το πουλακι σου πουθενα να ξεχαρμανιασεις.Και συ αλλα και γαυροι που ειναι ομοιοι με σενα,οπως και απο ολες τις ομαδες οταν ειστε μονοι σας ειστε παλιοκοτες.Μονο μεσα στον οχλο οτι κανετε.ΚΟΤΑΓαυροι ποτε θα βρεθουμε ξανα ,σε κανα παγκρατι, ηλιουπολη κλπ?
ξεχασατε τα μερη που τρεχατε, ΟλυμπιΛαγοι?
Ρε τσογλανε σε παω τρελλα!!!Τους παιζεις ολους εδω μεσα!Τους κανεις οτι θες!!Σπας πλακα με το καθε καφρο και τσιμπανε και το bourdela γινεται μπουρδελο!Καλα κανεις!Αυτο αξιζει στα ζωα!Lepando δεν προσθέτουμε μέσα κ ντομάτα κομμένη σε ψιλές φέτες;
Γιατι Dark, μονο γαυροι λαλακες, υπαρχουνε? Λεει οτι ειναι & Παγκρατιωτης βαζελος!! Θα τον πετυχω.... Ελπιζω!!!! pc: Ριξε μια ματια στα post του, να καταλαβΕΙΣ!!! ;)
(Στο προφιλ του, να διαβασεις τα θεματα του & το ...στυλ του!!) Λιγο ..γνωσεις, τωρα???: Η απορία πλανάται από τις αρχές της δεκαετίας του 1950 στους ποδοσφαιρικούς κύκλους αλλά και σ' όλη την επικράτεια. Γιατί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού τους αποκαλούν «Γαύρους» και του Παναθηναϊκού «Βαζέλες». Οι χαρακτηρισμοί καθιερώθηκαν τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια και αντικατέστησαν άλλες λέξεις - συνθήματα που φώναζαν, εν χορώ, μεταξύ τους, στους αγώνες Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι αποκαλούσαν τους ερυθρόλευκους «Ολυμπίκ ντε Κουρελέ» και αντίστοιχα οι Ολυμπιακοί «ΠΑΟ - Κουρέλια». Μετά το 1956-57 ήρθαν στην επικαιρότητα οι «Γαύροι» και οι «Βαζέλες».Δεν έχω κάτι πέραν των χθεσινών σου.
Οχι φιλτατε Sony, να μη κλειδωθει το θεμα, γιατι αλλωστε??? Να "κλειδωθει" αυτος που προκαλει & βριζει τους παντες & τα παντα!!!Αν συνεχιστούν προσωπικές αντπαραθέσεις και οπαδικά καφριλίκια το θέμα θα κλειδωθεί όπως τις Συμπλοκές.
Δικιο εχεις βρε συ Dark, μα ρε μαμωτο, οταν κανουμε πλακιτσα η συζηταμε πολιτισμενα, χαλιεσαι με τετοια. ΜΑ εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο!!! Ετσι &αλλιως στη ζωη μας, εξω, κατι τετοιους, θα τους περιθωριοποιοουσαμε!! (παντως ΔΕΝ εγραψα κατι κακο. ΚΑΠΟΙΑ απο τα λεγομενα παραθεσα, ωστε να σχημστισουν γνωμη &οι μη εχοντες!!) Respectlepando μην τα γράφεις αυτά.Ξέρουμε ποιοι έχουν προβλημα με την κοινωνία κ την ζωη κ ποιοι όχι.Σου είπα κάτι για πίτουρα κ με γραψες.Αν συνεχίσεις θα τα βάλω μαζί σου.
Οχι φιλτατε Sony, να μη κλειδωθει το θεμα, γιατι αλλωστε??? Να "κλειδωθει" αυτος που προκαλει & βριζει τους παντες & τα παντα!!!
ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!! >>>:I.Q. problems
walkeR ,nerts , την απαντηση της καβαλας που μας κλασατε τα @@ στη γεφυρα της μεταμορφωσης δεν μας την ειπες??
στο νοσοκομειο πηγαις να δεις τους καμμενους ή θελεις ντοκουμεντα??? λεγε me p.m να σου τα στειλω , γιατι θα το κλειδωσουνε και αυτο το thread
αναρχια-βια-θυρα 13