You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Θα το παρει ο Ολυμπιακος αλλα θα φαει ΜΙΑ ΨΩΛΑΡΑ ΝΑΑΑΑΑΑ στο τελικο του κυπελου και θα του βγει ΞΙΝΟ!
Κατσε να περασει πρωτα τον ΠΑΣ...
Οχι οτι δεν ειναι το φαβορι αλλα...
Ήρθε!!!Χε,χε,χε,χε.Καλομελέτα κ έρχεται.Χε,χε,χε,χε
Συνημμένα
Το πρωτάθλημα θα το πάρει η ΑΕΚ. Μην το ψάχνετε. Με όλα τα μέσα να τη γλείφουν και τις μισές ομάδες παραρτήματα....
(Πριν αρχίσουν κάποιοι τους υπαινιγμούς για τον ΠΑΟΚ , τους θυμίζω πέρσι , ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 1-2 .και τελικός κυπέλλου το 2001 ΟΣΦΠ_ΠΑΟΚ 2-4). Έχει νικήσει άλλον του ΠΟΚ ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα?
αληθεια το πιστευεις?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
10 χρόνια έχει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ σττην ούμπα τον Ολυμπιακό.Τούμπα=Καραϊσκάκη.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Έτσι,έτσι κ στην Ευρώπη - ΜΕΓΑΛΕΙΑ.
΄καποιος προκάλεσε με υπονούμενα για νεκρούς επιδη εγω του γαμώ το σπίτι και του αφιερώνω το καμένο στην Εθνική πούλμαν απο τους ζωντανούς .Καριολα ε καριόλα.Απορώ πως σε αφήνουν και ζεςίς σκουλήκ βρομόφλωρε
ντροπη ρε μαγκα!!!!
Φταίνε και οι mods , κυρίως φταίει ο Alexxx. Έχει επιλεκτική ευαισθησία στα υβριστικά post. Κατα καιρούς στις κριτικές των σπιτιών εμφανίζονται υβριστικότατα posts του Chrysargoy, και ο κύριος Alexxx ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να τα σβήσει. Θα του ζητούσα να τα σβήσει τώρα, αλλά τί ψάχνω και εγώ. Λες και υπάρχει περίπτωση να τιμήσει τα παντελόνια του. Καλά στα έχωνε κάποιος άλλος.για τον νικο6 μιλάω αυτή την θρασύδειλη κότα .Μόνο να τον πετύχαινα πουθενα.δεν πειράζει όμως υπάρχουν και οι moderator που τον καλύπτουν και δεν έχουν ντροπή.φτου σας λαμόγια.
Δεν τα έχουν σβήσει. Και όχι μόνο αυτό αλλά κατά καιρούς τα τοποθετούν πρώτα πρώτα. Κοίτα Καλύμνου 36 . Αλλά σέβομαι το σάιτ. Αν χρησιμοποιούσα και εγώ ύβρεις, θα έκανα και την νταλικέρισα Νένα Χρονοπούλου να κρυφτεί από την ντροπή της.μαλον τα εχουν σβησει γιατι δεν τα διαβασα καπου!!
΄καποιος προκάλεσε με υπονούμενα για νεκρούς επιδη εγω του γαμώ το σπίτι και του αφιερώνω το καμένο στην Εθνική πούλμαν απο τους ζωντανούς .Καριολα ε καριόλα.Απορώ πως σε αφήνουν και ζεςίς σκουλήκ βρομόφλωρε
οσο & αν κοιταξα δεν βρηκα κατι που να δικαιολογει τους χαρακτηρισμους σου!!! Αντιθετως τα δικα σου τα posts ειναι συνηθως υβριστικα & προκλητικα. Ενημερωτικα εγω ημουνα που δημοσιευσα τα απαραιτητα γαβρο αξεσουαρ, στα γηπεδα (στις φωτο κατω). & ΔΕΝ ειμαι ουτε φιλαθλος του καναπε, ουτε μαχαιροβγαλτης (=υποψηφιος φονιας!) Τι να σου πω, ρε μαμωτο???!!! Γαυρε!!!για τον νικο6 μιλάω αυτή την θρασύδειλη κότα .Μόνο να τον πετύχαινα πουθενα.δεν πειράζει όμως υπάρχουν και οι moderator που τον καλύπτουν και δεν έχουν ντροπή.φτου σας λαμόγια.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε μην ασχολείστε όπως κάνω εγώ.Όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα..σε τρώνε οι κότες.
Γαύροι λαδορίγανη στο φούρνο *1 κιλό γαύρους
* 1/2 φλυτζάνι λάδι
* 1 λεμόνι
* ρίγανη
* αλάτι, πιπέρι
Αφαιρείτε τα κεφάλια απο τους γαύρους( )
-Τα πλένετε καλά και τα στραγγίζετε
-Βάζετε τα ψάρια σε ένα ταψάκι
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε τη ρίγανη, τον χυμό του λεμονιού και το λάδι
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου
* 1/2 φλυτζάνι λάδι
* 1 λεμόνι
* ρίγανη
* αλάτι, πιπέρι
-Αλατοπιπερώνετε
powerline75
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
]Γαύροι λαδορίγανη στο φούρνο 1 κιλό γαύρους
* 1/2 φλυτζάνι λάδι
* 1 λεμόνι
* ρίγανη
* αλάτι, πιπέρι
-Αλατοπιπερώνετε
Και γαμώ τα μεζεδάκια!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Lepando δεν προσθέτουμε μέσα κ ντομάτα κομμένη σε ψιλές φέτες;
Oxi, βρε Dark, αφου ξερεις οτι ο γαυρος δε χωνευεται ευκολα. (αχωνευτο ...ψαρι!) Σκετος καλυτερα (φυσικα, αφου του βγαλουμε το κεφαλι, ε? )Lepando δεν προσθέτουμε μέσα κ ντομάτα κομμένη σε ψιλές φέτες;
Ναι, ναι λαλακακο, μπραβο!! Χωσε-χωσε!!!! οργανοπαικτη> ΓΑΥΡΕ!!!re lepanto olo malakies les..me to iq pou exeis ,mallon για ολυμπιακο σε κοβω, παλιο-παπαρα
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 240K
?
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 4K