Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Με την παλάμη βέβαια στο σωστό σημείο , ώστε να επιτευχθεί επαφή με επίμαχα σημεία... χαχαχαχΝα κάνει ότι τον σπρώχνει ο πίσω του και να πάει τρένο την μπροστινή
Με την παλάμη βέβαια στο σωστό σημείο , ώστε να επιτευχθεί επαφή με επίμαχα σημεία... χαχαχαχΝα κάνει ότι τον σπρώχνει ο πίσω του και να πάει τρένο την μπροστινή
Εντάξει νέο παιδί είναι...αν υπάρχει έρωτας ειλικρινής,ας μπλέξει και με 17χρονη.. αλλά μόνο αν υπάρχουν αγνές προθέσεις18χρονη βέβαια, όχι μικρότερη.
Δεν πάει έτσι.. Είμαστε δυο κόσμοι. Σκέφτεσαι ένας καθηγητής σε ένα σχολείο να πηδούσε ότι του κουνιόταν;οτι κινειται εκτελειται...
οτι σας κουνήσει την ουρα του απλα ΣΚΙΣΤΕ ΤΟ
ξανα λεω οτι σας κουνήσει την ουρα σκιστε το!!!
δεν κανω κεφι τα μικρα δε ξερουν να γαμηθουνε (μου εχουν τριφτεί μερικα) δε θα ξεχασω το 16χρονο στα ιωαννινα 2006 dj τοτε σε ενα απο τα καλυτερα μαγαζια (δεν το γαμησα) αλλα με καυλωεσε οσο δε με εχει καυλωσει αλλη γυναικα αν δεν ειχα την φοιτητρια μαζι μου τοτε θα το ειχα ξεσκισει σιγουρα
γνωμη σου οπως και γνωμη μου...Δεν πάει έτσι.. Είμαστε δυο κόσμοι. Σκέφτεσαι ένας καθηγητής σε ένα σχολείο να πηδούσε ότι του κουνιόταν;
Πίστεψέ με χοντρός κ άσχημος να είσαι αν ξέρεις πως να μιλήσεις σε αυτές τις ηλικίες σε έχουν για Θεό.
Βλέπουν τι δεν έχουν τα αγόρια στην ηλικία τους( και λογικό να μην έχουν) κ τους αρέσει η ωριμότητα και η εξουσία αλλά και θέλουν να τραβάνε την προσοχή.
Εκεί όμως έρχεται η λογική, εκεί αντιλαμβάνεσαι ότι ουσιαστικά δεν γουστάρουν εσένα αλλά μια στιγμιαία εικόνα σου, εκεί βλέπεις ότι απλά ανακαλύπτουν τον κόσμο και μέσω εσού προσπαθούν να ξεκλειδώσουν το άγνωστο για αυτούς άλλο φύλο. Το κορίτσια ειδικά σε αυτή την ηλικία δεν καταλαβαίνουν την διαφορά αγοριού κοριτσιού στο ερωτικό κομμάτι οπότε φλερτάρουν απλά με όλους και γυναίκες και άντρες, τότε σχηματίζεται ο κόσμος τους και χτίζονται τα θέλω τούς.
Σκέψου ότι σύμφωνα με έρευνες οι κοπέλες που αργότερα τους αρέσει το άγριο σεξ με αρκετή βία, είναι κοπέλες που στην εφηβεία τους δεν είχαν ένα ισχυρό ανδρικό πρότυπο.
Τα παιδιά είναι παιδιά και ας τα αφήσουμε σαν παιδιά ή ας ανακαλύψουν το άγνωστο με τους συνομηλίκους τους αλλά και εκεί οι γονείς θα πρέπει να Μίλαν ανοιχτά με τα παιδιά και να τα προειδοποιούν για τους κίνδυνους. Ας σταματήσει πλέον το σεξ να είναι συζήτηση ταμπού μέσα στην οικογένεια, γιατί αν δεν ενημερώσουμε εμείς τα παιδιά μας θα τα μάθουν λάθος από αλλού..
Επιχειρηματάρααραγε ενας πατερας τι θα ηθελε να μαθει απο τα δυο οτι η κορη του ειναι πρεζονι η οτι κουνουσε την ουρα της σε εναν 40+ και αυτοs το ξεσκισε;;;;;;;;;;;;;;
Όχι δεν είναι γνώμη μου είναι η αλήθεια. Στο ερώτημα σου η απάντηση είναι ότι και στην πρώτη περίπτωση ο πατέρας της δεν θα τον ενδιέφερε αν κάνει χρήση ουσιών ή όχι γιατί αν τον ενδιέφερε απλά θα ήταν δίπλα της και δεν θα έκανε. Για το κορίτσι που φλερτάρει ένα 40αρη σου εξηγώ ότι είναι φυσιολογικό για το παιδί για τον 40αργ δεν είναι. Όπως και τα 14χρονα αγόρια ανάβουν με μεγαλύτερες γυναίκες έτσι και τα κορίτσια, απλά δεν είναι οι εαυτοί τους οι ορμόνες τους τα κάνουν να θέλουν το παραπάνω. Οπότε δεν είσαι μοναδικός εσύ ή όμορφος ή ξεχωριστός ( γενικά μιλάω όχι προσωπικά) αλλά οι ορμόνες κάνουν τα παιδιά να σε βλέπουν αλλιωςγνωμη σου οπως και γνωμη μου...
αραγε ενας πατερας τι θα ηθελε να μαθει απο τα δυο οτι η κορη του ειναι πρεζονι η οτι κουνουσε την ουρα της σε εναν 40+ και αυτοs το ξεσκισε;;;;;;;;;;;;;;
ok...Όχι δεν είναι γνώμη μου είναι η αλήθεια. Στο ερώτημα σου η απάντηση είναι ότι και στην πρώτη περίπτωση ο πατέρας της δεν θα τον ενδιέφερε αν κάνει χρήση ουσιών ή όχι γιατί αν τον ενδιέφερε απλά θα ήταν δίπλα της και δεν θα έκανε. Για το κορίτσι που φλερτάρει ένα 40αρη σου εξηγώ ότι είναι φυσιολογικό για το παιδί για τον 40αργ δεν είναι. Όπως και τα 14χρονα αγόρια ανάβουν με μεγαλύτερες γυναίκες έτσι και τα κορίτσια, απλά δεν είναι οι εαυτοί τους οι ορμόνες τους τα κάνουν να θέλουν το παραπάνω. Οπότε δεν είσαι μοναδικός εσύ ή όμορφος ή ξεχωριστός ( γενικά μιλάω όχι προσωπικά) αλλά οι ορμόνες κάνουν τα παιδιά να σε βλέπουν αλλιως
γιναν και τετοια σκηνικα μαυτη που με γουσταρε. και φυσικα πεφταν γελια απο ολους και φωναζαν εεεε τσοντα τσονταΜε την παλάμη βέβαια στο σωστό σημείο , ώστε να επιτευχθεί επαφή με επίμαχα σημεία... χαχαχαχ
Ήμουν σίγουρος ότι θα χρησιμοποιούσες αυτά τα κόλπα..γιναν και τετοια σκηνικα μαυτη που με γουσταρε. και φυσικα πεφταν γελια απο ολους και φωναζαν εεεε τσοντα τσοντα
ειδες μεχρι που φτανει ενας αντρας για να ειναι διπλα απο μουνια? μεχρι και μηλα θα παιξει στη πλατεια του χωριου (βεβαια δεν ειχε και τιποτα αλλο να κανεις τοτε ολα ηταν κλειστα)Ήμουν σίγουρος ότι θα χρησιμοποιούσες αυτά τα κόλπα..
1. Δε μαθαινεις πως ειναι ναρκωμανής. Τα ναρκωτικά έχουν βαθύτερες ρίζες. Μη σχολιάσουμε καν πως η χρήση ουσιών είναι χρόνια ασθένεια.αραγε ενας πατερας τι θα ηθελε να μαθει απο τα δυο οτι η κορη του ειναι πρεζονι η οτι κουνουσε την ουρα της σε εναν 40+ και αυτοs το ξεσκισε;;;;;;;;;;;;;;
αραγε ενας πατερας τι θα ηθελε να μαθει απο τα δυο οτι η κορη του ειναι πρεζονι η οτι κουνουσε την ουρα της σε εναν 40+ και αυτοs το ξεσκισε;;;;;;;;;;;;;;1. Δε μαθαινεις πως ειναι ναρκωμανής. Τα ναρκωτικά έχουν βαθύτερες ρίζες. Μη σχολιάσουμε καν πως η χρήση ουσιών είναι χρόνια ασθένεια.
2. Το "κουνουσε την ουρά της" δεν είναι αιτία, αλλά προφαση για τον κάθε άρρωστο να συνεχίσει το έργο του.
Θα μπορουσε να ηταν τρομοκράτης, κρυφός πρακτορας της Τουρκίας, θου Κύριε-να ήταν φαν της Χρύσας Δημουλίδου.αραγε ενας πατερας τι θα ηθελε να μαθει απο τα δυο οτι η κορη του ειναι πρεζονι η οτι κουνουσε την ουρα της σε εναν 40+ και αυτοs το ξεσκισε;;;;;;;;;;;;;;
αλλο ρωταω αλλα λες
πρεζονι κορουλα
η
πουτανα κορουλα
αν ειχα κορη σιγουρα θα διαλεγα το 2οετσι κ αλλιως η γυναικα ειναι πουτανα απ την φυση της
Εγώ θα συνέχιζα να πηγαίνω πλατεία και μετά τη λήξη της καραντίνας ...ειδες μεχρι που φτανει ενας αντρας για να ειναι διπλα απο μουνια? μεχρι και μηλα θα παιξει στη πλατεια του χωριου (βεβαια δεν ειχε και τιποτα αλλο να κανεις τοτε ολα ηταν κλειστα)
Το καλύτερο θα ήταν να μην έχεις κόρη.αραγε ενας πατερας τι θα ηθελε να μαθει απο τα δυο οτι η κορη του ειναι πρεζονι η οτι κουνουσε την ουρα της σε εναν 40+ και αυτοs το ξεσκισε;;;;;;;;;;;;;;
αλλο ρωταω αλλα λες
πρεζονι κορουλα
η
πουτανα κορουλα
αν ειχα κορη σιγουρα θα διαλεγα το 2ο ετσι κ αλλιως η γυναικα ειναι πουτανα απ την φυση της
γιο και πουστη καλυτερα τυπε λες ε;Το καλύτερο θα ήταν να μην έχεις κόρη.
Μπα, τυπε μου. Ουτε γιο. Δεν κάνουν όλοι για γονείς.γιο και πουστη καλυτερα τυπε λες ε;