Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Παιδια την βοηθεια σας. Παιζει κανα φτηνο ημιδιαμονης κοντα στην νεα σμυρνη??
Λακομπα...
Παιδια την βοηθεια σας. Παιζει κανα φτηνο ημιδιαμονης κοντα στην νεα σμυρνη??
Την βοηθεια σας παρακαλω.
Ειμαι καινουργιος στο αθλημα, και μεχρι τωρα εχω παει μονο στο Hotel Bill (καλο σε γενικες γραμμες) και Prive (ετσι κι'ετσι) στο Μεταξουργειο. Πως συγκρινονται αυτες οι επιλογες με εναλλακτικες στα Νοτια οπως το Lakoba ?
Ευχαριστω για τις προτασεις.To Bill το θεωρώ ίσως το καλύτερο VFM. Για νότια μπορείς να δοκιμάσεις το Lacoba ή αν μπορείς να πας λίγο πιο κάτω, το Nefeli στον Άλιμο (το θεωρώ καλύτερο του Lacoba και είναι πιο ήσυχο).
Ευχαριστω για τις προτασεις.
Δοκιμασα το Lakoba (OK, εκτος απο το μπανιο που γινεται πισινα μετα την πρωτη χρηση) και το GLS (ΟΚ και αυτο, αλλα ειxα καποια θεματακια σχετικα με την καθαριοτητα).
Η επομενη δοκιμη μου θα ειναι στα βορεια (X-Dream Αγια Παρασκευη).
Μάγκες εχετε καμια καλη πρόταση για ξενοδοχειο απο νέο ψυχικό και προς τα πάνω ? προς Κηφισιά εννοώ ... Συνήθως πάω στα νότια γιαναυτο ρωτάω .... Thanx
32 ευρω;;; :SPINES στην εισοδο απο εθνικη προς κηφισια, λιγο τσουχτερο στσ 32 ευρω
32 ευρω;;; :S
να γαμησεις πας ή να σε γαμησουν;
32 ευρω;;; :S
να γαμησεις πας ή να σε γαμησουν;
Lida Xcite (Τατοΐου, Ν. Ερυθραία) αρκετά συμπαθητικό. Πιο οικονομικό, με θεματικά, ωστόσο λιγότερο άνετο, σε σχέση με Pines.Κανα ξενοδοχειο στη Κηφισιά η εκει τριγυρω;;;;; (Όχι το pines)
Πριαμος Μεταμορφωση.Κανα ξενοδοχειο στη Κηφισιά η εκει τριγυρω;;;;; (Όχι το pines)
παλια ηταν σιγουρα γιατι ειχα παει εκει κατι ραντεβου με γραφειατες.Στον πλαϊνό δρόμο του Athenaym grand (στο δρόμο της παντειου δηλαδή) , παίζει ένα μικρό το Β4Β Athens νομίζω.. Παίζει κάτι εκεί? Ίδια δυο τρία καλά τεμάχια.. Είναι σημείο για incall, γνωρίζει κάποιος?
Επειδη πηγαινα τακτικα τι κακο εχει το Pines ? Επισης εχει ακουστει για κανενα Αττικη πως εχει καμερες στα δωματια ;Κανα ξενοδοχειο στη Κηφισιά η εκει τριγυρω;;;;; (Όχι το pines)
Κανα ξενοδοχειο στη Κηφισιά η εκει τριγυρω;;;;; (Όχι το pines)
Ναι χθες ήμουν εκεί.Στο πλαϊνό δρόμο του Athenaym grand (στο δρόμο της παντειου δηλαδή) , παίζει ένα μικρό το Β4Β Athens νομίζω.. Παίζει κάτι εκεί? Ίδια δυο τρία καλά τεμάχια.. Είναι σημείο για incall, γνωρίζει κάποιος?