afenths71
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 6.337
- Πόντοι
- 1.046
αυτο ξανα πεστοΜπα, τυπε μου. Ουτε γιο. Δεν κάνουν όλοι για γονείς.
αυτο ξανα πεστοΜπα, τυπε μου. Ουτε γιο. Δεν κάνουν όλοι για γονείς.
Και τότε εκτός ησουνα? Ρε τι κακο ειναι αυτο...Και παλιά γίνονταν,εγώ θυμάμαι κάποιες που πηδιόντουσαν απ'τα 11-12,μην πω κι απ'το δημοτικό.Απλά αν είσαι απ'αυτούς που ασχολούνται με τα μαθήματα και όχι με μηχανάκια και τσιγάρα,μένεις εκτός απ'όλα αυτά.
Εμεις εδω τηρουμε τα ηθη και τις γραφεςστο εξωτερικο γινεται της ποπης...
απο την στιγμη που παει με την θεληση της και δεν ειναι βιασμος δε τρεχει καστανο
ξανα λεω δε με καυλωνουν οι μικρες
Για εξήγησε, τι γίνεται στο εξωτερικό;στο εξωτερικο γινεται της ποπης
Για εξήγησε, τι γίνεται στο εεγραψα τι γινεται
εγραψα τι γινεται στο εξωτερικο (ολλανδια ζουσα μονημα εκει μεγαλωσα ως τα 20 μου)Για εξήγησε, τι γίνεται στο εξωτερικό;
για πες εσυ λοιπον σε ποια χωρα ζειςΚαι εγώ γεννήθηκα και ζω στο εξωτερικό, σε αριθμό χωρών. Τι αυτό και αναρωτιέμαι σε τί αναφέρεσαι, αν και έχω σοβαρές αμφιβολίες
Αν εννοείς ανήλικα, ρητά ΟΧΙ. Αναφέρομαι σε Σουηδία, Νορβηγία, Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία και Βέλγιο.το καταλαβα αυτο... λοιποοοον θες να πεις οτι εκει που ζεις τα μικρα δεν γαμιουνται με 40αριδες θες να πεις οτι εκει που ζεις οι γονεις δεν δινουν αντυσιλιπτικα στης κορες τους κλπ ε????
ΧαχαΧαχαχ πλάκα έχεις οκ πάω πάσο έχεις δίκιοΑν εννοείς ανήλικα, ρητά ΟΧΙ. Αναφέρομαι σε Σουηδία, Νορβηγία, Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία και Βέλγιο.
Η Ολλανδία είναι φωτεινό παράδειγμα προς αποφυγή, αποτέλεσμα της γενικότερης πολιτικής και κοινωνικής ανοχής που ξεκίνησε από το 1965 και έπειτα. Μέχρι και εκεί όμως πλεον η παιδοφιλία ανήκει στις αυτεπάγγελτες διώξεις.
Θεωρείς αστεία τη συζήτηση περί ευρύτερης αποδοχής της παιδοφιλίας. Δε μου κάνει εντύπωση, έχεις περιγράψει επακριβώς τις πεποιθήσεις σου. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί ασχολήθηκα να απαντήσω.ΧαχαΧαχαχ πλάκα έχεις οκ πάω πάσο έχεις δίκιο
ειναι αυτο που ειχα πει και σε μια αλλη αναρτηση που καποιοι κατηγορουσαν το ρεσεψιονιστ που ζητησε ταυτοτητα στην κοπελα! Ειναι υποχρεωμενος οταν βλεπει καποια που μοιαζει με ανηλικη να ζητησει ταυτοτητα και να μην δωσει δωματειο και να ειδοποιησει και την αστυνομια κανονικα!ενω ο ρεσεψιονιστ ?
Σε πληροφορώ ότι εδώ μιλάμε για ανήλικη έτσι;Να εξεταστει επισης εαν επεδειξαν πιστοποιητικα εμβολιασμου στην εισοδο
Δε μπορει να κυκλοφορουν τετοια εγκληματικα στοιχεια αναμεσα μας.
Πως ξέφυγες εσύ; Να σε βάλουμε στη λίστα με τα μέλη που περιμένουμε να ακούσουμε στις ειδήσεις.Κρίμα το παλικάρι τίποτα άλλο δεν θα πω. Εφόσον έγινε με τη συγκατάθεση της μικρής πουτανιτσας μόνο οι γονείς πρέπει να δικαστουν